grahek85
|
Živjo! Punce meni se danes tako vrti v glavi Je sicer že bolje kot zjutraj sam je res hudo. Ne počutim se najbolje, ker sva z malim sama doma. Ob 9h niti nisem mogla lepo naravnost hoditi, kamoli tamalega okoli prenašat. Sem prejle spila kavo, je malo bolje. Nimam pojma, če je res pritisk. Ušesa mam tut ok trenutno, vneta sem mela prejšnji teden. Upam, da se poštima tole. IZVIRNO SPOROČILO: alex17 ja, naš piknik nam je malo ušel iz glave zdaj se moramo za točen datum in uro zment in kaj bi katera prinesla slastnega za pod zob-no bom pa jaz predlagala za začetek: kaj pravite na četrtek 20.5. ob 12. uri? petek zna biti na cesti bolj gužva... pa jaz se javim za mini pizze v obliki ruladic, so take fajn za v roke projet in zelo njami pa Hoferjev radler tudi lahko prinesem ker mamo Hoferja pri nas... evo, zdaj ste pa še druge na potezi! Jaz sem za, mi je datum čisto ok. V bistvu mi je vse ok razen 26. 5. in kak dan kasneje, ker mamo takrat cepljenje. Se pa javim za spečt čokoladno - bananine in borovničeve mafine, ve sam povejte koliko komadov sisi, razšireni ventrikli niso nujno pokazatelj večjih težav pri otroku. Zadeva sicer ni najbolj pogosta, ampak tako zelo redka pa tudi ne Če vaša P ni tako zaskrbljena, potem si lahko tudi ti pomirjena (ha ha, lahko je reči, a ne..). Največ kar lahko narediš je res ta pravilen handling in pa to, da poskusiš zadevo čim bolj odmisliti. Naši miškoti čutijo vsako živčnost, napetost in zaskrbljenost svojih mamic, tako da jim veliko pomagamo že s tem, da ostanemo optimistične v takih situacijah. Vsak otrok zori ob svojem času, nekateri prej, drugi malo kasneje. Evo pikapoke za vzpodbudo: KiA, naš sicer zaspi v redu, sam pa šele ob 22h Sem začela razmišljat, da je to mogoče res prepozno... Mogoče še ni tako zaspan, da bi takoj zaspal in zato preverja, kje si