|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
28.4.2010 9:54:00   
bauhic
ojla nosečke user posted image

če me sprejmete medse bi se vam tud jst mal pridružla v čvekanju user posted image
15.7 tud mi pričakujemo eno julijko in že komaj čakamo, doma pa tud mamo že eno pupiko ki bo julija stara 3 leta

zaenkrat bo tole dovolj o meniuser posted image aja o teh fissshy hlač ste govorile...jst sem jih tud naročla pa jih čakam da pridejo da vidimo kake so v živo

uživajte

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
28.4.2010 10:57:55   
TandJ
Martinčka-jaz poznam enega super mizarja, ki dela res vrhunske izdelke in to hitro.
Če rabiš kontakt mi sporoči na ZS.
Drugače smo pa mi v redu... Veselo brcamo... Gledamo sonček iz okna v službi user posted image
Lep dan vsem

(odgovor članu bauhic)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.4.2010 11:27:25   
Martinčka
DanijelaNeli zato mi ne bi pasale ker imam jaz v glavi da me ta dolžina zmanjša in me naredi zato še bolj okroglo... jaz imam rada ali res kratke ali pa do pod kolen... te pa se mi zdijo ravno do kolen nekje in ne vem kako bi mi to pristajalouser posted image

drugače pa tudi jaz ne stopim zdajle na tehnico ker je po moje kar lepo št.kg narastlo:)

me bo naslednjič kap pri ginekologinji:) ah ne sej se bom drug teden že sama tehtala ker si pišem od začetka nosečnosti kako so šli kilogrami gor in dol in spet sam gor:)

mi pa smo stopili danes v 29teden.. juhej... naša piška je pa še vedno na ritki... upam da obrne v teh 4 tednih ko še ima čas.. če ležim se obrne v prečno lego, takoj ko se usedem pa je tudi ona na ritkiuser posted image

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.4.2010 11:45:26   
soncekray
Jaz se tudi ne upam vec tehtat. Bom na pregledu in bom fajn vstran gledala user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.4.2010 11:48:39   
nagaja28
živjo,

candy24 si mi skoraj z jezika vzela. jaz sem tudi že premišljevala o naslednjem srečanju in o tortici seveda user posted image . če se še kakšna javi, potem že lahko organiziramo srečanje.

dobre ste punce, da tako po internetu naročate. očitno vam vse paše, kar daste nase user posted image , jaz pa še v trgovini komaj najdem kaj iz med desetih stvari, ki jih probam.

no, evo, mali spet kolca. se bo isto nalival z mlekom in vodo kot njegov veliki brat user posted image

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.4.2010 11:56:03   
anajrim
Ojla!

Samo da vas nahitro pozdravi......... mi se imamo krasno na počitnicah...sonček...

uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.4.2010 13:21:19   
charlyka
Pozdravljene Julijke 2010!

Se opravičujem, ker sem se malo prištulila v vašo temo, sama sem Majčica 2010.

In ker je maj že zelo blizu user posted image user posted image , imajo vse majčice že nabavljeno kar je treba, jaz pa bi potrebovala eno malenkost (obroba za posteljico) iz Ikee, pa me zanima, če ima katera od vas namen iti kaj v šoping tja??
Če bi bila katera tak prijazna, naj mi javi na ZS - se toplo priporočam in najlepša hvala. user posted image user posted image

Pa srečno do pdp-ja in hitre, lepe porode vam vsem želim! LP user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.4.2010 14:02:47   
Špelka
Ojla!
Me veseli, da ste tukaj vse +- v redu! Nej tko ostane še vsaj 2 meseca!

Pri nas na Gorenjsekm je vroče za popi___! Ampak - hvala bogu je topleje kar pomeni, da smo vsak teden bližje cilju! user posted image user posted image user posted image

Kilce - tud jaz se zadnje tedne ogibam tehtnici in ogledalu - se mi zdi da me bo razgnalo, pa je še več kot 2 meseca! user posted image

Moj največji problem zadnje par dni so pa vezi spodaj v dimljah - a še katero tem fuuull boli? user posted image Zgleda p tko, d ko ležim je v redu, ko pa vstanem, pa ene par korakov skoraj ne morem stopit na desno nogo. user posted image Ne vem, zadnjič sem mela generalko - Kajine zimske stvari sem zamenjala za letne, preprala postelje, kovtre, povštre, likala.... Mogoče sem malo nategnila kakšno kito - upam! Ker če tole kmalu ne bo boljše, se mi bo zmešalo!

Nč, lepo se mejte, čuvajte bušije! Bye

< Sporočilo je popravil Špelka -- 28.4.2010 14:03:32 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.4.2010 14:21:31   
Joie
Špelka - men je pa prav fajn, da je končno vroče! Ni ga lepšega kot izležavanje na terasi - komaj čakam 12.5, ko zaključim s službo! user posted image Kilce so se pa meni mal ustavle (beri ne grejo več tak ekstremno gor) user posted image , bo zgleda tako kot v 1user posted image , ful na začetku, pol bolj počasi, pa spet ful zadnji mesec...
Te vezi pa tud mene skoz neki bolijo, je kak dan boljše, pol pa spet komaj hodim. Mi pa tudi med spanjem ne popusti... user posted image

Charlika - jz sem bla v petek v Ikei, sem mela v planu vzet to obrobo, pa me je ful razočarala - je ful nizka in nič kaj debela, takšno pa že imam! Pa še samo dimenzijo 120x60 imajo.

Anajrim - uživaj še za nas!

Bauhic - dobrodošla med nami! Jz že tud imam julijko, leto mlajšo od tvoje! user posted image

Martinčika - upam, da najdeš enega fajn mizarja! Glede teh hlač imam pa jaz iste pomisleke kot ti user posted image ...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.4.2010 14:22:36   
kenya
Halo user posted image ,

Vidim, da je tu bolj zatišje. Še dobro, da ne bo tako veliko spet za brati user posted image . Jaz imam ta teden obe mali doma in hvala bogu, da je tak  sonček in smo lahko ves dan zunaj na vrtu ali naokoli z bicikli. Si pa malo težko predstavljam, kako bo potem s tremi. Ta velika je sicer zelo pridna, mlajša je pa pravi 'mali vragec'. Sploh ne morem verjeti, da sta karakterno tako različni. Pa ista vzgoja pri obeh user posted image .

Drugače, pa je tudi mene strah kaj bi zdaj tehtnica pokazala. Že dva dni mlatim dobrote z žara in sladoled Planica. Pa se tolažim, da sem itak cel dan v laufanju, pa mogoče ne bo take krize. Pa do sedaj mi še ni bilo treba kupit novih hlač - se kar sama tolažim user posted image   user posted image .  Me je pa začel tale moj refluks spet ornk matrat. Mi zaliva grlo ponoči in se ves čas zbujam. Zadnjič me je tako zalilo,  da nisem mogla niti zadihat in sem potem sapo lovila kakšno minuto. Rupurut je pa itak čisto prešvoh.

Jaz tudi zase ne naročam kaj veliko po internetu, predvsem zato, ker sem take čudne konstitucije in bi potem velikokrat sigurno morala vrniti, pa  se mi ne da še s tem ubadat. Naročam pa za mali dve, v glavnem kar na nextu. Do sedaj nisem še ničesar vrnila, še selo čevlji so bili o.k.

Nič, sonček spet vabi.
LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.4.2010 14:23:21   
Martinčka
bauhic dobrodošla med nami! napiši malo več o sebi:) me se že med seboj kar dobro poznamo:) haha..
iz kod prihajaš, v kateri P boš rodila, Ipd...

jaz sem šla zdajle v trgovino zdaj bom pa spet delala murkin zos ker se mi ga full lušta:) možek pa zraven dobi pohano putko:) haha... sem si pa kupila ogromno polovico lubenice zdajle in komaj čakam da jo bom po kosilu začela jest... jutri jo bo že zmanjkalouser posted image

men se zdita dva mesca še taaako daleč... pa fino bi bilo da bi kakšen teden prej rodila da ne bi bila tok tečna domauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.4.2010 14:26:09   
Martinčka
CELJANKE!!!!

a zdaj velja 4.5.2010 ob 11h????

a bi se zmenile glede na to da nas je malo kar v kakšnem nakupovalnem centru? v cityu v rustiki ali kako je že tista slaščičarna? ker mislim da nas bo zelo malo, jaz pa že tako dolgo nisem bila v centru celja da bi imela kr problem tam kaj najti...

prosim kar citirajte me in se podpišite spodaj katere boste 100% prišleuser posted image

udeleženke:
Martinčka

Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.4.2010 15:19:18   
kammy
Oh ja, o kilcah govorite user posted image . Pri meni je bilo na začetku vse lepo in prav, zadnje 2 meseca pa lepo 2 kili na mesec, pa še otekam, tak da se  počutim kot lubenica user posted image  user posted image . Jaz bom mogla v nabavo novih čevljev, saj me prav vse tiščijo in sploh ne najdem načina, da ne bi tako zatekala. Je čisto vseeno če sedim, če hodim, poskusila sem s sadnimi dnevi, donatom,...pa še kar zatekam. Drugi teden imam pregled, pa da vidim ali mi bodo kaj rekli. Pa dobim obrazce za urejanje porodniške user posted image , no čeprav pa delam še 1 mesec in pol.

Drugače pa imamo super vreme in mene kar vleče na sonček. Komaj čakam junij, da si privoščim še kakšen dan ob morju!

Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.4.2010 15:59:26   
Joie
Martinčika - jz ziher pridem, ampak samo, če se boste dobile v centru mesta. Sem namreč še v službi in ne morem falit več kot kakšnih 45 minut! Da se vozim do cityja mi pa vzame preveč časa.

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.4.2010 18:13:58   
Martinčka
Joie kaj pa tam ko je celeia park? a je tam še vedno ena kavarna spodaj? ali pa hotel europa? te dve lokaciji sta mi še poznani:)

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.4.2010 18:56:03   
soncekray
Jaz sem si zdaj prvic v zivljenju narocila za sebe po internetu. Pa se to me je groooza in strah ce mi bo prav. Ampak, glede na to da pise da so za na vsako rit, sem pac bila pogumna.

Spelka, jaz sem imela ful hude tezave z vezmi. Pred 2 mes po nosecniski vodni aerobiki, nisem mogla izstopit iz avta, vstat iz postelje.. Sem bila 2 krat na urgentnem pregledu zaradi hudih bolecin in vedno mi je ginekolog povedal da so to vezi. No, pol mi je moja homeopatinja dala zdravila in sem zdaj super.

Je pa baje tak z vezmi, da tekom nosecnosti postaja vedno huje.

Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.4.2010 19:25:41   
balem
Men bi tud skor bol v centru pasalo (evropa se mi zdi, da zmaga :)) za srečanje celjank

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.4.2010 20:13:36   
gasilka
Najprej vse lepo pozdravljene!
Nisem se dolgo oglasila ker sem bila prejšnji teden od 19-23.4. v bolnici zaradi bolečin v desni ledvici. Premalo sem pila in se je vnela, pa še včas sem zadrževala vodo zdej bom veliko pila in lulala ko me bo pritisnilo. Groza neznam opisat bolečine tako da sem bila na opazovanju in dobila antibiotike pa še železo za kri ker imam slabo user posted image zdej je dobro in bolečin ni več.user posted image
Danes sem imela pregled pri ginekologu in je vse o.k.
Vagamo jaz 80 kg, moja srčka pa 1000 in 980guser posted image
Naslednji pregled imam 10.5.
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.4.2010 21:09:04   
anajrim
Ojla!

Ja mene vezi tudi bolijo že kar dolgo časa...nosim pa nosečniški pas, in mi zelo pomaga!!!

Celjanke lepo da se boste dobile na srečanju...čakamo poročilo!

V Ljubljani pa bi tudi že bil čas da e dobimo kajne???

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.4.2010 21:40:59   
Keri
Sedaj gremo proti koncu. Kilogrami +8kg, sem zelo zadovoljna glede na prvo nosečnost cca.:+25kg. Od G. sem že dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda. Na CSD sem si tudi že šla urejat papirje. Tiste neporočene, kdaj boste urejale očetovstvo? Midva ga bova pred porodom.
L.P.user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.4.2010 6:59:59   
balem
mi2 greva tud pred porodom, čeprav baje da se ne da na vseh centrih zmentit in je treba it po porodu...
Se mi je pa zgelda končno mal nasmehnala sreča, v službi so mi ponudl, da mi podaljšajo do porodniškeuser posted image
Zmanjkal bi mi 16 dni in so se zadnjič sami ponudl, še zdej ne morn verjet, očitno se čudeži dogajao, zdej sam upam, dabojo to dejnasko speljali user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.4.2010 8:33:34   
Kiwa
O Balem, čestitke! Si kar predstavljam, kako si vesela. Tako je bilo pri meni, ko sem hitro po diplomi dobila službo, kljub temu, da so vedeli, da sem noseča. Pa vsi so mi govorili, da me ne bodo zaposlili zaradi nosečnosti. Obstajajo tudi dobro delodajalci user posted image

Midva bova šla tudi pred porodom na CSD podpisat očetovstvo. To bo še nekaj živčnosti. Sicer ne zaradi očetovstva, ampak zaradi porodniške. Namreč, jaz bom v službi prosila, da dobim majsko plačo malo prej, potem pa bom šla tik pred (2 dni prej) nastopom porodniške urejat vse to. Upam, da mi uspe!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.4.2010 8:44:11   
balem
Joj točno plače, katere papirje pa sploh rabim nesit vse na CSD???

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.4.2010 8:54:39   
TandJ
ojla.

Tudi midva bova šla urejat papirje na center pred porodom in prav tako kot ti Kiwa bom jz prosila za Majsko plačo malo prej, ker se nama splača vsak mesec počakat, da se všteje.

Balem
-Papirje si sprintaš vse iz internta, mislim da iz Ministrstva za družino... jih vse rešiš in potem izpolnjene prineseš na socialo.

Uživajte v sončku...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.4.2010 9:18:56   
Kiwa
TandJ, pa si že prosila, da dobiš majsko plačo prej? Jaz sem kar malo bojim. Sicer vprašat ni greh, samo me je vseeno kar malo strah. Ker imam plačo 10., jaz pa moram najkasneje 4.6. na CSD. Res upam, da bo šlo skozi!

Obrazci so tukaj:
http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/#c17011

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.