Teja K
|
joj punce, vas same pustim, pa takšne stresate, da sem se skor polulala.... Moi, jaz še ne moram rodit, kljub temu da nosim pupo, je treba še do naslednjega tedna počakat, da se nad taščo preselim, da bom jaz njej po glavi skakala ne ona meni Angel... sploh ne bom komentirala Pobrite noge - jaz pa se lahko pohvalim, da sem si jih podepilirala s trakovi v ponedeljek, ko sem gledala Sosede Emibu - kako pa se ti obremenjuješ s temi popadki in prihodom v porodnišnico , jaz sem se skor polulala od smeha... Glede rezanja od spodaj... hja tudi meni se to redno dogaja, od kar več čez trebuh ne vidim Meemee in Kema - ne se preveč obremenjevat... vse bo prišlo samo po sebi... če je šlo not mora tudi ven, pa naj bo to kakec al pa detece ... pa moram rečt, da ti v porodnišnici tudi pokažejo kako in kaj z dojenčkom in je potem lažje... tudi lažje je, ker veš, da je bebi tvoj in je čisto nemočen in si ti tista, ki ga mora spedenat... Vse bo šlo punci, brez skrbi. No pa da še povem kako se je moj šoping zaključil... denarnica je lažja za 600€. Kupila Davidu novo nadstropno posteljo in jogi, previjalno mizico za Lino in seveda, podlogo za previjanje z preoblekami, pa neke igračke, pa rjuhe za naju s srčkom pa rjuhe za Davidovo posteljo, pa pletene košarice in košare iz blaga za na previjalno in druge drobnarije, pa nekaj piskrov za kuhat, pa banjico za Lino, pa brisačo v obliki žabice za Lino, pa ziher še kaj pa sem že pozabila in grem lepo na blagajno potegnem iz dnarnice maestro kartico in kartica ni šla skozi zaradi neke faking avtorizacije, ki jo moramo nardit Slovenci... Jaz pa sem imela v dnarnici "samo" 320€, nakar še je ati potegnil svojo dnarnico in sma zbrala skupaj... Men je bilo tako vroče in rdeča sem bila tudi tako, kot da so se popadki začeli... Nakar grem do bankomata,... in glej ga hudiča, tam pa lahko dvignem... mislim mi je dvignilo pritisk... Zdaj pa ne vem al ima samo Ikea v Celovcu neke fore s to mojo kartico al zakaj... ker jaz sem kupovala s to kartico že v Italiji v Ikei in tudi v Grazu... naj še sam dodam, da je dnarja na računu bilo dovolj... mislim svašta... Ampak zdaj je vse doma v kombiju in čakam, da ati znosi vse vse ven ko pride dam... No pol pa ko sva se vozla domov, pa sem mojmu še sendvič pojedla ... Zdaj pa grem mal počivat, da me ne bodo že nas peljali v porodnišnico.
|