|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
30.4.2010 11:33:43   
lidik
punce, jaz sem pa ravno iz malice. Sem se tako najedla, da še skoraj dihat ne morem. Sva pa šle s sodelavko še potem mimo sladoleda (tistega na avtomat) pa sva že skoraj tja zavile, sam nekako naju je potem le odneslo mimo - sva se pa zmenle da po službi greva definitivno tja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj bom pa komaj čakala konec službe, ker se mi zdi, da kljub temu da sem sita do onemoglosti, imam kljub temu kr sladoled na učkah narisan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
30.4.2010 11:43:15   
BabyKitty
lidik poznamo to ja... jaz sem tudi prej priromala mimo hladilnika in niti slučajno nisem bila lačna, pa sem ven vzela jogurt z enimi kosmički čokoladnimi user posted image in ga nism do konca pojedla, ker sem bila že vmes takooo sita user posted image joj kwa smo čudne user posted image da ne omenjam, da sem čez eno uro povabljena na kosilo user posted image

Brala sem zdele na RR o taščah, ki hočejo biti v porodni... me je kar zmrazilo, nisem prišla z branjem do konca (mogoče mi je zato slabo user posted image ), imam zgleda tako srečo z mojim najdražjim, da nimava nikakršnih podobnih problemov, razen ker umivalnik bi imela user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
30.4.2010 11:56:08   
lidik
ha ha ha BabyKitty da ti ne povem kaj sem jaz včeraj naredila. Je moj rekel, da če zdaj se mislim pa 9 mesecev sam o hrani menit. Sva bila zunaj pa imamo čisto blizu ene sosede - in pride sosed ven z takim sendvičom ki je zgledal tako slastno - in jaz začnem da kako si dovoli mi lušte delat, da bom šla tja in mu bom vzela sendvič ker zgleda tako dobro, da ga ne morem gledat. Pa mislim da me je slišal, ker se je kr nekam zavlekel dokler ga ni pojedel, šele potem je prišel bližje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa glede tašč sem pa jaz tudi že brala veliko ja. In moram rečit da se mi prav smilijo punce z taščami ki so grozne. Jaz imam pa glede tega srečo. Imam super taščo, s katero se super razumem. Ufff sem mogla kr potrkat, da ne bo se kaj spremenilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
30.4.2010 11:58:16   
KatyK79
tašča pri porodu.....oooooo ggggrrrrrooozzzzzzzzaaaaaaa.

drugač sme pa tudi jaz v tem obdobju nora na sladoled...
lidik si mi naredila rajc, tud jaz ga bi, čeprav sem tudi ravno iz malce.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
30.4.2010 11:59:35   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je pa takoooooooooooo dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr privošči si ga potem ko greš iz službe

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
30.4.2010 12:06:30   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

Se podpišem. Pod obe izjavi. user posted image

Drugače pa moja tašča. Bolje, da ne govorim. Še dobro, da je moj tak srček, če ne ne vem če bi bila midva še skupaj.

Sladoleeeeeeeeeeeeed... Moj vas bo skregal ker mi lušte delate. Že tako ves sladoled pojem. Samo še za to delava. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
30.4.2010 12:17:57   
BabyKitty
Pravijo, da če ti paše sladko, da je potem punčka... če pa kislo je pa fantek (ali pa ravno obratno :D)  meni paše slano :)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
30.4.2010 12:27:53   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Pravijo, da če ti paše sladko, da je potem punčka... če pa kislo je pa fantek (ali pa ravno obratno :D)  meni paše slano :)

Mogoče pa je res kaj na tem. Pri prvi nosečnosti sem pojedla na tone čokolade, pa sem dobila punčko.user posted image   Ti prvi tedni pa se prav nič ne razlikujejo od moje prve nosečnosti, torej bo še ena punčka?user posted image user posted image user posted image   Si povemo decembra....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1183
30.4.2010 12:30:13   
BabyKitty
Meni pa po vseh tabelah kaže punčko, ampak sama imam pa nek občutek, da bo fantek... pa tudi sladko se mi kar malo upira na čase, čipsi so pa vedno dobrodošli, pa pomfri user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
30.4.2010 12:33:21   
Frutiq
Meni pa full vleče za pit pivo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.4.2010 12:37:06   
zaljubljena23
Jona klara, kako je šlo danes?

Arwenko....Itak, da si nosečka....Drugače pa imam jaz s FS tako slabe kot tudi lepe izkušnje...Lani mi je pokazal pozitiven test, proti koncu leta mi je pokazal 2x lažno črtico in pač šibkim črticam jaz ne verjamem, obvezno sem test ponovila nekje čez 4 dni, ker črtica ni bila močnejša, N tudi ni bilo...Zdaj sem spet delala FS, ker mi je pač od prejšnjega cikla ostal doma pa je po tednu dni zamujanja pokazal konkretno močni dve črtici, tako močni še lani nista bili, ko je pokazal N...Sem pa kupila en CB, ki sem ga delala v torek, pa je očitno nekaj bilo narobe s testom, saj ni pokazal niti kontrolne črtice....Tako, da sem še potem kar en FS kupila, ker pač pri enem testu ne morem ostati in je spet pokazal konkretne črtice....

Punce, tiste ki ste gledale kitajsko tabelo...Kako je gledate? A vzamete mesec po ZM ali mesec O...Namreč ZM sem jaz imela v drugi polovici marca, O pa v začetku aprila....In po eni mi kaže punčko, po drugi pa fantiča...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.4.2010 12:38:51   
BabyKitty
Jaz vzamem O... ker je za moje pojme zanositev takrat in ne ob začetku menstruacije... če je pa to prav pa nevem user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.4.2010 12:41:50   
zaljubljena23
Tako sem si tudi jaz razlagala....OOO pol bo moj vesel, če bo tako  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.4.2010 12:48:36   
lidik
jaz sem si kr oboje gledala - če vzamem ZM pride fantek, če pa vzamem O bo pa babika. Bomo pa videli kaj bo.

Hmmm glede sladkega pa meni tudi nekaj posebej sladko ne paše, no edino sladoleda se mi je danes zluštalo. Sem pa tudi jaz tista, ki sodi med "slane". user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.4.2010 13:00:17   
*Star*
Hrana?? Hmmmuser posted image
Sladoled, o ja, non stop.
Pa kisle kumarice... pa tista voda kisla od kumaric mmmmm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.4.2010 13:02:01   
Arwenko
Meni kaže fantka, hecno, če pa bi imela par dni prej pa punčko, tak da ne vem no...jaz bi kr punčko user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.4.2010 13:06:50   
pinkalonca
meni kaže fantka pa mi je prjatlca rekla da je njej tut dvakrat kazalo fantka pa ima doma dve punčki user posted image user posted image tako da - kar bo bo, glavno da je zdravo in pri nas v rokah user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.4.2010 13:18:45   
*dotika*
Uuu, se že o spolu menimo user posted image . Meni ta kitajski koledar kaže punčkouser posted image . Si jo prav želim. Za prejšnjo nosečnost mi je tudi pokazalo punčko in res je bila Ajda. Tako da... kaj pa vem.

Meni pa noro paše kislo. Solata, kakršnakoli, samo obvezno s fižolčkom, bučnim oljem in veeeeliiiikoooo kisa user posted image . Fižolček sicer nardi svojeuser posted image , ima pa tudi menda veliko folne kisline, če se ne motim.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.4.2010 13:28:05   
KatyK79
meni po vseh izračunih kaže da o punčka, pa sladko tud paše ja user posted image
kislo niti ne tok!
pa ful mam občutek da bo punčka, tako da, če bo G rekla da bo fantek bom ful debelo pogledala.
nima veze, samo da bo zdravo.....pa moje, moje...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.4.2010 14:01:36   
zaljubljena23
Jaz pa še nimam nobenega občutka...Meni je čist vseeno kaj bo, edino moj navija za fantiča, ker rabi družbo ob gledanju formule user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič šibam zdaj na pedikuro

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.4.2010 14:06:35   
xoxox
Čvekice moje jaz sem ravnokar zvedela, da greva z mojim na lepše čez vikend. user posted image user posted image user posted image Malo se sicer bojim kako bom preživela vožnjo ampak bomo že nekako. Tako da se lepo imejte čez vikend! Pa da ne bo spet kakšna jamrala, ker jo bom stepla ko pridem nazaj. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.4.2010 14:08:45   
*dotika*
xoxox, bravo za vikend. user posted image Midva greva jutri k mojim na kosilu, v nedeljo pa v Poreč na en sejem. Dragi takorekoč službeno, ampak bo vseeno lušno.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.4.2010 14:09:40   
KOLIBRI
Meni po kitajskem koledarju tudi kaže fantka, ampak bomo videli. Moj bi tako imel fantka, če bi lahko izbiral, jaz pa punčko. Ampak samo da bo zdravo, ne glede na spol! user posted image

Pri hrani pa jaz zaenkrat nimam še nobenih posebnih želja, jem enako kot ponavadi, pa tudi bolj izrazitega voha nimam kot pred nosečnostjo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.4.2010 14:12:44   
mag3
Res je, v fižolu je folna kislina.

Glede spola user posted image  user posted image , a boste vprašale G? Ali na NS, baje se že vidi?

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.4.2010 14:16:29   
aischa1
pozdravljene vidim da že razmišljate kaj bo a ste probale z verižico na trebuh pa da vidimo spustiš verižico z prstanom na trebuh in zdvigneš če kroži je punčka če niha je punčka poskuste pa da vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?