Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:48:57
|
|
|
|
krtkova
|
ne morem verjeti, da je šla aglaia seznam popravljat! petrca - a ne, kako trpiva?? Nobeni ne bi tega privoščila. Vsakič ko vstanem in naredim korak me zaboli kot hudič, ko se obrnem na kavču, v postelji......
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, madona imam casa Dobim kaksno zvezdico za to mogoce?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ne morem verjeti, da je šla aglaia seznam popravljat! Zivi dokaz, da je vsak nadomestljiv ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:52:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Dobim kaksno zvezdico za to mogoce? ne vem, a dobiš pa našo pohvalo!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:54:36
|
|
|
|
krtkova
|
jst sm pa zdejle gledala poirota, film in vse OK, ful lep film oz. ful lepa pokrajina, snemano nekje v italiji (no, lahko bi bila tud dalmacija al pa grčija, skratka mediteran, čudoviti zalivi ob morju...), ful uživam in si predstavljam, kako bi bila sedaj tam.......nakar zakinkam ravno, ko poirot razloži KAKO so žrtev umorili!!! IN zdej ne vem nič.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Dobim kaksno zvezdico za to mogoce? ne vem, a dobiš pa našo pohvalo!! In mnozica znori: uuuuu, oooo, jeeeeej, forza aglaia!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst sm pa zdejle gledala poirota, film in vse OK, ful lep film oz. ful lepa pokrajina, snemano nekje v italiji (no, lahko bi bila tud dalmacija al pa grčija, skratka mediteran, čudoviti zalivi ob morju...), ful uživam in si predstavljam, kako bi bila sedaj tam.......nakar zakinkam ravno, ko poirot razloži KAKO so žrtev umorili!!! IN zdej ne vem nič. Beri knjigo. Btw, zakaj ignoriras moje vprasanje o rojstnodnevnem CDju?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 11:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeej, sasa je tu! To pomeni, da se ni rodila!! Ok, zdaj grem pa res pocivat. Aja, ena kolegica ima slogarco, ki ji ful zaupa in je cist napaljena nanjo in ta je ze prejsnji teden rekla, da bom rodila v roku enega tedna pa sem ji prej sms pisala, ce je mislila en teden al en mesec in mi je napisala, da je rekla, da v nedeljo. Hahaha, si predstavljate, da bom res?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:03:36
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Btw, zakaj ignoriras moje vprasanje o rojstnodnevnem CDju? joj, sori, čist pozabila odgovort!! Sm bila 100%, da je CD z uspavankami za otroka!!!! A ni? A je zame? Ja, pol ga pa moram poslušat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:22:36
|
|
|
|
sasa1975
|
ojla AGLAJA in vse ostale...ne nisem še rodila sem imela danes Gin. in ctg je situacija podobna kot pri tebi,jutri imam rok vendar je še plodovnice dosti,vrat se sicer mehča ampak dojenčica se še ni spustila dovolj,tudi popadkov še ni....v pon. imam spet ctg pa rekel mi je da naj grem na daljši sprehod po ravnem naj si zapisujem gibe.. tko da res tole čakanje se vlečeeeeeeeeee
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:27:44
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca - a ne, kako trpiva?? Nobeni ne bi tega privoščila. Vsakič ko vstanem in naredim korak me zaboli kot hudič, ko se obrnem na kavču, v postelji...... Jst hodim ko une kitajke z ozkimi kiklami do tal, ki ne morejo dolgih korakov delat. A obstajajo za spanje kakšne konjske tablete, po katerih se ponoči nič ne zbudiš? Ker če se ne zbudim, pol se mi tud obrnit ni treba. uuuuu, oooo, jeeeeej, .... aglai pa dogaja. Pol praviš, da boš v nedeljo rodila. Držim pesti.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 12:29:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:31:47
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 A obstajajo za spanje kakšne konjske tablete, po katerih se ponoči nič ne zbudiš? Ker če se ne zbudim, pol se mi tud obrnit ni treba. obstajajo, uspavalne!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:40:14
|
|
|
|
sasa1975
|
COJKA sem se spomnila tebe s sprehodi sm si že hotla rentat Čojo sej ne smemo biti nestrpne in poslušati svoje telo in naj narava naredi po svoje... NEKA NOČ,NAX,MARJANAJ ko bom vedla kaj več o plenicah se vam pridružim oziroma vas mamice vprašam za nasvet...ko boste kaj na sprehodu javite da se vidimo... KRTKOVA tale moderatorka mi je pa tolk živc potegnila ker napada po nepotrebnem...da bi ji svetovala naj se ne igra z nami da ne bo forum naenkrat prazen ker bo tihi štrajk MKBK AMAZONKA MIŠEK lep dopust uživajte še za nas malooo ŽIVA držim pesti upam da nisem katero izpustila ampak smo res luštna skupinica in me veseli da vas poznam lep wikend
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:48:40
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč No, lepo Nax, da me vsaj ti (in MM) nista zignorirale... Že itak se ne počutim več, da spadam sem. Jaz bom šla tudi danes v DM-a po enko, ker je Žak stalno moker (beri poscan), ker imam dvojko in ni ok. Mi je enke zmanjkal, pa sem tud mislila, da bo dvojka ok - očitno ne! Kljub kg smo očitno še presuhi v nogicah.. Zobotrebčki ni kaj. NN, oprosti...ni blo nić namerno...jst mam itak sama s sabo tok dela, da sploh ne registriram, da bi blo lepo od mene, če še kaj komentiram, ampak se bom popravla -sej kdor prizna mu je že pol oproščeno, a ni kao tko? Imam skoz filing, da se z Žakom odlično rihtata in da sploh ni panike. Edino žal mi je, ker nisem še nobene slikce od njega vidla. Ja moj je bil na začetku tud skoz poscan čez in čez, pa sem mela od Babylova pleničke, so mi ble boljše kot Pampers, potem smo šele od 8 kg dalje mel pamperske, ker so mi ble pa takret ful boljše, k so pa Babylove čist prepuščale. me pa ful zanima kake so te Lionstar k jih tle na RR skoz relamirajo. Pa Fixies (jih majo v BC so tud zlo zlo ok).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 12:54:53
|
|
|
|
mkbk
|
Ej, a mislte, da pol k rodimo ne bomo več luštno čebljale na RR? ...k sm mal čekirala seznamčič, pa se od unih, ki so rodile javlajta sam še nax in pa nn?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 13:05:17
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 KRTKOVA tale moderatorka mi je pa tolk živc potegnila ker napada po nepotrebnem...da bi ji svetovala naj se ne igra z nami da ne bo forum naenkrat prazen ker bo tihi štrajk hvala za podporo!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 20:06:17
|
|
|
|
krtkova
|
Sej ne morem verjeti, da nikjer nobene. Vse ste nekam šle!! Jst pa vam samo sporočam, da sva sestavila posteljico končno!! Je od mojga frend ukrivil raven šrauf v takega, kot nama je manjkal (en prov poseben, zvit)!! Sem ful vesela!! Jutri grem pa še po jogi!! Komi čakam, da lahko to vse zrihtam. Jutri me čaka tudi še likanje plenic, pa posteljnino dam prat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 20:27:13
|
|
|
|
mkbk
|
jst tuki!!!! zdej boš mela pa sobico tip top . Fajn so takile frendi, ki vse znajo...
< Sporočilo je popravil mkbk -- 23.4.2010 20:28:17 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 20:42:04
|
|
|
|
krtkova
|
a si vidla, k cel dan ni bilo nobene!! Hja, žal še ni vse tipi top, ker moramo še police dati na steno in le-te se "valjajo" po sobi, pa ene škatle tud delajo gnečo. Ampak...sej bo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 21:24:09
|
|
|
|
mkbk
|
ja, to bi se lahko oklical že za tihi štrajk.... Sva bla s Filipom mal v centru in je mrgolel Madžarov...drgač mam pa jest tud nizki štart, jutri pičiva, pa vidva, kdaj gresta?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 21:26:26
|
|
|
|
krtkova
|
sej sm vedla, tihi štrajk se je že začel, midve sva pa 2 stavkokaza (al kako se jim že reče). A vidva tud jutri gresta? Blagor vama!! Koliko časa vaju pa ne bo? Filip pri babici? Midva greva šele naslednji četrtek.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.4.2010 21:56:43
|
|
|
|
mkbk
|
Ah naju ne bo do pondelka zvečer, ampak boljš kt nč. Filip pa najbrž cel teden v Prekmurju ostane, tko da se mormo nujno kej dobit med tednom...
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?