sabri
|
Dobro jutro, no mi smo prišli domov, tamala je ostala na štajerskem in danes moj dela cel dan, pa mi je kar dolgčas po obeh. Danes imam pregled in me prav zanima, če se kaj dogaja, ker imam rok že čez 7 dni, pa še kar nič. kreganje: pri nama je bila taka prva nosečnost, zdaj sva se pa oba že naučila, da so to hormoni in se ne dava. No, včasih malo ampak se oba spomniva, da je brezveze. Pri prvi nosečnosti sem pa jaz tudi kar sanjala po kreganju, da bova šla narazen in bom sama z otročkom, zdaj se pa samo smejem še temu. Mislim, da je pri večini to to, hormoni. Samo še malo no, pa potem kake par mesecev ali pa še manj, pa bo . julka8: čestitke pa veliko cartanja, sem videla, da si imela rok en dan za mano. A_T: je moj včeraj šel mimo, ko sem brala še komentarje na tvojega in me vpraša, kaj pa je ta revež rekel, pa mu povem, moj pa, ja si je upal rečt, kar si dosti dedecev misli, sem ga skor nalomila . To so res kar ene izjave, ki jih deci dostikrat sploh ne mislijo tok hudo, kokr me vzamemo. petruscha: sam tebi pa res hudič serje na kup no, maš pa kup smole zdaj. Upam, da poštimate. klupko: ornk pokaži dr, da si ziher brez skrbi, najbrž so hormoni, pa vseeno. Ej punce, meni se je bebica ful umirila zadnje dva dni, samo malo se premakne mogoč dvakrat trikrat na dan in to je to. A so se vam tudi že umirili? žuvepo: za očetovskega mora moj tudi oddat po porodu, drugače prej ne. Tako da ga tisti papirji nervirajo že kak mesec, ker je anti za to urejat in bo moral to sam zrihtat revček . Za odločbo pa tudi jaz ne vem, najbrž še eno dobimo al kaj. Grem na sonček in kavo zdaj. Sem mislila danes kaj skuhat za v skrinjo za prve par dni pa sploh ne vem kaj, a ve boste kaj?
|