ninocka
|
Tintin, cestitke za Vita Veliko crkljanja in uzivanjaob se enem kornjaku MI2 z Lianom sva pa po 10 dneh sama...sem kr mal zalostna, ker sta slapikca v vrtec...cebi billepdan, pa da bi bli lahko zunaj, bi jih mela doma PA tolk tezko sta zjutraj vstala, bozcka Meli smo super prvpomajske pocitnice, kljub temu, da smo popolnoma skenslali dopust namorju in smosli samo za 1 dan. Smo meli delovno doma - betoniranje, urejanje vrta,postavljanje ograje, barvanje...V ponedeljeksmo sli v arboretum pogledat dinozavre, v sredo smo sli v kino gledat zmaje, v cetrtek sta sla ta velka dva v ZOO s tasco, v petek sta blapa tudipri njej v vartsvu.Midva z mozem sva se vsmes zbolela, komi zivela, ampak vseeno postavljala tisto ograjo...sva rekla,da sva prava norca, namesto, da bi lezala in pocivala V soboto smo sli pa na morje za en dan, sta se igrala na mivki,potem smo sli na kosilo, na avtomobilcke, sladoled in domov. STa bla tolk utrujena, da sta zaspala v avtu,edino Lian je zlobudrala celo pot do LJ Vceraj smo bli pa doma, sem mela v nacrtu projekt VRT (na balkonu), pa me je ujel dez in sem posadila samo 1 paradajz v lonc Sem pa pometla balkon, odprli smo sezono kofetkanja se na balkonu, Evan in Ruben sta se pa se v peskovniku igrala. Danesme pa caka pranje in likanje (cist zanemrila prejsnji teden),pa pospravljanje notr. Sva sepa z mojim odlocila, da kupiva Irobota Roombo, ker pri nam bi blo treba vsaj 2x na dan sesat (zarad macka in njegovih dlak) in da presesam samo dnevno, kuhinjo in jedilnico, rabim skorja pol ure. Tko da bo to cez teden delal robotek namesto mene Mi je pa Ruben vceraj nerdil ene 100 novih sivih las...smo bli zunaj in so se lovili s sosedovimi tamalimi in tece se tam proti sosedinem vrtu, ga klicem nazaj, cez slabih 5 minmi pa rece soseda, da ga je vidla cist na zacetku ulice (to je pomoje ene 500 m dol po klancu), sme tekla kot zmesana in je sedel sred krizisca,ko me je videl pa ful v jok. Predvidevam, da je tekel za Evanom in sosedom, onadva sta zavila na en vrt, on jih pa ni videlin je kar sibal dol....men se je srce ustavlo, ko mi je soseda to rekla, ker ga jst ziher se ene 5 min ne bi iskala...bogve kam bi takrat odlutal... Pa je drugace ful priden, se sploh ne premakne od naju oz. je skoz na peskovniku pred hiso al pa not v igralnici, se z ostalimi otroci ful mal igra... Nase odvajanje od plenic napreduje pocasi - vsake tolk casa se spomne, da bi sel lulat, to je pa tud vse. Ko sem ga dala v hlacke,mu fulrazlagam, da ce ga bo lulat,da mora povedat, da se ne bo polulal (ga mi sedi v narocju,ko mu to razlagam), ker nima plenicke in bo moker.. In cutim, kako mi na kolenih neki mokrega rata Mislim, da je dojel bistvo V glavnem,nc ga ne forsirma, edino vprasm ga ko se greva previt, ce gre se lulat. POl je pa fulsmesen, ker seusede na kahlico, vstane in rese Cm ze in pogleda, ce se je res Govor-napredujemo,vednoboljponavlja in raylocno iygovarja,samo ko pa hoce kaj rayloyit,je pa se zmeraj kot en kitajc Najbolj lusten je pa ko ga kaj vprasas in je odgovor JSt, on pa rece Jct morm it,bomkasneje dokoncala...