Tincy90
|
Bejbe i'm back. klobasa party yeah! Čak, zdj se morm prov skoncentrerat, da bom vedla kaj kateri napisat al pa komenterat. Nanny & emibu ajde, move it move it u Rim. Ne vem res kaj vajina malčka mislta. drgač pa pujsike , da vaju čim prej zagrabi in da bosta že enkrat cartali. uff, emibu dobr d si omenila sladoled, bom šla tud jst u napad nanjga. Donna danke za pojasnilo. Potem pa upam da je še doooooug ne bo, te tečne tete. Witch samo zate pikepoke , da urediš situacijo in se prepustiš toku, da boš hmal nosečka. Moja pikica je pa zlo junaško prenesla cepljenje, nč joka, razen ko jo je zbodla je mal zacvilila pol pa nč več, se smejčkala se je in bla živahna, zdj pa lepo spi. Sva z mojim kr presenečena, kaj ji je. prvo cepljenje je blo več al manj jokavo, zato. Egleria js nikol nism jemala kontracepcije in je tud zdj ne nameravam. kaj pa ti nameravaš ukrent? Še neki malga od danes...pri P jo je sestra stehtala, ma 6550g, naslednjič pri 6.mesecih pa spet tehtanje, velikost in pa cepljenje. Je rekla P, da lepo napreduje, lepo kravice pase, počas bi že rada kr šla (puzala), tud čičala bo hmal kr lepo glavco drži. Tko da sm tud sama zadovoljna, ker je bla prvič pri zdravniku tko pridna, brez jokanja, ampak se je smejala in pogovarjala. Pridna moja pupa. mel smo pa dans drugi UZ kolkov in in so 1A, tko da je tud to super. Ma u glavnem same supr novičke dans. med vikendom bom ji dala za probat korenčka pa krompirčka, ker bomo počas kr začele uvajat to GH, kašice bom dala zdj kr mal na stran. Mi je bolj pomembno, da mi bo hotla zelenjavo jest, ker s sadjem vem d ne bo problema kr ma rada sladko. Pol u pondelk bom pa še patronažno poklicala k je rekla d jo naj pokličm, ko bo tamala 5 mescev stara, da mi bo mal bolj vse razložila glede GH. Joj, js komi čakam, da bomo šli na morje kr tamala tko uživa u vodi d vam ne znam povedat. Cela dnevna je mokra k tko brca in čofota, jo bova mogla z mojim kr u banji začet kopat, kr je na koncu kopanja več vode na tleh kt u banjici. Tko, js upam d nism kej pozabila, če pa, naj me tista k hoče, opomne. Ćuussssssss!