Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:14:07
|
|
|
|
bačko
|
Ne vem kaj je pila v Koloseju.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:14:08
|
|
|
|
mini86
|
pismu a veš da ne vem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:14:51
|
|
|
|
bačko
|
Jaz bi mogla sebi kupiti kake polo majice pa za moža moram kupiti kako lepo čestitko za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:14:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Mini a teb zejle mal dogaja? jaaaaaa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:15:28
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko A greš sama ali z tamalim? NIKOLI brez tamauga..on je moja prkolca..tm nekje do 15 leta..pol pa mugoče km sama
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:16:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ne vem kaj je pila v Koloseju. KOOKAKOOLO
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:16:24
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ne vem kaj je pila v Koloseju. edin če je rogliček z limonino lupinco kriv
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:16:46
|
|
|
|
bačko
|
No lepo.Jaz pa če bom šla bom šal brez Lore.Samo pomoje ne bom šla ker ne vem kdaj pride možek domov.Z obema pa ni šans da kam grem.Ker potem lahko samo Žano lovim po trgovinah.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:17:23
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz bi mogla sebi kupiti kake polo majice pa za moža moram kupiti kako lepo čestitko za rojstni dan. in hočš da sm js zravn pri tvojm vele nakupu...iiiiii kok lepo al hočš da ti js zberm čestitko za tvojga
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:17:26
|
|
|
|
bačko
|
Ej Mini ti pa si danes za štose.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:18:12
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ej Mini ti pa si danes za štose. ne ne js sm skoooos
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:18:20
|
|
|
|
bačko
|
No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:18:38
|
|
|
|
mini86
|
dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:19:24
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ej Mini ti pa si danes za štose. ne ne js sm skoooos No lepo! Bi mogla kdaj k meni priti na kavo da bi me v dobro voljo spravla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:19:58
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala Ne smem!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:21:21
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč. do gdaj jo rabš..js mam bolšo idejo k una čestitka se bo samo valala nekje.. napišimu ljubezensko pismo..to bo presenečn..midva sva se enkrat zmenila da si ne bova nč kupla in sm mu napisala pismo in je bil pol čist raznežn in oh in sploh.. not napiš da kok ga maš še zmeri rada, kako ne boš nikol pozabla kako sta se spoznala-sj še veš ane, in kok sta vaju pikice zbližale in da mu vedno stojiš ob strani čeprav se pizdiš na njega k ni pospravu krožnika v pomivalca......
< Sporočilo je popravil mini86 -- 5.5.2010 13:22:41 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:22:06
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala Ne smem! djjjj nooooooooo..pa te mam rada.. pa ti dam bubon
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:22:09
|
|
|
|
bačko
|
Dreamhorse vse najboljše za rosjtni dan!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:22:50
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč. do gdaj jo rabš..js mam bolšo idejo k una čestitka se bo samo valala nekje.. napišimu ljubezensko pismo..to bo presenečn..midva sva se enkrat zmenila da si ne bova nč kupla in sm mu napisala pismo in je bil pol čist raznežn in oh in sploh.. not napiš da kok ga maš še zmeri rada, kako ne boš nikol pozabla kako sta se spoznala-sj še veš ane, in kok sta vaju pikice zbliale in da mu vedno stojiš ob strani čeprav se pizdiš na njega k ni pospravu krožnika v pomivalca...... Takih pisem ima že dovolj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:23:15
|
|
|
|
tadejluka
|
Kva sta face!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:23:26
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala Ne smem! djjjj nooooooooo..pa te mam rada.. pa ti dam bubon Daj res povej a imaš kako željo za rojstni dan?Ne se hecat!Bom huda!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:24:00
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Kva sta face!!! Ah to se tebi samo zdi!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:24:27
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč. do gdaj jo rabš..js mam bolšo idejo k una čestitka se bo samo valala nekje.. napišimu ljubezensko pismo..to bo presenečn..midva sva se enkrat zmenila da si ne bova nč kupla in sm mu napisala pismo in je bil pol čist raznežn in oh in sploh.. not napiš da kok ga maš še zmeri rada, kako ne boš nikol pozabla kako sta se spoznala-sj še veš ane, in kok sta vaju pikice zbliale in da mu vedno stojiš ob strani čeprav se pizdiš na njega k ni pospravu krožnika v pomivalca...... Takih pisem ima že dovolj. opa..sm pa presenečena..a pol si vidva tko pišeta love letter pa to..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:25:17
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dj mal namign za moje presenečenje za roj.dan-nam nubenmu povedala Ne smem! djjjj nooooooooo..pa te mam rada.. pa ti dam bubon Daj res povej a imaš kako željo za rojstni dan?Ne se hecat!Bom huda! bom premislna pa ti sporočim ok..do gdaj pa morm sporočit da bo vaše presenečenje uspeu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.5.2010 13:26:10
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč. do gdaj jo rabš..js mam bolšo idejo k una čestitka se bo samo valala nekje.. napišimu ljubezensko pismo..to bo presenečn..midva sva se enkrat zmenila da si ne bova nč kupla in sm mu napisala pismo in je bil pol čist raznežn in oh in sploh.. not napiš da kok ga maš še zmeri rada, kako ne boš nikol pozabla kako sta se spoznala-sj še veš ane, in kok sta vaju pikice zbliale in da mu vedno stojiš ob strani čeprav se pizdiš na njega k ni pospravu krožnika v pomivalca...... Takih pisem ima že dovolj. opa..sm pa presenečena..a pol si vidva tko pišeta love letter pa to.. Samo jaz sem njemu pisala na začetku.Zdaj mu že kaki 2 leti nisem napisala nič.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......