Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 13:58:48
|
|
|
|
witch
|
Shilou ti kar pridi, da bom imela s kom čvekati twetka hvala za pesti veš da jaz tudi za tebe in vse držim da bodo novičke čim boljše xoxox veš da non stop mislim na tebe se ti je zgodilo kot se je začelo meni... ko je zamuljala je bil testek negativen in čez en teden pozitiven... upam, da bo res pri meni isto kako se počutiš? kako so pa naše ? lidik, star, pika555, pinkalonca, zaljubljena? vam pikice kaj nagajajo? še vedno držim za vse vas pesti, da bodo pikice dobro rasle, v jokajoče decemberčke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 14:19:49
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch xoxox veš da non stop mislim na tebe se ti je zgodilo kot se je začelo meni... ko je zamuljala je bil testek negativen in čez en teden pozitiven... upam, da bo res pri meni isto kako se počutiš? Ja pa saj ti pravim, da sem prepričana, da se nam pridružiš pri decemberkah. Kako se počutim? Ma odlično. Sicer še vedno čutim bolečine v sp. delu trebuha in ščemenje, kot da bo zdaj zdaj pritekla . (A ni tako tudi pri tebi witch? ) Slabo mi ni čisto nič (trkamo na les), edino nič mi ne paše jesti. Danes nisem vedela kaj naj jem za zajtrk pa mi je zapasal sladoled z veliiiiiiikooooo sladkega greha. Boljše to kot nič. Joj in začela sem še bolj pogosto na wc lulat hodit. Na vsake 15 minut moram it. Me tako pritiska tale moja pikica in si zgleda tudi veliko prostora jemlje, da mi še trenerka ni več prav. Kot, da bodo trojčki. Samo upam, da bo vse vredu s tole mojo pikico. Vse bom zdržala, tudi non stop bom na wc-ju sedela samo da dobim svoj mali zakladek. Kdaj ponovno delamo testek witch?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 14:39:11
|
|
|
|
witch
|
super xoxox da si dobro naj tako ostane do decembra močno upam, da se vam pridružim in da mene ta moja pikica že zdaj zajebava in se noče pokazati saj njen oči je tudi nagajiv še zdaj testek pa bom ponovila (če ne pride seveda) verjetno v četrtek zjutraj ker grem zvečer na počitnice
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 15:02:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Hola punce...pri meni nič novega. vsi znaki prisotni, boleče prsi, rahli krči, kr nekaj omotica, do zaostanka še 4 dni, do testa še 6, dnevi tečejo zeloooo počasi. drugače smo pa pridni doma, delamo, rožice sadimo, itd.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 15:10:16
|
|
|
|
xoxox
|
Witch v četrtek pričakujem tvojo razveseljivo novico. Arwenko upam, da boš zdržala. Jaz sem komaj. Saj če so znaki potem je pa tudi . Navijamo tudi zate.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 15:16:48
|
|
|
|
twetka
|
Zdej je še mene začelo razganjat, pa sem nekak bila mirna pa sem na realnih tleh, ampak nekako ves čas razmišljam, da ta mesec bo, pa ne vem, niti nisva tolk pogosto ampak ne vem skoz so neki znaki čudni prisotni, po moje se mojim hormonom malo meša, ampak poskušam ignorirat vse ker itak je psiha. joj da le nebi bila psiha. kje je še 5.5. sem kr malo nervozna danes, vedno bolj me bo začelo mučit. Še dobro da imam zdej cel teden delo in nebom razmišljala pol se pa že začne naslednji teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 15:30:32
|
|
|
|
witch
|
Arwenko boš videla kak hitro teh 6 dni mine še petkrat spat pa že lulaš jaz bom držala pesti da bo velik plusek twetka boš videla kak hitro bo minil ta teden... malo bodo prazniki, malo gremo na šiht in glej že je vikend Verjamem pa obema, da je težko čakati. Zato sem jaz ta mesec že 2 dni prej test delala. Zdaj pa imam, pa še spet en teden čakati... no razen če prej ne pride
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 17:26:27
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Punce, jaz pa vedno bolj razmišljam, da bi mogoče morala delati test. M še vedno ni in nič ne kaže, da bo prišla. Prsi me na dotik že ves teden bolijo, zdaj pa me niti jajčniki ne bolijo več - razen tu in tam kaj špikne. Sem bila pa tako ''pametna'' (oz. prepričana, da bo M pritekla), da si nisem kupila testa, zdaj je pa že sobota popoldan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 18:20:17
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Punce, saj boste rekle, da sem nora!!! Mi ni in ni dalo miru in sem se zapeljala v bližnje mesto v drogerijo (in mimogrede zavlačevala z nakupom, ker je bil v neposredni bližini znanec in nisem hotela, da vidi moj nakup ) po First sign! Prejle sem ga naredila v kopalnici in sta se pred mojimi očmi skoraj takoj obarvali - sploh še ne dojemam!!! Nisem si mislila, da ju bom dočakala!!!! Se opravičujem za izbruh, ampak lahko mi verjamete, da sem vsa iz sebe! Tako da lepo prosim za roza barvo na seznamu - ostale pa, da se mi čim prej pridružite!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 18:38:55
|
|
|
|
agataema
|
Kolibri, naj imam čast in ti prva (med aprilčicami) čestitam. Želim ti lepo nosečnost in zdravega .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 18:57:45
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Najlepša hvala! Slikice ne znam prilepiti sem, zato sem jo dodala kar v album. Komaj čakam, da pride moj domov in mu povem. Po drugi strani pa ne vem, kako bom lahko še nekaj časa skrivala pred domačimi, čveka kot sem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 18:58:43
|
|
|
|
witch
|
KOLIBRI sem ti rekla da bo joj kak sem vesela za tebe čestitam in ti želim lepih 9 mesecev in decembra zelo glasnega naš lulajoči klub je pa prinesel dobre rezultate kar 3 , nažalost eno , jaz pa sem še vedno nekje v zraku
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 19:02:48
|
|
|
|
witch
|
Naš seznamček je pa vedno bolj roza barve bravo punce! kar tako naprej pikapoka za vse ki še lulate in za mene ki sem nekje vmes
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 19:27:52
|
|
|
|
briljantina
|
Aprilke, ve, ki že imate prve izkušnje, ali res začutite otrdlino tri prste pod popkom?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 21:10:55
|
|
|
|
twetka
|
puupeee moje kaj js to bereeem. Kooliiibriiiii ROZIIKAAAA!!!! Bravo punca, to delaj!!!! Čestitke!!!! Joj ta april pa je nosečk, sem zelo zelo vesela, ko se tako vrstijo ena za drugo, tako da zdej smo pa mi na vrsti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 21:53:26
|
|
|
|
xoxox
|
Čestitke KOLIBRI! Želim ti lepo . Se bereva pri decemberkah.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 22:48:18
|
|
|
|
twetka
|
js ne morem verjet, kolkim puncam je ta mesec ratalo, res sem pozitivno presenečena. Bravo še enkrat!! Prav ne morem si mislit, pred kakim mesecem smo pa še jamrale skupi in evo ene so že srečke Ful sem vesela, ker mislim, da zdej smo pa še ostale na vrsti da nam bogec malo pokaže, da je nekje in da nas čuva. Jao kolk sem se js dans dobesedno nažrla, bla na praznovanju in groza, vse blo tako dobro, da sem pojedla po moje hrane za ene dva dni. Sej ne, no tolk ne, samo mi prav nekak ne paše se mi zdi da mi hoče bit slabo. Punce neki me še zanima, tiste ko imate pco sindrom, če je katera med nami,ki ima isto kot js, no zanima me na koliko dni ste ponavadi imele tečko ko ste jo dobile brez pomoči kemije???? Mene prav muči kaj bo ta mesec z mano, a bo prišla ali ne in sploh ne vem kako si računat O in dneve prihajajoče tečke. Zdej 3 mesece sem točno vedla kako bo, ker je bila zaradi klomifena zdej me je pa kr malo strah a bo ali ne bo, kaj čem pol naredit, ko bi mogla na prvi dan menstre poklicat, da me naročijo za pregled in če je nebo ne vem kaj naredit, ker tega mi pa niso povedali in sem šele zdej poštudirala, da je verjetno spodaj zdravnica mislila da sem še na klomifenu, ne vem, čist sem bila zmedena in sem pozabla na to kaj naj v primeru če je nebi bilo.
< Sporočilo je popravil twetka -- 24.4.2010 22:54:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 9:01:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Twetka, jaz bi na tvojem mestu poklicala in vprašala, jaz imam tudi drugače PCO, kar pa sploh nisem vedela do pred kratkim, zaradi tega sem imela zelo dolge cikle tam od 35-37 dni in svojih ovulacij sploh nisem imela , jaz pa sem se toliko let trudila na , pa še zraven zapacane jajcevode imam....ahhhhh kaj še vse sem imela, da ne govorim.... Srečno, pa dobro zrihtaj
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:01:20
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj Punce kako ste? Danes je spet ena lepa sončna nedelja midva bova dan izkoristila za doooolg sprehod komaj čakam, da naredim kosilo in greva drugače pa pri meni ni nič novega.. ni in upam, da je nebo in bom nalulal končno en velik plus Lep dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:08:01
|
|
|
|
*Star*
|
ooooo kok je lušten naš seznamček ratal, upam, da se bo naval te roza barve nadaljeval do konca meseca Vsem novim nosečkam še tukaj čestitam in vam želim prečudovitih 9 mesecev Witch, jaz sem kar ok, no sem se že sprijaznila, da slabosti ne bodo še ponehale. Nekje sem tudi brala, da tiste, ki smo kontracepcijske slabo prenašale, je več verjetnosti za slabosti v nosečnosti, ker ne prenesemo povišano prisotnost hormonov Pa nikar ne verjemite vedeževalkam - meni je Renata napovedala zanositev v znamenju dvojčka 2011, pa kot vidite ni ravno tako in sem presrečna, da ni seveda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:11:55
|
|
|
|
lidik
|
KOLIBRI super, veš kako sem vesela za tebe. Bravo punca, sedaj pa čudovitih in da te decembra razveseli glasen, zdrav . witch jupi, tudi za tebe, to pa zdaj že ni kr tako, da toliko zamuja. Jaz ti povem, da se je tvoja pikica hotela še malo skrivati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:12:50
|
|
|
|
lidik
|
*Star* jaz sem pa kontracepcijske čisto brez problema prenašala, pa mi je tudi že tri dni skupaj slabo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:19:28
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik *Star* jaz sem pa kontracepcijske čisto brez problema prenašala, pa mi je tudi že tri dni skupaj slabo. Saj ni nujno, da je to to, menda je vzrokov za slabosti v nosečnosti lahko več... Jaz pa KT pa niti slučajno nismo bili dobri prijatelji... slabo, bruhala tudi 5x v eni noči, na koncu že čisto dehidrirana in nekako sumim, da sem si s tem popolnoma želodec uničila, ker sedaj lahko eno malenkost pojem, ki mi mogoče malo ne paše in mi je takoj slabo in bruham. Samo da nama hitro mine ta slabost, ker res ni prijetno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.4.2010 10:23:13
|
|
|
|
witch
|
ooo star in lidik samo da sta dobro in pikici ok, slabost bo pa tudi že minila držim pesti, da čim prej lidik jaz upam, da je nebo (zdaj zamuja že tretji dan), me pa skrbi, ker mi je decembra zamujala kar 10 dni takrat se mi je cikel čisto spremenil na teh presnetih 40 dni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?