Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.4.2010 16:09:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil moj . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela. Lep vikend želim vsem. super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.4.2010 16:13:17
|
|
|
|
kasso
|
Jaz sem pa ravnokar s Krasa prišla, sem peljala vse tri na počitnice k noni. Midva bova pa kup stvari urejala v hiši in okolici...tako, da počitka še vedno ne bo. So pa vsaj lušni pomladanski dnevi Uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.4.2010 18:56:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil moj . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela. Lep vikend želim vsem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 7:00:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil moj . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela. Lep vikend želim vsem. super!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 7:07:39
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro! za nama je super vikend! tako punce kot fantje so se zelo potrudili in pripravili dobre stvari za fantovščino in dekliščino! res je bilo noro! edina slaba stran je bil padec. hodili so s hoduljami in je padel naprej na obraz. tako da ima zdaj opraskano čelo, nos in malo levega lica. se kar fajn pozna, tako da oba upava, da se bo v 3 tednih zacelilo. upam, da bodo šle vsaj kraste dol, da ga bo lahko kolegica napudrala, ker poznalo se bo še ziher. zdaj umiva s fiziološko in maže s tea tree kremo, pa je že boljše za videti! Eva je tudi bila pridna! so jo pazili starši in sestra in je bila baje zelo pridna. tudi ponoči je skoz spala! je pa bila ful vesela, ko naju je vidla!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.4.2010 7:13:53 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 20:26:40
|
|
|
|
mačkicamala
|
A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 21:12:10
|
|
|
|
suzy85
|
evo, par slikc je v albumu!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 21:22:02
|
|
|
|
kasso
|
suzy, huda je tale tvoja dekliščina A si sama pojedla torto? za obraz tvojega bodočega moža...da bi se pravočasno zacelil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 22:44:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. Ma dobro, ne bom podžigala, ampak butast komentar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.4.2010 22:45:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Samo na brzino se oglasim, da vam povem, da se je danes končno vrnil moj . Je dobil letalo in sma ga z Vidom zelo vesela. Lep vikend želim vsem. super Fajn, si ziher vesela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.4.2010 8:39:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. Ma dobro, ne bom podžigala, ampak butast komentar Očitno je mačkicamala med njimi (če nas ima čas veliko spremljat) , tako da se mi zdi bz in hkrati smešno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.4.2010 8:55:11
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. Ma dobro, ne bom podžigala, ampak butast komentar Očitno je mačkicamala med njimi (če nas ima čas veliko spremljat) , tako da se mi zdi bz in hkrati smešno Kera bedna....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.4.2010 8:59:00
|
|
|
|
MARTINA25
|
Dobro jutro!! Kako ste mamice? Jaz sem včeri zvečer že mislila da bom šla v RIm....pomoje tud luna dela svoje....imela sem dva taka konkretna popadka,potem pa se je umirilo...pa še sama sem bila z Tjašo doma,je moj delu....spala sem pa itak...katastrofa,tko kot zadnji teden. Uživajte danes,čeprav vreme je bolj tako-tako!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 27.4.2010 11:22:02
|
|
|
|
MARTINA25
|
eno vprašanje imam: nujno bi rabila AngelCare-za nadzor otrokovega dihanja-če katera prodaja bi se lepo priporočala!Kolegica je rodila dvojčici in bi to napravco nujno potrebovala!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 8:39:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 8:39:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 eno vprašanje imam: nujno bi rabila AngelCare-za nadzor otrokovega dihanja-če katera prodaja bi se lepo priporočala!Kolegica je rodila dvojčici in bi to napravco nujno potrebovala!! mi ga še vedno uporabljamo, ne sicer za dihanje, ampak sound, ker se drugače ne sliši iz enega konca hiše na drugi ko spi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 8:39:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Dobro jutro!! Kako ste mamice? Jaz sem včeri zvečer že mislila da bom šla v RIm....pomoje tud luna dela svoje....imela sem dva taka konkretna popadka,potem pa se je umirilo...pa še sama sem bila z Tjašo doma,je moj delu....spala sem pa itak...katastrofa,tko kot zadnji teden. Uživajte danes,čeprav vreme je bolj tako-tako! ja zdej si pa že čisto blizu... vreme je pri nas sončno in toplo.. je včeraj lilo kot iz škafa pol ure..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 11:15:43
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne? Seveda,a si nebi smela .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 12:40:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne? Seveda,a si nebi smela .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo. skor sem s stola padla,tak si me nasmejala.. zarad mene... buuahahahahahaha.. dej se mal skuliri ti no... če bi imela komu kaj za povedat bi verjetno to storila.. ti si pa kr nekdo, ki se pojavla zdej na naši temi... blahahahahah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:06:51
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne? Seveda,a si nebi smela .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo. skor sem s stola padla,tak si me nasmejala.. zarad mene... buuahahahahahaha.. dej se mal skuliri ti no... če bi imela komu kaj za povedat bi verjetno to storila.. ti si pa kr nekdo, ki se pojavla zdej na naši temi... blahahahahah ufff Jana pusti budale naj uživajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:07:38
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 eno vprašanje imam: nujno bi rabila AngelCare-za nadzor otrokovega dihanja-če katera prodaja bi se lepo priporočala!Kolegica je rodila dvojčici in bi to napravco nujno potrebovala!! mi ga še vedno uporabljamo, ne sicer za dihanje, ampak sound, ker se drugače ne sliši iz enega konca hiše na drugi ko spi.. mi ga tudi še uporabljamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:10:49
|
|
|
|
style
|
Pa dober dan Jaz sem danes fraj spakirano imam že vse, saj jutri zgodaj še odrinemo z Estrello in njeno family v ČATEŽKE TOPLICE , komaj čakam malo oddiha. Drugače pa je moja mala spet taka lumpa ponoči , nič ne spimo . Pa tudi tetikca še nisem , brata punca je imela rok 23.4. in danes so ji povedali, da ji do 10.5. tudi ne mislijo sprožit , boga revca, mali nečak ima baje že 3.2kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:12:34
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne? Seveda,a si nebi smela .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo. zanimivo ko se druge iz takih in drugačnih razlogov nismo javljale se o tem sploh ni govorilo, zdaj pa tak halllooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:14:38
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, par slikc je v albumu! zakaj pa jaz ne vidim??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.4.2010 13:22:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Pa dober dan Jaz sem danes fraj spakirano imam že vse, saj jutri zgodaj še odrinemo z Estrello in njeno family v ČATEŽKE TOPLICE , komaj čakam malo oddiha. Drugače pa je moja mala spet taka lumpa ponoči , nič ne spimo . Pa tudi tetikca še nisem , brata punca je imela rok 23.4. in danes so ji povedali, da ji do 10.5. tudi ne mislijo sprožit , boga revca, mali nečak ima baje že 3.2kg škoda, da ne gremo tudi mi. Jutri odrinem proti Podčetrtku, da peljem otroke k tašči in tastu, ki se tam namakata, v petek se vrnem, otroke pa tam pustim. uživajte Pa upam, da bo svakinjo vseeno prej kaj zagrabilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?