|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
30.4.2010 8:25:49   
BabyKitty
pinkalonca če te res fejst boli pojdi k zdravniku... da ne bi bila slučajno izvenmaternična... mene je kdaj pa kdaj zabolelo in me še zdej, ampak je bolečina bolj podobna čisto rahlim menstrualnim krčem...

lidik dobrodošla v računalniški dobi user posted image

aischa tudi mene mučijo alergije pa sem vprašala sestro pri ginekologinji če lahko kaj vzamem, pa je rekla, da raje ne, da vse kar ni res nujno toplo odsvetuje, vsaj prvih 12 tednov...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.4.2010 8:30:02   
xoxox
Dobro jutro punce! Petek je. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

jutro punce user posted image
za mano je obupna noč user posted image so me zbudile hude bolečine, take kot v prvih dneh M in sem imela občutek, da bo zdej zdej pritekla M user posted image user posted image grozno je bilo pa je HB po 15 minutah bolečina popustila in tudi M ni pritekla... sploh vam ne znam opisat kako sem si oddahnila... je imela še katera ful močne bolečine?

Jaz imam take bolečine ves čas. Včasih me dobesedno zvije in skoraj skupaj padem, ampak baje se to maternica širi. Moj je čisto prestrašen, ko me zvije, saj je to res grozna bolečina. Podobna menstrualni ampak še potencirana. V primeru, da bolečine spremlja krvavitev, takrat pa nujno k zdravniku.

Ja lidik boš pa frej v ponedeljek. A je problem? user posted image Mislim, da ti tist prijazen gospod nad nami želi povedati, da moraš malo počivati. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.4.2010 8:37:38   
*Star*
xoxox in ostale punce, ki ste me dodale na Fb, se vam vsem opravičujem, ker včeraj nisem uspela priti do računalnika. Danes zagotovo bom in vas sprejmemuser posted image . V službi imamo namreč zaklenjen Fb

Drugače pa so se meni včeraj zvečer pojavili rahlo rjavkasti izcedki, pa tudi krče imam malo močnejše... danes je izcedek še vedno rahlo rjavkast.
Klicala G in pravi strog počitek, nič slončkanja pa nek Magnesol si moram kupit. Če se poslabša, urgenca, če se ne poboljša, v ponedeljek k ginekologinji...
Celo noč sem bila prav žalostnauser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.4.2010 8:39:34   
BabyKitty
*Star* user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se bo uredilo!

hudiča, skoraj vse imate neke težave, kaj je zdaj to? 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.4.2010 8:45:30   
pinkalonca
BabyKitty sedaj je vse OK, brez izcedkov in brez bolečin user posted image ampak ponoči sem se pa tolk ustrašla user posted image tako kot je rekla xoxox - M bolečina na fuuuuuul točno taka kot pri meni vsak prejšnji mesec, ko nisem mogla drugega kot viset na školjki in je šlo vse iz mene user posted image sej do sedaj sem imela vsak dan rahle krčke, kot da se pripravlja na M pa vem, da so rekli, da naj bi se raztezala maternica ampak nikoli pa še take bolečine user posted image bom še v ponedeljek vprašala G, da vidim kaj bo reku. xoxox boga si, če se ti to skoz dogaja user posted image user posted image ampak tko kot ste rekle - se že tolk navežeš na to pikico, da te je res potem tolk strah, da je vse Ok user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.4.2010 8:47:04   
pinkalonca
joj *star* mislim nate, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image pa res počivaj tako kot so ti rekli

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.4.2010 8:47:23   
Frutiq
Hej *Star*, saj bo vse OK, samo pozitivno naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.4.2010 8:48:36   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

xoxox in ostale punce, ki ste me dodale na Fb, se vam vsem opravičujem, ker včeraj nisem uspela priti do računalnika. Danes zagotovo bom in vas sprejmemuser posted image . V službi imamo namreč zaklenjen Fb

Drugače pa so se meni včeraj zvečer pojavili rahlo rjavkasti izcedki, pa tudi krče imam malo močnejše... danes je izcedek še vedno rahlo rjavkast.
Klicala G in pravi strog počitek, nič slončkanja pa nek Magnesol si moram kupit. Če se poslabša, urgenca, če se ne poboljša, v ponedeljek k ginekologinji...

Ojej. Upam, da se stvari uredijo in, da bo vse vredu. Verjamem, da bo, samo drži se in misli pozitivno.In počivaj, počivaj, počivaj. Da ne slišim kakšnih slabih misli ali napovedovanj! Te bom kar stepla. user posted image Držim pesti, da bo vse vredu. In pa zapomnite si punce: Decemberke ostanemo vedno decemberke! Če pa katera ne bo več decemberka pa ne bo samo zato, ker bo tamali ali malo zamujal ali pa malo prehiteval. (Malo mislim kakšen dan,dva.) user posted image user posted image user posted image

No pa sem se spihala. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.4.2010 8:50:22   
lidik
zvezdica moja pa ne da je še tebe začela pikica hecat. Boš videla, da se bo vse uredilo. Ti pridno počivaj in se pazi, pa boš videla, da se bodo tudi izcedki končali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.4.2010 8:51:11   
BabyKitty
pinkalonca nisem te mislila prestrašit, oprosti če sem te, ampak če te res tako zelo boli mogoče ne bi blo slabo poklicati G in vprašati... zgubit nimaš kej... 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.4.2010 8:55:09   
xoxox
No pinkalonca jaz se nič ne bojim, saj so se mi te bolečine začele že kakšen teden pred izostankom user posted image . Sedaj mi je grozno, če me ne boli, saj mislim, da je kaj narobe. A nismo smotke. user posted image Mislim pa, da se pri tebi samo maternica razteza. Če pa bolečine ne bi ponehale in bi bila res v skrbeh potem pa raje pojdi k zdravnici. Pa tudi če ti reče, da je vse vredu, da te je brezveze skrbelo. Boš vsaj pomirjena. Bolje to, kot pa da s sekiranjem škodiš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.4.2010 8:55:29   
*Star*
Hvala punce, točno to rabim, spodbudo.... Zaskrbljena sem, ampak mislim pozitivno. xoxox, nič batuser posted image
Bi pa vseeno raje vidla, če bi me G povabila lepo k sebi... samo kaj čem, sama se pa tudi ne moremuser posted image
Drugače pa je moja mami krvavela mislim da kar dolgo, ko je bila z menoj noseča. Je morala bit v bolnici nekaj časa, mogoče je kaj dednega, oziroma upam, da je kaj takegauser posted image
No moj je bil pa včeraj cel razočaran, ker ga zanemarjam in nič ne slončkava, zdaj ga bom morala pa še boljuser posted image  boščekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.4.2010 9:01:29   
pinkalonca
Sedaj mi je grozno, če me ne boli, saj mislim, da je kaj narobe.

user posted image user posted image user posted image user posted image samo ženske pa smo čudne, mene so tut zadnjič mal nehale prsa bolet pa sm takoj mislna da je kej narobe user posted image user posted image user posted image

BabyKitty nisi me prestrašila user posted image
xoxox sedaj ko vem, da ima še katera tako izkušnjo sem pomirjena, sej če me bo pa še kej zvilo bom pa poklicala G, zaenkrat je prisotna samo običajna slabost user posted image hvala za izkušnje user posted image

aja včer se mi je pa prvič zgodlo, da sem si zaželela pomfrijaaaaaa in sladoleda v MCdonaldsu in ko sem pojedla mi je blo pa SLABOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image samo ven nisem pa nič spravla

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.4.2010 9:09:50   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da smo že vse doživele te izcedke, ki najbrž nico omembe vredni, ampak nas pa zelo prestrašijo. user posted image

Držim pesti zate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.4.2010 9:10:38   
xoxox
Kaj bi mi druga brez druge? Naše slabše polovice bi bile res obremenjene. Bi morali samo naše jamranje poslušati. Mislim, da takrat sploh ne bi bilo nič user posted image . user posted image

Star, če je imela mami podobne težave, potem se pa res nimaš kaj obremenjevati. Boš videla, da bo vse vredu.

Zadnjič sem že spraševala pa mi ni nobena odgovorila. user posted image Mi zna katera prosim razložiti kako poteka prvi pregled? Sem kar malo živčna. Ali naj gre moj z mano ali mu ni treba? Bo kaj takega zamudil, če ne bo šel? Na NS itak gre, samo ne bi ga rada brezveze s sabo vlačila na 1. pregled, če mi bo potem samo v napoto.

Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.4.2010 9:13:33   
*dotika*
user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas ta trenutek kaj muči in seveda za vse ostale tudi. Držite se!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.4.2010 9:15:05   
pinkalonca
xoxox moj prvi pregled je UZ in zato gre moj zraven, naslednji pregled pa bo tisti običajni, ko bodo zabeleželi težo, pritisk, krvno skupino, itd... takrat pa ne bo šel z mano - upam pa, da takrat tudi dobim materinsko user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.4.2010 9:17:00   
Arwenko
Jutro punce...jaz sem pa danes hotla pokurit FS Duo teste, ki jih imam doma, pa sem ga naredila, pa je bila grozno šibka črtica, pa ne vem ali so res tako za nič tisti testi ali kaj. Ker CB je kr lep plusek pokazal in to takoj, pa niti jutranji urin ni bil. Tole pa zdaj jutranji urin, pa taka medla črtica da je groza. Zdaj me ima, da bi raje še en CB kupla, da preverim, kaj pravite?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.4.2010 9:17:01   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox
Zadnjič sem že spraševala pa mi ni nobena odgovorila. user posted image Mi zna katera prosim razložiti kako poteka prvi pregled? Sem kar malo živčna. Ali naj gre moj z mano ali mu ni treba? Bo kaj takega zamudil, če ne bo šel? Na NS itak gre, samo ne bi ga rada brezveze s sabo vlačila na 1. pregled, če mi bo potem samo v napoto.

Najprej te stehtajo, zmerijo pritisk, daš vodo in kri, se pogovoriš z G. Te pregleda, verejtno vzame bris in naredi vaginalni UZ. Sploh če je vse OK, se vidi srček, dobiš materinsko knjižico, ki jo, mimogrede, plačaš. Vsaj pri nas. Svojega po moje nima smisla jemat s sabo. Naj počaka na NS, ko bo UZ že čez trebušček in bo vse veliko bolj prijetno.

To je to na hitrco. Upam ,da sem ti kaj pomagala.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.4.2010 9:17:46   
lidik
*Star* ti se le pazi, tvoj dragi bo že prebolel to, da ga malo zanemarjaš, samo da bo s tabo in s pikico vse vredu. Jaz sem prepričana, da bo vse vredu in da te pikica samo malo heca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.4.2010 9:17:51   
Tajmi
Men je tudi prav čudno, če me vmes neha štokati v jajčnikih. To štokanje je prisotno kar skozi cel dan. Poleg vsega me pa še alergija daje in ponoči slabo spim. Ampak vse potrpim samo, da bo najina mala beba ostala pri meni in bo zdrava :)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.4.2010 9:18:16   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro punce...jaz sem pa danes hotla pokurit FS Duo teste, ki jih imam doma, pa sem ga naredila, pa je bila grozno šibka črtica, pa ne vem ali so res tako za nič tisti testi ali kaj. Ker CB je kr lep plusek pokazal in to takoj, pa niti jutranji urin ni bil. Tole pa zdaj jutranji urin, pa taka medla črtica da je groza. Zdaj me ima, da bi raje še en CB kupla, da preverim, kaj pravite?

Ne vem, jaz osebno zaupam samo CB in sploh ne kupujem drugih testov. Niti pod razno. Moje mnenje, ustvarjeno na podlagi lastnih izkušenj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.4.2010 9:18:25   
pinkalonca

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 4.5.2010, user posted image , G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica
user posted image
 thevenus, 1user posted image , NS 25.5.2010

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 19.5.2010, Kranj 
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 21.5.2010 
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010
4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 28.5.2010, NS 24.5.2010, Lj

6.12.2010
user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 17.5.2010, NS 24.5.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image , P 12.5.2010, Celje
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image ,
P 5.5.2010, Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010

9.12.2010
10.12.2010
user posted image  tulipan13, 33, 2user posted image , 1user posted image , P 5.5.2010

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 5.5.2010
user posted image KatyK79, 30, 1user posted image , 0user posted image , P 18.5.2010, NS 27.5.2010, LJ

12.12.2010
13.12.2010
14.12.2010
user posted image  *
Star*, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 24.5.2010, NS 3.6.2010, LJ
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 13.5.2010, Nm

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska

16.12.2010
user posted image  Anabel85, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010, Primorska

17.12.2010
18.12.2010
user posted image  tasika12,

19.12.2010
20.12.2010
user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010 
user posted image  Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010, NG 

21.12.2010
user posted image zaljubljena23, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010

22.12.2010

user posted image  ManUr, 1user posted image , Mb

23.12.2010
user posted image aprill, 2user posted image , 1user posted image , P 7.5.2010
user posted image  maya1505, 1user posted image , 0user posted image

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010

user posted image  kepca, 2user posted image , 0user posted image

25.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , P 12.05.2010
user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010, Gorenjska
user posted image xoxox, 25, 1user posted image , 0user posted image ,
P 19.5.2010

26.12.2010
27.12.2010
user posted image *dotika*, 30, 4user posted image , 0user posted image  , P 3.5.2010, NM
user posted image KOLIBRI, 1user posted image , 0user posted image   
user posted image  Tajmi, 1user posted image

28.12.2010
29.12.2010
30.12.2010

31.12.2010

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ce

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 36 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Z nami so bile:

mićauser posted image user posted image
DIANEuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.4.2010 9:20:43   
BabyKitty
Pojma nimam kako gre prvi pregled... mislm moj prvi pregled, ki je bil brez UZ, je bil bol na hitro... Najprej so me stehtali (juheeej), zmerli pritisk, potem sem šla v ordinacijo, je prašala o zadnji M, povedala kok časa sem noseča, sem se mogla slečt, usest na stol in me je ona pol neki tm tipala, je rekla da čuti povečano nevem kaj, da je vse vredu in normalno in rekla naj pridem po praznikih na UZ, če bo pa karkoli narobe, bolečine hude ali izcedek, pa naj pokličem in pridem... dala mi je še napotnice za kri in vodo in to je blo vse...

Prvi UZ bo pa pomoje samo tist vaginalni UZ na hitro, da vidi če je vse tam kjer mora biti... jaz mojega ne bom vlekla sabo, še zaradi vaginalnega UZja, ker se mi zdi, da bi mu bilo zelo nelagodno... pa še dela, ravno tisti dan in BV da jemlje dopust zato... tako ali tako imava potem čez 10 dni nuhalno...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.4.2010 9:20:46   
lidik
xoxox jaz ti žal ne morem odgovoriti kako zgleda prvi pregled, ker še nisem bila. Oz. sem bila na pregledu (kontrola po prihodu iz bolnice) pa mi je naredil vaginalni UZ, pa prospekt za NS, pa nekaj o toksoplazmi mi je tudi dal, pa povedal mi je da se vidiva 14.5.. To pa je bilo tudi vse. Drugače pa takrat moj tudi ne bo šel zraven, ker mislim, da še ne bo nič kaj veliko zamudil. Tudi ko mi bo naredil UZ, bolj težko da bi moj se iz njega kaj spoznal, tako da gre samo na NS, na pregled pa ne. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?