|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
3.5.2010 15:33:45   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ste gledale včeraj Talente?In vaše mnenja?

mah, nimam besed! sj se ve...boštjan bi mogu jit v finale! pel je bistveno bolš! žirija se je odločala na podlagi usmiljenja zarad bolezni...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.5.2010 15:34:39   
bačko
Tadejluka jaz grem delat že 24.5.Me veseli da sta se imela lepo na poroki.Oni imajo full žure.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.5.2010 15:35:22   
bačko
Meni je bil tudi Boštjan fenomenalen in res bi mogel on v finale.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
3.5.2010 15:37:54   
bačko
Mony 840 evrov prideta 2 pojstelji, 2 omari, 2 komodi in mizica in dva stola.Bova pa kupila tole:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11779/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.5.2010 15:53:14   
manna
živjo
Oh naša tamala je tko smešna! Ona ne zaspi čez dan če ni v vozičku. In sem ravno danes dobila po pošti nov voziček-marelo (Silvercross saj sem že omenjala nekaj). In tamala pravkar spi v njej. Ma neverjetna je, samo po dnevni sem jo zapeljala parkrat pa je zaspala!
No marela je pa drgač fuuul luštna in kompaktna, pa tudi težka ni. Zloži se pa v treh sekundah...super je!

talenti - jaz sem isto mislila da bo šel Boštjan v finale ampak - roko na srce - oni ne gledajo kdo boljš poje, oni gledajo kdo bo bolj "senzacionalen" oziroma za kom se bo prah bolj dvigal. In gledano s te plati je pač Boštjan "samo" lušten in dober pevec, medtem ko je Fanika gibalno motena oseba, zato je bolj "spektakularno" da je ona v finalu. Po mojem hočejo v finale spravit en pester nabor ne samo dobre pevce, zato se jim je zdela Fanika bolj zanimiva...no to je moje mnenje. Za Boštjana itak vejo da lahko uspe, Fanika pa brez talentov najbrž ne bi nikoli na odru stala...

No zdej sm se razpisala user posted image

Jaz pa sploh še nevem kdaj grem nazaj delat...groza..morm se it zmenit.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.5.2010 16:03:22   
mini86
bačko-v trnovem slaščičarna viki..mnjami torte..najbolš da se enkrat zapelš tja in probaš to slast..najbolš sta čokoladna in višnjeva..mmmm

več pa kasnej k morm jt

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.5.2010 16:59:00   
*alina*

Jaz pa rabim nasvet.Moj mož in njegov brat dvojček imata 30 let in me zanima če katera ve kje delajo dobre torte v Ljubljani ali okolici.

Meni so najboljše v ZVEZDI, za moj okus ni boljših!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.5.2010 16:59:36   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

Ste gledale včeraj Talente?In vaše mnenja?

mah, nimam besed! sj se ve...boštjan bi mogu jit v finale!

Meni je pa čisto všeč izid.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.5.2010 17:11:22   
*alina*
Aja pa da še povem, da smo danes začeli uvajanje v vrtec. Sicer sva bili tam samo 2h, jutri bo šlo pa zaresuser posted image . Kot sem pričakovala, ni bilo nobenih težav, prav zadovoljno je šibala gor in dol. Do srede bom še malo zraven potem jo pa v četrtek in petek že pustim dlje. Sem zadovoljna, zgleda da bo kul.

Moramo pa plačati 80 EUR vpisnine, je treba kaj plačati tudi v javnih vrtcih?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.5.2010 17:33:08   
MONY25

Mony 840 evrov prideta 2 pojstelji, 2 omari, 2 komodi in mizica in dva stola.Bova pa kupila tole:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11779/

aja...js sm bla čist pol v otroških dodatkih, da mi pol res ni blo jasno teh 840€ user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.5.2010 17:59:50   
Tira
Alina user posted image user posted image za prvi dan vrtca. Tudi v javnih vrtcih se plača vpisnina, samo ne vem točno koliko.

Krema za sončenje... imam Eucerin ZF25 še od septembra, upam, da je to še dobro user posted image

Talenti... sem zaspala zraven in mi je na koncu user posted image povedal, da ni šel Boštjan v finale user posted image Se strinjam z Manno.

Tudi jz se ukvarjam z vlogo otroškega dodatka, pa si me Mini kar mal prestrašila, da moram že danes oddati user posted image

Torte pa nam že leta dela mami od žene mojega brata in so super. Sicer je pa slaščičarka. Sem pa že odločena, da bo imel Marcel za svoj prvi RD torto avto. Itak je čist nor na avte user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.5.2010 18:27:41   
*alina*
Tira, tudi jaz imam kremo za sončenje od lanskega dopusta - avgusta. Kupili smo Mustelo in je še skoraj cela, saj je nismo veliko porabili. Sem pa zadnjič brala v enem članku, da je treba vse kreme za sončenje po enem letu odvreči, ker baje ne nudijo več zaščite pred soncem, zdaj sem pa tud jaz v dilemi kaj naj naredim. Verjetno bom do dopusta porabljala to, za na morje pa bom kupila novo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.5.2010 18:58:27   
tecka
Ojla, punce.
Čist na kratko.
Mini - hvala za link za otroški dodatek. Sem pa jezna še od lani in vem da bo letos enak problem. Mož dobiva neke dividende še od certifikata. Tu 5 eur, tam 17 ipd. To gre v dohodnino ločeno in itak da nimava prave evidence. In sem narobe seštela te njegove prihodke in so pri kontroli ugotovili, da so naju uvrstili v previsok razred. Tako dobivava 19 eur namesto 22. Hudo. Ampak počutila sem se kot neka goljufivka.
Vrtec si sam pridobi podatke o prihodkih, ne vem zakaj csd tudi ni avtomatsko povezan z davčno upravo.

Za morebitno srečanje ta teden - v sredo naju ne bo, ker ima tamauček pregled materinega znamenja (pri lepotnem kirurgu).

Naslednji teden naju pa tudi ne bo, ker gremo NA MORJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.5.2010 19:09:10   
mini86
talenti-bruh..boštjan bi definitivno mogu jt naprej..lepo poje in da ne omenim kok je lepuser posted image user posted image kokr ste napisale-fanika je samo zarad sočutja pršla naprej..
za moje pojme pa maestro ne spadajo sem na talente..men ples ni noben talent ampak pač treniranje in v njihovem primeru trdo delo..itak so raztural samo mislm da so mel v predizboru bolši ples, bolj energičen..no in oni so že uvelavleni in večkratni prvaki..mah sj brezveze k je spet to ena kuhna..

bačko-luškana sobica bo

alina-bravo za uvanjanje

mony-ja 840€ bi blo pa fajn za otr.dodatek ne pa za en paket plenic..

tira-a si zihr da se plača tud v javnih vrtcih vpisnina..
ej če ni prav za otr.dodatek se ti opravičujem samo tko mi je rekla una na CSD k sm dons klicalauser posted image

alina-enkrat sm prlepla link in tm je tud med drugim pisalo da naj nebi držalo da po enem letu krema nima več take zaščite-naj bi ene raziskave delal..kao da če ne spremeni barve in pa vonja je še ok..js sm mela tud še mustelo od lanskega leta-uporabljeno 2x pa sem jo naprej dala kolegici..če če nj jo ma al nj jo pa stran vrže, men ni bla ok zato k je biu tamau vs bel..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.5.2010 19:14:51   
bačko
Mini tam smo že dali delati torto in mi ni bilo všeč.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.5.2010 19:17:57   
Hanuši
Saj ne morem verjet koooooook ste naklofale user posted image user posted image user posted image .

Sem vas na hitro prebrala in sem sprot razmišljala komentarje, no pa mi je šlo vse iz glave. Moja nosečniška skleroza se še ni končala.

mk8, brez veze, da te tolažim, ker vem, da je bilo verjetno zeloooo hudo, samo jaz pa ne bi tako črno gledala. Pa zakaj naj bi bilo 25x večje, a ma to kaj z geni veze? Ker, če ima, greš lahko na eno gensko analizo. Moja prijateljica je šla, ker ima njen oči multiplosk..., pa jo je bilo ful strah, ker naj bi šlo na vsak drugi rod. Tko, da ima sedaj sinčka, prej je bila pa prepričana, da otrok ne bo imela.

bačko, super za sobico. Ta Mamut serije je prav cortik. A bo v modri ali v roza ?

Aja pa bačko, samo na hitro sem preletela tisto subvencijo, kjer piše, da za gradnje dajo 300€ na druž. člana. Se pravi bi mi dobili 1200€. A sem to prav prebrala? Nočem bit nehvaležna, samo najcenejši papir nas je prišel 1149€, da ne govorim, da je šlo že 10.200€ pa še enga cegla nismo kupli.

No toliko sem si zaenkrat zapomnila, moram še 1x prečekirat.user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.5.2010 19:18:39   
Hanuši
Aja bačko ZVEZDA, zame zakon torte.

Saj res pa Randez-vous v Kranju. Smo šli večkrat iz Kamnika tja po torto. Včasih so bile božanske. Naj ker Kranjčanka pove, če so še

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 3.5.2010 19:30:49 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.5.2010 19:58:30   
tadejluka
V javnih vrtcih saj pri nas ni vpisnine, se pa plača 20% cene, če je otrok vpisan v vrtec pa ga ne obiskuje, npr. poleti čez počitnice

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.5.2010 20:46:45   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

mk8, brez veze, da te tolažim, ker vem, da je bilo verjetno zeloooo hudo, samo jaz pa ne bi tako črno gledala. Pa zakaj naj bi bilo 25x večje, a ma to kaj z geni veze? Ker, če ima, greš lahko na eno gensko analizo. Moja prijateljica je šla, ker ima njen oči multiplosk..., pa jo je bilo ful strah, ker naj bi šlo na vsak drugi rod. Tko, da ima sedaj sinčka, prej je bila pa prepričana, da otrok ne bo imela.

Je dedno ja. Čeprav mi ni jasno, od kod je Veronika to podedovala, ker v nobeni od najinih familij ni bilo te napake. Mislim, da so geni mutirali, če sem prav razumela vse stvari, ki sem jih prebrala in jih slišala.
Imam eno kolegico - njena sestrična ima dva sina, ki sta se rodila oba s tem eqvinovarusom.. Mlajši s težjo oz. zelo hudo različico.
Kakšni so to testi in kje se jih da narest. To še predno zanosim ali šele v nosečnosti?

Saj vem, da so otroci z VELIKO VELIKO hujšimi težavami in se vam vrjetno zdi, da kompliciram, ampak no... Sej ne vem user posted image

Talent - se strinjam z Manno, čeprav se mi pa to ne zdi fer. Mi je bil pa un fant, ki je žongliral, prav simpatičen. Maestro so mi ful carji, čeprav so tudi men imel na avdiciji boljšo koreografijo.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.5.2010 20:47:59   
lenika
Še jutri in pojutrišnjem in potem v službo.user posted image user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.5.2010 20:53:46   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Še jutri in pojutrišnjem in potem v službo.user posted image user posted image

Tudi jaz začnem v četrtek. Bom mela ta in drug teden uvajanje zaseuser posted image user posted image user posted image , uradno pa začnem s 17.5.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.5.2010 20:55:24   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

V javnih vrtcih saj pri nas ni vpisnine, se pa plača 20% cene, če je otrok vpisan v vrtec pa ga ne obiskuje, npr. poleti čez počitnice

Samo 20%? Pri nas pa mislim da bo 40%. Sam to je zasebni vrtec in ima svoja pravila...kaj čmo! Važno da bo zadovoljna in predvsem ZDRAVA!!!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.5.2010 21:00:01   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Kakšni so to testi in kje se jih da narest. To še predno zanosim ali šele v nosečnosti?

Lej se bom pozanimala. Vem, da so ji genski zapis gledali. Je pa šla prijateljica to delat pred nosečnostjo. Če bi se pokazala verjetnost, da otrok to dobi, nebi zanosila.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.5.2010 21:15:44   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Lej se bom pozanimala. Vem, da so ji genski zapis gledali. Je pa šla prijateljica to delat pred nosečnostjo. Če bi se pokazala verjetnost, da otrok to dobi, nebi zanosila.

Prosim, če bi lahko user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.5.2010 21:39:06   
Anonimen
hallloooo!
evo me po doooooooooollllgem času.
sem danes končno oddala diplomsko in samo še čakam na zagovor in hb rešim to zadevo.
ja ju3 pa grem lepo na zavod za zaposlovanje. kako je minilo leto dni. kar ne morem verjeti.
v sredo pa praznujemo že 3roj dan in kaj kmalo bo tudi za danajo prva tortica.
me kar malo stiska pri srčku kako čas beži.
končno smo se tudi o morju dogovorili in gremo na hrvaškouser posted image  je končno obveljala moja beseda.
danaja je zlata, imamo sicer precej padcev, ker se uči hoditi in kar pada pa še anej ji velikokrat pomaga pri padcih. kaj hočemo saj bo minilo.

lp in upam da se vam bom lahko večkrat oglasila. ko bosta oba v vrtcu bom imela definitivno več časauser posted image

(odgovor članu mk8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......