tecka
|
Živjo, punce. Res je pravo mrtvilo tu na RR. Ni težko vsega prebrat Mi smo bili danes na Rožniku (je gor delal od našga brat) in mislim, da sem videla Smrketo. Smrketa, a si bila tam? Te nisem mogla pocukat za rokav, ker sem se v avtu trudila uspavat tamaučka - žal neuspešno. Bjondi in Lino - srčkane fotke Kalanteja - sprašuješ za popito mleko. Glede na to, da pišeš, da tvoja palčica lepo in vse je, se ne sekiraj za popito mleko. No, načeloma naš Srečko popije zvečer in zjutraj 150 ml mleka. Ima pa še polno mlečnih jedi - mlečne žitne kašice, jogurt, gres in polento, pa v kosilo mu dodajam smetano/topljeni sir, tako da je mogoče mleka še preveč. Sem mu pa en dan skuhala polento na goveji juhi in je lepo pojedel. Imamo pa spet neko "motnjo". V četrtek (in danes) je uspel spati čez dan samo 1x, zato je šel zvečer spat že malo po 17h in se je spet prikradlo nočno hranjenje. Mini - a imaš seznam za na morje v e-obliki? Mi ga pošlješ? Predvsem me zanimajo stvari za otročka, zase bom že spakirala. Upam, da bomo spravili vse v en avto. Hanuši - blagor tebi za toliko trave. Mi jo imamo mogoče 50 m2. Pa še ene toliko peska (ki se bo nekoč spremenil v tlakovce/asfalt). Na travo ga spustim, pa je takoj v rožah ali živi meji, kjer tlači v usta tudi zemljo. Travo in rože mu pa pustim. Na pesek ga pa definitivno ne morem dat, ker gre spet vse v usta. Pri nas peskovnika letos definitivno še ne bo. IZVIRNO SPOROČILO: 10ka dobro jutro. naša Katja se je danes tudi zbudila ob 6h!! mislm, kaj se zdej to pravi . pa sem kar vstala, ker ni druge. včeraj je moj dragi zjutraj vstal in bil potem še cel dan tolk tečen, da je bilo za pop....pol se pa raje žrtvujem zjutraj za mir v družini. 10ka - NAPAKA Samo 1x popustiš in potem to rata tvoja dolžnost. Tole se bo grdo slišalo, ampak mi je rekla enkrat ena gospa, da mora biti ženska z moškim enako nepopustljiva kot pri vzgoji psa - enkrat popustiš, pa si v r...
|