|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
4.5.2010 15:01:57   
egleria
joj jaz mam tud take probleme s tem kengurujčkom.. morem res enega takega nabavit da bo vredu..
tale red castle mi je ful všeč.. še posebi zato ker se ga da tudi v napol ležečem položaju nosit.. upam da dobim kje rabljenega za nižjo ceno.,.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
4.5.2010 15:22:58   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

nincrli mislim, da sem tebi na FB pisala o kengoruju. Kupili smo Tomy v Tušu, ker je bil znižan. Mislila sem pač, da kenguru je pač kenguru. Pa ni res. Ko sem vidla, kako je Ivo ko gleda naprej ves zaprt do noska v njem sem se odločila, da ga nesemo nazaj. Šli smo do BC in tam kupili Baby Bjorn (Baby Carrier Air) in ni mi žal teh 92,00 EUR. Ivo ni tako utesnjen in se ne tako poti v njem

Ja jaz sem vzela pol rabljen baby bjorn comfort original, je fajn ohranjen pa ful fajni. Ja kaj je zdaj s piknikom maj je že tukaj:) riževo kašico pa sem jaz vzela od hipp tisto, ki se z am meša, ker mi je boljše, da mešam z mlekom, ki ga je že navajen... Bomo mu verjetno poskusili danes dat, ko je cel dan tak hudo lačen:D

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
4.5.2010 16:34:09   
ellie
Aneju so tud plenice 3 že skoraj premajhne...ampak bo moral še malo potrpet, ker imam še 2 paketauser posted image

Sem pa danes šla v bc pogledat voziček marelo, ker sem se odločala med 2. In ta, ki mi je bolj všeč (ga ima tud nincrli), je še samo do jutri akcija..in je res ugodno, ceneje kot v tujini. In ravno modrega so imeli še v skladišču, črnega pa razstavljenega. In ker nisem imela denarja zraven, sem ko sem prišla domov, poslala mojo mamiuser posted image  sem pa na netu, na original hauckovi strani, videla, da bi zraven morala bit še prevleka za dež...v bc pa je ni bilo. In še dobro, da sem preverila, ker če bi se odločila za črnega, je ne bi dobila zraven...no pri modrem, ki je na srečo bil original zapakiran, pa je bila. Je moja mami zahtevala, da so tam vzeli vse narazen...ker se niso dali prepričat, da bi naj bila ta prevleka poleg. Odkar imam z bc skos neko smolo...vedno vse 3x preverim že v trgoviniuser posted image  nincrli, upam, da si jo ti tudi dobila..

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
4.5.2010 16:54:50   
grahek85
Aja, kako ste pa mislile s piknikom? Pride cela družina ali smo mi mamice z otročički?
Kaj to bi se dogajalo med tednom ali za vikend?
Saj ste že enkrat pisale, pa ne vem kje pogledati.

Nazadnje smo se menile, da seveda lahko pride tudi razširjena družba, dobile naj bi se pa enkrat sredi maja v Mostecu. Enkrat med tednom.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 4.5.2010 16:55:09 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
4.5.2010 17:02:20   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Sem pa danes šla v bc pogledat voziček marelo, ker sem se odločala med 2. In ta, ki mi je bolj všeč (ga ima tud nincrli), je še samo do jutri akcija..in je res ugodno, ceneje kot v tujini. In ravno modrega so imeli še v skladišču, črnega pa razstavljenega. In ker nisem imela denarja zraven, sem ko sem prišla domov, poslala mojo mamiuser posted image  sem pa na netu, na original hauckovi strani, videla, da bi zraven morala bit še prevleka za dež...v bc pa je ni bilo. In še dobro, da sem preverila, ker če bi se odločila za črnega, je ne bi dobila zraven...no pri modrem, ki je na srečo bil original zapakiran, pa je bila. Je moja mami zahtevala, da so tam vzeli vse narazen...ker se niso dali prepričat, da bi naj bila ta prevleka poleg. Odkar imam z bc skos neko smolo...vedno vse 3x preverim že v trgoviniuser posted image  nincrli, upam, da si jo ti tudi dobila..

jaz imam tudi to marelo pa so mi avtomatsko dali zraven dežno prevleko.. mora bit definitivno zraven user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
4.5.2010 17:06:21   
ellie
egleria, nincrli...vejrtno ve katera, kaj je tista zadeva na obeh straneh na oni plastiki...ko spodaj stisneš gumbek in skoči venuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
4.5.2010 17:36:53   
Žaži
Majčyca, imaš ZSuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
4.5.2010 17:58:38   
majčyca
Žaži imaš ZS

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
4.5.2010 21:20:28   
Gwendolen
Oho, tu je pa danes zvečer vse potihnilo... A vas je slabo vreme spravilo ob čvekasto razpoloženje?user posted image

Midve z našo pikico sva imeli danes UZ kolkov in nadaljnje kontrole niso potrebne. Kolka sta oba 1a z razvitima jedroma.user posted image Superca!!! Sem ful vesela.

Aja, pa spoznala sem našo vtitag... super punca!!! user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
4.5.2010 21:54:43   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aja, kako ste pa mislile s piknikom? Pride cela družina ali smo mi mamice z otročički?
Kaj to bi se dogajalo med tednom ali za vikend?
Saj ste že enkrat pisale, pa ne vem kje pogledati.

Nazadnje smo se menile, da seveda lahko pride tudi razširjena družba, dobile naj bi se pa enkrat sredi maja v Mostecu. Enkrat med tednom.

ja, naš piknik nam je malo ušel iz glave user posted image   zdaj se moramo za točen datum in uro zment in kaj bi katera prinesla slastnega za pod zob-no bom pa jaz predlagala za začetek: kaj pravite na četrtek 20.5. ob 12. uri? petek zna biti na cesti bolj gužva... pa jaz se javim za mini pizze v obliki ruladic, so take fajn za v roke projet in zelo njami user posted image pa Hoferjev radler tudi lahko prinesem ker mamo Hoferja pri nas... evo, zdaj ste pa še druge na potezi! user posted image

sem danes Ianu prvič dala zvečer malo riževe kašice od Milupe (una ki se meša z vodo) in je kar z zanimanjem jedel po žlički, se mi je zdelo malo pregosto da bi teklo po flaški user posted image . sem pa pripravila malo manj kot piše v navodilih, pa je od tega ene pol popapcal, za prvič mu nisem hotela preveč siliti... sem pa nabavila še gotovo mlečno kašico z jabolkom in hruško za lahko noč od Hipp ki je tudi po 4. mesecu in pa Hipp kašico jabolko+korenček, samo bom s tem še malo počakala da ne bo vsega preveč naenkrat. bomo videli če bo zdaj kaj več spal user posted image

sem bila danes pri frizerju ker sem mela res grozen narastek in sem se pofarbala na črno-rjavo in pa mal postrigla, se prec bolš počutim user posted image   malega je pa tašča pazila in je kar preživel tolk časa brez papanja user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
4.5.2010 21:55:54   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Aja, pa spoznala sem našo vtitag... super punca!!! user posted image user posted image user posted image

je tako! user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
4.5.2010 22:17:13   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Pri Britinem loncu za filtriranje je filter potrebno (po navodilih) menjati na 1 mesec, jaz malo podaljšam, samo ne preveč, nisem še opazila, da bi voda počasneje začela teči skozi filter, očitno menjam prej. Nikita, na koliko časa jih potem ti menjaš, približno?

Jaz menjam na približno en mesec..včasih prej, včasih kasneje...odvisno koliko pogosto uporabljam.

Sem pa danes čisto po naključju našla v baby centru Stekleničko S Silikonsko Žličko.
A mislite da bi bilo pametno kupiti za GH? Ali že katera ima ? Prilagam link ker slike ne znam nalepit :)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204089

Jaz bom z GH počakala kar do 6 meseca oz.  ne bom hitela.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
5.5.2010 6:06:29   
sisi77
ojla!
Ne morem spati že od 4 ure ko je Anej jedel pa sedim tukaj. Moj ima sedaj očetovskega in mi full paše da se malo razbremenim. Gremo pa v petek v Poreč za par dni. Upam da bo vreme vzdržalo.user posted image

Sma imela včeraj 4. posvetovalnico pri 4,5 mesecih in ima 62 cm, 6050g in obseg glavice 43 cm
Je bil tudi cepljen in ni jokal niti pikice. Se je P tako prisrčno smejčkal. pa še za rota je dobil drugo dozo.user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
5.5.2010 6:26:12   
sisi77
Se vam pa morem malo potožiti in upam da me boste malo pomirile. V pnedeljek sva imela z Anejem UZ glavice ker ga je v razvojni napotila.
In tam mi zdravnik reče da ima neke širše lateralne ventrikle user posted image in postavil diagnozo nakazana asimetrična ventrikulomegalija user posted image user posted image .

No sicer me je včeraj P potolažila da naj ne delam panike ter da bo z njim vse v redu morebiti se bo kasneje razvijal, shodil ...

Ma me vseeno skrbi. Ali katera pozna kaj takega? Zdravnik je rekel da moram vestno izvajti handlin in mu tako lahko najbolj pomagam.

U kriza. sem mislila da bo enkrat konec teh slabih novic. že celo nosečnost sem bila v strahu in trepetala pa se še zgleda vedno ni končalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
5.5.2010 6:30:00   
sisi77
aja pozabila sem povedat da mi je P rekla da so sedaj trendi z uvajnejm GH začetek z zelenjavo in ne več s sadjem. je pa rekla da do šestega meseca lahko počakam, mogoče proti koncu petega probam malo dat. pa saj če pogledam da še je en mesec do tega ko bo star 5 in pol da to bom pa že vzdržala user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
5.5.2010 7:23:34   
ellie
sisi77 sicer ne vem, kaj pomenijo te diagnoze...ampak držim pesti, da bo z malim vse okuser posted image  ampak itak da bo...ti samo bodi v to prepričana. Če je P rekla, da bo samo počasnejši v razvoju...to ni nič hudega. Konec koncev ogromno "zdravih" otrok ful pozno shodi, spregovori,... Ravno včeraj smo se pogovarjali...od znancev tamali (pa je rojen na rok) do 2eh let ni hodil...pa je čisto zdrav otroček. Moj Anej tud npr. še ne drži glavice tako kot bi jo moral...tako da naju po 4. mesecu čaka razvoja, če se ne bo do takrat porihtalo. Ampak jaz se ne sekiram...vse ob svojem času.

Jaz sem danes tud že pokonci, ker naju čaka testiranje. Anej pa še spiuser posted image  sem pa jezna kot 100user posted image  mojemu sem 3x rekla, da naj mi da lupinico ven iz avta...in itak da je pozabil in mi jo odpeljal v Lj. Je rekel, naj malega v rokah držim, ker me bo mama peljala...jaooo smotani ded. Ko imam sama tako hudo prometno nesrečo za sabo...pol bom pa jaz otroka v rokah držalauser posted image  in sem na srečo polovila sestrično, da je bila še doma...in da ima spravljeno njihovo lupinico...tako da je zdaj moja maam šibala na drugi konec MB po njo.

Zdaj pa grem še pod tuš in malega zrihtat..

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
5.5.2010 7:53:23   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Pri Britinem loncu za filtriranje je filter potrebno (po navodilih) menjati na 1 mesec, jaz malo podaljšam, samo ne preveč, nisem še opazila, da bi voda počasneje začela teči skozi filter, očitno menjam prej. Nikita, na koliko časa jih potem ti menjaš, približno?

Jaz menjam na približno en mesec..včasih prej, včasih kasneje...odvisno koliko pogosto uporabljam.

Sem pa danes čisto po naključju našla v baby centru Stekleničko S Silikonsko Žličko.
A mislite da bi bilo pametno kupiti za GH? Ali že katera ima ? Prilagam link ker slike ne znam nalepit :)

Kaj si ne bodo še izmislili a bi nam prodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, ok, saj zgleda nekak praktično, ne rečem da ne, samo za kerega vraga je pa težko iz skodelice zajeti z žličko in dati otroku v usta,da bo morala raje iz tega iztiskati in potem še to vse skupaj pratiuser posted image . Poči pa glih tako lahko po tej žlici in vse skupaj leti po tlehuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3967
5.5.2010 7:54:59   
Žaži
Sissy, vse bodo porihtali in vse bo še ok, važno da so našli in da bodo že sedaj zgodaj delali na tem in ne šele takrat, ko se boš sekirala zakaj morda malenkost zaostaja z razvojem. Ampak vsi bodo prej ali slej tekli in me za njimiuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
5.5.2010 8:22:04   
majčyca
Sisi - sigurno bo s tvojim Anejem vse ok, pa tudi če bo mogoče malenkost kasneje shodil ali kaj takega, ni to nobena kriza. Držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

ellie - fajn porihtajta danes, ko imata preiskave in držim pesti, da ugotovijo, na kaj je Anej alergičen user posted image user posted image user posted image

Žaži - imaš ZS user posted image

Mi smo danes fajn spali, čeprav se je Pia prvič zbudila že po 4,5 urah, ampak to zato, ker zvečer ni pojedla skoraj nič (mislim da cca. 50ml), ker je bila tako zaspana in je takoj zaspala in se več ni pustila motit. Sem še jo malo nosila po stanovanju in moji mami sem jo nesla, da jo je vzela na roke, ker sem mislila, da se bo mogoče prebudila in ko sem obupala, sem jo nesla nazaj v spalnico, takrat me odprla očke za 5 sekund, me pogledala, se čisto malo nasmejela in spala dalje kot top user posted image user posted image pravi cukrček je user posted image

Danes pa se gremo dogovorit za krst, bi bil že čas počasi, da se vsaj zmenimo za datum, ker še nič ne vemo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
5.5.2010 8:41:30   
sisi77
Hvala vam punce za spodbudne besede. Pa saj kar koli že bo jaz bom imela svojega Aneja najraje na svetu. Zame je popoln otrok user posted image . Upam pa da bo res vse ok. Že mora biti tako v življenju. Vedno neke preizkušnje user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
5.5.2010 8:46:58   
sisi77
Aha. Zdaj ko me je majčyca spomnila na krst. Mi ga imamo 30.5. bomo imeli kar piknik v enem ribiškem domu ob ribniku. Bi pa rada povabljenim dala nekaj za spomin. Sem hotela dati slikice v okvirčkih, pa so ti okvirji z otroškimi motivi tako dragi. Predvidevam da bo na krstu cca 60m ljudi tako da bi vsaj ne vem 25 teh rabla. To pa mi je too much. user posted image Kaj ste ve oz. boste kaj dajale? Ima mogoče katera kakšno idejo. Ne vem tiste ki hodite več v Avstrijo je tam kaj takega bolj poceni?

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
5.5.2010 9:06:53   
Zala01
sisi77, nič se ne sekiraj zaradi malega miška, mogoče imam povečane ventrikle tudi jaz, lahko jih imaš ti ali tvoj sosed. To ni nič takega, samo delaj handling kot so ti naročili in bo Ok. Se rodijo otroci z eno poloblo možganov in čisto normalno funkcionirajo, tako da nihče ne ve, da je z njimi kaj narobe. Tako da res, brez skrbi, bo čisto normalen živahen dečkouser posted image .

Ellie vso srečo danes, pa poročaj kaj bojo ugotoviliuser posted image user posted image .

Tista silikonska flaška z žličko je pa zame kar nekaj, sploh ne razumem, kje je forauser posted image .

Ena je predlagala četrtek za piknik, sej če ne gre drugače, naj bo. Samo jaz sem ob ponedeljkih in četrtkih v službi.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
5.5.2010 9:11:50   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem jo dobila za darilo. Ampak ne takšne - je oranžna. Druga firma, po moje. Prav smešna stvarca, ja. Upam, da bo prišla prav, ko bomo na poti. Napraviš hrano notri in potem stiskaš stekleničko, da primerna količina hrane pride na žličko in hraniš. Če bo delovalo, bomo pa videli.user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

Neposredna povezava do sporočila: 3973
5.5.2010 9:13:54   
nincrli
ellie jaz ne vem točno kir del misliš, a si že pogruntala zakaj je? No še dobro, da si si lahk jajčko sposodla, ker res ni pametno otroka v naročju vozit. Glede piknika jaz sem za, čeprav če misljo bit očkoti tud zraven bi moj lahk bil sam čez vikend... Lahk pa prinesem limonino pecivo, je tak fajn za tople dni:)

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
5.5.2010 9:26:29   
Anonimen
Živjo punce!

Sissi - ne sekiraj se, jaz mislim, da dandanes čisto preveč komplicirajo po nepotrebnem. Poglej, moj user posted image  je tudi fasal razvojno, mislim halo, sploh ne vem zakaj, kao da preveč glavico v desno drži pri kravicah. Pa jo sedaj že čisto ok. Hočem reči, včasih niso delali nobenih UZ in tega, pa smo vsi normalni, kot ti je že Zala napisala. Vzami to z rezervo, delaj po handlingu in bo se v najlepšem redu, boš videla user posted image

Ellie - dobro opravite danes user posted image
Piknik - jaz sem za predlagani termin! Javim se za čokoladne muffine user posted image

Tisti lonček za hranjenje - po mojem mnenju neuporabna komercialna fora

Ugotovila sem, da našemu user posted image  ful ne paše kopanje šele ob 19h, ker je tečko in ga moram kopati že ob 18h. Potem je pa fora, ker je ob 19h prezgodaj za spat it. Ne vem a sem samo jaz tako zakomplicirala zadevo, al je še katera na tem, ampak pri nas je tako, da user posted image  podojim pred spanjem in potem hoče da sem zraven v postelji tudi jaz, ker se na 15 min budi in "preveri"; če ga držim za rokico, če ne, joka. In ga podojim še enkrat, spet zaspi, se spet zbudi in joka. Na koncu obupam in grem z njim spat. Je še pri kateri tako?

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?