innes4
|
Ojla Dons sm mela pregled. Nardila mi je UZ tako kot zmeraj in je rekla, da bo bolj majčken/drobčkan. Imel naj bi okoli 2700 do 3000 g (ko se bo rodil) Vem, da so te ocene zgolj okvirne, ampak ne morem si kaj, da se nebi obremenjevala z vprašanjem, če sm kako sama kriva, da bo bolj majčken jest in sva bila oba debela in velika otroka... No, poj je gin.rekla, da je gibov ful, da ni niti sekunde primiru, kar pomeni, da je posteljica še ok, da nej bi sigurno zdržala še en teden Kaj pa poj???? Moja napaka je ta, da sm bla kr mal šokirana in sploh nism nč vprašala. No dala me je še na CTG, za vsak slučaj, da res vidi, da je postlica še ok. Poj k je pa pregledala list od CTGja, pa je rekla, da je biu pa bolj miren , ampak da je vse ok, pa da se vidmo čez en teden. Mi je ful smotan, k se obremenjujem, ampak ne morm si pomagat. Rabm mal, da premislm, poj bo pa že dobr, pa se nebom več sekirala. Sej gin.je rekla, da so te mere super za rodit...vsaj to drugač pa čestitke nincy29 za tazga lepotca, pa zvezdici za take super mere tvoje pikice. Pa vsem ostalim k ste prpopale slikce, res mate prave lepotce/lepotice Aja, da se še pohvalim, da je kot za našga zrihtan v nulo, oblekice oprane in speglane. Zdej še torbo za v porodnišnico naštimam pa smo na konju en lep, čeprav deževen pozdravček
|