Angel_Tian
|
Tolko sem se najedla repe, pireja, kašnatih in ocvirkov, da še dihat skoraj ne morem Na brzino vas grem prebrat, potem pa šibam v službo. farina - ja, saj jaz takrat v kavarni tudi nisem nič čutila. Me je pa naslednji dan že malo peklo. Za naslednjič vem, da se je treba namazat, ker kafe predolgo traja zivepo - saj vem, da za brezveze se nista skregala s tastom. Evo, Pia pa tudi zaradi tega nič ne trpi Na obisk bi že prišla s Tianom ja, samo ne vem, kdaj bi mi lepo zneslo. Danes se grem še celo v vrtec mučit in sedet na tiste mini stolčke, ker imamo roditeljskega Hahahahaha, Pia bi tudi že mela dojenčka doma. Saj Tian že tudi komaj čaka. Saj sva se pravzaprav o vsem tem poteku že pogovarjala enkrat prej, ampak zdaj je bil nekam čisto raznežen. Pa na koncu mi je pokazal, da sem lahko v P samo 3 dni, da 10 dni pa ne smem bit, ker tak dolgo pa on že ne bo čakal teja k - zivepo se je očitno čisto preveč z nami, ki imamo težavne tašče družila No čeprav ima ona bolj nerazumnega tasta. Ampak vidite, kako hitro se lahko odnosi spremenijo. Tako lepo se mi zdi, da je David tvojega tako lepo sprejel, da je raje z njim kot s svojim očetom Tašča - jah V tej nosečnosti sem si vse začela čisto preveč slikovito predstavljat, tako da bi se verjetno tisti udarec na lape ob moji preintenzivni predstavi lahko čisto komot v resnici zgodil Saj veš, tako čisto podzavestno, čisto nevede, en ali pa dva zdrsa... Ne ga zdaj še ti sračkat no z dnevnimi počitki. že jaz sem ga mogla priznat, zdaj še pa ti barvar - čestitke in veliko cartanja. moi, aninchy - evo, vidve bosta pa zdaj na polno zaposleni postali ana - važno, da je bilo lepo katja - lepo opravi danes strokovnega. Potem boš pa nam malo več družbe tukaj delala kema - dobrodošla med "komentatorke" in ne samo bralke alfa - mirno kri in čimprej rodit sabri - dvakrat FUJ za taščo da se je tvoj omehčal oz. otrdel Evo, že delam krepko na trebušnih mišicah Evo, najkasneje zvečer nadaljujem z branjem na strani 15, ker moram zdajle v službo. Pridne bodite in uživajte malo svežega zraka na temle lepem sončku danes.