|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
5.5.2010 18:53:30   
manna
Aja čeveljčki - naša ima številko po mojem okrog 17.
oblačilca - kupujem številko 80. Bodiji in majčke so ji sicer prav 74, hlačke pa morajo bit 80, ker so ji 74 nekam čudno prekratke. Drgač pa nosi še nekaj bodijev št.68 in so ji prav, samo rokavi so ji prekratki. Ma smešno je, ker je tko dolga ampak tako suha, da ji vse ostaja in mahedra okrog teleščka. Ima šele 7,5 kg. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
5.5.2010 18:57:11   
manna
tecka, polet z balonom - super! Ampak to ni za mojega, ker se strašno boji višine. Njemu je že problem bit na balkonu v 4.štuku.
Naša tamala tud nima še tapravega urnika. Ponoči bi mogla več spat, ampak nevem kako naj jo prepričam...Če bi ponoči lepo pančkala od 20h do 8h, bi lahko potem podnevi samo 1x recimo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.5.2010 19:25:09   
Hanuši
Evo, cel dan naju ni doma, sem se pozabla izklopit iz RR-ja, pritisnem F5 in me skoraj kap. KOOOOK strani ste naklofale, no pol pa vidim, da je blo bogi mini dolgčas. Revež, vidiš loh bi k meni prišla, mam tok dela, da sem bila večino dneva v delavnici.

Vitae, ja mi smo meli že 2x vnetje ušesk. Jah nič, nos, čim je malček šmrklja pucamo ko nori. 14 dni nazaj sploh ne vem, če sem tisti gepl iz rok dala, pa še poskusil smo tisto z 20ml fiziološke v eno nosnico, pa pol še v drugo in res kar lepo ven pride enga materiala.

bačko, nič nisem zasledila akcije v Cicibanu. So se mi pa copatki zdeli ugodni 24€, so kombinirani z usnjem. No ne vem a so poceni? Ker, ko sem gledala čeveljčke od 50-60€, mi je bilo 24€kar zelo ugodno.

Mislim, da sem mislila še nekaj napisat, hmmm, se bom pa še javila

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
5.5.2010 19:38:15   
bačko
No Mini upam da si fajn zapravljala.user posted image user posted image user posted image
Hanuši sem danes dobila od sosede Cicibanke.Hvala bogu za dobre sosede.
Danes sem malo gledala Žanine slike in vam povem da je Lora pravi duplikat.Bom jutri dala gor od obeh slikice pri isti starosti.
Nič lepo se imejte.Grem pomagat očiju punce spraviti spat.Lahko noč vsem!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
5.5.2010 19:57:58   
mini86
vitae-sm iz polja..se vidjo vplivi aneuser posted image zakaj uprašaš

manna-ne ne nč bat samo men prpravljajouser posted image user posted image user posted image user posted image

tecka-tud ti nč bat..to sm kupovala lansko leto in tud marcelu je premejhn-HB..drgač mamo pa mi 74 oz mu zdj za poletje kupujm 74..tko da me tud blizu 86 niuser posted image ampak verjetno se bom odpravla tud v bibo mal pofirbcat..k da glih mal popustauser posted image

manna-ne smeš dajat granul z roko ker se izgubi tista njihova energija ki je bistvo homeopatije..niti na kovinsko žlico..

tecka-kupla nism popolnoma nč..to sicer ni v navadi pr men ampak ni šlo..res mi ni blo nč ušeč..v c&a nimajo trenirk, turbo malček je zaprt k ga prenavljajo, v h&m-u majo še zmeri samo s patentom ali pa zimske brez patenta..
še natikači v okaidiju mu niso ok stal in jih nism uzela

hanuši-a loh nalepš slikco od copatkov k me zanima kašni so k so v kombinaciji z usnjem

bačko-lahko noč

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
5.5.2010 20:18:37   
bačko
Mini škoda da nisi ničesar dobila.user posted image
No kdaj bo katera kaj prišla do mene na kavo?user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
5.5.2010 21:00:16   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dreamhorse vse najboljše za rosjtni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se kr podpišem pod tole, seveda želim vse najnajnaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mini faca si!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Tadejluka, tudi jaz držim pesti zate...poročaj...
Mene še vse to čaka in ko sam pomislim kako na bed je, se spomnem izpred nekaj let, ko sem službo iskala in pošiljala tudi po 70 prošenj na mesec in nič...če pa sem že kam na razgovor prišla, je pa e v bistvu bilo izbrano...tk je pri nas, ko je mali kraj, gre bolj kot ne vse po vezah (pa sej je povsod tk...)...no jst mam srečo, da so mi na CSD pozabili spremeniti datum za porodniško, ko se je Maksi prej rodil...datum mi je pa ostal star (kot bi imela 21. rok...) in imam hvala bogu še do 23. porodniško, pol grem še za mesec in pol na zavod in pol bom brez € dokler ne dobim službe, pa dragi tut nos viha, ko omenim, da bi tut v proizvodnjo šla, ker pol bi moral bit on doma in pazit na malega (popoldan in ponoči) in v bistvu so plače okol 500€, kar pa lahko on s popoldanskim delom zasluži in sem lahko jst doma, kar se idealno sliši, ko mi pol ne bi gr obiral denarja...bomo videli, zaenkrat ostane tako, da začnem službo iskat z avgustom in potem upam, da jo do septembra dobim, ker zdej ne morem začet iskat, pol mi bodo pa rekli, "ja kdaj pa lahko prideš in jst bom uno...jaaa, septebra, ko gre malček v vrtec, če sploh...user posted image

Naš Maksi ima pa full veliko nogico, ima že 21 številko ciciban copatk...kupili smo jih pa v massu za 19€, so taki kot opanki, malo odprti...pa men so všeč...

nč, zej grem pa pred tv z eno veliiiko skledo sladoleda...lepo se imejte in se še kaj oglasim...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
5.5.2010 21:10:02   
manna
mini86, kako pa naj ji dajem granule? S plastično žličko? Šment, zdej pa res nevem. A res drgač kao ne koristijo al kaj?
deja777 sem te pozabla včerej pozdravit ko si se javila. Še napiši kaj..tvoj tavečji ima pa danes RD a ne.
lino, glede službe, vedno jamrajo da imajo premalo vzgojiteljic v vrtcih, tko da mogoče to res ni slaba ideja da bi kej tazga dobila?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
5.5.2010 21:50:03   
July08
Čer punce!
Najprej hvala Mini za link od Boštjana!!!! Včeri sem si ga ene 23x zavrtela, zdej mi pa spet poje user posted image user posted image Noro dober je!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
5.5.2010 21:55:32   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bjondi je dons zažigala z belo bundico-windstoperjem in belimi očali-drgač ma rdeče..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, sva že dve k sva opazle user posted image user posted image user posted image Bjondi, res si zažigala.user posted image user posted image user posted image

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
5.5.2010 22:02:14   
NatyTaja

Ne vem kaj je pila v Koloseju.user posted image

Je na tleh sedela, pr naših nogah...user posted image

Face ste! Fino je blo! Še bi, ko bo, če bo čas in vola..
Mam v dnevni .... točno.... 6 strojev cot za zlikat in zložit!! user posted image
Me smo šle potem še na kosilo pa v Milerja, potem pa v največjo gužvo...user posted image .. in domov.

Ja, res vam dogaja - po moje je krivo vreme - tako kot za Urbanovo žurko ponoči! Ja, je bil od nekje polnoči pa do pol štirih zjutraj buden ko ris! Dobr, da sem po sreči pripeljala v LJ in domu.

Oh, Lenika - sem še jaz eno solzico zate potočila...user posted image , user posted image

Katera me je že za tobogan spraševala.... pravkar sveža informacija- tale plastični tobogan iz posnetka pride okroglih 110 evrov pri enem privat trgovcu tule pri nas v okolici, baje pa da jih dobi nekje iz prekmurja. Drugače so pa baje tudi po čez dvesto evrov. Skratka, če katera rabi info o tej trgovini, se lahko pozanimam...

Pa tista ograjica za tricikelček... ma res nimam pojma kteri točno sem obljubla, da jo najdem - imeli smo dva taka tricikla in ni nobene ograje več. res ne vem, kam so to založli. Sorry, pa rade volje bi dala...

Tecka - jaz sem za Urbija takole kapico na šilt kupla, ko je bil še v bušiju, pa sem jo nekam založla al pa zgubila, pa mi je ful žal Imam pa še hlačke, ki so bile v kompletu. Ful luštne stvari. Kar se pa cene tiče - ja, je kr drago, samo gospa si po moje čist brez slabe vesti privošči take cene, ker je (vsaj kar sem jaz kupla) kvalitetno, uporabno in iz finih materialov. Tudi majčke in gatke za Marušo so ful kvalitetne, če jih mož nebi dal v sušilca bi ji bile še zdaj prav. user posted image

Za rd se vama pa še jaz pripopam - mam 18. 5. user posted image

Sem hotla mal slikc dat, pa ima shrani.si neke probleme...bom pa jutri...

Nočko od prijetno utrujenih nas štirih...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
5.5.2010 22:12:54   
bjondi

bjondi je dons zažigala z belo bundico-windstoperjem in belimi očali-drgač ma rdeče..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej mam sam troje okvirje ,da nau zgledal da mamo še kje kako optiko...

lenika-objemček za ponovni povratek v službo...no sej bo kmal vikend...

...dreamhorse če nas bereš ti želim vse naj naj za rojstni dan...pa kej se še oglasi ...user posted image

natytaja-lepo da si prišla iz celjskega konca na srečanje user posted image ...še lepš pa je da se s tamlado tako lepo ujamete user posted image ...v priliki pa le pokaži kaj si naškljocala...danes si bila tackina zamenjava user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
5.5.2010 22:17:06   
July08

No daj izberi mi jo.Sem že gledala po trgovinah pa mi ni bila nobena všeč.user posted image

do gdaj jo rabš..js mam bolšo idejo k una čestitka se bo samo valala nekje..

napišimu ljubezensko pismo..to bo presenečn..midva sva se enkrat zmenila da si ne bova nč kupla in sm mu napisala pismo in je bil pol čist raznežn in oh in sploh..

not napiš da kok ga maš še zmeri rada, kako ne boš nikol pozabla kako sta se spoznala-sj še veš ane, in kok sta vaju pikice zbližale in da mu vedno stojiš ob strani čeprav se pizdiš na njega k ni pospravu krožnika v pomivalca......

Bačko jaz sem mojemu enkrat za Valentinovo dala diplomo, ki sem jo napisala na računalnik kot "pravo" diplomo:

Društvo srečne in zadovoljne žene podeljuje Janezu Novaku diplomo za ustreganje mojim željam, popestritev nočnih uric... (pa še neki podobnih zadev). Diplomo sem nato uokvirila in še danes visi na steni user posted image Je rekel, da je blo to pa res kul darilo. Če te zanima, grem lahko točno prepisat "besedilo"

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
5.5.2010 22:17:14   
July08
Št. čeveljčkov - Julija ima 18 (copatki od Cicibana), ene čeveljčke, ki so 19, ji pa tud že obujem.

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Uhhhhh ste naklofale, se vidi, da je dež.  Jaz se pa psihično in fizično pripravljam na službo jutri.

Lenika drži se! Očitno si čisto prva junijka, ki gre v službo. Mah, saj slej ko prej bomo vse na vrsti. Pa poročaj jutri.
Srečno!

Tadejluka srečno na razgovoru!

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
5.5.2010 22:25:07   
July08
NatyTaya lepo vaju je bilo spoznati! Sta prav simpatični, fanta pa tudi. Upam, da se še kdaj srečamo. Bomo pa potem v službi dopust jemale za srečanjauser posted image
Ko boš imela priliko, pa le pripopaj kakšno fotoreportažouser posted image

Nč, še enkrat si bom Boštjana zavrtela, pol pa spat!
Lahko noč!

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
5.5.2010 22:25:09   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: manna

vitae, sem vesela da si se oglasila, sem že mislila da si jezna name ker ti nisem poslala denarja. Ampak sem izgubila tisto kuverto s tvojim naslovom. No sej imena in priimka se spomnim, ampak številka mi pa ne gre. Tako da -lahko mi na ZS sporočiš naslov pa ti pošljem. NO, če pa res nočeš, ti pa obljubim najboljšo tortico, pa sladoled, pa kavico, pa sok, takoj ko se srečamo!! Granule ima Manca kar rada, ker ji je strašno zabavno ko ji dajem "kroglice" v usta. Seveda ji jih dajem z roko, ne z žlico, ker žlice noče niti videt. Res se mi zdi da so zdaj končno zgornji zobki na vrsti, ker ima že majhne bele pikice. Upam da ne manjka več veliko.
A tvoj bošček pa ušeska. Koliko časa pa ste v prvo jemali AB? In kljub jemanju AB se je ponovilo vnetje? Po mojem lahko greš ven, če nima vročine in če zunaj ne piha. Pa seveda da je normalno vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čimprej boljš!!

Jaz, pa jezna...pa zaradi denarja...NO GO! Važno, da je Manca navdušena in da bo boljše. Drugače je pa bolje, če ji ne daješ z roko, ker izgubijo energetsko vrednost oz. nekaj takega. Bom našla članek...upam in ti prilepila.

Glede našega AB - dobila sva Amoksiklav. S težavo ga je vzel ob 19h, ob 20.30 pa je revček takoooo bruhal. Po meni, po postelji, po sebi... Sem klicala v dežurno in so rekli naj mu ga dam še enkrat. A ni šans!!! A ima katera nasvet??? Najbolj me je strah,da ga ne prebavlja. Ne upam pa mu ga vmešati v mleko, da mi še mleko ne bo nehal piti.

V prvo smo jemali AB Hikoncil 7 dni, pa se zgleda bakterija ni uničila!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
5.5.2010 22:31:32   
manna
vitae, jaz moram mojo vedno pretentati da ji lahko dam antibiotik. Nalijem ga na dozirno žličko, nato pa prelijem v cucelj od stekleničke (tisti s spremenljivim pretokom od aventa ki ima največjo luknjo). In potem ona pocuza sirupek iz cuclja. Obstajajo pa menda tudi posebne dudice za dajanje zdravil dojenčkom...Upam da ti uspe nekako, pa da ne bo spet bruhal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
5.5.2010 22:33:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Glede našega AB - dobila sva Amoksiklav. S težavo ga je vzel ob 19h, ob 20.30 pa je revček takoooo bruhal. Po meni, po postelji, po sebi... Sem klicala v dežurno in so rekli naj mu ga dam še enkrat. A ni šans!!! A ima katera nasvet??? Najbolj me je strah,da ga ne prebavlja. Ne upam pa mu ga vmešati v mleko, da mi še mleko ne bo nehal piti.

V prvo smo jemali AB Hikoncil 7 dni, pa se zgleda bakterija ni uničila!

user posted image user posted image user posted image  a bodo dovolj objemčki in user posted image user posted image user posted image ...nimam nasveta kaj narest user posted image ...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
5.5.2010 23:03:18   
vitae
Hvala, hvala in še enkrat hvala. Jih bom prihranila za zjutraj, ko bo potrebno dati novo dozo. Nočem mu pa preveč mešati s kakšno tekočino, da se mu ne bo zamerila. Smo komaj najdi eno AM, ki ga vsaj  pije. 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.5.2010 7:22:46   
Anonimen
dobro jutro!
mi se že odpravljamo v vrtec pa še aneja čakam ko na školki sedi
user posted image pa mam malo časa.

IZVIRNO SPOROČILO: manna

deja777 sem te pozabla včerej pozdravit ko si se javila. Še napiši kaj..tvoj tavečji ima pa danes RD a ne.

ja včeraj je imel anej 3roj dan. kar ne morem verjet, je že pravi fant. pa včeraj je ena kolegica rodila, me je kar malo nostalgija prijelauser posted image . samo sem se odločila da ne bomo imeli več dojenčka, sta 2 kar dovolj. no mogoče me pa še kdaj prime ampak verjetno ne.

sem vidla da se o čeveljčkih pogovarjate. danaja ima cicibanove 17št. one adidasove ko so celi mehki pa je št17 že davno preraslauser posted image .

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
6.5.2010 7:35:08   
bačko
Jutro!
Mini a si v Sparu tudi pogledala za hlače za user posted image ?Jaz sem tam zadnjič Lori kupila.
Vitae jaz dajem Žani sirupe z inekcijo pod jezi in vedno vse spije.Lori pa kar po žlički in in problema.Probaj z inekcijo.
Deja čestitke Aneju za 3. rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image Kako čas beži.Jaz vidim ko gledam Žano.Tudi ona bo kmalu imela 3 leta.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
6.5.2010 7:41:45   
bačko
No to je Žana pri 10 mesecih:
user posted image
To pa Lora:
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
6.5.2010 7:59:23   
kaminek
dobr jutr,

naša ima nogico št. med 19 in 20, tko da ima čevljčke 20. ima pa od cicibana, pa sm dala 15€ zanje. sm ji kupla take sandalčke, ker opažam, da ji v zaprtih ful nogice švicajo.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
6.5.2010 9:23:10   
mini86
manna-ne bom ti rekla da ne koristjo k tok točn ne vem..ampak pomoje da ne..ja js stresem une tri na žličko.seveda gre včasih kšna tud po tlehuser posted image

bačko-neeeee to si ti zihr zamešala..na 100 posto

kaminek-kje si kupla sandalčke, kakšne, slikej jihuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
6.5.2010 9:30:47   
bačko
Mini kaj sem zamešala?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......