Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 16.4.2010 22:24:54
|
|
|
|
darjussa
|
ZDAJ PA TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GE SAN SE ODLOČILA, KA VAN VEČ NIKA NE PIJŠEN šala mala.... ne ne ne.... GE SAN SE ODLOČILA KA VAS VSE POZOVEN NA KAVICO V OAZO V TEŠANOVCAJ, ZATO KA VAS ŽE TAK POGREŠAN...TO TAK NEMREMO...gda mo pa mele čas??? Gda mo odile delat, če nej zdaj?!! Gnes san bila na pijači v OAZE pa so bile 4 ljubljančanke z deco pa z vozičkame tan. Te pa san malo poklepetala z njimi...same so se odpravile na kratke počitnice v Moravce, pa so zdaj fajn šle malo z vozičkame eno turo naokrog....to mi je bilo tak lepo. Moški pa verjetno doma...oz peneze služijo (no kakorkoli itak uživajo doma). TAK! Ščen ka si najdete te čas, ka preživite z svojo bebo na vsaj polurnoj kavici v naravi. VABIM!!!!!! JAVITE! Vupan ka nemo žalostna!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 18.4.2010 12:41:54
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. TuBoLina za zobek. Darjussa....ja itak ka pridem. Kda? Včeraj smo slavili rojstni den od našega. Nikaj takšnoga...kosilo san pripravila za njegove in moje starše....te pa pozno večer pospravljati ta kaos . No ja, glavno ka je mimo, pa ka mi gnes nej trebelo kuhati, ka je dosta ostankov od včeraj. Ja nikaj...javi Darjussa termin za kavo....zdaj pa si iden eno skuhati Čao
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 18.4.2010 17:16:40
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
no tak, aprilsko vrejme je pokazalo, ka je rejsan aprilsko... prinas dežuje kak ste kaj ženskice? mij smo dokaj ok.... mali je tudi ok, ges pa tuj.... kavica.... ne obečan nikaj, če bom mogla prijden, če nej pa drujgič zaj mi je ležej okoli hoditi, ka zemen kašico, pa žlico pa to je to, prlej pa san mogla dudo, pa vodo pa mlejko pa... v soboto pa iden na gostüvanje sama, ka se sošolka ženi, moj de pa maloga pazo kak mo plesali
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 18.4.2010 23:44:20
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
ženske nucan pomoč!!!! v soboto iden na gostüvanje, pa si neven ka oblečti... ženi pa se sošolka, tak ka nej trbej pretiravati, ali malo pa more biti elegantno.... krilo, ali hlače? ka iden še tej teden v nabavo.... ma kera mogoče kakšo idejo? ker ges san totalno brez pa kere ste me vidle, znate, ka vse ne prijde v poštev, ker sem ugodno popunjena tak, zdaj pa se razpijšite najkesnej do srejde vgojno nucan ideje, ka iden te v šoping.... frizuro pa bom prilagodila autfite 3....2....1.... ZDAJ!!
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 19.4.2010 9:38:14
|
|
|
|
darjussa
|
tubolina - priporočan kakšo daljšo tuniko (toga maš zdaj seposedi ouno) spodaj pa kakše legice (španarce), pa nema veze če si malo močnejša, ali pa kakše hlače. Pa kakše čevle zraven vsaj na malo petko, če nej višje. Letos so v modi pete, pete, pete... Frizura...to pa ti naj poskrbi frizerka, če ne... pa si z malo navij lase, čeprav maš krajše, pa z kakšnim obročkom nazaj...pa si supeercaa! No glede kavice...ge bi določila sredo, ali pa petek. Zdaj pa kaj pokomentirajte, pa mo te vidle keri den. Pa tak koli 11? Ali pa koli 14??? Pa lep pozdravčem vsem!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 19.4.2010 9:45:43
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa tubolina - priporočan kakšo daljšo tuniko (toga maš zdaj seposedi ouno) spodaj pa kakše legice (španarce), pa nema veze če si malo močnejša, ali pa kakše hlače. Pa kakše čevle zraven vsaj na malo petko, če nej višje. Letos so v modi pete, pete, pete... Frizura...to pa ti naj poskrbi frizerka, če ne... pa si z malo navij lase, čeprav maš krajše, pa z kakšnim obročkom nazaj...pa si supeercaa! No glede kavice...ge bi določila sredo, ali pa petek. Zdaj pa kaj pokomentirajte, pa mo te vidle keri den. Pa tak koli 11? Ali pa koli 14??? Pa lep pozdravčem vsem! fala bom sprobala v praksi, če bom ok zgledala frizuro de frizerka prejk zejla glede kavice, mi paše v sredo, popodnejvi ob 14... ka man v čet rd, pa v pet dobin obiske
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 19.4.2010 10:32:24
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Te pa naj bo sredo ob 14.uri....vupan ka de tašča ščela vzeti Damjana iz vrteca....čakaj čakaj...sredo pa ma Damjan logopeda in ges zobozdravnika ob ....nevem kak de...mislim pa ka bi moglo iti skoz...ges javim naknadno...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 20.4.2010 13:01:16
|
|
|
|
Nej@
|
Hmmm kavica v Oazi, sicer je super tan in rada iden ta ali gnes man še li vročino in nič ne kaže ka de vutro za 100% baukše nej mi je fajn Taja pa uživa ka sva oba cejli čas doma zadnje tri dni nenormalno dosta pogej mislin ka ma poskok rasti - naj samo raste ka njej tak ali tak novi gvontek trbej bole poletji primeren. Večino stvari njej v H&Mi pa v Benetoni kupuvlen, zdaj san si pa par stvari v okaidoji naglednola palik de lejpa mala frajla me pa zanima, ge kupujete torte? takše lejpe oblikovane pa dobre! za našo maličko bi nucali tortico za krst in ne bi rada glih kakše iz Diane mejla
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 20.4.2010 13:19:24
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Oj Se že dugo nesem oglasila-je lepo vreme in je računalnik na zadnjem mesti..... Darjussa- mene nede, ker mon že splanirani celi teden službeno.... Tubolina- ti si itak tak stalno dobre vole in žariš, taka neje sploh pomembno ka boš mela oblečeno ..... Detelja- kak ste kaj? Nalini-pri vas kej novega ? Nončika- mi se vidimo v četrtek v Polani na Vrtiljadi? Mi pridemo...... Torta- meni še vedno fejst dobre Rogljiček Pristava-Ljutomer Če d kera drugi teden dopodne okrog 9-10 za kafe v Beltincih pa naj jovi...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 20.4.2010 16:57:44
|
|
|
|
darjussa
|
Ojla! Ja, neven ka zaj....lekaj nikoga nede kak tubolina pa naty6 ... hm hm Al še prijde kera? Če nej te predlagan ka se drujgič dobimo... oz. "nevengda"... Lejko pa se tude samo me dobimo. Ja glede torte, so resan najbokše od Rogljička, tudi Mlinopekove (tu pa tan), najbokše so pa od moje tašče pa od mene . Evo ena slikica kak sve mojemi kolegi naredile to torto. Pa nej samo venej, tude notre je fejst dobra! Kere ste bolane se fajn pozdravite, vsem pa lep pozdravček!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 20.4.2010 21:43:04
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
evo mene! žarek sončni - saj dobra volja je 80 % gostije, ostalih 20 pa se razdeli med hrano, muziko, pa tudi gvant zgornji del že man, zaj iden samo še po spodnji del pa cipele.... pa te še frizura za kavico bom prišla, samo vupan ka popravijo avto do tečas....če nej, pa vas vse povabin v čet k nan domov.... ka je moj mali divji zadnje čase.... paziti ga je užaš, rokej me včasi na konci dnejva že tak bolijo.... samo bi hopsal, pa na rokaj bil, ka več vijdi okoli.... ajoj.... ka šče bo, gda de hodo.... torte - detelja je mejla fajne na majinon rd-je.... nekša njena kolegica je pekla, na fb-ji so slike.... jah, te pa tak... v čet pa mo pa eno leta starejša... ste znale ka man na isti den rojstni den, kak Zemlja? samo ka je med nama nekaj miljard lejt razlike
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 21.4.2010 20:21:54
|
|
|
|
Nončika
|
hm, kavica spadnola? mi smo gli te meli doktorbacsija. mere našoga pikeca so 68cm in pa 8220g. je pa tak razgrajal kak velki. pikeca smo pa nej dobili, ka malo hrope in pa njemi z nosa teče kak z pipe. smo prestavili na naslednji četrtek. sončni žarek, pridemo, pridemo. malo moren pelati, ovači de gotova. zadnjič je nej mogla iti z vrtecon na mini izlet, ker mi je gli tisto noč zakuhala. zaj pa jo moren pelati. se vidimo v VP.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 21.4.2010 20:23:54
|
|
|
|
Nončika
|
torta? Rogljiček. deteljina pikica je pa dobila tortice od svoje botrice. jih je ona pekla in očitno ma redni talent za tou, saj so torte fenomenalne.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 22.4.2010 12:44:14
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. TuBoLina vse najboljše za tvoj rojstni dan . Vačik ženskice? Kak ste mi? Mi smo dobro, škoda le ka je včeraj kavico spadnola v vodo. Vrejme bi nan glij fajn služilo, a ne?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 22.4.2010 13:41:22
|
|
|
|
Nončika
|
Turbolina, vse naj naj!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 22.4.2010 15:17:54
|
|
|
|
Nej@
|
darjussa če si pa ti takša majstrica v tortaj te pa tebe pogodin ka jo spečeš super sta tau torto napravili! z marcipanon delata? Torta vsi nekak pravite ka rogliček ma najbaukše, tak ka mo te verjetno tan zejla - razen če resno kera pozna koga ka doma napravi takšo majstersko torto pa si te kaj zasluži zdravje mi še li ne služe kak bi trbelo - vročina je še li nej čista odišla Taja je pa zdrava kak riba - očitno ji moji virusi ne pridejo do živoga Tubolina - tebi san že čestitala, tak ka ti zdaj nemo folga ti 1x Tak slučajno še pitan, bi mogoče kera mejla mladička belega višavskega terierja? Polly si je ljubčka najšla. Sicer je še nej breja ali če de me zanima, če bi kera mejla (ovak mo pazko meli ka ne grata breja :p) aja tude njeni ljubček je čistokrven višavski terier. Pa za šenki bi bil ali tau je zdaj še informativno ponavlan - nej je še breja
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 22.4.2010 15:42:05
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Ojla. TuBoLina vse najboljše za tvoj rojstni dan . uuuuuuu, dobra torta nej@ - nebi kaj takšoga maloj spekla? huh, kak san že stara.... še 365 dnij, pa mo mejla pol abrahama no, gda de voni bole toplo, pa gda de naš paviljon gotov, vas povabin na RR piknik . pize iz krušne peči, domče iz goric...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 23.4.2010 9:26:25
|
|
|
|
Nej@
|
Komot bi takšo torto meli - Taja je nej zaintereserana za torte pa te fore, edino kinder jajčka se ji vide pa še tau bole tista plastika v keroj je igračka Dobro jutro oz. lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 25.4.2010 9:22:51
|
|
|
|
naty6
|
Dan. Ja ge ste vse....se vidi ka je včeraj lepo vreme bilo . No ges san včeraj mela športni dan. Obiskala san sestrično in njene dve male pikice; Lea in Alina. Te san še obiskala sodelavko, ke je praznovala rojstni dan. Tak ka san san bila na tereni ; ja seveda z mojima dvema dečkecema. Ati pa je itak delal. Nončika nej sve sve muve včeraj slučajno srečale na križišču v Lendavi; tan pri Tušu? Ges san se pelala iz smeri Čentiba, ti pa si glij zavinula v to smer. TuBoLina kak je bilo na gostuvanji? Si fejst plesala? Tak....malo ka san se oglasila...zdaj pa dale kosilo kuhat...lep dan...izkoristite ga, ka bo baje zelo toplo.
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 25.4.2010 9:55:22
|
|
|
|
Nončika
|
naty, ne, ne. san po dugon časi mela avto celi boži den v garaži. si pa ti bila v Č pri sestrični. jeli? ovači pa je tvoja druga sestrična, sestra te kero si obiskala tuj noseča? baje. si pa bila čistak bluzi tan ge je moj bil nega svejta doma. mi gnes šibamo za Č. T zdaj spi svoj dopoldanski spanec, mala lejče z rolerami, breči kak či bi mela cejli vrtec na dvorišči. huh. Turbolina, ti pa verjetno spiš. kak ste se meli? lače si zgibila ali pa si zriktala špagovino?
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 25.4.2010 11:33:14
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
no, evo mene po dugon časi.... tak, rd proslavili, gostüvanje odplesali, zaj pa san malo bujta.... gostüvanje je bilao super naplesala san se za naprej pa za nazaj domov san prišla ob 5:30, pa san že auf... žüjle na nogaj man, uhhh.... ja, namesto pasa, san si dala not, ka san mela šal, rejdno dobro je zgledalo sicer pa so tak bilij vsi dobre volej, tak ka se nebi čujdila, če nišče nebi vido slike sledijo tak, zdaj san z gostüvanjami en čas vo, vupan... nončika - ženila pa se je od vaše dobrovničke silvije ( frizerke ) sestra, ka je z palijon skuper.... mijslin, ka je on pali, pa brata srečkoja ma.... ziher jo poznaš...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 25.4.2010 21:04:54
|
|
|
|
Nončika
|
turbolina, znan što je Silva, N odi z njenin sinekon v isto skupino. pa sestro tuj poznan, na videz. srečko pa je vkuper z mojo bivšo sosido.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 26.4.2010 9:40:25
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Na ka še ges pripomnim, ka Silvijo tude ges poznan; je namreč moja sodelavka. Naš Damjan pa ima počitnice tak kak šolarji. Ven san ga vzela,ka je skoro cela skupina domaŽ; mislim ka jih je v skupini zdaj samo trije ali štirje. Te pa de jih mešali v druge skupine. Nika...iden pospravljati otroške sobe.....čao
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 26.4.2010 12:31:11
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
no, evo mene.... končno san se uspela naspati zaj pa idemo malo na sončeka.... naty - ge pa te delata z silvijo? van dan slikice na fb gnes večer....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 26.4.2010 16:28:06
|
|
|
|
Nončika
|
naty, točno silvija dela tan ger ti. hihi, zanimivo, ka vse ne zvejmo jeli? san jo gli gnes srečala, ka je šibala domov z službe, jes pa z T po N v vrtec. N je bila gnes v vrtci, bilou jih je nendri 10. obej skupini so združili. prinas nega nevole, ker je vrtec mali. mamo samo dvej skupini in vgojno ter popoldnevi da idejo domov so skuper. vsi se poznajo med sebof in se špilajo skuper. gnes pa mamo sončeka jeli? kak deco oblačite v takšon vremeni za voni? muva sva gnes mela samo body z kratkimi rokavi in pa tenki pulover. pa klubuček na glavici in pa brez štramplic, edino duge zokne san njemi dala, ali on jih non stop dol potegne. gnes san lejtala po MS, pa san telko zapravila, ka joj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.