|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
3.5.2010 15:18:08   
*nivea
ojla

Taja spi danes že tretjo rundo, itak da tisto svojo polurno user posted image

mi smo se tudi dozdaj hodili kopat po osmih uri, pa te okrog pol 9 jedli in šli spat. zdaj pa ko smo res dlje časa zunaj, pa se gremo še okrog 18h vozičkat, pa pridemo domov malo kasneje, oz. v vozičku če uspemo malo zaspat, gremo potem malo kasneje v banjico in posledično kasneje spat.

je pa včeraj zbudila se že ob pol 2 (zaspala okrog pol desete), pa potem spet ob pol 7. pojedla je fejst malo mleka. tak da ji zjutraj ko se je vstala niti nisem poskusila dati mleka, ker itak ne bi spila. in je jedla mlečno riževo kašico. in to s takim užitkom, da bi še jaz jedla user posted image

zdaj smo prešaltali na oblekice št. 68. so ji 62 premajhne. no ,nekatere, odvisno pač od modela...

zobkov nimamo še. zdaj jo dlesni manj srbijo kak so jo znale

s kakanjem mi na srečo nimamo težav. ko pa jo vidim, da jo muči, ji dam čaj od hippa za prebavo in moja mala takoj začne prdeti. tak da ji ta čaj paše očitno.

čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

je pa nenormalno kako hitro čas beži. sve danes na sprehodu ble, pa sem se srečala s par ljudmi in ne morejo verjeti kak je naša mala hitro zrasla, kaka štručka je še bila pred par meseci. ja, tak je to user posted image

razmišljam, da bi se šla s Tajo slikat za osebno, da ji ta dokument zrihtamo, pa da te lahko lutamo okoli user posted image

aja, da ne pozabim, začela se je dotikat z rokicami nogic. v soboto sem to prvič opazila in moram priznat, da je total navdušena nad tem, ker bi samo nogice v luft, pa z rokicami se jih dotikala user posted image

uživajte

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
3.5.2010 17:23:23   
vijolca
Pozdravljene!

Da še jaz malo napišem, kaj dogaja... Zgleda, da je Erika dobila alergijo. user posted image Začelo se je s krvjo v blatu, bili smo na pediatrični, kjer so ji vzeli kri, vendar na rezultate še čakamo. Glede na to, da imamo alergije v družini, pa gre verjetno res za to. Trenutno sem na dieti brez mleka, jajc in pšenice in mi rižev stiropor z margarino (bodisi zajtrk, malica ali večerja) gleda že pri ušesih ven. Izboljšanja pa nobenega. Res je da sem pšenico izločila šele pred štirimi dnevi, vendar je v blatu še vedno ogromno sluzi. Na teži zaenkrat še pridobiva, vendar sem jo ravno danes gledala, kako suho izgleda. Trebuh ima vdrt in rebra se ji vidijo user posted image

No, da ne bom samo jamrala, tudi mi smo bili na morju! Midva sva se imela super, za Eri nisem tako ziher, v vozičku je bila ponavadi slabše volje, ko smo je vajeni (vozičkali pa smo cel dan). Je bilo pa veselje ob prihodu domov neizmerno (kot je opisala že Araz, če se ne motim). Naša je zagledala sliko nad posteljo in jo je bil en sam nasmeh. user posted image

Kako so pa vaši biserčki kaj glede sedenja? Naša se toliko navzgor zvija, da si ne morem pomagati in ji podržim roko, da se potegne navzgor. Pa nimam pojma, če je to pametno? Ker potem za par sekund kar obsedi in suče glavo okrog, potem pa začne izgubljat ravnotežje in jo počasi spustim nazaj. Nakar spet rine navzgor... Mogoče sem jo malo razvadila, ne vem?

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.5.2010 19:41:37   
araz
Vijolica, ja jest sem napisala kakšno veselje je bilo, ko je Zoja zagledala svojo sobico.
Drugače pa tud moja neprestano sili k sedenju. In tud jest ji sem pa tja kdaj ponudim roke, da se dvigne. Potem se pa tko smeji in obrača glavo in čist je navdušena. Pomojem, da jih počasi že lahko pustimo, da mal posedijo. Naš pediater pravi, da smo ljudje narejeni zato, da tud sedimo (sem ga vprašala kako je z sedenjem pri 4 mesecih). Ampak jest je vseeno ne pustim preveč. V vozičku ima pa itak malo privzdignjeno od kar jo imam v športnem delu. Edino, če zaspi jo dam v ležeči položaj.
Upam, da boste čimprej ugotovil na kaj je Erika alergična.

Nivea moja je tud mal prejle za večerjo pojedla mlečno riževo kašico in tud z takim užitkom. Zjutri sem ji dala pa polento, se je pa kar nekaj pačila. Najrajš pa ima zmiksano banano, jabolko in korenček. tega pa ful poje (celo banano, pol manjšega jabolčka in polovičko srednjega korenčka).

Danes je pa zgleda res en zaspan dan. Zoja še nikol ni tolk spala kot danes. PA zdej je tud že šla spat.
Sva šle pa popoldne mal ven na zrak, ko se je ravno sonček pokazal. Domov pa sva prišle čist mokre user posted image . Naju je naliv dobil user posted image . Zdej pa voziček sušim v dnevni pred kaminom (sem kar zakurila).

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.5.2010 20:48:10   
MiNa*
ja men je fajn, da gre zgodaj spat, da imam zvečer malo časa zase in za moža, ker je sicer res cel dan namenjen otrokoma, pa ta velika nič več ne spi čez dan - noče in ji kar malo manjka spanca, tako da jo forsiram, da do 20. spi, zaradi vstajanja za vrtec ob 7. zjutraj.
Je pa res to poleti, ko je dolg dan, in se včasih po 19. šele spravimo na vrt, težko. Vsaj F. bom dajala tudi poleti tako zgodaj spat, da obdrži to uro, ta velika pa ima med vikendi in počitnicami možnost odhoda v posteljo glede na razpoloženje - zaspanost (takrat lahko dopoldan vse nadoknadi).

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.5.2010 22:16:46   
Zibka
Ja, Mina iz istega razloga kot ti, bi tudi jaz rada klaro navadila, da gre kmalu spat. Danes mi spet ni uspelo, zaspala je ob poldesetih. Ob 19h je prišla še ena gospa na kratek obisk, potem sva še atija počakali in evo...spet se je zavleklo.

naša tudi sili k sedenju- pa ji večkrat na dan ponudim roke, da se dvigneva skupaj, glavo popolnoma "nese s seboj" ko jo dvigam, potem pa seveda še ne sedi sama. Zalagam je ne z blazinami, ji pa večkrat na dan dovolim, da takole sedi. Vem da odsvetujejo zalaganje z blazinami, ne vem pa kako je s tem dvigovanjem in pomaganjem pri sedenju. Verjetno tudi odsvetujejo, katera kaj ve user posted image

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.5.2010 22:37:01   
Momtobe
zdaj sem se pa fejst zmatrala ob gledanju slikic na facebooku :D ... kako lepi dojenčki!! user posted image

zanimivo, ampak tut pri nas je bila danes na meniju rižota user posted image

sedenje - a ni ena zadnjič rekla, da je zdravnica prjela malega za rokice in ga dvignila v sedeči položaj? jaz mislim, da je vse ok, dokler se ne pretirava. zadnji teden si še jaz mojega user posted image za kratek čas posedim v naročje, če mu paše, pa je ves zadovoljen. (pa je malo mlajši od večine vaših)

taipai - me veseli, da bulice niso nič resnega ... ena skrb manj.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.5.2010 23:36:57   
dreamz
Ciaouser posted image

Manca vse najboljše za pol leta!user posted image Velka punca user posted image

Spanje: Tudi jaz bi rada, da tamali prej zaspi, a mi uspe le med 21.00 in 22.00.
Zjutraj smo pa danes spali do 09.30!!user posted image
A kaj, ko se mi ponoči zbuja n-krat user posted image
Čez dan mi je danes spal le enkrat 2ure in pol. Malo, ne?

sedenje: Meni je pediatrinja pri 4 mesecih rekla, da naj ga kar vsaketoliko vlečem za rokice iz ležečega položaja v sedeč... ma nisem prakticirala. V naročju pa ga imam skoraj vedno v polsedečem ali sedečem položaju in enako v vozičku (razen ko spi).

zobki: tudi naš se full slini, pa tlači vse v usta. Tudi s prsti si full drsa dlesi. Mogoče bomo tudi mi kmalu zobati user posted image

Plenice Pampers Premiums: V DM imajo posebno pakiranje za isto ceno dobiš zraven plenic še paket vlažnih robčkov sensitive in dvd z risanko. Če katero zanima. user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.5.2010 7:52:12   
ROmama
Dobro jutro, eno kavico častimuser posted image

Hvala za vse user posted image ,  še vedno kašlja, danes ponoči se je spet zbujala, dojit se ni hotela, tako da sem ji samo dudo dajala v usta. Saj bi jo vzela v posteljo, ampak pride tavečji, zato je čez noč ne dajem k nama, proti jutru že, ko tudi jaz več trdno ne spim. Zjutraj se mi je zdela topla, sem ji zmerila vročino pa je imela 36,9, bomo videli kako bo čez dan.
Zibka - imam to kremico od Materine dušice, na krpico dam zato, ker nočem mazat direktno na kožo, sem pa čisto pozabila, da bi ji še stopalca namazala. Hvala za nasvet.
Spanje - pri nas gresta otroka spat tam do 8 ure, zjutraj pa se seveda zbudita že po 6 uri, Ema gre potem še zaspi nazaj, če imam mir seveda. Ko bom šla v službo, bosta tako morala že ob pol šestih vstajat, da bomo do 6 ure v vrtcu, jaz pa do sedme v Lj. v službi.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
4.5.2010 9:42:24   
ROmama
Naša user posted image  pa kar spi, jedla je zjutraj ob sedmih, zaspala nazaj, pa ob devetih, pa spet zaspala. Sem kar malo panična. Kaj pravite, verjetno je utrujena, pa rabi spanjeuser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
4.5.2010 10:09:37   
Momtobe
ja, če se skoz zbuja zaradi kašlanja je verjetno samo utrujena ... boš vidla, ko se bo naspala.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.5.2010 11:30:21   
Lenč.i
ROmama, nič bit panična glede spanja. Sem bila jaz tudi, pa sem ugotovila, da tudi drugi user posted image  veliko spijo. Če pa spi več kot ponavadi, je mogoče res od utrujenosti zaradi kašlja. Šeuser posted image , da bi bilo kmalu bolje.
Evangelie, sem te včeraj okoli 4 ure srečala, ko si user posted image iz Š v Z? Res si občudovanja vrednauser posted image .  Saj res Dolenjke, kje in kdaj?
Prenašanje user posted image : jaz jo še vedno prenašam v lupinici (npr. če grem k P). Sicer je težko, ampak tistih par korakov že naredim. Pa tudi v gengurujčku greva na kakšen kratek sprehod. Po stanovanju se pa prenašamo leže na roki. Naša glavica še ni tako trdna, da bi bila daljši čas brez moje kontrole. Bi kmalu kam zajadrala. Pred dnevi je tudi že sama dvigovala glavico, sem ji včasih malo pomagala in jo dvignila za rokici, ampak se mi zdi, da je to že malo pozabila. Jo bom še spomnit mogla na to.
Vijolca: user posted image user posted image  za šc alergiji.
Nivea: vau -rokice in nogice skupaj.user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.5.2010 12:01:31   
ROmama
Vročina ji je narastla na 37,5, malo hitreje diha, pa spet spi. Ko je bila zbujena, je tudi iz rok nisem smela dati, je takoj začela jokat, ubožica. Ne vem če se bo dobro izšlo vse skupaj. Bomo videli, kako bo do večera.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.5.2010 12:17:22   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Vročina ji je narastla na 37,5, malo hitreje diha, pa spet spi. Ko je bila zbujena, je tudi iz rok nisem smela dati, je takoj začela jokat, ubožica. Ne vem če se bo dobro izšlo vse skupaj. Bomo videli, kako bo do večera.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, da preženejo kašelj in temperaturo.....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.5.2010 12:24:51   
maya2
Midva sva s pregleda, Star je 4,5 mesecev.... naše mere:  8160g in 67cm user posted image Zdej spi ga je utrudilo zgleda user posted image Nama so rekli da naj začnem dodajat šele pri 5,5, mesecih do takrat samo dojenje.....  ne vem bom še videla, ker Tomaž ful kaže interes za hrano.... in po vsem kar berem je to glavno.

Jaz pa ta teden pripravljam rojstnodnevno zabavo za mojo ta veliko... no ona bi povabla ves vrtec otrok, pa smo nekako se potem zmenili za 8 user posted image . Zabava bo na temo Winx user posted image , pripomočke imam, jedilnik tudi, torta bo Winx itak ne?, iger nekaj že imam, nekaj še sestavljam.... zdaj me pa vreme heca user posted image user posted image user posted image
To bo popoldan v soboto, zvečer greva pa na fantovščino in dekliščino user posted image , v nedeljo pa mal pogostitve za domače, ja bo pestro user posted image

Kengurujček: jaz sem ga zadnjič nesla nekaj časa, ne vem mene je začel vse bolet, bi ga lažje na rokah, tko pa me je bolel vse razen rok user posted image sicer pa glede na težo je najbrž normalno a ne? user posted image

Grem še kosilo skuhat ... dons bojo kr makarončki

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.5.2010 12:31:34   
taipai
ola!
ROmama: vse dobro tvoji pikici. user posted image user posted image Upam, da se stanje cimprej izboljša!! (pa saj se bo Ane, smo pozitivne decembrkeuser posted image )

vijolca: tudi za Eriko cel kup user posted image

araz: moj je tut spal kr dolg, od pol 10h, do mal čez 12.. ponawad tm okol urce. zaspan dan je ja user posted image pa ta dez, naj ze neha, da gremo lah mal ven.

Vrocina od cepljenja HB izginla.
grem se igrat z njim user posted image (se vlezem zravn na igralno blazino, pol pa skup tiste igracke vlečeva user posted image - pomoj bl js uzivam k on.

kosilo: danes ne kuham, ati prnese pice. zraven bo radič. ufff, komaj pa cakam "tadomačo" solatko

lp

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.5.2010 12:47:29   
Zibka
user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!
Romama, probaj Materino dušico na podplatke mazat (ja, za na prsni koš so tile naši še premajhni, je premočna). Našim ta malim sorodnikom je ta krema  delala čudeže.

Maya2, bravo za kilce in cm :) Mi mamlo pa jutr.

Za kosilo pa kar pašta z zelenjavo.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.5.2010 14:08:31   
Elly79
Pozdravljene, punce!

Mi smo vse do včeraj imeli težave s kakanjem, pa še obiske iz Avstrije smo dobili za čez vikend, tko da sem mogla sedajle vse skupaj prečitat in lahko komaj sedajle poročam o mojih ugotovitvah... user posted image

Danes smo imeli pregled pri pediatru in imamo naslednje mere:

teža: 7.020 g
višina: 67 cm

Poleg tega so našega Gašperčka cepili in dobili smo napotnico za gastroenterologa zaradi nekakanja...user posted image

Ninča77 - hvala za informacijo, da svečke ne odvadijo črevesja na samostojno kakanje... Ravno to me je najbolj skrbelo...

Poopsy - bomo res poskusili kapljice Bio Gaia, pa sporočim, če je kaj pomagalo... Drugače mi jih je pa tudi danes svetovala pediatrinja na pregledu...

Tintara - ta ideja z donatom se mi zdi zelo dobra (sem tud že sama probala), samo da ne vem, kako naj ga prepričam, da bi pil po flaški, saj je ne mara sploh... Če pa ga sama spijem, pa samo mene požene, nanjga pa nima očitno nobenga vpliva... Isto bi bilo verjetno s čajem od Hippota, kar je svetovala Nivea, saj ne morem naše trmice prepričat, da mora pit iz flaške...

Tole z masiranjem ritke pa sigurno probam - sporočim, če je kaj delovalo... Hvala za nasvet!!!user posted image

Zibka - veš, sej mene je tud samo skrbel, če je to sploh o.k., da se hoče kr neki plazit tako zgodaj ... Ampak ste me pomirile in verjamem, da ima vsak otrok svoj tempo razvoja... In verjetno je tud najboljš, da jih samo opazujemo in zaupamo, da je že prav tako kot je... user posted image

Nivea - tole z nogicami je pa ful noro, a ne? user posted image Naš se jih sicer ne dotika, jih pa ful začudeno opazuje, ko jih dviguje...user posted image

ROmama - upam, da se Ema čim prej pozdravi! Držim pestke! user posted image Upam, da jo je spanje kaj pozdravilo!!!

Drugače pa vidim, da imamo vse nekako enake težave:

- SLINČKI: naš se skoz slini, ga moram skoz preoblačit, pa menjat slinčke... Drugače pa tud nam vsi pametni znanci in (skoraj) neznanci pametujejo, da bo vsak cajt dobil zobke, ker se tolk slini... Ampak se že najmanj 2 meseca slini, zobkov pa še nikjer...user posted image

- IZPADANJE LAS: METULJ1, a ti imaš tud take težave z izpadanjem las? Moja prijateljica mi je svetovala, da naj grem na pregled ščitnice, ker mi tako izpadajo laski... Bomo vidl... Ona je namreč imela iste težave z izpadanjem las in je šla k zdravniku in so ugotovili, da ima težave z delovanjem ščitnice... Bom pa še prej probala tale šampon Fitoval... user posted image

- LINEA NEGRA: Pri, men je blo najbolj čudno to, da je bila linea negra vidna šele po porodu, sedaj pa že malce bledi...user posted image

- DVIGOVANJE V SEDEČ POLOŽAJ: naš Gašper se ful potegne navzgor, če ga primeš za rokice, pa mislim, da to sploh ni problematično... Tko al tko pa še ne sedi samostojno... Tko da je to kvečjemu dobro za njegov razvoj, vsaj jaz se prepričujem...

- CUNJICE: mi smo tud zamenjali cunjice na št. 68 pred cca. 2 tednoma... Noro kako rastejo ta bitjeca, a ne? user posted image

- SPANJE: naš mali nadebudnež skor noče več spat čez dan... Razen sedajle (po cepljenju) - lahko vsaj kaj napišem... user posted image

- KILE: no ja... jz sm že pod nosečnostno kilažouser posted image , kar me sploh ne veseli... Ker sem bila že prej čist posušena... user posted image

- SESANJE PRSTKOV: naš jih skoz tlači notr, ampak res skoz, pa še palčka je zdej najdu... Ampek problemček je v tem, da ne mara dude sploh!!! user posted image

Drugače pa čestitke Blondy_81 za Mančinih 6. mesecev!!! Kako čas beži, a ne? user posted image

Lep pozdravček vsem mamicam in njihovim očarljivčkom in očarljivkam,

Elly user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.5.2010 14:13:30   
Puffy
Dreamz a ta ponudba je v vseh DM? Bom šla pogledat, risanka bo prišla prav user posted image Danes so mi poslali telefonček k smo zbirali račune od Pampersk. Poštar me ni najdu na tem naslovu, tako da je nesu h mojim domov...se bo treba obut, pa it čez parkirišče po paketek user posted image

Kajo imam zadnje čase velikokrat v sedečem položaju, saj se itak sama "vleče" gor. Tudi v vozičku skoraj da sedi.

V četrtek mamo posvetovalnico, spet bo treba čakat. Sploh ne znajo lepo razporedit ljudi čez dan. Se mi zdi kot da dajo vsem eno uro in pol se kar naenkrat nagužvamo vsi tam. Tako da nam bo šel spet cel dopoldan.

Zdej k je Kaja pogruntala kako se obrne na trebuh, se skoz obrača na trebuh, pa takoj za tem na hrbet user posted image Zdej je pa res ne upam več pustit same na postelji in it proč. Tiste puzle za na tla bi kupila, samo bi jih mački bolj okupirali kot pa Kaja.

Naj bubančki čimprej ozdravijo user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.5.2010 15:50:18   
Tasmanskivrag
Hojla!
Sicer sovražim takšno vreme, po drugi strani pa končno lahko sploh preberem naš forum in morda mi bo uspelo še kaj pokomentirat. user posted image je pri tašči v dobrih rokah, jst imam pa cajt user posted image !

Manca ČESTITKE ZA 6. MESECEV!!!!!!

ROama: upam, da se bo Emica čim prej pozdravila!!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo bili danes pri pediatrinji in je bila čist navdušena nad Davidom. Zelo lepo napreduje, igračko je prijel z obema rokama, sledil ji je brez problema, obrnil se je tako hitro, da ji je skoraj z mize padel, cviljenje, delanje balončkov iz sline... uglavnem pokazal je vse kar zna. In pri cepljenju se je smejal, tut mal ni zajokal. Jst pa njegovo najljubšo igračko vzela s seboj, dudo,... oborožena do zob v primeru, če bi se drl. Pa ni bilo potrebno.
Za seznamček: pri 4. mesecih ima 7930 g in 67,5 cm. Moj velikan!

Sedeči položaj: naš se je že pri 3. mesecih trmaril, če ni bil v sedečem položaju, tako da večinoma v naročju kar sedi. V stolčku za hranjenje in v gugalniku ga mi pa še uspe prelisičit, da je v polsedečem položaju. No pa voziček imam še kar košaro. Ne vem, mogoče smo zaj...., ker je bil kar dosti hitro v sedečem položaju, sam drugače je pa skoz (!!!!) jokal.

Slina teče v potokih, najmanj 2 slinčka na dan zamenjam. Hja, če bi veljalo, da bo res zobe dobil, potem bi jih moral imeti že polna usta. Bo že dobil, ko bo. Glede na slinjenje jih verjetno ne bom točno napovedala.

Lasje so mi nehali izpadati oz. vsaj malo manj. Zadnjič je bilo pa že za znoret. Mi jih pa še tamali počupa vsak dan en šop ven, tako da še ni rečeno, da ne bom ostala brez njih.

Trebuh: lenee negre nisem imela, imam pa še kar vedno puding. No pa vampek tudi. Bom začela delat trebušnjake, govorim že nekaj mesecev......

Cunje: nekatere številke so tako čudne!! Zdaj mu oblačim ene bodije, ki so že za 9 mesecevuser posted image ! Zgleda, da ima ful dolg trup, pol pa še plenica pride in so mu bodiji vsi ful majhni. Sicer imam cunje tam nekje 68 številka, hlače so mu še tudi kakšne 62 prav. Tko malo mešano. Se ne morem zanašati na št., ker mu pol skoraj nič ne bi mogla oblečt.

Spanje: naš je okoli 19. ure že tako zmatran, da ga grem kar zrihtat pa spat dat, ker sploh nima smisla, da mu vlečem uro, če ni nič sposoben. Zadnjič smo bili sicer na enem pikniku, pa sem ob pol devetih šla domov ga dat spat, ker je bil čist zaspan, spat pa ne v vozičku. In v svoji posteljici zaspi v sekundi. Tut prav.

GH: naš bi full jedel. Bom zdaj počasi začela dajat, do sedaj sem samo probala nekajkrat, ker so se mu bogemu revežu prav sline cedile poleg nas, ki smo jedli. In ko mu žlico približam k ustom, čist popeni. On bi jedel. Bomo začeli!

Verjetno sem še marsikaj pozabila pokomentirat, brez zamere. Drugič.

Lepo se imejte, kljub turobnemu vremenu!!!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.5.2010 20:39:52   
Ninča77
OJla punce.

Midva sma imela danes nevrofizioterapije in je potekalo vredu, razen Matevžu je bilo malo prezgodaj, saj sva imela uro že ob 7 zjutraj. No pa se je začel obračat na trebuh. Ampak mislim, da se spet en čas ne bo.
PO terapiji sva šla k ortopedu za nogico in se je stanje po tem čeveljčku poslabšalo, kljub mojemu trudu in razgibavanju nogice. >Spet sva pristala na mavcu in to najbrž za kaka dva meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ful žalostna, ker je končno začel uživat v vodici in končno je postal dobrovoljček, sedaj pa točno vem kako bo spet, ker ga bo mavec oviral.
Upam, da se mu kmalu porihta in ne bomo imeli dva meseca gor. Kako bo pa pol z morjem pa tud ne vemo.

Ah ja, skoz je neki, čakamo še operacijo, da mu cevko ki so jo marca not vstavili ven vzamejo.

Imamo pa 29.5 krst. Končno. Skoz je blo nekaj in upam, da ne bo glih takrat priromal kakšn datum za operacijo.

Nč grem uživat, Matevž spi, jst pa še mal posurfam pol pa tv in spanje.

Nočka

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.5.2010 23:01:20   
dreamz
Ciao user posted image

Romama: Tudi iz moje strani milion pikapopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vijolca: tudi vam ogromno user posted image user posted image Te alergije so res smotane.

Maya: Ke lepoo, full boste imeli pestro za vikend!user posted image

Kakanje: Tisto z mokro vatko, ni kaj dosti pomagalo. Jutri bom kupila še kapljice Biogaia! Hvala punce za nasvet user posted image

cunjice: tudi mi uporabljamo cunjice vseh številk, odvisno od firme in modela, majčke ima lahko še 62, hlače 68 ali74, pajacki in bodiji 74/80. Zgleda, da imajo ene firme full majhne številke, kake stvari se skrčijo v sušilcu...

Puffy: Baje imajo to akcijo v vseh dm-jih, a le do razprodaje zalog. No, risanka je full kratkauser posted image

Ninča: user posted image za Matevža in zate!!! Bošček res, ampak samo, da bo kmalu vse ok !!!

Mi smo bili danes v posvetovalnici. Cepljenje je super prestal, sploh ni zajokal, niti trznil user posted image
Mere za 5 mesecev:
7600g in 65,5cm

Marusi: Sem vas videla danes iz avta, ko ste se sprehajali ob morju user posted image Res se moreva zmenit za en giretto.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.5.2010 8:45:38   
natasa28
Danes so mi poslali telefonček k smo zbirali račune od Pampersk.
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Kakšne račune to in kam jih moraš poslat, ker jaz jih tudi shranjujem , da bom na koncu vidla za koliko eur. smo jih umazali?

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.5.2010 8:56:01   
natasa28
Jupi, danes pa smo stari 5 mesecev, 5.5. pa še pet, same petke, pa saj naša Danaja je tak za čisto petko, že skoraj od začetka.
Pridna ko šus, že dober mesec spi celo noč brez hranjenja, nato se zjutraj zbudi in se podojiva, nato je do 10-11 mir nato pa noče več mleka, samo kak mlečni riž pa rada poje, flaška ni variante, poje 40 ml pa začne ven špukat, riža pa poje tudi 150 ml/g. Nato pa vzdrži do 2-3 različno od tega kdaj ima prejšnji obrok, takrat pa jemo ali sadje z rižem, ali pa zelenjavne pireje- različne , najraje pa se mi zdi ima korenčekov in bučkin pire, poleg pa malo riževih kosmičev kar z vodo. Zvečer pa kak mlečni riž s sadjem (breskvo, banano..) V glavnem tri obroke ima skoraj brez mleka v flaški oz. dojenja, zvečer pa se obroku še malo pdojiva kolikor ji pač je, pa še pred spanjem ko jo dam v njeno posteljico ob 22.
Mazne pa te hippove kašice kot za šalo 190g, ene pač raje kot druge.
Teža nas sicer malo zeza, kar niha, tako da je v 1 mesecu šla gor le 400 g, bomo vidli če nas bodo 19. ko imamo pregled kaj kregali, sicer pa do takrat še lahko malo gor spravi.

Tiste ki ste že imele ali še boste imele krst, kako otroka obleči? Mi ga imamo na binkošte, 23.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.5.2010 10:09:24   
dreamz
user posted image Tudi moj Samuel ima danes 5 mesecev!!!user posted image

Natasa: Na isti dan rojena, pa tako različna: moj ne mara še goste hrane, pa ponoči se fullkrat zbuja, ahh...ma je vseeno srček in za čisto petko user posted image
Za krst pa tiste, ki imate punčke res nimate problemov, saj prodajajo ogromno prekrasnih oblekic.user posted image Za fantke je malo težje user posted image

Grem zmesit testo za pizzo...je danes za kosilo :-))

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.5.2010 10:26:41   
Puffy

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Puffy: Baje imajo to akcijo v vseh dm-jih, a le do razprodaje zalog. No, risanka je full kratkauser posted image

Glavno da kaj šenkajo, ni važno kaj in kako je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasa28

Kakšne račune to in kam jih moraš poslat, ker jaz jih tudi shranjujem , da bom na koncu vidla za koliko eur. smo jih umazali?

2 dni nazaj je bilo konec igre na žalost user posted image , bilo je za poslat račune iz Merkatorja od plenic in robčkov Pampers.

Krstili mi Kaje ne bomo, ko bo zadosti stara, si bo že sama zbrala kaj misli bit ali ne bit user posted image

Kosilo - prazen hladilnik...

Ninča držim pesti da bo hmalu vse okuser posted image

Ojej lasje tudi meni kar letijo ven. Pogledam po tleh in se kar zgražam, k jih je več na tleh kot pa na moji glavi user posted image P o v s o d jih dobivam, res mi grejo že na živce. Še kuham ne zaradi las (haha izgovoruser posted image )

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.