alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Alex, zakaj pa ne že letos šotor? A misliš, da je še prezgodaj za naše ? V prikolici jaz še nisem bila, tako da ne vem kako je s tem. Apartmaji znajo biti meni osebno bolj dolgočasni kot kamp... mislim, da samo po sebi ni prezgodaj, samo zdaj, ko je mali res še mali, se mi zdi da je bolje, če imamo malo več komforta (tekoča voda, kuhinja idr. zraven). plus da mava midva šotor iglu in ni šanse da bi še mali spal zraven, bomo do drugega leta nabavili unega, ki se sestavlja skupaj in je več spalnic. isabelle, glede apartmaja v Mandrah na Pagu-a lahko zrihtaš kak kontakt, ker gremo mi konec avgusta na Pag in bi rada kaj fajn najdla pa da je blizu morja? ne poznam tam še nič tako da bo vsak nasvet več kot dobrodošel... punce, se moram pa tule malo spihat ker sem bla prej prav besna zaradi vtikanja žlahte v vzgojo-sva šla z Ianom na lušten sprehod z vozičkom in je mel na glavi trak, ker ni blo hladno niti ni pihalo. in ko prideva domov, je bla zunaj pri tašči na obisku njena sestra, se pravi teta od mojga, in jaz pozdravim dober dan, ona pa, še preden je odzdravila izjavi, da sem nabavila res zanič trak, da je že zadnjič gledala in hotla to rečt!! in mi je stopila direkt na živec (ker sem dons itak malo nataknjena ker je babica ful bolana in nas vse skrbi kako bo), in sem ji zabrusila, da ga itak nisem kupila jaz ampak moja mami in da naj pa ona bolšga kupi! in ona malo presenečena nad mojim odzivom reče, da ona ne bo nič kupovala, jaz pa direktiva nazaj, da potem naj pa tudi šimfa ne! in sem pograbila tamalga in odbrzela noter. vam povem, da mi je odleglo, ko sem takole izbruhala, kar ji je šlo! sem potem razmišljala, da sem mogoče odreagirala malo preostro, ampak una babnca, ne morem druzga rečt, bi lahko čisto drugače pristopila-recimo da bi rekla, da Ianu ušeska gledajo ven iz traku, pa bi jaz rekla, aha, pa res in popravila trak-ali pa tudi ne ker ni nič pihalo! matr me je razpizdila, sem takoj rekla mojmu po telefonu da nobena njegova žlahtnica ne bo pazila Iana ko grem na šiht, pa se je strinjal, da sem jaz šefica in bo tako, kot bom JAZ rekla. sem vesela, da stoji na moji strani in vedno reče, da smo mi trije zdaj družina. uf, še zdajle sem napeta ko to pišem
|