|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
4.5.2010 17:45:21   
ninocka
Aja, meni je ta petek OK. Sem mislila, da niso petki vec aktualni, pol pa nisem pisala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 18:05:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.5.2010 18:23:51   
2ursae
o, valla, shit user posted image , upam, da se Nik čim prej pozdravi in da vam ne bo treba preveč čakat na nov datum ... a pa niso skoz eni problemi s temi datumi in boleznimi user posted image

ja nč, pol petek, 14.5.
.
.
.
.
.
.
.
prvič
.
.
.
.
.drugič
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
tretjič!! Potrditve, prosim, ti, pety, pa mal prej začni pečt , da boš ob osmih lahko že v akciji.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.5.2010 19:00:44   
benika
Z moje strani POTRJENOuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.5.2010 22:47:57   
Nika v službi
14.05. potrjeno tudi z moje strani. 2ursae častimo kavico za zgledno koordinacijo.user posted image

Doroteja, hvala za dobre želje. Tudi jaz sem pomislila isto kot 2ursae - mogoče je med ledvičkami in lulanjem povezava...

Valla, user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika. Teh datumov operacij se pa res drži smola, vse po vrsti morate prestavljati...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.5.2010 8:35:24   
benika
Mene je pa ravnokar klicala iz MAFE. Jakob je dobil nov termin za operacijo in sicer 2.6. To je tudi zadnji termin pred septembrom, ker prof. Koželjeva odhaja na dopust. Tako da držite, držite, držite pesti, da bo šlo vseeno v tretje rado.

Ninocka, kava danes? Okoli enajstih? Grem namreč na polikliniko na kontrolo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.5.2010 8:53:05   
pety78
Ojej, ampak je pa res smola s temi datumi za operacijo.user posted image  
No, v petek pa še en kofe na moj račun spijte. Meni pa žal res ne bo uspelo, ker sem včeraj dobila še eno naročilo za torto, torej v petek moram speči 2 torti in ju v soboto okrasiti. Ena bo Hello Kitty, druga pa za birmo z enim belim golobčkom in rožicami. Evo, pa sem zaposlena za dva dni. user posted image Nika, v tem primeru sedaj pa res nujno rabim pladenj do petka. Kako se lahko zmeniva? Saj ga lahko jaz po moji službi kje poberem, ali pa se mogoče jutri ob 12. dobiva na kavici v Mercator centru?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.5.2010 13:30:39   
Pia67
user posted image  petek, 14.5. že dolgo časa zaseden. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.5.2010 18:29:59   
Nika v službi
Pety, sem 2 dni na seminarju. Jutri končam okoli 16:00, a je mogoče, da se dobiva kje dobiva? Sporoči mi, plis, na mobi, ker ne bom več na netu danes....

Aja, seminar imam v A hotelu v Trnovem (Cesta dveh cesarjev).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.5.2010 21:35:44   
Nika v službi
Evo, sem se uspela še na kratko priklopit. Po konkretnejšem premisleku - Pety, ti govoriš o tem petku, pojutrišnjem, a ne? Takrat pečeš torte, kolikor sem razumela. Mi pa se dobimo prihodnji petek, 14.05., tako da se nam takrat lahko pridružiš, a ne?user posted image

Benika, stiskamo pesti, da v tretje res uspe. Bo pa to pomenilo, da 07.06. ne morete v Gulliverlandijo, kajne? Itak pa se tudi meni nekaj plani in zasedenost spreminja, tako da... bomo dali še enkrat na glasovanje...user posted image Saj smo že navajene, a ne?user posted image

Pia, tudi ti uživaj 14.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.5.2010 8:29:54   
pety78
Evo, sem se uspela še na kratko priklopit. Po konkretnejšem premisleku - Pety, ti govoriš o tem petku, pojutrišnjem, a ne? Takrat pečeš torte, kolikor sem razumela. Mi pa se dobimo prihodnji petek, 14.05., tako da se nam takrat lahko pridružiš, a ne?user posted image

U, mater, sem pa res zabluzila. Se pardoniram. No, za naslednji petek pa tudi name lahko malo, poudarjam malo, računate. user posted image Ker kot sem že omenila, pečem torto za nečaka, ki pa bo malo večja in gor moram narisat Ben10. Tako da bom probala jaz slikico že kak dan prej narediti. Hmmmm, samo, če pomislim. Se mi zdi da rabim torto v soboto, torej jo bom pekla v četrtek zvečer. No, potem pa mam čas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.5.2010 9:56:28   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Se mi zdi da rabim torto v soboto, torej jo bom pekla v četrtek zvečer. No, potem pa mam čas. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa doma ostala .... Bor ima malo vročine in kašlja ... ahhhhhhhhh user posted image . Sta pa oba mulca doma, ful se lepo igrata, jaz sem pa preklopila na relax z vmesnimi mini pospravljanji. Ampak res mini user posted image . Če bo popoldne P rekla, da je Bor ok, bom imela mini počitnice. Res sta ful pridna.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.5.2010 10:03:52   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Se mi zdi da rabim torto v soboto, torej jo bom pekla v četrtek zvečer. No, potem pa mam čas. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa doma ostala .... Bor ima malo vročine in kašlja ... ahhhhhhhhh user posted image . Sta pa oba mulca doma, ful se lepo igrata, jaz sem pa preklopila na relax z vmesnimi mini pospravljanji. Ampak res mini user posted image . Če bo popoldne P rekla, da je Bor ok, bom imela mini počitnice. Res sta ful pridna.

2ursae, ti mi pa zadnje čase tako POZITIVNO deluješ, res! user posted image user posted image user posted image Kot da bi bila prerojena. Ful te je fajn brat, pa se zraven mal nasmejat. user posted image Kar tako naprej. user posted image

Pa ne preveč pospravljat. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.5.2010 12:14:49   
teta beta
Pozdravljene!

14.5. pri meni odpade, grem že ven s kolegicami, verjetno na koncert Crvene jabuke.

nika, ne vem, kaj ti je sumljivo glede mojega ne-časa user posted image , nič takega ni, čeprav priznam pa, da mojega že nekaj časa trucam, da bi mogoče imela še enega. se mi zdi tako - imela bi tri, in če ne zdaj, potem verjteno kasneje se mi ne več dalo. No, zaenkrat še nisva prišla do soglasja user posted image .
Nisem imela kaj dosti časa, ker je prejšnjo nedeljo B. stara mama umrla in smo imeli v petek pogreb in je v bistvu vse skupaj cel teden trajalo, nismo niti nikamor šli, v soboto smo se šli potem kopat v Zreče. V torek zvečer je Janoš dobil vročino, tako da sva ostala včeraj kar doma, ampak je že v redu,, sva bila prejle že eno uro na sprehodu, zdaj pa spi. Pa zadnjič sem mu morala dva večera zapored dati calpol, ker ga je bolela nogica - skoz se je držal za stopalo, govoril uau, jokal in ni mogel  zaspat. Po sirupu je pa po petih min. zaspal, zgleda raste in ga bolijo kosti.

Sem hotela še cel kup stvari komentirat, pa ne vem, če se bom vse spomnila.
Kino - naša Daša ziher še ni za v kino. ko smo na avtobusu za Roglo gledali npr. jelenčka nikota (ne vem, katera ga je že omenila), je kar nehala gledat, ko so bili volkovi in tako bolj strašna glasba, jo je bilo strah in ni več hotela gledat. Saj si želi it v kino, ampak res ne vem, kaj bi jo peljala gledat. Mogoče Toy story, boste povedale, če ni preveč strašen user posted image .

no, saj drugegea se pa zdaj res ne spomnim. Uživajte in se čujemo!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.5.2010 20:09:37   
2ursae
2ursae, ti mi pa zadnje čase tako POZITIVNO deluješ, res! user posted image user posted image user posted image Kot da bi bila prerojena. Ful te je fajn brat, pa se zraven mal nasmejat. user posted image Kar tako naprej. user posted image
Pa ne preveč pospravljat. user posted image

to je zaradi prigode s parmezanom na solati user posted image ... ne, res, še nikoli mi ni dal tak banalen dogodek toliko za razmišljat user posted image .
Pa hvala za kompliment user posted image , tudi jaz rada berem tvoje prispevke, sploh na ČvTD, una s škornji iz Hoferja je bila za počit, sploh, k si še sliko kikle prilepila user posted image .

Nika, nekaj moram nujno izvedeti: a imajo v Guliverandiji vlakec smrti? Takega, za naše malčke, seveda. Danes sta ugotovila, da je to ful pomembno user posted image , pa jima ne znam povedat, če to tam imajo.

Borovo zdravje: zaenkrat so pljuča še čista, ni bronhiolitisa/ bronhitisa. Če bo šlo tako naprej, bo kmalu dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 6.5.2010 20:11:07 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.5.2010 20:48:53   
Nika v službi
Dober večer, moje zabavne RR-septembrke!

Tudi jaz čutim nekakšen nov preporod na naši temi...user posted image Očitno 2ursae res blagodejno vpliva.user posted image user posted image user posted image

Torej, Urša, da ti odgovorim - Gulliverlandia ima KAO vlakec smrti. Neka blaga varianta vlakca, ki vozi gor in dol, levo in desno... Nika ni hotela gor, se je pa zato peljal Tomaž.user posted image

Evo ti utrinka s tega vlakca:
user posted image

Bom poskušala naložit slike na FB, da si boste lahko ogledale... 2ursae, daj, prijavi še se ti na FB, boš lahko videla goro sličic... user posted image

Pety, oprosti, ker sem danes tako letela naprej, ampak sem bila res natempirana na minutke - ob petih sem morala biti že na drugem koncu LJ, ob 18:00 je imel Tomaž že termin v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina za pregled kile in midve z Niko sva ga peljali tja, potem pa smo šli vsi skupaj na tortico v slaščičarno Grad. Odlične torte, priporočam, kdor še ni bil tam! Na pregledu so ugotovili, da očitno ni kila, da pa je mogoče kaj težkega dvignil ali pa je bil vzrok kak hujši napor (lahko tudi tek), da se je naredila neka mrena, ki pa se naj bi pozdravila sama od sebe. Opazuje še 1 mesec, če pa ne bo bolje, mora na UZ.

Seminar sem delno zaključila, drugi del nas čaka v začetku junija. Je bilo prav zabavno.

Teta beta, moje namigovanje je ciljalo ravno v tisto smer, v katero vidva razmišljata.user posted image No, upam, da se odločita v plus, da bomo spet lahko ploskali in ugibali spol, ime...user posted image

Da vam za kone povem še, da se s T. pogovarjava o počitnicah in resno je v igri Turčija.user posted image Najverjetneje pade odločitev prihodnji teden. Gre kdo z nami?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.5.2010 21:49:45   
Nika v službi
2ursae, zdaj sem ugotovila, da med mojimi albumi na RR najdeš tudi Gulliverlandio. Vabljena k ogledu! Na FB pa zdaj ne bom dajala slik (prihranek časa)... user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.5.2010 22:33:22   
benika
Čist za intermezzo...kolk se ima naša deca radauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.5.2010 8:37:40   
ninocka
Jst imam pa danes Evana doma, ker je vceraj dobil ful hudo alergijo, ne vemo pa na kaj.
Jst sumim na skutice ala fruchtzwerge, Samo pa paravi, da je blo nekaj zunaj.
Ze v nedeljo je dobil ene izpuscaje po rokah, pa potem spet v torek, vceraj je pa v 10 min dobil cist pikast obraz, na poti do metelkove so se mu pa naredili se izpuscaji po rokah. Tam je dobil eno zdravilo, pa pol ene tabletke za domov, danes greva pa se k njegovi P. Hrana, ki je danes dovoljena je pa sipkov caj, olupljeno jabolko, riz na vodi in polenta. Jupi user posted image

Benika, lustna slikica user posted image user posted image

2ursae, a tvoja bi pa kr na vlekc smrti sla user posted image hudo....user posted image user posted image
teta beta, drzim pesti, da prepricas B se za tretjega user posted image

Moram it oblect otroka in sebe in klicat P, ce ze dela...

PS: a katera pozna kaksno privat fizioterapevtko za otroke?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.5.2010 10:09:30   
Nika v službi
Ninočka, dobro opravite! Te alergije na nedefinirane zadeve so res skrajno zoprne. A srbi ga pa nič? Ker Nika je zadnjič fasala blažjo koprivnico, pa je bila tudi precej pikasta po nogah, ampak jo je zelo srbelo in ob stiku z vodo, je bila vsa lisasta. Srečno na pregledu in da bi se stvar čimprej umirila (izginila!).
Benika, kakšna ljubezen. Luštkana sta, pa zelo ostra, kvalitetna sličica.user posted image In kako si ti? Si se že spoprijateljica z dieto?

Jaz danes komaj šaflam med papirji, pa nič se mi ne da, tale teden je bil tako nekako "neritmičen", da sem čisto ven padla.user posted image Ah, saj bo, vikend je tu. Jutri dopoldan se bova z Niko lotili pospravljanja oblek, pomerjanja, ločevanja (kaj je še prav, kaj nič več, itd.), Tomaž bo pospravljal, popoldan pa greva midve na obisk k Naluju domov. Je Nika povabljena (jaz pa sem se prištulila zravenuser posted image ). V nedeljo pa imamo spet piknik. Tokrat praznuje svakinja Nataša in bomo v Depali vas nekaj vrgli na žar. Upam, da se nas vreme usmili, da bomo res lahko zunaj, notri ni tako prijetno, sploh ker nas je kar nekaj...

Kaj pa vaši vikend plani? Greste kam? 2ursae, vi ste zdaj tako zaštartali, da boste sigurno kam šli....user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.5.2010 10:17:40   
pety78
Pety, oprosti, ker sem danes tako letela naprej,

Ojej, ti ga tudi pokaš. Saj ni panike. Itak je deževalo in na dežu glih ni bilo za čvekat. Hvala ti še 1x, da si mi pladenj pripeljala.

Mi za vikend nimamo posebnih planov. Vid je šel danes v vrtec, ker nas je včeraj klicala njegova vzgojiteljica, da gredo v Volčji potok. Je čisto navdušen. Sploh ne vem, ali naj ga imam naslednji teden skoz doma, da ne bo spet zbolel. Po drugi strani pa lahko itak Kaja kaj prinese domov. Zbegana...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.5.2010 10:39:22   
2ursae
nika, ful kulski vlakec smrti user posted image , komaj že čakam. Bom ob priliki prečekirala še ostale tvoje fotke, zdaj bom le na brzaka natipkala svoje, ker mi otroka nosita pite in torte iz plastelina in če ne bom kmalu naredila reda, bo plastelin vsepovsod user posted image .

Bor je še kar ok, sem pa izvedela, da je leži njegov sovrtičkar, s katerim smo bili tudi skupaj na kresovanju in so otroci skupaj plesali, s potrjenim adeno virusom na infekcijski. Reček bogi. Pa me mal skrbi, da ni morda tudi B. to nalezel. Saj nimam kaj, naslednja dva dneva bosta pokazala, kje smo - mi je sovrtičkarjeva mami rekla, da je imel tudi njen mali pred izbruhom visoke vročine dva dn normalno, okoli 38'C vročino. Tako kot jo ima zdaj B.

zakaj vlakec smrti? Včeraj smo brali, da gredo elektroni skozi žico kot da bi se peljali na vlakcu smrti v zabaviščnem parku, zraven je bila pa lušna slikica elektrončko, ki žurajo v vožji z vlakcem smrti. Takoj sta se navdušila user posted image

ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, pa pety za vas tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A NI ŽE ČAS, DA BI ZAKLJUČILI Z BOLEZNIMI !!!!

Aja, še malo jamranja user posted image : sem kar utrujena, da me kar neki kdaj pa kdaj v trebuhu špikne. Moj ima zdaj ful dela, dela dan in noč. Ah, saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.5.2010 11:26:22   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

zakaj vlakec smrti? Včeraj smo brali, da gredo elektroni skozi žico kot da bi se peljali na vlakcu smrti v zabaviščnem parku, zraven je bila pa lušna slikica elektrončko, ki žurajo v vožji z vlakcem smrti. Takoj sta se navdušila user posted image

Carji ste s to tehniko! Pa vendar - vlakec ni tako izi kot se zdi. Če A. ni čisti adrenalinski frik (ala Nik recimo), potem imam malce pomislekov, če se bo upal gor. No, bomo videli, mogoče bodo elektrončki močna motivacija.user posted image

Iskreno upam, da se adeno virusu izognete!

Naj ti torta iz plastelina dobro tekne.user posted image

Pety, nimam pojma, kaj bi bilo bolje storiti glede Vida in operacije. Če je Kaja v vrtcu, potem po moje res ni nekega hudega smisla, Vida zadrževati doma. Če bi imela oba doma, potem je malce drugače, ampak še v tem primeru ni prav nobenega zagotovila, da bo ostal zdrav. Jaz bi se verjetno odločila za nadaljevanje z vrtcem, če le ni v skupini kakšnih primerkov z bolezenskimi znaki. Bolj kot čuvaš, bolj se ti zna sfižit. To je pač moje mnenje.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.5.2010 12:10:45   
benika
Benika, kakšna ljubezen. Luštkana sta, pa zelo ostra, kvalitetna sličica.user posted image In kako si ti? Si se že spoprijateljica z dieto?

Ne, še vedno sva v sožitju samo zaradi nuje in ne obojestranske ljubezniuser posted image

Sem pa imela danes posvetovalnico, vse je OK, voda in kri super. Mi je pa napisal (zaradi NS in inzulina) napotnico za ambulanto za patološko nosečnost, kamor moram it na UZ Mančinega user posted image . On sicer pravi, da je to standarda procedura pri nosečnicah, ki so na inzulinu, ampak mene kljub temu črviči, da ne bi bilo kej narobe. To pomeni še več pregledov, še več letanja po LJ in še več kavic z ninocko (dokler mi ne uide nazaj na šihtuser posted image user posted image user posted image ).

Pety, nimam pojma, kaj bi bilo bolje storiti glede Vida in operacije. Če je Kaja v vrtcu, potem po moje res ni nekega hudega smisla, Vida zadrževati doma. Če bi imela oba doma, potem je malce drugače, ampak še v tem primeru ni prav nobenega zagotovila, da bo ostal zdrav. Jaz bi se verjetno odločila za nadaljevanje z vrtcem, če le ni v skupini kakšnih primerkov z bolezenskimi znaki. Bolj kot čuvaš, bolj se ti zna sfižit. To je pač moje mnenje.

In mi smo krasen primer tega. Aprila je bil Jakob cel teden pri tašči zaprt v stanovanju, da se ja ne bi česa nalezel. In glej ga zlomka...bil je bolan. Prejšnji teden je bil 3 dni pri tašči, da ja ne bi zbolel, in glej ga zlomka...Jakob zboli. Tokrat pa bo lepo do zadnjega v vrtcu, pa naj bo kr če. Bolj ga merkamo, slabše jeuser posted image

Ninocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evana, da čimprej zgine tole.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 18:02:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?