|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
30.4.2010 9:21:46   
pinkalonca
arwenko tudi jst nisem nikoli sploh kupovala drugega kot Babycheck mini in CB user posted image tem dvema sem zaupala. Če se boš počutla kaj boljš ti kar naredi še enkrat CB user posted image

sem prestavla seznamček malo bližje user posted image zadnjih 5 dni v decembru ni nikogar user posted image user posted image se nam mora še katera pridružit da se december zapolni do koncaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
30.4.2010 9:22:39   
lidik
Arwenko meni je CB pokazal konkreten, jasen, močan plus, medtem ko mi je FS duo kazal šibko črtico. Tako da mislim, da ni nič narobe, ampak CB je samo bolj občutljiv kot FS. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
30.4.2010 9:24:28   
Arwenko
Ne, saj če primerjam FS v sredo zjutraj in danes zjutraj je mogoče za odtenek temnejša, ampak še vedno je zelo švoh. Pa pol še, kakje po 2 urah plus kr zginil na CB-ju user posted image Sem mislila da si bom tale CB za spomin shranla, pa sem ga kr v koš vrgla pol... user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
30.4.2010 9:26:21   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko meni je CB pokazal konkreten, jasen, močan plus, medtem ko mi je FS duo kazal šibko črtico. Tako da mislim, da ni nič narobe, ampak CB je samo bolj občutljiv kot FS

Lidik, saj verjetno si prav mislila, pa si se morda malce nerodno izrazila. FS je BOLJ občutljiv kot CB, ker potrebuje manj hormona, da zazna nosečnost. Je pa CB sigurno zanesljivejši.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.4.2010 9:26:33   
lidik
Arwenko jaz ti svetujem da si kupiš še en CB pa ga poskusiš narediti, pa boš videla kako močan plus se ti bo tam pokazu. To da je pa tudi meni črtica zginla sem ti že tudi povedala - oz. ostala je samo pokončna nitka, medtem ko prej je bila zelo jasna črta enako debela kot tista vodoravna. Sem ga pa vseeno kljub temu shranila, vsaj ena mičkena nitka se vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res, da sem ga pa slikala, da bom imela pa slikco za spomin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.4.2010 9:26:34   
BabyKitty
Arwenko meni se je celo zgodilo, da mi je v četrtek FS pokazal res rahlo črtico, v petek z jutranjim urinom, pa ni bilo več črtice... šele v nedeljo je bila spet črtica... in verjemi, da se mi je v petek zjutraj podrl svet :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.4.2010 9:27:45   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ne, saj če primerjam FS v sredo zjutraj in danes zjutraj je mogoče za odtenek temnejša, ampak še vedno je zelo švoh. Pa pol še, kakje po 2 urah plus kr zginil na CB-ju user posted image Sem mislila da si bom tale CB za spomin shranla, pa sem ga kr v koš vrgla pol... user posted image

No, moj plusek na CB je bil zelo konkreten, pa ga danes skoraj več ni videt. Ravno iz tega razloga sem si ga za spomin kar poslikala. No, sam test bom vseeno shranila. Nekaj malega pa je le videt.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.4.2010 9:29:37   
Arwenko
Ja, saj moj CB od srede lahko v albumu vidite, da dejansko je bil plusek in si ga ne domišljam. Pomoje bom šla popoldne še enega kupit, teh 7 eur bom že preživela...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.4.2010 9:30:42   
lidik

Ja, saj moj CB od srede lahko v albumu vidite, da dejansko je bil plusek in si ga ne domišljam. Pomoje bom šla popoldne še enega kupit, teh 7 eur bom že preživela...

Arwenko pa sej mi ti verjamemo !!!! In veš kako smo vesele, da si z nami !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.4.2010 9:32:07   
Arwenko
Saj danes je tudi bila na FS duo črtica, samo tale blagost me muči, sploh če bi naj bil FS bolj občutljiv...ker če je bolj občutljiv, pol je enostavno za en k**** in za poslat nekam tale firma. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.4.2010 9:39:18   
mag3
Arwenko ne sekiraj se, če ne bi bila user posted image , ti noben test ne bi pokazal NIČ. Tudi pri meni so bile rahle črtice. Sem pa delala BC in FS.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.4.2010 9:40:21   
xoxox
Hvala vsem za odgovore. Bom svojega verjetno kar doma pustila (no v službi) in ga ne bom s sabo vlačila. Sploh kakšnega vaginalnega pregleda mislim, da ne bi preživel. user posted image Vsaj še ne na začetku. Naj prvo user posted image na NS vidi, potem mislim da bo pripravljen na vse.

Arwenko polulaj vse teste, ki jih še imaš in začni uživati v user posted image . Da se boš boljše počutila si kupi še en zadnji CB in ga na koncu poslikaj, potem pa nehaj in dojami že enkrat, da si srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image Saj jaz sem po vseh teh testih morala si iti kupit še en test. user posted image In sem ga naredila in je itak pokazal user posted image . Pa da ne boš mislila, da sem te "nadrla". Samo rada bi, da se začneš zavedat tistega, kar že vse punce tukaj na RR vemo. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.4.2010 9:42:12   
Anonimen
Za moje pojme - oziroma po mojih izkušnjah je Clear blue najboljši!
Baby check mi je že enkrat pokazal lažen + tako da mu ne zaupam...

(odgovor članu xoxox)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.4.2010 9:42:36   
*Star*
Oh testki, testki... user posted image
Na mojem CB je tud zginla črtica, oziroma se še vedno pozna, ampak čisto malo.
shranila pa sem oba testka, prav tako mam pa slikce tudiuser posted image

lidik, bo preživel, je že rekel da bo... sem pa kar malo žalostna, zdaj ko je tko lepo vreme in toplo pa bi lahko šla kam vsaj na sprehodek, moram doma ležat. Čeprav delam pa lahkouser posted image  oziroma moram.

xoxox, sem se ti pozabla zahvalit za odgovor glede službeuser posted image
Je pa tako.. sem dobila samo neke vrste obvestilo o drugem delu povišice. Navaden A4 list, k gor neki piše pa podpis od direktorja goruser posted image . Ko pride povišica pa dobim še aneks. Tko da imam neke vrste dokazilo, je pa fora v tem, da gor piše: "če bo zaposlena izpolnila pričakovan delovni uspeh" al neki v tem smislu... "dobi drugi del povišanja plače"..Torej, še vedno lahko rečejo da nisem dobro delala, če sem prav razumela?user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
30.4.2010 9:43:44   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox
Pa da ne boš mislila, da sem te "nadrla". Samo rada bi, da se začneš zavedat tistega, kar že vse punce tukaj na RR vemo. user posted image

Mogoče pa ravno to rabim...user posted image

Ej punce, kak je pa moj sladek ne...kliče malo bebo čmrlj in piščanček...in pol non stop hodi pa sprašueje, kak sta mami in piščančkek user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
30.4.2010 9:51:55   
lidik
ja *Star* veš kaj, jaz mislim, da če imaš papir in če je gor podpis od direktorja ti skoraj ne more nič, oz. mora to izpolniti. In sej ti izpolnjuješ pričakovan delovni uspeh - to če boš šla pa v porodniško pa ne sme vplivati na povišice in na takšne odločitve. Tako da če ne boš dobila se kr lepo pobuni, ker ti pripada. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
30.4.2010 9:52:37   
BabyKitty
Mi2 pa pikico že po imenu kličeva user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
30.4.2010 9:53:04   
*Star*

Ej punce, kak je pa moj sladek ne...kliče malo bebo čmrlj in piščanček...in pol non stop hodi pa sprašueje, kak sta mami in piščančkek user posted image

Hehe cukruser posted image

A se je kateri zgodilo, da je zjutraj komaj vstala... ok vem, zaradi zaspanosti, to se meni non stopuser posted image user posted image . Ampak danes zjutraj sem se komaj dvignila. Sprednji del telesa sem imela tko težek da sem komaj pokonci stala oziroma sem se morala prav dvignit, ker me je kar k tlom vleklouser posted image  Občutek sem imela, kot da imam ne vem kakšen tovor spredaj natovorjen - dobesedno.
Pravi moj da zaradi joškuser posted image  

lidik, brez skrbi da se bom pobunilauser posted image
Sam tale naša firma je taka, da nikol ne veš..

< Sporočilo je popravil *Star* -- 30.4.2010 9:54:43 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
30.4.2010 9:53:38   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox
Pa da ne boš mislila, da sem te "nadrla". Samo rada bi, da se začneš zavedat tistega, kar že vse punce tukaj na RR vemo. user posted image

Mogoče pa ravno to rabim...user posted image

ha ha ha sej so prav posrečeni. Moj se je tudi včeraj pogovarjal s tebuščkom: Nekaj v tem smislu kaj je zdaj tamali te mamica dobro pazi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bil tak posrečen da itak da sem dobila solzne oči no. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.4.2010 9:58:33   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

xoxox, sem se ti pozabla zahvalit za odgovor glede službeuser posted image
Je pa tako.. sem dobila samo neke vrste obvestilo o drugem delu povišice. Navaden A4 list, k gor neki piše pa podpis od direktorja goruser posted image . Ko pride povišica pa dobim še aneks. Tko da imam neke vrste dokazilo, je pa fora v tem, da gor piše: "če bo zaposlena izpolnila pričakovan delovni uspeh" al neki v tem smislu... "dobi drugi del povišanja plače"..Torej, še vedno lahko rečejo da nisem dobro delala, če sem prav razumela?user posted image  

Ja če je samo tako napisano je kar malo smotano, saj glede na to, da ni napisanega nobenega kriterija je potem bolj ali manj stvar njihove presoje. Skoraj ti ne bi smeli dati tako pomankljivo anpisanega dopisa. No ampak pusti zdaj to. Sicer bi se kasneje lahko dokazovalo, da so te diskriminirali ampak to je preveč dolgotrajen proces, kateremu bi se jaz raje izognila. Vse to pravdanje povleče za sabo veliko stvari, tako da se probaj temu izogniti. Čeprav je včasih bolje ostati v boljših odnosih in biti fer s tem, da jim že prej poveš. Reči jim potem še, da si jim želela povedati še predno bi dobila 2. del povišice ravno zato, ker so bili oni fer do tebe s tem, da so ti dali povišico, da si pa sedaj ti fer in jim pravočasno poveš. Mogoče ti je ne bodo dali, čeprav jaz mislim, da ti jo bodo ravno zaradi tega fer odnosa potem še rajši dali. Odločitev je pa itak potem na tebi. user posted image Pa sem se spet razpisala.

< Sporočilo je popravil xoxox -- 30.4.2010 10:00:36 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.4.2010 10:23:39   
*Star*
xoxox, ti si pravi ekspertuser posted image  
Moram reči, da imava z šefom zelo dober odnos in upam, da bo zastopil in ne bo kompliciral. Se pa bojim da bojo drugi - kadrovska. No, ampak mislim, da je glavna beseda njegova, glede na to, na kakšnem položaju je.
Prav imaš, povedala bom takoj ko minejo prvi trije meseci in upam, da bom s tem še vedno obdržala njegovo zaupanje vame.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.4.2010 10:54:43   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

xoxox, ti si pravi ekspertuser posted image  
Moram reči, da imava z šefom zelo dober odnos in upam, da bo zastopil in ne bo kompliciral. Se pa bojim da bojo drugi - kadrovska. No, ampak mislim, da je glavna beseda njegova, glede na to, na kakšnem položaju je.
Prav imaš, povedala bom takoj ko minejo prvi trije meseci in upam, da bom s tem še vedno obdržala njegovo zaupanje vame.

Haha... Ja tak poklic imam in moram take stvari vedet. Tudi sama imam kadrovski del čez in se moram znati postaviti v kožo šefa in v kožo zaposlenih obenem. Na koncu je itak na meni, da svetujem tako, da je za obe strani prav. user posted image Tako, da mislim, da v kadrovski nimajo nobene besede, končna je itak šefova. Vendar če dobro opravljajo svoje delo bi se morale strinjati s tistim, kar sem ti napisala. user posted image A nisem žleht. user posted image
Jaz sem prepričana, da ti bodo dali povišico kljub temu da si jim povedala veselo novičko. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.4.2010 10:57:51   
*Star*
Vesela novička jih še čakauser posted image user posted image

Hvala xoxoxuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.4.2010 10:58:03   
Arwenko
xoxox...sicer po tvojem pisanju sklepam, da nisi takšne sorte, ampak ene kadrovnice so pa res grozne, mislijo, da so hujše od šefa v posamezni firmi no. Jaz poznam par takšnih in sem prav vesela, da nisem kdaj z njimi imela poslovnega opravka no. Ampak sem se pa včasih vprašala ali s tistim nazivom kadrovska služba posamezne "vrednote" kar vcepljajo v glavo. Na drugi strani pa poznam par super kadrovnic, ki so res zlate... ne vem pa katero sorto ima *Star v svoji firmi... user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.4.2010 11:07:50   
xoxox
Ni za kaj *Star*. Še kdaj drugič, če bom le znala pomagati. user posted image

Arwenko
tiste kadrovnice, ki niso prijazne in nimajo nobenega čuta za človeka mislim, da so zgrešile poklic. In če so šefi vsaj malo pametni bi jim to delovno mesto odvzeli in raje prepustili tisti, ki si to želi in to tudi zna početi. Žal se v sloveniji prepogosto dogaja, da so na določenih delovnih mestih nesposobni ljudje, ki niti nimajo interesa za tisto delovno mesto, ampak to počnejo zgolj zaradi denarja ali kakšnega drugega razloga. Ko se bo malo naša mentaliteta spremenila, bo tudi v poslovnem svetu manj stresnih trenutkov. Do takrat pa veliko sreče vsem, da ne nabašejo ravno na kakšnega takšnega sodelavca. Saj razumem, da moraš včasih za preživetje početi tudi nekaj kar ti ne leži, vendar potem ne stresaj svojega nezadovoljstva na sodelavce ali stranke.

No pa sem se še malo spihala. user posted image

Aja pa *Star* naj briga za kadrovnice. Šef ima itak glavno besedo.

< Sporočilo je popravil xoxox -- 30.4.2010 11:08:46 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?