|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
26.4.2010 20:19:37   
nimanorwen
ojla!

evo, sm dons končn pršla do volčjega potoka in je blu supeeeer user posted image user posted image user posted image res so maherjituk tulipanov nasadit in to. pa tut dinozavri so ful dobri, luštni, še posebej tisti, k majo še mladičke zravnuser posted image to dons sm bla z mami in sestrama, v čet greva pa še z mojim user posted image tk da zelo priporočam obisk! pa všeč mi je, k grejo lahku tut psi notr (na vrvicah).
brcike - moj jih še ne čuti. itak se hitr naveliča čakat, prav, da bl čaka, da pride na svetuser posted image se mi zdi, da more že kr ornk brcat, da ga lhk kdu drug čuti. moj je še prešvoh zgleda.
oblekice - kjje je to clar? pa kakšne so cene? jest mam sm 3 bodije s kratkimi rokavi zaenkat, čakam na četrtkov pregled, če bo user posted image kej sodelvou in pokazou, kaj je ... drugač sm jest pa čist mahnjena na kapice in copatke, vse bi pokupila user posted image
tinky - kaj pa, če bi bla bela? pol pa polimaš s kšnimi ful hudimi nalepkicami?

zdej pa kr spat pošas, sm čist fertik od tega šetanja, lepo spite!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.4.2010 20:34:34   
žabica13
ni kaj za linke, jih bomo počasi potrebovale...

tinky meni osebno je zelena lepša, tudi bolj umirjena je. Pa lepo se jo da z ostalimi pasteli kombinirat. Je pa težko rečt, brez da vidiš kakšna sta ta dva odtenka, ker morda je ta odtenek rdeče prav hud.

kai super da začneš z dopustom, na nogah biti toliko časa in predvsem dvigovat stvari pa res ni dobro. Pa še lepa pomlad je zunaj za jo uživat!

V soboto sva bila z mojim v Rutarju (mi je kupil tak mehek mehek kosmat vijolčen povšter, ki ga zdaj vlačim s sabo od kavča do postelje user posted image ) in tiste ki iščete sobice - V Rutarju je AKCIJA, posteljica, previjalna komoda in visoka garderoba omara (cela sobica) so iz cca. 580 eur znžane na 299 EUR! V barvi javorja! Se mi zdi zelo ugodno!

Drugače pa je meni minil dan v skakanju sem ter tja. Sredi dneva sem imela opravke v LJ, nato sem morala letet do zdravnika po recept za zdravilo za ščitnico, pa spet 10 km stran do lekarne. Se pa mi je zdel že takooo vroč dan.

Lepo bodite!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.4.2010 20:40:13   
limma
Dober večer,
na hitro se oglasim, ker sem tako utrujena, da je joj user posted image
sami sva doma, ponoči sem bedela do 2h in potem sem se spet ob 4h zbudila, šla na stranišče in gledala na uro... on 6h je mala sirena vstala, dopoldan sva bili zunaj, potem pa ni zaspala .. in sem se šele zdaj prvič zares vsedla ..komaj čakam, da pride user posted image domov.

žabica13, hvala za linke user posted image
Glede službe pa user posted image ; zadnji čas, da greš stran od izkoriščevalskih in ignoranstkih ljudi.

tinky, kot otrok sem imela rdečo sobico in mi je bila res lepa... bi se pa danes tudi jaz odločila za nežno zeleno.

BarbaraGS, površno sem brala, tako da te prosim, da napišeš še enkrat... katere tablete vsebujejo preveč joda - omega3? Katere so pa v redu, katere pripročaš? Kaj pa magnezijeve tablete? Hvala za odgovor user posted image

Mirno noč vsem, vključno z mano user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.4.2010 20:43:45   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Se pa mi je zdel že takooo vroč dan.

Žabica13, meni je bilo tudi takooo vroče... sem se prav spraševala, kako bomo zdržale junij, julij in avgust? Tudi maj zna biti vroč, čeprav ne napovedujejo vročega poletja user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.4.2010 7:15:02   
kamelija
Tinky se strinjam z ostalimi - zelena (rdeča je sicer tudi lepa in pozitivna, če ne prevladuje, ker je močna barva)

Nimanorwen tudi jaz gledam te modele, sem prov jezna če mi rata kak del zamudit!

Žabica13 tale tvoj šef je brezčutnež, ki se je odločil da te ikoristi do konca. Vzam si ga na easy kolkr se le da!

Brcike pa so tudi pri meni že ful močne. Še kak mesec nazaj sem nestrpno čakala zdaj pa je pestro da je kajuser posted image . Je pa res da se ponavadi mal umirijo ko da nekdo roko gor. Kjub temu so ga moji starši in fant že začutili!

Zdaj pa grem pakirat in na morje! Tudi jaz še delam do (18.6. po vsej verjetnosti) tako da bo sprememba klime blazno dobrodošla!!!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.4.2010 7:48:16   
Tinky
Jutro

Hvala za nasvete glede barve.
Oranžna je tudi full lepa, a kar jo bo že Teo imel v svoji sobici, bi v ta drugo dala drugačno barvo. Najbrž bo res zelena, čeprav je rdeča tudi zakon, bi pa itak bila dva odtenka nevpadljive rdeče.

Včeraj sem naročila za naju nov jogi, ker sva primorana kupit novo posteljo. Sedaj spiva na 160_x_200, kar je absolutno premajhno. Nisem si pa mislila, da je dimenzija 200_x_200 tako neobičajna, da jo nobena trgovina nima na zalogi. Morava čakat do konec junija user posted image

Danes gremo malo pohajat, smo s kolegi zmenjeni, da gremo v Umag, samo se bojim vremena. Zdej je prav turobno user posted image

Žabica, tvoj šef je za mu dat šus v glavo, potrpi do konec maja, potem pa vijaaaaaaaaaaaaa.
Čestitke za brcike!
Če boš ta teden kej v naših koncih, se dobiva na enem kafetu? Včeraj je blo tle za crnit vroče. 27 stopinj v senci. Ne vem, kako bo poleti pri 35!!!

blazina za dojenje, jo imam in je nisem kej dosti uporabljala. Večinoma sem dojila leže, je pa tudi res, da je moje dojenje trajalo vsega skupaj slaba 2 meseca, ker je bil moj mali gospodič preveč komot. Ob prvem pomanjkanju mleka, ko sem mu ponudila dodatek na flašo in je ugotovil, da se ne rabi tolko mučit, je enostavno začel zavračat dojko. Verjetno si je mislil, zakaj bi se mučil in vlekel, če mi ni potrebno?user posted image Takrat sem se toliko presekirala in živcirala, ker se ni hotel dojit, da sem ob vsakem obroku zraven jokala. Ko je zagledal dojko je začel histerično jokat in ni nehal dokler ni dobil flaše.
Upam, da bo tokrat drugače user posted image

Punce lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil Tinky -- 27.4.2010 7:52:08 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.4.2010 8:26:08   
nimanorwen
jutro punce! dons sm pa zgodna user posted image in zagiftana ke do možganov, k sm ful prehlajena, bom ene 2 uri krehala, da h seb pridemuser posted image
sm samo hotla povedat, da je moj učer brcike začutuuser posted image user posted image user posted image ful je lepo svojga gledat, kk tipa tisti trebuh user posted image je biu fulo hepiuser posted image sej so prou bogi tile naši tipsoni, čist zapostavljeniuser posted image
dons je pa zame v planu učenje, pol pa greva v kino - pomojem zadnič pred porodom, ker ful mal hodva, ker je bl mal tuk dobrih filmov, da bi se splačal jih it gledat ... greva pa na spopad titanov, kumej čakammmuser posted image
kamelija - za katero navijaš to sezono? user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.4.2010 9:03:11   
žabica13
tinky uživaj danes ob morju - mogoče pa bo še sonček. Glavno da boste imeli ogroooooooooomno sončka v srcih user posted image  Uživaj(te)!

nimanorwen čestitke za brcike! Meni je bil ful dober feeling ko je moj začutu jih! Sicer...če bi imel malo več potrpljenja bi jih lahko verjetno že prej user posted image  pa če ni v minuti mali pomigal se mu ni dalo več. Naš brcek pa zdaj pridno brca vsak večer, preden zaspim, zjutraj se je pa že drugo jutro takoj za mano zbudil in začel svoj nogomet. Mucka je že skotila? Kakšne mucke pa imaš - tigrčke? Mi imamo tudi muco (sicer se seli od tašče do nas, kakor ji kak dan paše user posted image ) belo, z dolgo dlako. Se moram zdaj v nosečnosti prav nazaj držat da jo ne mečkam non stop. Je pa hecen produkt naše nekdanje zelo kratkodlake tigrice in prelepega sosedovega perzijca. Pa smo še mi na njihov račun dobili belega mucka user posted image  Sem pa imela novembra še eno dolgodlako mucko, ful je bila lepa belo-črna-oranžna. Sem jo na cesti našla in se mi je smilila. Samo po 2 tednih sem našla lastnika, tako da zdaj jo grem včasih pogledat. Sem pa mislila kakšnega njenega mladička zdaj spomladi vzet, samo glede na user posted image  bom raje malo počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.4.2010 10:25:18   
Ploha
tinky: kaj pa jogi 180x200. A je še premalo? Midva tudi rabva novo postlo. Zdj imava 160x200. midva se hecava na ta račun, da se nimava več tolk rada, zato pa rabva več postlo. user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.4.2010 19:37:27   
Tinky
EVO nas. Na koncu nismo pristali v Umagu, ampak Arboretumu. SMo šli gledat dinozavre user posted image
Je blo super, Teo je full užival.

Ploha, za jogi 2x2 sva se odločila, ker v štirih, kolikor nas bo od avgusta naprej, bo bolj komot spat v kakšnih kritičnih nočeh. Med 160 in 180 ni velike razlike. 40 cm več, je pa vseeno kar nekaj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.4.2010 20:00:59   
Zoya27
lepo pozdravljene

joj kako lep dan je za nami, tudi mi smo bili v Arboretumu. smo se kar 5 ur sprehajali, igrali in občudovali dinozavre in rožice user posted image user posted image user posted image hvala bogu je vreme zdržalo, pa tudi vroče ni bilo, tako da je bilo res odlično....

tudi mi smo nabavili večjo posteljo, smo pa šli iz 140 na 180 širine in 40cm je reeeees veliko user posted image

blazino za dojenje pa tako kot v prvi nosečnosti tudi sedaj uporabljam za spanje in mi je zakon, sploh ne morem zaspati brez nje, kasneje pa je pri Emi nisem več uporabljala, saj sma se ves čas dojili leže (je tudi za hrbtenico menda boljši položaj)

joj, ko vas poslušam, kako ste ene boge na delu, sem prav vesela da sem doma (čeprav sem se pred nosečnostjo zelo sekirala in mrzlično iskala delo). no, pa saj še malo pa bomo vse doma user posted image

tako, tukaj pa je še moj trebušček, sem končno uspela moža prepričat, da me slika
user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.4.2010 20:21:41   
mayci
Hehe, potem vas je bilo pa danes veliko na našem koncu.user posted image
Saj je res lepo v Arboretumu, jaz že komaj čakam, da greva s tamalim po prvomajskih praznikih spet malo tja, ko bo malo manj gužve...user posted image

Mi imamo tudi posteljo 180_x_200, mi je super.user posted image Zdaj, ko bomo štirje, pa se zna zgoditi, da bo postala ob  nedeljskih jutrih že pretesna...user posted image

Zoya, lep buši!!! user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 27.4.2010 20:22:10 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.4.2010 9:17:48   
žabica13
Jutro punce!

Uf, kako lep sonček je zunaj! Upam, da boste maximalno izkoristile dan!

Zoya27 lep buši! user posted image

Ali katera zdaj v nosečnosti kaj kolesari? Se mi ful lušta iti danes kaj na kolo, nikjer nisem zasledila da kolo ne bi bilo priporočljivo. Seveda brez pretiravanj.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.4.2010 12:18:41   
ninci
- Žabica, meni so kolesarjenje zelo odsvetovali, ker je baje lahko zelo nevarno. Pa se mi je tudi luštalo
v tej nosečnosti pa sem zgubila vso voljo do športa- niti ne smem bohve kaj

-arboretum- mi smo že bili in je res super, sem pa srečala vsaj 20 nosečnic:)

- glede otrdevnja - jaz sem spraševala, imela sem že kar paniko, ene dva dni me je ful bolel trebuh in sem klicala gin.  je rekla da naj veliko počivam (seveda bom, takoj ko bom imela čas po službi in ko dam spat oba otroka pa še ko pomijem posodo in zlikam uso žehto:)) - no ja pa sem spravila moža da smo šli za tri dni na njihov vikend in sem naredila čisti odklop. Zdaj mi ne otrdeva več- aja pa magnezij sem začela piti, čeprav sem že prej popila po pol litra donata , očitno je premalo.

- ponoči očitno nisem edina ki nič ne spi. če se kdaj keri zalušta kartat ob dveh zjutraj naj se mi javi.user posted image

- za voziček. ena je spraševala kako če je majhna razlika... meni se je super obnesel buggy board , imeli smo 23 mesecev razlike med privim in drugim,  pa tudi slim sem ponucala, ampak to pride prav samo za majčkene dojenčke. - buggya smo kupili rabljenega.

-za oblekice... moja oba otroka sta se rodila velika 54 cm. Oblekic št. 56 nismo skoraj nič porabili.
pretuhtajte kakšne ste ve, če ste velike ve in vaši partnerji bo verjetno velik tudi otrok zato ne pretiravajte in kupite minimalno št. oblekic št. 56.

- jaz delam še dobre 4 tedne če bo vse po sreči potem pa dopust itd... KOMAJ ČAKAM!!!!!user posted image

...it's a wonderfull wonderfull life no need to cry...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.4.2010 14:01:36   
novamami
Živijo punce!

Evo mene spet malo po dolgem času. Sem kar nekaj časa potrebovala, da sem vse prebrala za nazaj, ste bile pa res pridne s tipkanjem.

Pri nas ni nič kaj posebno novega. Edino včeraj je naša mala user posted image imela cel dan žurko v mojem trebuščku. Sem bila prav vesela. Drugače pa tudi moj mož še ne čuti brcik, sam je pri nas problem, da mala vedno močno brcne samo takrat, ko njega ni zraven, ko pa se prikaže, je pa takoj mir v trebuhu. user posted image Dobr si je moj vzpostavil tole avtoriteto, že zdaj! user posted image

Drugače pa na izlet nismo šli nikamor, se imava oba kar precej za učit in sva zdaj še malo bolj pridna, čeprav komaj čakam, da bom lahko odložila tele knjige, vsaj za nekaj časa, se mi prav ne da več.

Tudi jaz odštevam dneve do nastopa letnega dopusta in potem porodniške. Se mi zdi, da smo kar vse na istem kar se tega tiče.

No, zdaj pa še malo delat. Lp

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.4.2010 18:19:24   
sasa36
hojla souser posted image !
Da ne boste mislile da sem že čisto pozabila na vas.Vas kr redno berem,ampak za pisat sem pa kr malo lena.Vidim,da že pridno nabavljate za naše male pikice.Jaz sem tudi že dobila kr nekaj od mojih kolegic,ker sama od prej nimam nič,ker je od moje prve nosečnosti že deset let.Vse cotke sem oprala in še za en čas pospravila nazaj v omaro-vsaj še za kak mesec.Voziček in posteljico že imam,tako,da kaj posebnega ne mislim niti kupovati-razen ene dva ali tri kompletke,ki bodo čisto novi in tako malo za lušte,ker imam vsega res veliko.

Moj trebušček veselo raste!
Zdaj pa me nekaj zanima-ali se je kateri zgodilo,kar se je včeraj meni????
Čisto cel popoldan je moj user posted image dobesedno divjal po mojem trebuhu.Vem,da naj bi bilo vse vredu,če ga lepo čutim,ampak cel popoldan????Mene to ni motilo,ampak me je malo skrbelo,kaj se mu dogaja,da ni nič pri miru.Da mu ni kaj slabega???

Lepo se imejte in čimveč časa preživite na sončku!!!!!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.4.2010 18:51:11   
mayci
Lep pozdravček!

Saša, pri meni je bila naša pikica zdajle dva dni bolj mirna, čutila sem sicer jo, ampak manjkrat v dnevu kot prej. Sem že skoraj zagnala paniko, zakaj se je umirila, ker mi je prej trebuh poskakoval skoraj cel popoldan in zvečer, pa sem poslušala srčka z AS in ugotovila, da je ok. Danes pa spet skače kot navita, že od jutra.user posted image Mislim, da je bolje, da naše pikice čutimo bolj, kot pa premalo.user posted image

Jutri pa ultrazvok, jupi! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.4.2010 22:00:44   
žabica13
vidim da imate prave vragolije v bušijih, pa saj je prav!

mayci lepo se imejte na srečanju z vašim user posted image !

jaz sem pa danes vseeno šla malo kolesarit. Sicer se mi popoldne ni več dalo, pa me je moj že kar malo silil da greva. Saj mi ni bilo žal, ker sva šla po eni res lepi mirni poti, avtov je bilo v eni uri morda 5, vzponov pretiranih ni bilo, tako da...je prav pasalo. Eno uro sva tako na easy (še za moje nosečniške pojme easy) brcala. Bom še kdaj poskusila.

Zdaj pa spat, nisem nič počivala danes, pa veliko migala!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
29.4.2010 10:35:00   
nimanorwen
ojla punce, zdele se vm sm na hitr javim, bom pol komentirala, mam novičko za vas user posted image user posted image user posted image  naaaaaamreč bla na pregledu, atročak se je končno odloču sodelovat in pokazou, da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čist sm hepi, zdej grem pa u šoping, mam že ogledanih par stvari (no ogledan sm mela za oba spolauser posted image ) lep dan nasmejan!!!user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
29.4.2010 11:59:19   
žabica13
nimanorwen čestitke za pupiko!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
29.4.2010 12:36:16   
Bacek
En lep pozdrav po dolgem času user posted image

najprej vsem iskrene čestitke za dobre rezultate in preglede. Tudi za menoj je že morfologija, enkrat redno, drugič pri Pušenjaku privat. Kjer sva dobila še 3d filmčke in izvedela, da imamo pupo. user posted image user posted image user posted image
Brcik še vedno ne čutim nič user posted image , sem pa zadovoljna s kg, saj sem pridobila ene 4. Glede na to da imam nekaj 10 kg viška, sem vedno govorila, da se bom v nosečnosti razlezla ko pujs. user posted image

Žabica13 - ne vem sicer, kako pogodbo imaš s šefom, ampak na način kakršnega ima, ne delam pri njem tud vikenda ne več, oziroma bi šla na bolniško. Sama sem delala 10 let v gostinstvu in vem, kaj pomeni, če si sam za vse. Ne trapaj, pomisli na vajinega fanta - ni vredno. Ker boš samo sebi očitala, če bo kaj narobe. Saj ni nujno da bo sedaj, lahko se posledice pokažejo kasneje.

Cunce - sama še vedno nimam predstave, kaj kupiti in kje začeti. Odlašam na zadnje mesece. user posted image

Voziček - končno sem ga videla v živo in sem še vedno navdušena. Kupila bova Hartana, preko nemške spletne strani.

Previjalna miza - projekt zadnjega tedna. user posted image bila sva v Ikei, ogledala si Lip Poljčane in še vedno mi ni nič všeč. Čeprav sem fenica Ikee (imam komplet stanovanje opremljeno), mi previjalne niso všeč, ker niso dovolj globoke. Lip Poljčane so še najbližje temu in za ta denar, kot so v akciji (160 EUR) bi jo še kupila. Me pa moti (in to so vse take), da nikjer ne moreš odpreti predala popolnoma. Ja, razvadila sem se z Ikeino kuhinjo in blum vodili, ker si sploh ne predstavlja, da vlečem nekaj od zadaj ven, pa da se predal ne odpre popolnoma. V petek grem pogledat še eno varianto v LJ, pa v BC tiste ta krute od Goetherja (za 500 EUR user posted image ), sicer pa bomo dali delat mizarju. Ker sem se odločila, da hočem komodo, ki je oreng (torej globoka 60 cm in široka vsaj 1m, blum vodila), na vrhu pa še to polico, ki se kasneje odstrani. Glede na to, da planiramo imeti to potem kar nekaj let, hočem imeti uporabno stvar.

Pralne plenice - sem kar 100%, da jih bom uporabljala, saj se s to mislijo ukvarjam že 2 leti in se samo še bolj nadušujem nad njo. V kolikor pa mi bo pranje res tako odveč, bomo pa prešaltali. Seveda bom vmes tudi uporabljala "pamperske", sploh za kako pot ipd.

Dopust - jaz bi šla še kam v začetku jilija, vendar pa nič ne vem, kaj bo z mojim. Kdaj bojo imel dopust, mogoče kolektivni .... user posted image Poleg naju morava pa gledat še na dve pasji dami, ki bosta šla seveda tudi z nama.

Toliko zaenkrat user posted image

< Sporočilo je popravil Bacek -- 29.4.2010 12:40:41 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
29.4.2010 15:20:45   
žabica13

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) , user posted image KG + 5 NP 10.05.
miska333 Postojna (1., 0) user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +7,5 NP 19.05. user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) NP 22.04.2010 user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0)

4.8.2010 

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) NP 06.05 user posted image

6.8.2010

7.8.2010

8.8.2010 

Listek (2., ?)  user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.) 
+1kg user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0)  NP 07.05
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (2., ?)  Kamnik + 2 kg NP 03.05
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) (1., 0) user posted image

12.8.2010
NatašaC (29) Litija-Treb/Ljubljana (3., ?)
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 5
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0)   NP 29.04.
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image NP 24.05

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,2.)  user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) NP 11.05.
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) 25.3.2010, +3kg user posted image
limma (2., 1 user posted image ),
NP 17.0, + 0 kg NP 14.05.
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image

19.8.2010

20.8. 2010

tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1),

21.8.2010

22.08.2010 

irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?)

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana 

25.8.2010
BarbaraGS (2., ?)
žabica13 (31) LJ okolica/Goriška    NP 18.5.2010 + 6 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) naslednji pregled 13.5.2010 +2,5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2)

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +1kg NP 14.05.2010

31.8.2010

Avgustovskih  2010 je 75

ŠTEVILO user posted image  = 10
ŠTEVILO user posted image = 9
ŠTEVILO user posted image  = 56

SKUPAJ user posted image  = 75

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image  

PREGLEDI V APRILU
29.04.2010 - Nimanorwen

PREGLEDI V MAJU
03.05.2010 - Žabica22
03.05.2010 - Mayci
04.05.2010 - Kai
06.05.2010 - Listek1
06.05.2010 - Saša36
07.05.2010 - Ooooo
10.05.2010 - Tinky
11.05.2010 - Marčevka2010
13.05.2010 - Novamami
14.05.2010 - Limma
14.05.2010 - Uršula83
14.05.2010 - Miska333
16.05.2010 - Listek1
18.05.2010 - Žabica13
19.05.2010 - Zoya27
24.05.2010 - bushi

MORFOLOGIJA APRIL

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.4.2010 18:00:26   
ooooo
pozdravljene user posted image

upam da uživaste v prelepem sončku...
joj, jaz bi bila tako vesela, da bi moja štruca cel dan telovadla po bušiju... jo čutim samo nekajkrat na dan, nekje 3x,4x, pa se včasih prav sekiram zaradi tega...
a že katero kolki bolijo? mene kr včasih prime bolečina, ki ni huda in hitro mine... upam da ne bo hujše proti koncu..
zoya lep buši user posted image
nimanorwen me veseli, da sta končno izvedela spol user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.4.2010 18:19:37   
Marčevka2010
Mene zaboli kdaj, ja.

Me pa zanima kako je s tem testom za diabetes. Ga je katera že delala? Naj bi se delal okoli 23/24 tedna ali tam okoli. Meni g. ni nič omenil, ko sem bila v 22. tednu na pregledu, ker verjetno mora dat kakšen list za naslednjič. Ga dela vsaka ali ne? Po moje bolje naredit kot, da imaš sladkorno, pa ne preverijo. Ga moram vprašat 11.5. na pregledu.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.4.2010 18:34:22   
ooooo
jaz še nisem delala testa za sladkorno... upam da me bo poslala...
bolj se mi sicer mudi delat test za toksoplazmozo, sploh pa ker je okoli hiše dosti mačk, pa še naša se je skozi zadrževala v hiši ker je bila ranjena - bogica user posted image sem pa pozitivna, glede na to, da se do sedaj nisem okužla... user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?