Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:48:58
|
|
|
|
tasa_m
|
saraya večer in nočko! Bom držala pesti jutri! matcar nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:49:48
|
|
|
|
ly117
|
Te pa rečemo ob 10:30. Kje pa? Če želita se lahko pri meni dobimo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:50:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem bla na FB smo malo klepetale z našimi marčevkami po zasebnem chatu ker sem jaz prava opica in sem nekaj naštimala Povej kaj novega.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:57:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa rečemo ob 10:30. Kje pa? Če želita se lahko pri meni dobimo. meni je načeloma vseeno. Če bo dež bom tak z avtom prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem bla na FB smo malo klepetale z našimi marčevkami po zasebnem chatu ker sem jaz prava opica in sem nekaj naštimala Povej kaj novega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 21:57:57
|
|
|
|
rina22
|
čer kak ste kaj? sem vidla, da se menite za kavico ju3?še sprejemate kake čveke zraven? jaz bi namreč mogla res vrnit tasi tisti kombinezonček pa še tak malo se javljam, pa bi vas rada vidla malo samo zaj ne vem, kak je z uro, ker mam jaz ju3 fax.. ste se že domenle fiksno za uro?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:02:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer rina, lepo da si se oglasla po dolgem času. Seveda sprejmemo še eno čvekico, saj so vedno vse vabljene. Uro smo rekle tam nekje okoli 10:30. Ni še pa določena lokacija.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:03:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa rečemo ob 10:30. Kje pa? Če želita se lahko pri meni dobimo. meni je načeloma vseeno. Če bo dež bom tak z avtom prišla Bomo vidle kaj bo rekla matcar jutri zjutraj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:09:05
|
|
|
|
tasa_m
|
rina večer ma ni panike za kombinizon, jaz sem tak pozbl n njega že ma moj otrok tolk cot da nekaterih sploh š ni imela oblečenih, pa bo kmalu poletje tu Rina kdaj tebi paše?'
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:09:35
|
|
|
|
rina22
|
hvala, ly za lokacijo se boste zjutraj zmenle? kaj bi mi htela pol ti poslat sms? prosim.. ker začnem s faxom ob 8h. samo me zaj nekaj drugo skrbi - ju3 bi naj meli 10.30 neko obvezno predavanje upam, da bomo hitro končali. no, kakorkoli že, prosim te, če mi zjutraj, ko se boste fiksno dogovorile, javiš. Prosiiiiiim.. boš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:11:40
|
|
|
|
ly117
|
Rina ni blema, pričakuj SMS.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:11:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina večer ma ni panike za kombinizon, jaz sem tak pozbl n njega že ma moj otrok tolk cot da nekaterih sploh š ni imela oblečenih, pa bo kmalu poletje tu Rina kdaj tebi paše?' čer kombinezočnečk boš pri drugi hčerkici rabla ja, mi mamo ju3 tisto predavanje - upam, da bo res hitro mimo in se bom utegnila malo priključit v debato ve se kar zmente, kak vam paše- ne glejte name
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:12:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina ni blema, pričakuj SMS. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:12:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kombinezočnečk boš pri drugi hčerkici rabla te več nebo modern just kidding
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.5.2010 22:13:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:14:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kombinezočnečk boš pri drugi hčerkici rabla te več nebo modern just kidding kaj te ne seveda bo zaj lepo počasi v akcijo, pa bo da se bo mela Lija s kom igrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:20:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj te ne seveda bo zaj lepo počasi v akcijo, pa bo da se bo mela Lija s kom igrat neja ga serji. Čaki moram prvo službo dobit da bo neka pametna porodniška, da nebom pa životarla čez mesec Čez kako leto do dve se bomo spet mal skup spravli, nič prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:21:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič moje ure so out. Grem frači dat Ab pa šibam spat. Nočko vas zjutraj preberem..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:31:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj te ne seveda bo zaj lepo počasi v akcijo, pa bo da se bo mela Lija s kom igrat neja ga serji. Čaki moram prvo službo dobit da bo neka pametna porodniška, da nebom pa životarla čez mesec Čez kako leto do dve se bomo spet mal skup spravli, nič prej Nebi bilo fino če bi čez dve leti spet vse še imele enega in bi se lahko istočasno menle na MB nosečkah in na Mariborčankah.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:32:14
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa že oslarije kvasim zato bo treba počasi proti pojstli it. Nočkko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:33:43
|
|
|
|
rina22
|
nočko, tasa IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj te ne seveda bo zaj lepo počasi v akcijo, pa bo da se bo mela Lija s kom igrat neja ga serji. Čaki moram prvo službo dobit da bo neka pametna porodniška, da nebom pa životarla čez mesec Čez kako leto do dve se bomo spet mal skup spravli, nič prej Nebi bilo fino če bi čez dve leti spet vse še imele enega in bi se lahko istočasno menle na MB nosečkah in na Mariborčankah. ly, ti tudi čez 2 leti načrtuješ drugega ? Kak lepo Jaz pa še ne vem, kaj bo življenje prineslo Pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:34:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa že oslarije kvasim zato bo treba počasi proti pojstli it. Nočkko vsem. nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:35:24
|
|
|
|
marta82
|
Dajte plis še meni jutri za kafe javit. Če bom kaj okrog hodila bi se oglasila. Aja pa čer. Pa hkrati nočko, ker vidim da večinoma že odhajate.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:37:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, ti tudi čez 2 leti načrtuješ drugega ? Kak lepo Jaz pa še ne vem, kaj bo življenje prineslo Pustimo se presenetiti Rina ne, ne načertujem to je bilo malo v hecu napisano. Drugač pa najprej redna služba pol pa mogoče, bomo vidli, ne bom nič rekla da se ne zarečem, samo bo verjetno najin Luka edinec.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:37:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dajte plis še meni jutri za kafe javit. Če bom kaj okrog hodila bi se oglasila. Bom
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 4.5.2010 22:39:39
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa res grem. Nočka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.