lino
|
Jutro. Se vam mal oglšam, vidim, da imate debato o vrtcih, hrani in spanju... Jst sem tudi namenjena, da grem malo povprašat, kdaj bo kaj znanega v vrtcu, pa zbiram pogum, da bi vprašala še, če bodo koga zaposlovali in kakšne imam možnosti v primeru, da morda naredim to srednjo šolo za pomočnico (bi sam 1 leto mogla nardit-enih par ispitov, ker imam itak že višjo šolo...)pa bomo videli, če imam še kake veze, ko je mami delala v vrtcu (čeprav se grdo sliši, sam dandanašnji dan brez vez nikamor ne prideš...pa itak nimam veliko upanja, ker je memi pokojna in se tut veze pol hitro pozabijo, ampak vprašat valda ni greh) Spanje je pri nas še vedno obup...sedaj spi v kinderpetu sam od 8-22 ure in potem je kot bi imel notranji alarm in ne gre več, ga je treba vzet k sebi v posteljo, potem pa preostalo noč na zizi visi, bi mu dala flaško, pa je noče , ma ja, upam, da bo kmalu bolje... Hrana je pa pri nas tabu, razen teh hippovih mlečnih kašic, ki so v prahu skoraj noče kaj drugega, no pa jogurte bi jedel in čisto govejo juho ima rad, ostalo pa brez veze kuham...aja, pa zadnjič je mal zeljne juhe jedel, ko sem mu kruh not namočkala, sej sploh ne vem več kaj naj s tem malim razvajenčkom nardim....pa ko bi me ve slišale kk pametna sem bila preden sem zanosila, v smislu prvega sem razvadila, ker sem bila premlada in nisem vedela kako in kaj, če bom pša kdaj še kakšnega imela pa nikakor ne bo razvajen, spal bo sam v svoji postelji (tudi, če bo jokal), igral se bo sam, jedel bo kar mu bomo dali,...pa ja da, je še bolj razvajen kot pa prvi...sedaj imam pa izgovor, da je ta tudi zadnji in kdaj bom uživala, če ne sedaj , vedno najdem en izgovor za nedisciplino...sem se odločila, da bom sedaj, ko bo šel "dragi" na jadranje poskusila, ga odvaditi nočnih obrokov in spanja v postelji, pa bomo videli, kako bom vzdržala... Nč, grem sedaj izkoristit še teh nekaj minutk spanja in grem pod tuš...se še kaj oglasim...
|