Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.5.2010 20:47:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.5.2010 20:54:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Kako si? So pesti pomagale?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.5.2010 22:17:14
|
|
|
|
ly117
|
Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 8:48:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 18:29:32
|
|
|
|
vitabella
|
dober dan babe. kako ste? upam, da uživate no jaz malo bolj, malo manj, odvisno na kaj pogledam, ampak nekoč bo bolje itak pa vidim da ste vse na sončku (sklepam po zadnjih dveh postih ly, nisem nič brala za nazaj). pridem še kaj nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 19:28:11
|
|
|
|
arabela*
|
čer Nič kaj novega...me je včeraj kar sfalilo,ne vem kaj mi je zadnje čase tak nenormalno sem utrujena, da se komaj premikam.... ... Jaz nisem uživala na sončku...dopoldne v šoli,pa sedaj eno uro,zdaj bom otroke počasi porihtala,potem pa pred tv.......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 19:29:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj. Kako si? So pesti pomagale? težko verjetno,ampak vseeno hvala...danes zvečer bojo rezultati
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 21:03:23
|
|
|
|
botrca
|
Čer , pri nas tudi ni kaj posebej novega. Jan je ok, hodi v vrtec...zelo rad. Ta teden hodimo pomagat rihtat stanovanje k moji sestri tak, da pridem zvečer domov, porihtam Jana in padem v pojslo utrujena. Drugače pa smo mislili it v arboretum pa zgleda ne bo nič iz tega, ker nam vreme nagaja . Pa naslednje leto. Jutri grem podpisat pogodbo na zavod in v ponedeljek začnem z 2. stopnjo nemščine. Toliko od mene. Če me ne bo več vam želim lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 21:12:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.5.2010 22:29:33
|
|
|
|
ly117
|
Nočko! p.s. Bilo je lepo čvekati z vami.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 8:46:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Očitno vse daje spomladanska utrujenost Jaz sem včeraj imela zdravniškega v Žalcu za službo, zdaj pa sem do ponedeljka fraj, te pa še v Komendo pogodbo podpisat in je to to Po eni strani komaj čakam,da grem v službo, da malo ritual menjam. Zdaj si kavico skuham, pol pa šibam posteljnino preoblečt, posesta pa mal gor obrisat da bomo jutri lahko uživali z atijem, ker naslednje vikende vse dela ker majo norišnicop na šihtu. Lepo bodite se še kaj oglasim, itak!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 9:45:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly če boš popoldan kaj v mestu se lahko vidimo, midve z Lijiko bova šle mal po mestu ko grema iz vrtca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 10:07:58
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 10:11:26
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa delala 2 dni.V sredo do pol 2-h zjutraj,dopoldan itak bla norišnica,popoldan pa spet šiht.HB,sem šla domov ob pol 11-h in sem samo padla v postlo.Zaj pa sem malega ravno uspavala,zaj pa študiram,da bi si šla avto oprat,ko se bo zbudil.Vsran je namerč tak,da brez veze. Kuhano še imam od včeraj.Sem naredla golaž pa koruzne žgance,danes pa samo testenine zraven skuham in imamo kosilo. Grem omare ramat zaj,ko spi Saš.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 10:39:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly če boš popoldan kaj v mestu se lahko vidimo, midve z Lijiko bova šle mal po mestu ko grema iz vrtca. Žal si me dobila na tak dan ko me ni doma. Če boš pa imela drugi teden kaj časa pa se vama z Lukecom zveseljem pridružima.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 10:44:52
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa danes kuham samo zase oz. Bom si spekla hrenovko, ker moj gre na popoldan na neko službeno srečanje jaz pa tudi grem na srečanje ( samo ne na isto kot moj ).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 11:22:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly če boš popoldan kaj v mestu se lahko vidimo, midve z Lijiko bova šle mal po mestu ko grema iz vrtca. Žal si me dobila na tak dan ko me ni doma. Če boš pa imela drugi teden kaj časa pa se vama z Lukecom zveseljem pridružima. že vem, že vem vse to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 11:25:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly če boš popoldan kaj v mestu se lahko vidimo, midve z Lijiko bova šle mal po mestu ko grema iz vrtca. Žal si me dobila na tak dan ko me ni doma. Če boš pa imela drugi teden kaj časa pa se vama z Lukecom zveseljem pridružima. že vem, že vem vse to
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 11:25:46
|
|
|
|
ly117
|
Tak Luka je zaspal jaz pa pucat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 14:02:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 p.s. Bilo je lepo čvekati z vami. si imela glavno besedo,ne
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 14:07:08
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem maloprej prišla domov,dopolne eno uro v šolo,potem k zobozdravniku,pa po plenice,pa trgovina...skuhala bom kar hrenoke,pa kruh coj......itak se ne smemo zredit .....potem zvečer pa če bo solidno vreme eno turo v hrib,pod pohorje.....potem pa pojstla... Jutri in nedeljo pa smo tam babe same,bomo kraljevale doma...v nedeljo pa A pri babici tak prvič praznuje rojstni dan,potem pa še v vrtcu v ponedeljek in naslednjo soboto še enkrat Grem zdaj pospravit,ker imam bombo doma, pa za jest pripravit,se tipkamo zvečer aja.....ja pestke so pomagale,naredila izpit,ki je bil najtežji....zdaj še enega iz matematike samo in enega iz angleščine potem pa imam maturo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 14:07:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa delala 2 dni.V sredo do pol 2-h zjutraj,dopoldan itak bla norišnica,popoldan pa spet šiht.HB,sem šla domov ob pol 11-h in sem samo padla v postlo.Zaj pa sem malega ravno uspavala,zaj pa študiram,da bi si šla avto oprat,ko se bo zbudil.Vsran je namerč tak,da brez veze. Kuhano še imam od včeraj.Sem naredla golaž pa koruzne žgance,danes pa samo testenine zraven skuham in imamo kosilo. Grem omare ramat zaj,ko spi Saš. super matcar....kaj naj rečem druga
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 14:10:22
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,če kero zanima za VI. stopnjo za predšolsko vzgojo(pomočnik vzgojitelja)....je samo ene par izpitov za opravit in strokovni....in sicer opravljena predhodna V. stopnja izobrazbe..... aja,pa v citiyu pri biohrani rabijo prodajalko......kaj več ne vem....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 7.5.2010 20:10:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja,če kero zanima za VI. stopnjo za predšolsko vzgojo(pomočnik vzgojitelja)....je samo ene par izpitov za opravit in strokovni....in sicer opravljena predhodna V. stopnja izobrazbe..... aja,pa v citiyu pri biohrani rabijo prodajalko......kaj več ne vem.... kje to piše oz. kje si lahko več preberem??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
"Pazi"LinLinAli ste zanosile kjub "pazenju"?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!