petrazg
|
Po dolgem času, se vam spet malo oglasim... Pa to ne pomeni, da se ne spomnim na vas in na vaše malčke. Ampak časa, tega je pa pri nas premalo... ali si ga pa ne znamo organizirati Zdajle moja dva sončka spita in lahko malo preberem rr... Pri nas se toliko dogaja, da lahko pišem 2 urci , pa še ne vem , če bi bilo dovolj... Vidim, da so tile naši drugi dojenčki kar vsi nekaj bolani. In res pošiljam vsem ogromen koš pikapolonic za srečo, da nas te bolezni pustijo na miru. Pri nas imamo Lukca skor skoz bolanega. Mislim, da smo bili zdravi, kakšen mesec in pol. Vmes je pa skoz kaj... nazadnje smo 2x preboleli škrlatinko, včeraj zadnji ab, sedaj čakamo, če se bo spet ponovila. Imeli smo že 2 bronhilotisa, bili na infekcijski zaradi črevesne okužbe, vsak mesec smo na kontroli ultrazvoka ledvičk, bili smo pulmološki... še pa še. Kar ne neha se, in zelo dobro vaju razumem Capy in Feliška. Lahko vaju pa potolažim, da smo imeli mi bronhiolitisa v decembru, sedaj pa nič več, čeprav je skozi nekaj prehlajen. V začetku maja bi morali iti na operacijo, pa odpade, zaradi škrlatinke. Moramo počakati3,4, tedne po ab, da bodo naredili ekg srčka, če je ok, šele potem gre na operacijo. Je pa dokaj zahtevna operacija, bo 3 urce v popolni narkozi in potem bova slab mesec na počitnicah v pediatrični. Upamo, da operacija uspe in ne bo potrebnega ponavljanja... Potem čakamo še na eno, ena je pa še v zraku, ker se zadeve lahko spremenijo... Kljub težavam, pa je naš Lukec živehen fant, dobrovoljček, ki se samo smeji in zelo priden fant. Sedaj celo že nekaj dni hodimo Anžetek je pa moj sonček, moj veliki fant. Na eni strani nežna dušica, pripravljen vsakemu pomagat, po drugi strani pa pravi falot Sploh ne morem verjet, da je že tako velik, da se lahko z njim vse pogovorimo in nas vsak dan preseneča s čem novim. To, da vse registrira, kar se pogovarjamo, verjetno ne rabim napisat, a ne... Je pa še večji od vseh v vrtcu in kadar je potrebno, ga tudi za 4-letnika "prodava". Je pa zdrav kot ribica, in z njim nimava nobenih problemov in veselo hodi v vrtec. Lukca obožuje in se zelo lepo igra z njim, samo določenih igrač mu ne da. Kar se tiče lulanja... mi smo zelo pridni in bo junija 1 leto od kar smo čisto suhi. No, vmes mu je še kdaj ušlo, ampak res parkrat. Moje babike, res vas pogrešam in nekaterih že tako dolgo nisem videla, da bi vas rada čimprej... Rogljiček in Kjava... čestitke za vajin naraščaj. Ste vsi luštni, dojenčki so pa itak najlepši. Juniorka... ti tako veš, da komaj čakam da prideš v Slovenijo... Bambina, ko bi ti vedela kako stiskam pesti, da vam rata. Imam že čisto bele členke na rokah... Eca.. fino, da ste zdravi, hiška pa enkrat tudi bo... Ko boste imeli malo več časa, se pa na kakšni kavi z Bambino dobimo... Tejč... luštni ste, tvoje profesorske zgodbice so ekstra fajn in še danes se nasmejim prigodam, ki si jih nazadnje razlagala. Tvoji punci sta pa lepotički, to tako veš, a ne... Se moramo še kdaj namensko srečat, ne samo tako... Majchi... super sobica. Več pa ne bom napisala... sem vesela veš... Putka... tebe tako , večkrat vidim. Sem že urgirala , da mi Anžeta k Katji prestavijo... Kai.. čestitke! Uživaj v nosečnosti... aNČKA... te občudujem, vedno polna energije... Felicia... tebe imam na fb Rožica.. luštna fanta imaš... Petra a ... ne bom izgubljala besed... super si in najini maratonski pogovori so ekstra fajn. Hvala , da si tako dobra prijateljca. Srečanja... NUJNOOOOOO ... samo prosim ne 15. in 16. maja, ker me ni... Zdej me boste imele pa polno glavo, grem... papa
|