|
RE: noseča, s partnerjem pa greva narazen:(:(:( 2.5.2010 20:35:21
|
|
|
|
pelin
|
Jst bi pa takole rekla...Vse je odvisno, kako ženska gleda na to, če gre delat splav...mislim tako iz psihičnega vidika...Mene osebno bi to, da greva s partnerjem narazen v nosečnosti zelooo pohodilo, vendar pa bi me še bolj če bi šla delat splav.Marsikateri je misel na bodočega otročka pomagala, da se je pobrala, zbrala moč, ponos, voljo...Vse te finančne zadeve in problemi, se lahko pojavijo, tudi če je partner ob tebi. Sama sem recimo sredi nosečnosti ostala brez službe in smo ob skromni plači štirje živeli kar nekaj let. Seveda je tu veliko vredno, če imaš nekoga, ki ti pri vsem tem pomaga, vendar, koliko pa ti tvoj dragi pomaga pri tem otročku, ki ga že imata? Ali pa če se spomnimo na tiste bodoče mamice, ki žal zaradi smrti partnerja ostanejo same...tudi na tem forumu jih je nekaj.Pa jih je verjetno kar nekaj obdržalo otroka. Pravzaprav se mi zdi, da bi morala o otročku razmisliti , seveda če se da, čisto posebej, ločeno od partnerskih težav. Mogoče se čudno bere, toda partner bo verjetno v vsakem primeru odšel, problemi glede nosečnosti, pa ti bodo ostali.Odločiti se boš morala sama, ne glede na partnerja, prijatelje...mene...in upam, da se boš odločila tako, da bo najbolj ustrezno zate. Se pa strinjam s tisto, ki pravi, da se vse da...res je tako . Kjer je volja tam je moč! Pa tudi , če gledamo iz te strani, ...saj ti bo tvoj moral plačevati za otroke, tako da boš precej na boljšem, kot marsikatera samohranilska mamica z nezakonskim otročkom. Seveda moje mnenje...tvoja odločitev. Pa še tole...priznam, da sem kar malo šokirana nad številom tistih, ki bi šle delat splav .Nisem verski fanatik, vendar sem se ob prebiranju vseh tistih finančnih izgovorov in komentarjev kar zgrozila. Kot, da je , če nimaš partnerja, treba otročka kar odmisliti .Ja ali imate vse otroke zaradi partnerjev, ali zaradi ljubezni in želje po otroku?
|
|
|