Teja K
|
Ojla Bejbe! Moi... ne skrbi, za velikost... pri meni je enako, da je pupa malo manjša, tudi pri Davidu sem imela enako "težavico" in sum na zastoj... pa je z njim vse ok... res, da je bil drobižek ko se je rodil (2980 g težak in 50cm), nakar je še shujšal za 200 g ker se nisva mogla podojit, pa je zdaj z nim vse ok... sicer je bolj suh... ampak ne presuh, zmeraj ko se zredi pa zraste.. tak, da ne skrbi preveč... zdaj pa tudi imam napovedano težo Line 2900 g +-100g če mi bo uspelo do konca, torej do 40. tedna jo nosit. Očitno imam takšno telo, da ne morm met večjega bebija.. kaj čmo, vsi ne mormo 3 ali pa 4 kilskih dobit. Zivepo jap.. načeloma se barva pred polaganjem parketa... ampak mi smo meli takega idiota za malarja, da ni bi mu zdaj najraje ušesa in še kaj odtrgala.. Dedc je z ravnanjem in brušenjem zidov zamujal 3 tedne, nakar smo bi moral za kazen zastonj prebeliti med vikendom 14 dni nazaj, ker smo imeli v ponedeljek naročenega parketarja, ki ni mogel prestavit polaganja še za 1 teden, ker je že drugje prestavil za 1 teden.. zato vsa ta zmešnjava ... Dans pa so še okna na novo not dali (2 komada) in je bilo treba vse zaščitit s folijo, vsaj pri oknih... Tako, da sem dans bila lepo na kolenih in lepila folijo na parket, da se ne bi poškodoval, sicer sem zaščitila samo del okol oken, pol pa sem šla še po malenkosti, ki jih potrebujem za Lino, pa še tisto zaščitno folijo sem iskala, ker je je zmanjkalo.... v glavnem potem sem uspela najdet čas za 2 uri počitka... v katerih sem imela rahle popadke, ki so sicer prenhali, ampak jaz tudi nisem šla več gor, da bi zaščitila še ostanek parketa... naj moj puza jutri po kolenih... Tako sem besna in utrujena... Tašča itak sam komandira, ko pa je treba kaj nardit, k ji je moj rekel, da me ne sme pustit, da se pripogibam pa itak ne zna nič nardit , moj pa je tudi tak idiot... da vedno reče, bom jaz pol ga nikol ni , čisst sem divja nanj... že prejšnji teden sem rekla, da ne morm več iz pomivalnega stroja ven pospravljat posode, ker mi je prenizko in malo mečkam in me tudi full boli... pa ništa od njega...včeraj zvečer sva se itak spričkala in namesto, da bi prišel in me zmasiral od hoje po Ikei, je raje gledal tisto bolho in avtonet in ne vem kaj vse... Da ne govorim, da je včeraj itak zamudil in sva šla kasneje v Ikeo in je šoping tam zgledal bolj kot tekma s časom, ker sva morala biti pravočasno nazaj, da Davida v šoli poberem, ehhh , prokleti ded! Dans sem sitna na polno... noge me bolijo, utrujena sem, stvari za tamalo nimam več kam zlagat, ker čakam, da gremo gor... vse kar mojga vprašam nič ne vem, tudi to ne, kdaj bo malar prišel... ampak če malarja ne bo čez vikend, bom jaz v ponedeljek kr sama začela malat, ker zdaj pa imam že poln kufer vsega in bi rada pripravila stvari in se preselila ter se pred porodom še malo spočila ... Joj sorry za slabo energijo, ampak res sem besna in jezna in razočarana.... Bom raje preklopila: Nohti - kot je Emibu rekla, jap ne smejo biti nalakirani s temnim lahkom, lahko so z prozornim, glede dolžine, nam niso rekli, da ne smemo met dolgih. Danšanji porodi držim pesti, da se počasi odpravijo vse, ki si tega želijo... saj jaz bi tudi najraje pa še ne morem Ehhh grem jaz raje pred TV, ker nisem dobra družba dans!
|