lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Dreamhorse vse najboljše za rosjtni dan! Jst se kr podpišem pod tole, seveda želim vse najnajnaj... Mini faca si!!!!!!!!!! Tadejluka, tudi jaz držim pesti zate...poročaj... Mene še vse to čaka in ko sam pomislim kako na bed je, se spomnem izpred nekaj let, ko sem službo iskala in pošiljala tudi po 70 prošenj na mesec in nič...če pa sem že kam na razgovor prišla, je pa e v bistvu bilo izbrano...tk je pri nas, ko je mali kraj, gre bolj kot ne vse po vezah (pa sej je povsod tk...)...no jst mam srečo, da so mi na CSD pozabili spremeniti datum za porodniško, ko se je Maksi prej rodil...datum mi je pa ostal star (kot bi imela 21. rok...) in imam hvala bogu še do 23. porodniško, pol grem še za mesec in pol na zavod in pol bom brez € dokler ne dobim službe, pa dragi tut nos viha, ko omenim, da bi tut v proizvodnjo šla, ker pol bi moral bit on doma in pazit na malega (popoldan in ponoči) in v bistvu so plače okol 500€, kar pa lahko on s popoldanskim delom zasluži in sem lahko jst doma, kar se idealno sliši, ko mi pol ne bi gr obiral denarja...bomo videli, zaenkrat ostane tako, da začnem službo iskat z avgustom in potem upam, da jo do septembra dobim, ker zdej ne morem začet iskat, pol mi bodo pa rekli, "ja kdaj pa lahko prideš in jst bom uno...jaaa, septebra, ko gre malček v vrtec, če sploh... Naš Maksi ima pa full veliko nogico, ima že 21 številko ciciban copatk...kupili smo jih pa v massu za 19€, so taki kot opanki, malo odprti...pa men so všeč... nč, zej grem pa pred tv z eno veliiiko skledo sladoleda...lepo se imejte in se še kaj oglasim...
|