Encijan
|
Pri Britinem loncu za filtriranje je filter potrebno (po navodilih) menjati na 1 mesec, jaz malo podaljšam, samo ne preveč, nisem še opazila, da bi voda počasneje začela teči skozi filter, očitno menjam prej. Nikita, na koliko časa jih potem ti menjaš, približno? Mi imamo pa sedaj plenice št 2 (3-6 kg) in razmišljam, da bomo šli počasi na trojkico, mali pa ima 5,6kg in plenica še drži... Se pozna, da sem rodila konec januarja, pa še komaj 3kg je imel. Se pa spomnim, da sem pri prvi 2-ico imela čisto kratek čas, 3-ico pa potem celo večnost, so se ji kg pri 6kg za nekaj časa kar ustavili. Mi tudi še ne vemo, kam na dopust, malo naju mika Makarska riviera, a se tudi meni zdi malo daleč, čeprav je zdaj avtocesta in vožnja najbrž ni več tak problem (še nisva sprobala). Na otok zaradi trajekta letos še ne bi šli, bova še malo bolj v severni Dalmaciji poiskala, kje bi bilo primerno za otročke (mislim predvsem na triletnico, ki rabi pesek, mivko za igranje), malemu bo letos najbrž še vseeno kje bomo, le fino bi bilo, če bi bila voda topla, da bomo lahko tudi njega namočili ali bo morda celo zaplaval s Fredovim obročem. Kaka ideja za lokacijo, iščemo nekaj bolj odmaknjenega od velike gužve. Sva se navdušila nad Baško vodo, samo potem izvedela, daje preveč nagužvana...
< Sporočilo je popravil Encijan -- 4.5.2010 11:03:05 >
|