hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13 miska08 sem vesela da je v drugo morfologija v redu! kai in solis super da sta uspešno opravili! In nimanorwen tebi za dober cukr test! Glede srečanja 22.05 - kolosej je meni super lokacija, žal pa malo manj datum, pade 22.5 na soboto, in do 31.5 imam še delavne sobote. Do konca maja pri meni pride v poštev katerokoli popoldne razen sobot in nedelj, v juniju pa sploh ni več omejitev. Miska08, kai in solis !! Meni tudi sobote ne odgovarjajo, ker smo veliko na vikendu, sicer se pa veselim. Še moje poročilo, sem zelo vesela in zaljubljena!!! Bila na 3D UZ in najina pupa je že sedaj pravi fotomodel. Enkrat za spremembo je bila čisto mirna in se je lepo pustila "slikati". Seveda je meni že sedaj najlepša , sva se pa obe z zdravnico strinjali, da srčkasta ustka ima po . Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, stalih mer si pa nisem zapomnila . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?! ). Tokrat je bil še navudušen, saj se je po njegovem prvič zares kaj videlo in dalo razločit, tako, da nama res ni žal, da sva šla. Pa zdravnica je res carica in se potrudi in vse razloži. Posebej zanj je prikazala še njeno ritico in luliko in po tem grobem napadu na njeno zasebnost je dala rokice na učke...kot ni me več in dajte mi že mir.
|