lorelaj*
|
Oj! Imam tamalo ves čas na rokah, tako da težko kaj napišem, ampak berem pa vas. Smo šli vmes na antirefluksen dodatek in je po nekaj dneh Mina začela na veliko štrajkati pri vsej hrani, pri dojenju, izčrpanem mleku in pri dodatku. Sem zamenjala nazaj na navaden aptamil in je bilo nekaj dni bolje, potem pa spet sranje. Gladovna stavka na celi črti. Teža pa seveda nikamor. Vsaj toliko je pojedla dopoldne in ponoči, da ni preveč padla. V celem popoldnevu pa čisto minimalno. Je vedno začela ful hlastno jesti, potem pa po parih požirkih v jok in flaško ven ... kot bi se med hranjenjem začeli ful krčki. A se še kateri to dogaja? Skratka revčica je bila. Včeraj je bilo spet bolje, zdaj bomo pa videli. Drugače sva pa z mojim vedno bolj nora nanjo. Vedno bolj lušno je, ker že tok gleda in se smejčka. Spanje: pri nas zaspi šele ok 11h, včeraj celo ob 12h, prej imamo vsaj od šestih naprej ves čas žurko. S čisto kratkimi spanci. Pa jo čez dan tudi zbujam na tri ure in jo tudi sicer skušam zabavati. Potem pa jaz ok. 2h vstanem, si načrpam, dam njej ob 3h jesti (ker zaenkrat vsaj takrat lepo poje, čeprav še vedno traja in traja) in potem spi do 7h, če je sreča, do pol 8h. Z mojim sva bila prej ful zaspanca, tako da je tole zdaj kar šok in sem jaz včasih kot megla. In si vsake dva dni rečem, da zdaj imam pa dovolj, da si ne bom več črpala, ampak to govorim že dva meseca, pa zaenkrat še kar vztrajam. Vsak mililiter mojega mleka se mi zdi tako dragocen, da ne morem nehati. Ampak prav dolgo pa ne bo šlo tako. Zaprtost: hihihi, ne morem verjeti, da so kakšni dojenčki zaprti, naša sračka na ful. Že od začetka in nič ne kaže, da bi se kaj umirilo. In si že prav želim, da bi malo manjkrat kakala, da je ne bi bilo treba non stop previjati. Pa še ritko ima zato grozno vneto. Jo mažem z vsem živim, sušim, imam na zraku, pa nič ne pomaga. Polivanje: ja, polivanje je to, kar je Čmrlika napisala, je tudi pri naši kakšen dan zelo hudo (a ne, česa vse mi nimamo? vse sranje imamo srečo dobro spoznati , revček je pikica skratka), kakšen dan pa čisto minimalno. Zaenkrat še nisem pogruntala, v čem je fora, ampak se mi dozdeva, da je mogoče bolje, če ne pijem kravjega mleka. Sem nekje prebrala, da je mala lahko alergična in da zato bolj poliva. No, bomo še videli, zdaj sem nekaj časa na dieti, zaenkrat je malo bolje, ampak še ni tako dolgo, da bi lahko kaj več rekla. Kontracepcija: a ve boste začele z njo pred prvo menstruacijo? Midva bova kar kondome prakticirala, ko se malo poštimajo moji cikli pa naravno. Zdaj se mi zdi pa po eni strani brez veze s kondomom, ker lahko še ful dolgo ne bo nič, po drugi me je pa groza, da bi takoj spet zanosila, pa itak ne smem zaradi carskega. Zdaj grem pa pikico zbuditi, da bo jedla.
|