|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
4.5.2010 21:50:19   
sa5i
hejj punce! se vam po res dolgem času malo javim. čestitam vsem al pa s+eni , ki je postala mamica, za več nisem zasledila user posted image

ostale vidim, da ste vredu.
zvezdici ne razbijaj si glave s tem, ker je bolje, da mala žeivi samo s tabo kot pa posluša prepire. Ko bo dovolj stara bo razumela in ni prva pa ne zadnja. ima pa čudovito mamico tako, da ne rabi drugega. user posted image

no pa še malo o stebi, jutri se vračam na faks imam v naslednjih tednih 7 izpitov od tega še 3 pogoje pa sem rešena. strah me je tako, da bi kar umrla, panika ker nevem, če bo vse uspelo. drugače pa naša mala pridno brca, sem mela pregled pa so rekli, da je velika 33 polnih pa je 46cm. no ja meni se zdi normalno. pa jemljem tablete protim krčom ker sem spet mela ščipanje v jajčnikih inkrižu ( naj bi bili popadki) ja no mogla bi počivati pa ne gre, da bi bila v postelji pa zraven tega še na faksu, sva pa z user posted image zmenjni, da ne bo prehitevanja po desni in kar počakave na rok, ki pa so ga malo spremenili na 6.6. ker je baje tako po uz. no nevem več v glavnem do 10. 6 mora počakati user posted image lepo spančkajte, pa donno bi rabila a se nič ne oglasi več tu??

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
4.5.2010 21:59:16   
davorjeva pikica
tincy90-ajej!!user posted image ... samo da je bilo s tvojo pikico use u redu! vi2 se pa cim prej pocajtejta!
egleria- patrik je pravi manekencek :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.5.2010 1:18:02   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: sa5i
lepo spančkajte, pa donno bi rabila a se nič ne oglasi več tu??

Sem še tuuser posted image Sem ti odpisala na zsuser posted image

tincy, ojej, to pa je bilo hudouser posted image Glavno, da je vse okej ... Stisni svojo malo pikico k sebiuser posted image

Zvezdici, Tija bo nekoč sigurno vedla, da je bila to najboljša možna odločitev, ki jo je njena mamica sprejelauser posted image Poleg tega je drugače, niti ne bo rabila gledat, kako se starša kregata in ločujeta ... Nenazadnje pa ima še vedno oba starša, saj si napisala, da jo obiskuje, ne? In to je najbolj važnouser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.5.2010 8:10:27   
emibu
zvezdici,se strinjam z usemi drugimi da si super mami in to da Tija nebo razumela si kar izbij z glave saj se že s slikic vidi da je super brihtna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.5.2010 10:19:05   
Zvezdici
Upam, da imate prav. user posted image

sa5i
- ja tebe pa res že kar dolgo ni bilo tukaj. Samo, da je vse ok. Bi pa vseeno bilo boljše, da bi počivala user posted image . Saj vem kako je to s faksom, pa vseeno. Jaz sem dobila potrdilo, da nisem mogla hodit na faks in, pa da sem bila takrat v P. Če se le da, čimveč počivaj.

tincy
- kako ste pa vi trije?? Vaju še vedno zelo boli? Danes vrjetno še bolj ane? user posted image

Danes se bo pa tija končno kopala! user posted image user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.5.2010 12:16:05   
Zvezdici
Evo.. da se malo považi tija.
Je opravila prvo kopanje. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.5.2010 12:17:24   
witch
jeeeeej kakšen cukrček je tija user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.5.2010 12:39:28   
egleria
zvezdici res je prava princeska tvoja Tija user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.5.2010 12:59:29   
Zvezdici
Jaa res je prav uživala. Cel čas se je smejala.
user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.5.2010 12:59:54   
davorjeva pikica
zvezdici- Tija je prava lepotička user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.5.2010 14:08:30   
zaljubljena23
user posted image user posted image bravo Tiji za prvo kopanje

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.5.2010 15:49:41   
donna22
Prava lepotca, Patrik in Tijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.5.2010 16:30:05   
egleria
donna prilepi še ti kakšno slikico svoje princeske.. pa tincy tudi..
upam da bomo kmalu videli kakšno slikico od Nika (od nincy29)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.5.2010 17:24:43   
donna22
Nimam nekih novih slik od Zale še na računalniku, ena od novejših je ta, vendar tu ni mogoče videt celega obraza:

user posted image

Tu pa je ena malo starejša slika:

user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 5.5.2010 17:25:21 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.5.2010 17:33:25   
egleria
iiii kk lepa pupika je Zala... boš mogla kr pazit na njo ko bo večja user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.5.2010 18:00:27   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

iiii kk lepa pupika je Zala... boš mogla kr pazit na njo ko bo večja user posted image

Hvalauser posted image Bo pa pazil na njo predvsem ati, ki že zdaj ne mara debatirat o tem, kak bo, ko bo Zala večjauser posted image user posted image

Saj ti boš tudi mogla pazit na Patrika - da ti ne bo vsaki dan katere druge domov pripeljaluser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.5.2010 19:07:02   
nincy29
Hvala vsem za čestitke!

Mi smo od učiri doma.Zaenkrat smo ful pridni.Smo danes od 3h do 9h spali(s tem da sem ga ob 9h jaz zbudila).Jaz se počutim super..kot da nebi rodila..user posted image user posted image
A porodno zgodbo bi rade?Evo jouser posted image

30.4 ob 1h ponoči mi je odtekla voda.Sprva nisem vedela da se je začelo saj mi je odtekala po kosih,ampak ko sem fanj posteljo zmočila sem vedela da zdaj gre zares.Zbudila dragega ki mi itak sprva ni vrjel da zdaj gremo pa končno rodit.Pred odhodom še pod tuš skočila in direktno v porodnišnico.Ob 2h bila sprejeta in še popolnoma zaprta.Poslali so me v sobo "spat".Ob 5h so se začeli prvi "popadki",bolj bi lahko rekli špikanje.Čez dan so se krepili.ob 22h spet bla pregledana in  še zmiri čist zaprta in spet bla poslana spat.
1.5. ob 2h so  bili popadki že tak močni da so mi kar sapo jemali jaz pa še zmiri čist zaprta in SPET poslana spat!!ob 5h nisem mogla kmalu več nič ker so bili že tak močni in hvalabogu bila že čist odprta!poslana na klistir in dragemu sem naročila naj ob 7h pride.in ob 6:30 šla na porodno mizo.do 9:25 predihovala popadke.nato je morala babica poklicat ginekologa da je pomagal pri porodu ker je malemu začelo srce nihat.po par mojih pritiskih in pritiskih ginekologa na moj trebuh je ob 8:40 na svet prijokal 54 cm velik in 3240g težek Nik.Šivana sem bila lih 2 šiva.Po porodu sem se takoj počutila ok..kot da nebi rodila..moram priznat da ni bil lahek porod ampak na koncu ko sem mojega dolgolasca dobila sploh nisem več vedela kakšna je bolečina od popadkov.Tako da tiste ki imate še za rodit..res je da na koncu vse pozabiš zato kar potrpet!

pa še slikca
user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.5.2010 20:26:09   
egleria
donna ja to bo pa bolj težko nadzorovat user posted image

nincy user posted image user posted image user posted image user posted image pa le ni blo tako hudo.. lep je tvoj fantek zelooo.. take dooooolge laseke ma pa tk polne ustnice.. pravi lepotec je res.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.5.2010 20:26:31   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image nincy in donna, pravi cukerčki so na slikicah

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.5.2010 20:42:07   
davorjeva pikica
donna22 in nincy29 imate prave sladkorcke doma :Duser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.5.2010 22:06:11   
Aninchy
iiiii kakšni cartki! kok vam velja, da jih že gledate, mene pa tok firbec matra, kak bo user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.5.2010 22:08:57   
zaljubljena23
anincy, samo tebe še ne bo dolgo...Mene pa še do decembrauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
6.5.2010 9:51:52   
emibu
Joooj kaki bonbončki so usi..Jst tut že tko nestrpno čakam na našga malčkaauser posted image user posted image Čist živčna sam ko me mal špikne mogoče bi blo dobr če bi nehala sam na to razmišlat in bi šlo pol hitrej?' ha kaj pravte?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4748
6.5.2010 10:11:41   
egleria
emibu saj bo hitro minilo.. pol ko bo pa tvoj cukerček na svetu bo pa en mesec mimo kot bi mignil.. moj Patrik bo kmalu 4 mesece star pa se mi zdi da sem ga komaj rodila..

punce kam se je pa seznamček izgubil??

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
6.5.2010 13:17:55   
Tincy90
Zvezdici ja res je, zdj me še bl boli use kt pa par dni nazaj.user posted image ampak bo že, sm šla na pregled pa ni nč zlomleno, zvitouser posted image al pa karkol, sm plava bom oz sm že.user posted image

Ijooj, sm mate res use take cukre, iiii!user posted image user posted image user posted image moja bo pa hmal stara 5 mescev, pol pa že kr pol leta, aaaaaa!user posted image mislm kam gre ta cajt no.user posted image sm ji dans spet dala eno kašico in sm tko vesela k mi tko lepo usteca odpira za papat.user posted image tolk zaenkrat, šibam zdj, se še kej oglasm.

Papa*

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?