Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 19:25:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
Saša lepo da si se javla ! Vi se kar lepo rihtajte!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 19:33:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 ej kako pa je z papirji a rojstni list dobimo po posti pol pa gremo po zdravstveno kartico? rojstni list dobis z navadno posto domov, pravtako davcno stevilko - to je po uradni dolznosti, ce bo pa predolgo trajal za roj.list pa malo poklici in jih priganji ali pa pojdi sama ponj - ko ga dobis, ti ali tvoj jo prijavita preko sebe v sluzbi za zdr. zavarovanje in od zzzs dobis najprej potrdilo ki je namesto kartice potem pa se kartico, jaz osebno sem imela vse zrihtan v dveh tednih, je pa res da je roj.list takoj prisel, pravtako so mi v sluzbi malo takoj prijavili in vse skupaj ni trajalo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 19:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj tale vreme res tok vpliva na ? Moj je že čist cel dan zblojen, spal je samo pol ure v celem dnevu Zdej sem ga komi mal uspavala, upam, da bo vsaj neki časa spal. Zvezdici tud Taiu ne pomagajo nobene kapljice za krče. Smo probali Antiflat in BioGaia, pa je še vedno isto saša kako ti rata, da se tamala hrani samo 1x ponoči? Jaz ga tud kopam šele okol 22h, pa ga prov nič ne uspava, da bi pol dlje spal Ja rojstni list dobiš po pošti. In potem urejaš vse zadeve. blazinice- jaz sem probala Baby Beuaty, Nuk in ene na M... No BB mi najbolj odgovarjajo. Mi pa nobene niso nič premočile, pa mi velik ven teče.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:00:15
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Katrinka moja G ne sprejema novih pacientov, ostalih pa ne poznam. aha, vseeno hvala A KERA DRUGA LAHKO KAJ PREDLGA? Katrinka, moj G je v Idriji. Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:06:50
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila... mkbk, to si pa zdej prjavla sem skor umrla od smeha (pa brez zamere )!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:06:52
|
|
|
|
mkbk
|
blazince so ble pa men zakon od Babylove (te so dmove, millerjevih pa nisem probala..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:10:09
|
|
|
|
mkbk
|
o, a si gor... lepo lepo ja, pol se prjav za obelkce ko boš hotla, nej ti ne bo nerodno!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila... Ti si čist nastrojena proti decom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:26:28
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Drugače je pa ful enih G, v LJ k sm bla jst pri njih pa so sami pezdeti in jih ne bi priporočila... Ti si čist nastrojena proti decom Zato imam jst raj žensko. Sem pa zelo zadovoljna z njo in niti 1x nisem pomislila, da bi jo zamenjala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:38:27
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! Katarinka - moja G sprejema nove samo če še nima izbranega G. piši mi na ZS. Je pa full ok in zelo strokovna, v svoji karieri še nima napake kar se tiče določanja spola... Jaz imam pa sedaj goro perila za zlikat...se jo bom kar lotila... se pišemo!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 20:47:27
|
|
|
|
marjanaj
|
oj... danes sem kot cunja. grem kar spat. brezveze. prodam enega malega lumpija. na momente se joka, drugace je priden, samo preveč časa zahteva zase. ne grem se več. prav nazaj v službo bi že šla. saša jaz sem probala vse: od Mullerjevih (prevec plastične za moj okus) do Tosaminih (čisto preveč hitro premočijo). Najbolj sem pa navdušena nad Chicotovimi. Te pa res zmagajo. Kewr ne premolčijo in ne ratajo trede tako kot druge. Imajo notri en gel, ki vsrka mleko. Res so zlata vredne. Malo drage sicer, ampak trenutno ima DM v akciji za 6,71 € ta veliko škatlo 60 kom. Jaz vem, d ajih bom šla še kupit dokler traja akcija. Mislim d anekje do srede maja. kava ja ta NLBjevska kafa je pa res za bruhat. Jaz sem se točno in natančno 2 meseca mučila z njo, ko sem prišla v to stavbo v službo, potem pa sem obupala. Predvidevam, da imate tudi v centru Prospero Plus? nax pa je res danes čist v p**** dan. Mali je neumoren. grem kar spat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 21:06:21
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj nax pa je res danes čist v p**** dan. Mali je neumoren. grem kar spat. marjanaj..to je še najboljša odločitev, jst tud to rečem, kadar je kakšen dan ko je res v PM...pa mam občutek, da jih pri men kar ne zmanjka sasa - pozdravcek in fino bodite! Men je ful fajn slišat ko se javite ve, ki ste že rodile...po eni strani sem vam kar fouš k ste že mimo, čeprav po drugi strani pa se mi tiak ne sanja kako bom dva froca, amazonko pa itak občudujem....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 21:17:53
|
|
|
|
krtkova
|
hoj, Sasa in marjanaj!!! Ful lepo je slišati tudi, kaj počnejo naše ljubljanske sračje mamice! Počasi se bomo morala res preseliti, saj bo več takih, ki so že rodila od nas, ki še nismo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 21:19:48
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj kava ja ta NLBjevska kafa je pa res za bruhat. Jaz sem se točno in natančno 2 meseca mučila z njo, ko sem prišla v to stavbo v službo, potem pa sem obupala. Predvidevam, da imate tudi v centru Prospero Plus? Jp...enako sranje je pri nas. Kava je pa neka Arabica. Sej je una ženska rekla, da je vse v naših glavah. Da mormo najprej sebe prepričat, da je dobra.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 21:30:52
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 ej kako pa je z papirji a rojstni list dobimo po posti pol pa gremo po zdravstveno kartico? rojstni list dobis z navadno posto domov, pravtako davcno stevilko - to je po uradni dolznosti, ce bo pa predolgo trajal za roj.list pa malo poklici in jih priganji ali pa pojdi sama ponj - ko ga dobis, ti ali tvoj jo prijavita preko sebe v sluzbi za zdr. zavarovanje in od zzzs dobis najprej potrdilo ki je namesto kartice potem pa se kartico, jaz osebno sem imela vse zrihtan v dveh tednih, je pa res da je roj.list takoj prisel, pravtako so mi v sluzbi malo takoj prijavili in vse skupaj ni trajalo. Jaz sem za davčno mogla poklicat, ker je bilo mimo že 4 tedne in še nič. So tam potem ugotovili, da se je nekje založila (no morš vrjet). Tako, da če katera dolgo ne bo dobila davčne, rajši pokličite. Rojstni list so pa, še zdaj mi ni jasno zakaj, poslali mojemu bivšemu in ne meni na dom, čeprav je mala pri meni prijavljena!! Sem bila prav besna! Tako, da tudi glede tega če nista oba prijavljena na istem naslovu in ne dobita na tistem, ki sta, preverite še na drugega. Saj najbrš je bil to slučaj, ampak vseeno. nax - jaz imam tudi biogao. Ji dajem še vedno samo zato, ker naj bi bile dobre za prebavo. Ja pa antiflat sem tudi probala. Je sestrična ga imela za svojega malega in njena prijateljica, pa sestrična od moža za male, je vsem pomagalo, moji pa ne. Pa tako pravijo, da res pomaga. Mora očitno miniti ta čas. Upam, da bodo hitro mimo časi krčkov!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 22:07:41
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! jaz sem kone z likanjem in sem tako utrujena da bom šla kar spat!!! Uživajte vse mamice s svojimi cortiji...jaz si včasih tudi ne šredstavljam kako bo ko bosta 2 mala nadobudneža...bomo videli!!! lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 22:43:55
|
|
|
|
mkbk
|
hvala enako anajrim!!! Men pa občasno neki v joških "šumi!"... mogoče bo pa tamala hotla met spenjen mlek za kapučin p.s. od kdaj mam pa jest 3 zvezdice ?!?!...silno sem ponosna
< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.5.2010 22:45:04 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 3.5.2010 23:22:26
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk p.s. od kdaj mam pa jest 3 zvezdice ?!?!...silno sem ponosna tudi mi smo silno ponosni nate, čveka!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 0:34:40
|
|
|
|
krtkova
|
ko sm bla v Poreču ste se neki hvalile, kako ponoči ne morete spati. IN kje ste zdaj??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 5:18:20
|
|
|
|
krtkova
|
?????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 7:27:57
|
|
|
|
petrca2507
|
dobro jutro srake Jst sm dons tko dobr spala, da sem komaj budilko slišala zjutraj. krtkova...a ti celo noč dežuraš?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 7:33:45
|
|
|
|
krtkova
|
ja, celo noč!! danes je bilo pa res grozno!! Se mi zdi, da me trebuh ful bolj tišči, da mi otrok pritiska na mehur,....skratka... nism mogla spati, ker me je vse bolelo, tiščalo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 7:54:09
|
|
|
|
petrca2507
|
Kako pa kej tvoja simfiza? Pr men je zadnjih par dni dost bolš. Ponoč še vedno ful boli, ampak čez dan se pa lažje premikam, kot prej. Danes naj bi dobila odgovor od kolega glede tega.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 8:01:08
|
|
|
|
krtkova
|
simfiza ostaja problem, žal. Me pa zanima, kaj bo še tvoj kolega rekel. Poročaj! grem nazaj mal spat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 4.5.2010 8:22:07
|
|
|
|
sasa1975
|
NAX no sej vceraj smo sli prezgodaj se umivat okol 21.oo tko da smo s futrale danes ponoči ob polnoči in ob 4.oo zjutraj... mamice ki ste ze rodile ali je imela kaksna takoj po porodi mravljncaste prste na rokah? mene te mravljinci spremljajo ze med nosečnostjo danes smo pa ze 10 dan pa se mi ni se nič umirilo in bolečine imam v prsih ali je to dokler se malo ne navadis dojenja? hvala za odgovore lep dan
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?