|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
5.5.2010 13:26:32   
tadejluka
ne, ne......sta tale dolgcajt tlele mal popravle!!! prov fino!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.5.2010 13:26:36   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedalauser posted image

Ne smem!user posted image

djjjj nooooooooo..pa te mam rada..

pa ti dam bubon

Daj res povej a imaš kako željo za rojstni dan?Ne se hecat!Bom huda!

bom premislna pa ti sporočim ok..do gdaj pa morm sporočit da bo vaše presenečenje uspeu

Čim prej!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.5.2010 13:27:03   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

ne, ne......sta tale dolgcajt tlele mal popravle!!! prov fino!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mini všeč sva jim!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.5.2010 13:28:31   
bačko
http://talent.24ur.com/clanek/novice/fanika-ali-bostjan-zmagala-je-iskrenost.html

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.5.2010 13:28:46   
tadejluka
to pa itak...ampak zaenkrat sam men  k druge ni!user posted image ne vem kje se skrivajo vse!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.5.2010 13:29:45   
bačko
Mini kje si?user posted image Kam si se skrila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.5.2010 13:30:12   
bačko
No pa je šla! SMRK!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.5.2010 13:30:30   
mini86
ej zdj pa konc k voda je pršla nazaj-morm jt potegnt wc
pa kuhat morm začet ane

pridm čež 15 minuser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.5.2010 13:36:54   
bačko
Ok!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.5.2010 13:37:54   
lenika
Uhhhhh ste naklofale, se vidi, da je dež. user posted image  Jaz se pa psihično in fizično pripravljam na službo jutri.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.5.2010 13:43:15   
tadejluka
Nič ti nisem fouš...user posted image ! jest pa ravn dones dobila vabilo na razgovor...bi menjala službo ker mam zdej turnus..pa sem tud mal veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.5.2010 13:50:02   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Uhhhhh ste naklofale, se vidi, da je dež. user posted image  Jaz se pa psihično in fizično pripravljam na službo jutri.user posted image

Nič ti ne zavidam!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.5.2010 13:58:26   
mini86
lenika-držim pesti da bo jutr vesel dan in ti ne bo hudo..

tadejluka-super za razgovoruser posted image povej gdaj ga maš da držim pesti

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.5.2010 14:08:41   
tadejluka
u torek ob 12h---pa fejst stiskat!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.5.2010 14:21:01   
bačko
Bomo držale pesti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.5.2010 14:29:55   
mk8
Matr sm misnla, kok strani ste popisale, pol pa vidm da sta bačko pa mini vse zavzele user posted image user posted image user posted image  Res face!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.5.2010 14:29:56   
tadejluka
Ja eden bo zdej, računam pa še na dva v bližnji prihodnosti! so bli istočasno razpisi pa zdej čakam poštarja vsak danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.5.2010 14:30:23   
mk8

fejst bomo stiskale!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.5.2010 15:06:29   
tadejluka
hvala ful ste prjazne!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.5.2010 17:13:41   
Tira
Uf, sem se že ustrašila kolk imam za prebrat, pa sem videla, da je večinoma imela Mini samogovore user posted image

Naš mali zadnje čase ne spi glih tko kot bi moral in danes je očitno ubral zimsko spanje. Spi že od 15h. Je prov mir v stanovanju user posted image

A bo kdaj konec tega dežja? Podn tud ven ne moremo nič. Sem vidla, da sem zamrazila srečanje. Moram pridt enkrat, še preden gremo nazaj na šiht. Bjondi kdaj oz kako lahko dobim fotke na papirju?

Nč grem še na en cigaret, zdej k je tak mir user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.5.2010 17:27:51   
vitae
Sem bila dop.pridna,vse napisala in komentirala, pa me vrže ven. user posted image user posted image user posted image

Pa gremo znova:

Manna-ne sekiraj se glede denarja. Če se kdaj srečamo, boš dala za tortico. Naj jih Manca pridno uporablja in kar je najpomembnejše- naj ji pomagajo!

Mk8-zate jih imam tudi, upam da se naslednji teden vidimo.

Danes žal ni bilo variante, ker je mali ponoči zakuhal (čez 39st.). Svaravno dobro od P in imamo znova AB, ker ima vneto uho. Smo bili že 24.4, jedli AB en teden in sedaj znova. Zgleda, da se ni pozdravilo do konca.Drugače sem pa malega prav občudovala -kljub visoki vročini je bil nagajiv, igriv, dobre volje..razen pri P. Je revček tako user posted image , ko mu je pregledovala uho...

Hanuši- se spomnim, da ste imeli tudi vi že probleme z ušesi. Kaj so ti rekli, kdaj greš lahko ven z njim???

Bjondi-lepe slikice. Kaj drugega je že nemogoče pričakovati...BRAVO! Pa fino za lepe počitnice,jaz imam še sama tako lepe spomine na Brač.

Prvomajski prazniki - tudi mi smo bili 3 dni na morju. Lahko pa se pohvalim, da smo ponovno začeli hribolaziti. Sem presenečena nad svojo kondicijo,še bolj pa nad sinčkom, ki uživa v nahrbtniku.

Mini -ti je bilo pa res dolgčas. A te lahko vprašam iz katerega konca si?

Čevlji -naš ima tudi še malo nogico...19-ko.

Grem še malo za nazaj prebrati in se javim še kaj zvečer.Čene bo znova hudo!!!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.5.2010 17:28:22   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

fejst bomo stiskale!!

Se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
5.5.2010 18:42:52   
tecka
Živjo, punce.
No, jaz sem se pa danes na hitrco odločila, da pred pregledom pri zdravniku skočim še v Bibo pogledat na Zaloško (pregled je imel na polikliniki).
Cene so takele:
- bodiji 5 - 9 eur (9 v zimski izvedbi)
- spodnji deli trenirkic - 12, 13 eur
- cele trenirkice - 22 eur
- majčke z dolgimi rokavi 9,90 eur
- kapice in poletni klobučki pa 8 - 9 eur.
Delajo pa tudi kratke hlače, majčke z kr. rokavi, brezrokavnike - iz flisa in za večje otroke tudi iz "windstoperja", pa predpasničke, pa žabice za manjše dojenčke, pa kiklice za punčke, pa še kaj sem verjetno pozabila. Imajo tudi darilne paketke, vključno s copatki za dojenčke.

user posted image je pa v tem, da so imeli bolj slabo zalogo za fantke - na izbiro sem imela samo 3 majčke z dolgimi rokavi. Gospa me je poslala kar v njihovo trgovino v ŠLuser posted image user posted image . Mogoče bomo pa šli kdaj na kakšen izlet.
Srečko je dobil tudi en klobuček, prilagam sliko. Je prav tak fin, tanek, hitrosušeč bombaž. Iz istega blaga imajo tudi poletne hlače - izdelane kot trenirkica, spodaj s patentom in v pasu širok pas iz istega materiala kot spodnji patent. Meni so bile zeloooo všeč, pa niso imeli številke - samo do 74, za Srečka kupujemo že 86. Mu je še malček preveliko, 80 pa povečini že premajhno.
Skratka - kar drago, ampak meni osebno zelo všeč, ker je blago elastično in zelo udobno za oblačenje.
Mini, če imaš kaj za prodat, ziher kupim, če imaš našo velikost.
user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.5.2010 18:45:26   
manna
živjo
ooo ste me nasmejale! Sem mislila kok mam za prebrat user posted image
Mini86
, res ti znaš spravit človeka v dobro voljouser posted image Joj če bi bila jaz iz LJ, bi se kar najavila za kavico, pardon kokakolo pri tebi ker je blo tud meni danes rahlo dolgčas. Jaz imam pa 27.5. roj dan a vešuser posted image Lahko da nama skupej pripravljajo presenečenjeuser posted image user posted image

vitae, sem vesela da si se oglasila, sem že mislila da si jezna name ker ti nisem poslala denarja. Ampak sem izgubila tisto kuverto s tvojim naslovom. No sej imena in priimka se spomnim, ampak številka mi pa ne gre. Tako da -lahko mi na ZS sporočiš naslov pa ti pošljem. NO, če pa res nočeš, ti pa obljubim najboljšo tortico, pa sladoled, pa kavico, pa sok, takoj ko se srečamo!! Granule ima Manca kar rada, ker ji je strašno zabavno ko ji dajem "kroglice" v usta. Seveda ji jih dajem z roko, ne z žlico, ker žlice noče niti videt. Res se mi zdi da so zdaj končno zgornji zobki na vrsti, ker ima že majhne bele pikice. Upam da ne manjka več veliko.
A tvoj bošček pa ušeska. Koliko časa pa ste v prvo jemali AB? In kljub jemanju AB se je ponovilo vnetje? Po mojem lahko greš ven, če nima vročine in če zunaj ne piha. Pa seveda da je normalno vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čimprej boljš!!

tadejluka, držim pesti za službo!

A slikic boste ker prleple od srečanja al ni blo nobenga fotoaparata?

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.5.2010 18:50:43   
tecka
Mi je pa žal, da nisem prišla v Kolosej, pa je že prav tako. Srečko je dopoldne spal 2 uri in pol in bil pri zdravniku tako dobre volje, da so vse sestre letale okrog njega user posted image

Ma, se mi zdi, da imamo s spancem kar probleme. Ponoči spi malo - ponavadi 10 ur, podnevi bi pa kar drnjohal. In če podnevi dobro spi, mu ponoči ni treba. In ker se ponoči ne naspi, nadoknadi podnevi. Ni mi všeč sploh. Ker danes ni bilo poštenega popoldanskega spanca spi že od 18.00. Jutri se že vidim pokonci med 4. in 5. uro zjutraj.user posted image

Mini - poročaj kaj si nakupila

Manna - darilo za roj. dan. Jaz sem našmu pred 2 letoma kupila polet z balonom, pa še ni utegnil izkoristiti. Drugače si pa poklanjava kakšen mobi (če ravno nanese, da je potreben nakup), jaz njemu kaj za njegov hobi, on bo pa letos meni sončna očala. Sem si izbrala sama.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......