Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:26:32
|
|
|
|
tadejluka
|
ne, ne......sta tale dolgcajt tlele mal popravle!!! prov fino!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:26:36
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala Ne smem! djjjj nooooooooo..pa te mam rada.. pa ti dam bubon Daj res povej a imaš kako željo za rojstni dan?Ne se hecat!Bom huda! bom premislna pa ti sporočim ok..do gdaj pa morm sporočit da bo vaše presenečenje uspeu Čim prej!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:27:03
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka ne, ne......sta tale dolgcajt tlele mal popravle!!! prov fino! Mini všeč sva jim!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:28:46
|
|
|
|
tadejluka
|
to pa itak...ampak zaenkrat sam men k druge ni! ne vem kje se skrivajo vse!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:29:45
|
|
|
|
bačko
|
Mini kje si? Kam si se skrila?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:30:12
|
|
|
|
bačko
|
No pa je šla! SMRK!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:30:30
|
|
|
|
mini86
|
ej zdj pa konc k voda je pršla nazaj-morm jt potegnt wc pa kuhat morm začet ane pridm čež 15 min
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:36:54
|
|
|
|
bačko
|
Ok!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:37:54
|
|
|
|
lenika
|
Uhhhhh ste naklofale, se vidi, da je dež. Jaz se pa psihično in fizično pripravljam na službo jutri.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:43:15
|
|
|
|
tadejluka
|
Nič ti nisem fouš... ! jest pa ravn dones dobila vabilo na razgovor...bi menjala službo ker mam zdej turnus..pa sem tud mal vesela
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:50:02
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Uhhhhh ste naklofale, se vidi, da je dež. Jaz se pa psihično in fizično pripravljam na službo jutri. Nič ti ne zavidam!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:58:26
|
|
|
|
mini86
|
lenika-držim pesti da bo jutr vesel dan in ti ne bo hudo.. tadejluka-super za razgovor povej gdaj ga maš da držim pesti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 14:08:41
|
|
|
|
tadejluka
|
u torek ob 12h---pa fejst stiskat!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 14:21:01
|
|
|
|
bačko
|
Bomo držale pesti!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 14:29:55
|
|
|
|
mk8
|
Matr sm misnla, kok strani ste popisale, pol pa vidm da sta bačko pa mini vse zavzele Res face!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 14:29:56
|
|
|
|
tadejluka
|
Ja eden bo zdej, računam pa še na dva v bližnji prihodnosti! so bli istočasno razpisi pa zdej čakam poštarja vsak dan
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 14:30:23
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka u torek ob 12h---pa fejst stiskat! fejst bomo stiskale!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 15:06:29
|
|
|
|
tadejluka
|
hvala ful ste prjazne!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 17:13:41
|
|
|
|
Tira
|
Uf, sem se že ustrašila kolk imam za prebrat, pa sem videla, da je večinoma imela Mini samogovore Naš mali zadnje čase ne spi glih tko kot bi moral in danes je očitno ubral zimsko spanje. Spi že od 15h. Je prov mir v stanovanju A bo kdaj konec tega dežja? Podn tud ven ne moremo nič. Sem vidla, da sem zamrazila srečanje. Moram pridt enkrat, še preden gremo nazaj na šiht. Bjondi kdaj oz kako lahko dobim fotke na papirju? Nč grem še na en cigaret, zdej k je tak mir
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 17:27:51
|
|
|
|
vitae
|
Sem bila dop.pridna,vse napisala in komentirala, pa me vrže ven. Pa gremo znova: Manna-ne sekiraj se glede denarja. Če se kdaj srečamo, boš dala za tortico. Naj jih Manca pridno uporablja in kar je najpomembnejše- naj ji pomagajo! Mk8-zate jih imam tudi, upam da se naslednji teden vidimo. Danes žal ni bilo variante, ker je mali ponoči zakuhal (čez 39st.). Svaravno dobro od P in imamo znova AB, ker ima vneto uho. Smo bili že 24.4, jedli AB en teden in sedaj znova. Zgleda, da se ni pozdravilo do konca.Drugače sem pa malega prav občudovala -kljub visoki vročini je bil nagajiv, igriv, dobre volje..razen pri P. Je revček tako , ko mu je pregledovala uho... Hanuši- se spomnim, da ste imeli tudi vi že probleme z ušesi. Kaj so ti rekli, kdaj greš lahko ven z njim??? Bjondi-lepe slikice. Kaj drugega je že nemogoče pričakovati...BRAVO! Pa fino za lepe počitnice,jaz imam še sama tako lepe spomine na Brač. Prvomajski prazniki - tudi mi smo bili 3 dni na morju. Lahko pa se pohvalim, da smo ponovno začeli hribolaziti. Sem presenečena nad svojo kondicijo,še bolj pa nad sinčkom, ki uživa v nahrbtniku. Mini -ti je bilo pa res dolgčas. A te lahko vprašam iz katerega konca si? Čevlji -naš ima tudi še malo nogico...19-ko. Grem še malo za nazaj prebrati in se javim še kaj zvečer.Čene bo znova hudo!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 17:28:22
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka u torek ob 12h---pa fejst stiskat! fejst bomo stiskale!! Se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 18:42:52
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce. No, jaz sem se pa danes na hitrco odločila, da pred pregledom pri zdravniku skočim še v Bibo pogledat na Zaloško (pregled je imel na polikliniki). Cene so takele: - bodiji 5 - 9 eur (9 v zimski izvedbi) - spodnji deli trenirkic - 12, 13 eur - cele trenirkice - 22 eur - majčke z dolgimi rokavi 9,90 eur - kapice in poletni klobučki pa 8 - 9 eur. Delajo pa tudi kratke hlače, majčke z kr. rokavi, brezrokavnike - iz flisa in za večje otroke tudi iz "windstoperja", pa predpasničke, pa žabice za manjše dojenčke, pa kiklice za punčke, pa še kaj sem verjetno pozabila. Imajo tudi darilne paketke, vključno s copatki za dojenčke. je pa v tem, da so imeli bolj slabo zalogo za fantke - na izbiro sem imela samo 3 majčke z dolgimi rokavi. Gospa me je poslala kar v njihovo trgovino v ŠL . Mogoče bomo pa šli kdaj na kakšen izlet. Srečko je dobil tudi en klobuček, prilagam sliko. Je prav tak fin, tanek, hitrosušeč bombaž. Iz istega blaga imajo tudi poletne hlače - izdelane kot trenirkica, spodaj s patentom in v pasu širok pas iz istega materiala kot spodnji patent. Meni so bile zeloooo všeč, pa niso imeli številke - samo do 74, za Srečka kupujemo že 86. Mu je še malček preveliko, 80 pa povečini že premajhno. Skratka - kar drago, ampak meni osebno zelo všeč, ker je blago elastično in zelo udobno za oblačenje. Mini, če imaš kaj za prodat, ziher kupim, če imaš našo velikost.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 18:45:26
|
|
|
|
manna
|
živjo ooo ste me nasmejale! Sem mislila kok mam za prebrat Mini86, res ti znaš spravit človeka v dobro voljo Joj če bi bila jaz iz LJ, bi se kar najavila za kavico, pardon kokakolo pri tebi ker je blo tud meni danes rahlo dolgčas. Jaz imam pa 27.5. roj dan a veš Lahko da nama skupej pripravljajo presenečenje vitae, sem vesela da si se oglasila, sem že mislila da si jezna name ker ti nisem poslala denarja. Ampak sem izgubila tisto kuverto s tvojim naslovom. No sej imena in priimka se spomnim, ampak številka mi pa ne gre. Tako da -lahko mi na ZS sporočiš naslov pa ti pošljem. NO, če pa res nočeš, ti pa obljubim najboljšo tortico, pa sladoled, pa kavico, pa sok, takoj ko se srečamo!! Granule ima Manca kar rada, ker ji je strašno zabavno ko ji dajem "kroglice" v usta. Seveda ji jih dajem z roko, ne z žlico, ker žlice noče niti videt. Res se mi zdi da so zdaj končno zgornji zobki na vrsti, ker ima že majhne bele pikice. Upam da ne manjka več veliko. A tvoj bošček pa ušeska. Koliko časa pa ste v prvo jemali AB? In kljub jemanju AB se je ponovilo vnetje? Po mojem lahko greš ven, če nima vročine in če zunaj ne piha. Pa seveda da je normalno vreme. da boste čimprej boljš!! tadejluka, držim pesti za službo! A slikic boste ker prleple od srečanja al ni blo nobenga fotoaparata?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 18:50:43
|
|
|
|
tecka
|
Mi je pa žal, da nisem prišla v Kolosej, pa je že prav tako. Srečko je dopoldne spal 2 uri in pol in bil pri zdravniku tako dobre volje, da so vse sestre letale okrog njega Ma, se mi zdi, da imamo s spancem kar probleme. Ponoči spi malo - ponavadi 10 ur, podnevi bi pa kar drnjohal. In če podnevi dobro spi, mu ponoči ni treba. In ker se ponoči ne naspi, nadoknadi podnevi. Ni mi všeč sploh. Ker danes ni bilo poštenega popoldanskega spanca spi že od 18.00. Jutri se že vidim pokonci med 4. in 5. uro zjutraj. Mini - poročaj kaj si nakupila Manna - darilo za roj. dan. Jaz sem našmu pred 2 letoma kupila polet z balonom, pa še ni utegnil izkoristiti. Drugače si pa poklanjava kakšen mobi (če ravno nanese, da je potreben nakup), jaz njemu kaj za njegov hobi, on bo pa letos meni sončna očala. Sem si izbrala sama.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......