|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
24.4.2010 13:58:48   
witch
Shilou ti kar pridi, da bom imela s kom čvekati user posted image

twetka hvala za pesti user posted image veš da jaz tudi za tebe in vse držim da bodo novičke čim boljše user posted image user posted image user posted image

xoxox veš da non stop mislim na tebe user posted image se ti je zgodilo kot se je začelo meni... ko je zamuljala je bil testek negativen in čez en teden pozitiven... upam, da bo res pri meni isto user posted image kako se počutiš?

kako so pa naše user posted image ? lidik, star, pika555, pinkalonca, zaljubljena? vam pikice kaj nagajajo? še vedno držim za vse vas pesti, da bodo pikice dobro rasle, v jokajoče decemberčke user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.4.2010 14:19:49   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: witch

xoxox veš da non stop mislim na tebe user posted image se ti je zgodilo kot se je začelo meni... ko je zamuljala je bil testek negativen in čez en teden pozitiven... upam, da bo res pri meni isto user posted image kako se počutiš?

Ja pa saj ti pravim, da sem prepričana, da se nam pridružiš pri decemberkah. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se počutim? Ma odlično. user posted image Sicer še vedno čutim bolečine v sp. delu trebuha in ščemenje, kot da bo zdaj zdaj pritekla user posted image . (A ni tako tudi pri tebi witch? user posted image ) Slabo mi ni čisto nič (trkamo na les), edino nič mi ne paše jesti. Danes nisem vedela kaj naj jem za zajtrk pa mi je zapasal sladoled z veliiiiiiikooooo sladkega greha. Boljše to kot nič. user posted image Joj in začela sem še bolj pogosto na wc lulat hodit. Na vsake 15 minut moram it. Me tako pritiska tale moja pikica in si zgleda tudi veliko prostora jemlje, da mi še trenerka ni več prav.  user posted image Kot, da bodo trojčki. user posted image Samo upam, da bo vse vredu s tole mojo pikico. Vse bom zdržala, tudi non stop bom na wc-ju sedela samo da dobim svoj mali zakladek.

Kdaj ponovno delamo testek witch? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.4.2010 14:39:11   
witch
super xoxox da si dobro user posted image naj tako ostane do decembra user posted image user posted image user posted image močno upam, da se vam pridružim in da mene ta moja pikica že zdaj zajebava in se noče pokazati user posted image saj njen oči je tudi nagajiv še zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image
testek pa bom ponovila (če ne pride seveda) verjetno v četrtek zjutraj user posted image ker grem zvečer na počitnice user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.4.2010 15:02:27   
Arwenko
Hola punce...pri meni nič novega. vsi znaki prisotni, boleče prsi, rahli krči, kr nekaj omotica, do zaostanka še 4 dni, do testa še 6, dnevi tečejo zeloooo počasi.

drugače smo pa pridni doma, delamo, rožice sadimo, itd.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.4.2010 15:10:16   
xoxox
Witch v četrtek pričakujem tvojo razveseljivo novico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Arwenko upam, da boš zdržala. Jaz sem komaj. user posted image Saj če so znaki potem je pa tudi user posted image . Navijamo tudi zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.4.2010 15:16:48   
twetka
Zdej je še mene začelo razganjat, pa sem nekak bila mirna pa sem na realnih tleh, ampak nekako ves čas razmišljam, da ta mesec bo, pa ne vem, niti nisva tolk pogosto user posted image ampak ne vem skoz so neki znaki čudni prisotni, po moje se mojim hormonom malo meša, ampak poskušam ignorirat vse ker itak je psiha. joj da le nebi bila psiha. user posted image user posted image kje je še 5.5. sem kr malo nervozna danes, vedno bolj me bo začelo mučit. Še dobro da imam zdej cel teden delo in nebom razmišljala pol se pa že začne naslednji teden. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.4.2010 15:30:32   
witch
Arwenko boš videla kak hitro teh 6 dni mine user posted image še petkrat spat pa že lulaš user posted image jaz bom držala pesti da bo velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image
twetka boš videla kak hitro bo minil ta teden... malo bodo prazniki, malo gremo na šiht in glej že je vikend user posted image
Verjamem pa obema, da je težko čakati. Zato sem jaz ta mesec že 2 dni prej test delala. Zdaj pa imam, pa še spet en teden čakati... no razen če prej ne pride user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.4.2010 17:26:27   
KOLIBRI
Punce, jaz pa vedno bolj razmišljam, da bi mogoče morala delati test. M še vedno ni in nič ne kaže, da bo prišla. user posted image  Prsi me na dotik že ves teden bolijo, zdaj pa me niti jajčniki ne bolijo več - razen tu in tam kaj špikne.

Sem bila pa tako ''pametna'' (oz. prepričana, da bo M pritekla), da si nisem kupila testa, zdaj je pa že sobota popoldan. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.4.2010 18:20:17   
KOLIBRI
Punce, saj boste rekle, da sem nora!!! user posted image  user posted image

Mi ni in ni dalo miru in sem se zapeljala v bližnje mesto v drogerijo (in mimogrede zavlačevala z nakupom, ker je bil v neposredni bližini znanec in nisem hotela, da vidi moj nakup user posted image ) po First sign!
Prejle sem ga naredila v kopalnici in sta se pred mojimi očmi skoraj takoj obarvali user posted image  - sploh še ne dojemam!!! user posted image   Nisem si mislila, da ju bom dočakala!!!!

Se opravičujem za izbruh, ampak lahko mi verjamete, da sem vsa iz sebe! user posted image

Tako da lepo prosim za roza barvo na seznamu - ostale pa, da se mi čim prej pridružite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.4.2010 18:38:55   
agataema
Kolibri, naj imam čast in ti prva (med aprilčicami) čestitam. Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image .

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.4.2010 18:57:45   
KOLIBRI
Najlepša hvala! user posted image

Slikice ne znam prilepiti sem, zato sem jo dodala kar v album.

Komaj čakam, da pride moj domov in mu povem. Po drugi strani pa ne vem, kako bom lahko še nekaj časa skrivala pred domačimi, čveka kot sem. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.4.2010 18:58:43   
witch
KOLIBRI sem ti rekla da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kak sem vesela za tebe user posted image user posted image čestitam in ti želim lepih 9 mesecev in decembra zelo glasnega user posted image  user posted image user posted image user posted image
naš lulajoči klub je pa prinesel dobre rezultate user posted image user posted image kar 3 user posted image , nažalost eno user posted image , jaz pa sem še vedno nekje v zraku user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.4.2010 19:00:09   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)user posted image
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__10__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.4.2010 19:02:48   
witch
Naš seznamček je pa vedno bolj roza barve user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punce! kar tako naprej user posted image user posted image
user posted image pikapoka za vse ki  še lulate in za mene ki sem nekje vmes user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.4.2010 19:27:52   
briljantina
Aprilke, ve, ki že imate prve izkušnje, ali res začutite otrdlino tri prste pod popkom?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.4.2010 21:10:55   
twetka
puupeee moje kaj js to bereeem. Kooliiibriiiii ROZIIKAAAA!!!! Bravo punca, to delaj!!!! Čestitke!!!! Joj ta april pa je nosečk, sem zelo zelo vesela, ko se tako vrstijo ena za drugo, tako da zdej smo pa mi na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.4.2010 21:53:26   
xoxox
Čestitke KOLIBRIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo user posted image . Se bereva pri decemberkah. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.4.2010 22:48:18   
twetka
js ne morem verjet, kolkim puncam je ta mesec ratalo, res sem pozitivno presenečena. Bravo še enkrat!!user posted image user posted image Prav ne morem si mislit, pred kakim mesecem smo pa še jamrale skupi in evo ene so že srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela, ker mislim, da zdej smo pa še ostale na vrsti da nam bogec malo pokaže, da je nekje in da nas čuva. Jao kolk sem se js dans dobesedno nažrla, bla na praznovanju in groza, vse blo tako dobro, da sem pojedla po moje hrane za ene dva dni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne, no tolk ne, samo mi prav nekak ne paše se mi zdi da mi hoče bit slabo. Punce neki me še zanima, tiste ko imate pco sindrom, če je katera med nami,ki ima isto kot js, no zanima me na koliko dni ste ponavadi imele tečko ko ste jo dobile brez pomoči kemije???? Mene prav muči kaj bo ta mesec z mano, a bo prišla ali ne in sploh ne vem kako si računat O in dneve prihajajoče tečke. Zdej 3 mesece sem točno vedla kako bo, ker je bila zaradi klomifena zdej me je pa kr malo strah a bo ali ne bo, kaj čem pol naredit, ko bi mogla na prvi dan menstre poklicat, da me naročijo za pregled in če je nebo ne vem kaj naredit, ker tega mi pa niso povedali in sem šele zdej poštudirala, da je verjetno spodaj zdravnica mislila da sem še na klomifenu, ne vem, čist sem bila zmedena in sem pozabla na to kaj naj v primeru če je nebi bilo.

< Sporočilo je popravil twetka -- 24.4.2010 22:54:22 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
25.4.2010 9:01:04   
Rakica_80
Twetka, jaz bi na tvojem mestu poklicala in vprašala, jaz imam tudi drugače PCO, kar pa sploh nisem vedela do pred kratkim, zaradi tega sem imela zelo dolge cikle tam od 35-37 dni in svojih ovulacij sploh nisem imelauser posted image , jaz pa sem se toliko let trudila nauser posted image , pa še zraven zapacane jajcevode imam....ahhhhh kaj še vse sem imela, da ne govorim....user posted image
Srečno, pa dobro zrihtajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
25.4.2010 10:01:20   
witch
Hej hoj user posted image Punce kako ste? Danes je spet ena lepa sončna nedelja user posted image user posted image user posted image midva bova dan izkoristila za doooolg sprehod user posted image komaj čakam, da naredim kosilo in greva user posted image drugače pa pri meni ni nič novega.. user posted image ni in upam, da je nebo in bom nalulal končno en velik plus user posted image
Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
25.4.2010 10:08:01   
*Star*
ooooo kok je lušten naš seznamček ratal, upam, da se bo naval te roza barve nadaljeval do konca mesecauser posted image user posted image

Vsem novim nosečkam še tukaj čestitam in vam želim prečudovitih 9 mesecevuser posted image

Witch, jaz sem kar ok, no sem se že sprijaznila, da slabosti ne bodo še ponehale.
Nekje sem tudi brala, da tiste, ki smo kontracepcijske slabo prenašale, je več verjetnosti za slabosti v nosečnosti, ker ne prenesemo povišano prisotnost hormonovuser posted image

Pa nikar ne verjemite vedeževalkam - meni je Renata napovedala zanositev v znamenju dvojčka 2011, pa kot vidite ni ravno takouser posted image in sem presrečna, da ni seveda.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
25.4.2010 10:11:55   
lidik
KOLIBRI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, veš kako sem vesela za tebe. Bravo punca, sedaj pa čudovitih user posted image in da te decembra razveseli glasen, zdrav user posted image .

witch jupi, tudi za tebe, to pa zdaj že ni kr tako, da user posted image  toliko zamuja. Jaz ti povem, da se je tvoja pikica hotela še malo skrivati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
25.4.2010 10:12:50   
lidik
*Star* jaz sem pa kontracepcijske čisto brez problema prenašala, pa mi je tudi že tri dni skupaj slabo. user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
25.4.2010 10:19:28   
*Star*

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Star* jaz sem pa kontracepcijske čisto brez problema prenašala, pa mi je tudi že tri dni skupaj slabo. user posted image user posted image

Saj ni nujno, da je to to, menda je vzrokov za slabosti v nosečnosti lahko več...
Jaz pa KT pa niti slučajno nismo bili dobri prijatelji... slabo, bruhala tudi 5x v eni noči, na koncu že čisto dehidrirana in nekako sumim, da sem si s tem popolnoma želodec uničila, ker sedaj lahko eno malenkost pojem, ki mi mogoče malo ne paše in mi je takoj slabo in bruham.

Samo da nama hitro mine ta slabost, ker res ni prijetnouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.4.2010 10:23:13   
witch
ooo star in lidik user posted image samo da sta dobro in pikici ok, slabost bo pa tudi že minila user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da čim prej user posted image user posted image user posted image

lidik jaz upam, da je nebo (zdaj zamuja že tretji dan), me pa skrbi, ker mi je decembra zamujala kar 10 dni user posted image takrat se mi je cikel čisto spremenil na teh presnetih 40 dni user posted image  

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?