|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
3.5.2010 19:25:20   
MaliMišek
Saša lepo da si se javla user posted image ! Vi se kar lepo rihtajte!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.5.2010 19:33:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

ej kako pa je z papirji a rojstni list dobimo po posti pol pa gremo po zdravstveno kartico? 

rojstni list dobis z navadno posto domov, pravtako davcno stevilko - to je po uradni dolznosti, ce bo pa predolgo trajal za roj.list pa malo poklici in jih priganji ali pa pojdi sama ponj - ko ga dobis, ti ali tvoj jo prijavita preko sebe v sluzbi za zdr. zavarovanje in od zzzs dobis najprej potrdilo ki je namesto kartice potem pa se kartico, jaz osebno sem imela vse zrihtan v dveh tednih, je pa res da je roj.list takoj prisel, pravtako so mi v sluzbi malo takoj prijavili in vse skupaj ni trajalo.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.5.2010 19:41:51   
Anonimen
Pa kaj tale vreme res tok vpliva na user posted image ? Moj je že čist cel dan zblojen, spal je samo pol ure v celem dnevuuser posted image Zdej sem ga komi mal uspavala, upam, da bo vsaj neki časa spal.

Zvezdici tud Taiu ne pomagajo nobene kapljice za krče. Smo probali Antiflat in BioGaia, pa je še vedno istouser posted image

saša kako ti rata, da se tamala hrani samo 1x ponoči? Jaz ga tud kopam šele okol 22h, pa ga prov nič ne uspava, da bi pol dlje spaluser posted image
Ja rojstni list dobiš po pošti. In potem urejaš vse zadeve.
blazinice- jaz sem probala Baby Beuaty, Nuk in ene na M...user posted image No BB mi najbolj odgovarjajo. Mi pa nobene niso nič premočile, pa mi velik ven teče.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.5.2010 20:00:15   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Katrinka moja G ne sprejema novih pacientov, ostalih pa ne poznam.

aha, vseeno hvalauser posted image

A KERA DRUGA LAHKO KAJ PREDLGA?

Katrinka, moj G je v Idriji.

Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.5.2010 20:06:50   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila...user posted image

user posted image mkbk, to si pa zdej prjavla user posted image sem skor umrla od smeha (pa brez zamere user posted image )!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.5.2010 20:06:52   
mkbk
blazince so ble pa men zakon od Babylove (te so dmove, millerjevih pa nisem probala..

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.5.2010 20:10:09   
mkbk
o, a si gor... lepo lepo

ja, pol se prjav za obelkce ko boš hotla, nej ti ne bo nerodno!

Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.5.2010 20:14:25   
Anonimen

Ti si čist nastrojena proti decomuser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.5.2010 20:26:28   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Ti si čist nastrojena proti decomuser posted image

Zato imam jst raj žensko. user posted image Sem pa zelo zadovoljna z njo in niti 1x nisem pomislila, da bi jo zamenjala.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.5.2010 20:38:27   
anajrim
Ojla!

Katarinka - moja G sprejema nove samo če še nima izbranega G. piši mi na ZS. Je pa full ok in zelo strokovna, v svoji karieri še nima napake kar se tiče določanja spola...

Jaz imam pa sedaj goro perila za zlikat...se jo bom kar lotila...

se pišemo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.5.2010 20:47:27   
marjanaj
oj... danes sem kot cunja. grem kar spat. brezveze. prodam enega malega lumpija. na momente se joka, drugace je priden, samo preveč časa zahteva zase. ne grem se več. prav nazaj v službo bi že šla. user posted image

saša jaz sem probala vse: od Mullerjevih (prevec plastične za moj okus) do Tosaminih (čisto preveč hitro premočijo). Najbolj sem pa navdušena nad Chicotovimi. Te pa res zmagajo. Kewr ne premolčijo in ne ratajo trede tako kot druge. Imajo notri en gel, ki vsrka mleko. Res so zlata vredne. Malo drage sicer, ampak trenutno ima DM v akciji za 6,71 € ta veliko škatlo 60 kom. Jaz vem, d ajih bom šla še kupit dokler traja akcija. Mislim d anekje do srede maja.

kava user posted image ja ta NLBjevska kafa je pa res za bruhat. Jaz sem se točno in natančno 2 meseca mučila z njo, ko sem prišla v to stavbo v službo, potem pa sem obupala. Predvidevam, da imate tudi v centru Prospero Plus?

nax pa je res danes čist v p**** dan. Mali je neumoren. grem kar spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.5.2010 21:06:21   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

nax pa je res danes čist v p**** dan. Mali je neumoren. grem kar spat.

marjanaj..to je še najboljša odločitev, jst tud to rečem, kadar je kakšen dan ko je res v PM...pa mam občutek, da jih pri men kar ne zmanjka

sasa - pozdravcek in fino bodite! Men je ful fajn slišat ko se javite ve, ki ste že rodile...po eni strani sem vam kar fouš k ste že mimo, čeprav po drugi strani pa se mi tiak ne sanja kako bom dva froca, amazonko pa itak občudujem....

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.5.2010 21:17:53   
krtkova
hoj, Sasa in marjanaj!!!user posted image  Ful lepo je slišati tudi, kaj počnejo naše ljubljanske sračje mamice! Počasi se bomo morala res preseliti, saj bo več takih, ki so že rodila od nas, ki še nismo.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.5.2010 21:19:48   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
kava user posted image ja ta NLBjevska kafa je pa res za bruhat. Jaz sem se točno in natančno 2 meseca mučila z njo, ko sem prišla v to stavbo v službo, potem pa sem obupala. Predvidevam, da imate tudi v centru Prospero Plus?

Jp...enako sranje je pri nas. Kava je pa neka Arabica. Sej je una ženska rekla, da je vse v naših glavah. Da mormo najprej sebe prepričat, da je dobra. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.5.2010 21:30:52   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

ej kako pa je z papirji a rojstni list dobimo po posti pol pa gremo po zdravstveno kartico? 

rojstni list dobis z navadno posto domov, pravtako davcno stevilko - to je po uradni dolznosti, ce bo pa predolgo trajal za roj.list pa malo poklici in jih priganji ali pa pojdi sama ponj - ko ga dobis, ti ali tvoj jo prijavita preko sebe v sluzbi za zdr. zavarovanje in od zzzs dobis najprej potrdilo ki je namesto kartice potem pa se kartico, jaz osebno sem imela vse zrihtan v dveh tednih, je pa res da je roj.list takoj prisel, pravtako so mi v sluzbi malo takoj prijavili in vse skupaj ni trajalo.

Jaz sem za davčno mogla poklicat, ker je bilo mimo že 4 tedne in še nič.
So tam potem ugotovili, da se je nekje založila (no morš vrjet). Tako, da če katera dolgo ne bo dobila davčne, rajši pokličite.
Rojstni list so pa, še zdaj mi ni jasno zakaj, poslali mojemu bivšemu in ne meni na dom, čeprav je mala pri meni prijavljena!! Sem bila prav besna!user posted image user posted image
Tako, da tudi glede tega če nista oba prijavljena na istem naslovu in ne dobita na tistem, ki sta, preverite še na drugega. Saj najbrš je bil to slučaj, ampak vseeno.

nax - jaz imam tudi biogao. Ji dajem še vedno samo zato, ker naj bi bile dobre za prebavo. Ja pa antiflat sem tudi probala. Je sestrična ga imela za svojega malega in njena prijateljica, pa sestrična od moža za male, je vsem pomagalo, moji pa ne. Pa tako pravijo, da res pomaga. user posted image Mora očitno miniti ta čas.
Upam, da bodo hitro mimo časi krčkov! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.5.2010 22:07:41   
anajrim
Ojla!

jaz sem kone z likanjem in sem tako utrujena da bom šla kar spat!!!

Uživajte vse mamice s svojimi cortiji...jaz si včasih tudi ne šredstavljam kako bo ko bosta 2 mala nadobudneža...bomo videli!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.5.2010 22:43:55   
mkbk
hvala enako anajrim!!!

Men pa občasno neki v joških "šumi!"... mogoče bo pa tamala hotla met spenjen mlek za kapučin user posted image user posted image

p.s. od kdaj mam pa jest 3 zvezdice ?!?!...silno sem ponosna user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.5.2010 22:45:04 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.5.2010 23:22:26   
krtkova
p.s. od kdaj mam pa jest 3 zvezdice ?!?!...silno sem ponosna user posted image

tudi mi smo silno ponosni nate, čveka!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
4.5.2010 0:34:40   
krtkova
ko sm bla v Poreču ste se neki hvalile, kako ponoči ne morete spati. IN kje ste zdaj??user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
4.5.2010 5:18:20   
krtkova
?????

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
4.5.2010 7:27:57   
petrca2507
dobro jutro srake

Jst sm dons tko dobr spala, da sem komaj budilko slišala zjutraj. user posted image

krtkova...a ti celo noč dežuraš?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
4.5.2010 7:33:45   
krtkova
user posted image ja, celo noč!!user posted image user posted image

danes je bilo pa res grozno!! Se mi zdi, da me trebuh ful bolj tišči, da mi otrok pritiska na mehur,....skratka... nism mogla spati, ker me je vse bolelo, tiščalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
4.5.2010 7:54:09   
petrca2507
Kako pa kej tvoja simfiza? Pr men je zadnjih par dni dost bolš. Ponoč še vedno ful boli, ampak čez dan se pa lažje premikam, kot prej.
Danes naj bi dobila odgovor od kolega glede tega.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.5.2010 8:01:08   
krtkova
simfiza ostaja problem, žal.user posted image  Me pa zanima, kaj bo še tvoj kolega rekel. Poročaj!user posted image
grem nazaj mal spat.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.5.2010 8:22:07   
sasa1975
NAX no sej vceraj smo sli prezgodaj se umivat okol 21.oo tko da smo s futrale danes ponoči ob polnoči in ob 4.oo zjutraj...

mamice ki ste ze rodile ali je imela kaksna takoj po porodi mravljncaste prste na rokah?
mene te mravljinci spremljajo ze med nosečnostjo
danes smo pa ze 10 dan pa se mi ni se nič umirilo
in bolečine imam v prsih ali je to dokler se malo ne navadis dojenja?

hvala za odgovore lep dan

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?