|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
23.4.2010 16:35:04   
zaljubljena23
twetka, hvala

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
23.4.2010 16:45:44   
witch
Shilou kam si hodila k vedeževalki?
Meni je renata napovedala enkrat nosečnost zdaj kozorog, drugič kozorog 2011. Tak da dokler je ni, upam, da sem user posted image ... ker druga napoved je zanositev čez eno leto user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
23.4.2010 16:49:55   
KOLIBRI
3.tanci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
23.4.2010 16:57:13   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci

Tudi pri nas je danes zjutraj pokazalo user posted image .
Vendar pa sem v službi dobila nek rjav izcedek. Vem da to ni nujno nič hudega, ker sem ga imela tudi v 1 nosečnosti. Morala sem počivati, pa je po 2 dneh izginil. Ni pa rečeno.

Jutri test naredim še enkrat da bo črtica bolj jasna.

lp

Tebe sem pa kar spregledala user posted image
user posted image user posted image user posted image za črtico in držim pesti, da bo jutri močnejša user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
23.4.2010 17:26:28   
Shilou
witch na Ptuju eni gospe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
23.4.2010 18:14:37   
lidik
evo se vam oglasim še tukaj, da vam sporočim kaj sem izvedela. Rekel je da ni nič hujšega, plodeka še ni bilo videti, videla pa se je vrečka in notri mislim da "rumenjakoval lupinica" al kak se že reče. Mal me je sicer zmotlo, da po 6-ih tednih se še ne sliši srček, pa ok, glede na to, da je kar lepo rekel, da ni nič narobe, da tako zgodaj se ponavadi še itak ne vidi, da to ni nič narobe, da zaenkrat zgleda vse vredu. Predpisal mi je dabraston - ki pa ga je cela znanost dobiti - sem mogla v velenje po njega, ker drugje ga nimajo (baje da se ga ne da dobiti, in sploh ne vejo če ga bodo še delali). Ja pa eno kremo oz. neko tekočino mi je dal za vnetje, hmmmmm pa 14.5. je rekel da se vidimo. Aja pa še to mi je rekel, da ko izcedek (ki ga itak zdaj že res ni nič več) izgine lahko user posted image , ampak obvezno s kondomom, ker baje nožnica je kisla, sperma pa ne in če bi brez kondoma je velika verjetnost za vnetje, glede na to, da pa imam probleme z izcedki pa sploh niti slučajno ne brez kondoma.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.4.2010 18:15:14   
lidik
miklarom punca moja kaj jaz to berem. V ponedeljek pa po pingota? JUPI !!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.4.2010 18:18:38   
zaljubljena23
Lidik, definitivno je lahko prezgodaj za kakšnega srčka....Jaz imam pregled 3.5. pa sploh ne pričakujem, da bi se že videl plodek, bom N nekje 6t6d...Bolj pričakujem, da se bo videlo da je v maternici in da vse štima tako kot mora...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
23.4.2010 18:35:00   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image samo da ste obe ok user posted image  user posted image user posted image user posted image da te pikica nebo več strašila user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
23.4.2010 20:06:15   
lidik
ja witch tudi jaz upam, da me moja pikica zdaj neha strašit, ker zdaj pa se je že dvakrat poigrala. No sicer pa veš kaj, dokler samo straši in ni nič narobe, ji je vse odpuščeno. user posted image user posted image user posted image  Kakšno je pa pri tebi stanje?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
23.4.2010 20:22:26   
agataema
Lidik, jaz tudi upam, da te neha strašit. Ti dam jaz malo optimizma, jaz sem imela probleme s takimi izcedki na začetku ampak tudi potem zadnja dva meseca, pa je bilo vse ok. Ko bom še enkrat noseča se bom pa user posted image tistih 8 mesecev vzdržala, ker sem po user posted image v 29. tednu krvavela in imela potem še ves čas težave, sva se odločila da v drugo ne bova več tvegala. Sicer vem, da bo nama težko, ampak mislim, da je to edina stvar, ki jo lahko sam pripomoreš (če imaš seveda diagnosticirano rizično nosečnost, kot sem jo imela jaz), drugače je pa user posted image med nosečnostjo nekega posebnega pomena.

Mene je pa prej mož iz tujine klical in mi razlgal, da se mu bo zmešalo, ker naju tako pogreša, da sem skoraj jokala zraven, ker ponavadi sem jaz tista, ki sem čustveno nestabilnauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
23.4.2010 20:45:38   
KOLIBRI
Sem pokukala k decembrkam in vidim, da se je pri DIANE nosečnost že končala. user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.4.2010 22:34:07   
lidik
agataema hvala ti. Tudi jaz upam, da bo zdaj vse vredu. No sej veš kaj, mislim da tudi midva bova user posted image  za še kar nekaj časa izpustila. Sva se ravno včeraj pogovajala o tem in sva dognala, da bova potem nadoknadila ko bo bebica prišla. user posted image user posted image user posted image  Še dobro da imamo dva dedka in dve babici, da bosta kdaj uskočli pri varstvu, da bova midva lahko nadoknadila user posted image user posted image user posted image .

Tebi pa želim da čimprej zagledaš ponovni plusek in da v drugo ne bo niti rizične nosečnosti niti izcedkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
24.4.2010 6:59:20   
3.tanci
No, danes + še potrjujem. Upam da se bo z rjavim izcedkom končalo, in da začnem 100% uživati.

lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
24.4.2010 7:46:10   
3.tanci
Še to! Nekaj me pa vseeno skrbi. Ker očitno nisem držala dovolj časa palčke v urinu, se mi ni takoj obarvalo. Šele ko sem dala palčko v urin še enkrat za cca 2 sek, je tudi čez okenca potegnilo "vodo" in se je seveda takoj obarval +.
Kaj mislite sem naredila napako?, ali je bolje da še enkrat naredim test?

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
24.4.2010 7:50:21   
xoxox
Iskreno ti želim, da si srečka user posted image , vendar jaz bi vseeno raje za vsak slučaj test ponovila. Saj te nič ne stane (razen tistih par evrov). Vsaj ne boš v dvomih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa sigurna, da je to in boš to z novim testom samo še potrdila. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
24.4.2010 8:58:16   
witch
3.tanci user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image

lidik jaz sem ok. user posted image ni, imam občasne bolečine spodaj in občutek da bo vsak čas pritekla oziroma da mi že teče. Sem se pa včeraj temeljito s telesom pogovorila user posted image in sem mu zabičala, da naj me ne zajebava in naj user posted image če ima namen pride, če ne pa toliko boljše (ampak moram plusek nalulati). Tak da bomo videli, če me bo telo ubogalo... če nebo ga menjam za boljšega user posted image

Končno je ta druga polovica meseca malo bolj roza user posted image user posted image user posted image user posted image punce le tako naprej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 24.4.2010 8:59:26 >

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.4.2010 8:58:51   
witch
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)user posted image
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__9__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

< Sporočilo je popravil witch -- 24.4.2010 9:01:59 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.4.2010 9:13:51   
agataema
3. tanci cestikeuser posted image .

Lidik, hvala. Tudi jaz si samo to želim, da mi ne bi bilo treba spet preležati pol nosečnosti.

Lep dan vam želim, jaz grem v moj drugi dom, kjer se dobim s starši, sestro in svakom, bojo malo tamalega čuvali. Zvečer pa končno mož pride, tako da bomo vsi skupaj. Mali dans že ccelo jutro vpije ati, ati. Pol pa dopovej dvoletniku, zakaj atija ni domauser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.4.2010 10:04:20   
jacki
Drage mojo nove nosečke srečke ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PA je le seznam postal malo bolj pisan... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.4.2010 10:22:28   
3.tanci
Hvala vsem za čestitke. KO dojamem se selim na decemberke, ali pa na januarčice (bolj verjetno)

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.4.2010 10:42:37   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci

Hvala vsem za čestitke. KO dojamem se selim na decemberke, ali pa na januarčice (bolj verjetno)

Vabljena k nam decemberkam. user posted image user posted image user posted image In pa se opravičujem, saj sem šele sedaj ugotovila, da v mojem prejšnjem postu ni bilo zaznati, čestitke. user posted image Za svojo kurjo pamet krivim hormone. user posted image No, da popravim napako. Čestitke za plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesela sem, da nas je vedno več. Kako pa kaj ostale punce še kaj novega? Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dajte se potrudit, da bo ta mesec kljub slabim začetkom rekorden v številu user posted image .

Witch jaz sem prepričana, da se nam boš pridružila. Jaz sem imela ves čas neke bolečine v sp. delu trebuha in občutek, kot da bo vsak čas pritekla user posted image . Še vedno imam tak občutek in te bolečine. user posted image Sploh pa glede na to, da si naredila test in do danes še ni pritekla mislim, da ti ne zamuja samo zaradi psihe. Jaz sem ponavadi, ko je zamujala naredila test in ko sem videla, da je negativen je v parih dnevih pritekla. No tokrat ni in sklepam, da je tako tudi pri tebi.  user posted image

Želim vam lepo soboto.  user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.4.2010 11:49:33   
twetka
Kaj je zdej punce??? Nič rozik danes??? Kaj ga pa sračkate???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 3.tanci čestitke še od mene. Witch tale tvoja user posted image te pa ta mesec pošteno zafrkava. Če misli nej pride, al pa gre na dopust za 9 mesecev!!!! Upam, da bojo kakšne roza novičke čez par dni iz tvoje strani. Držim pestke, da me že vse boli.user posted image user posted image user posted image Punce vi pa dejte zame, pa kljub temu da je zelo zelo mala možnost zaradi mojega PCOS-a, ampak js ta mesec nekak res upam, pa ne vem zakaj. Nisem tolk pod stresom, mogoče bom še, upajmo da ne. Vedno bolj se približuje maj in upam, da nama maj čudežno prinese user posted image . Joj ko je taka mala možnost, samo nikoli ne veš kaj tvoje telo počne znotraj, kaj se dogaja, ker ne moreš videt, niti kontrolirat in js upam, da bo moje telo čudežno samo od sebe kaj naredilo. Zaupam vanj ful, pa upam da me ne prinese okoli. Je bil pa ta mesec zanimiv. Ponavadi sem js pred leti ko sem imela menstro bolj pogosto, čutila ene 14 dni pred tem veliko potrebo po user posted image to se zdej že dolgo ni zgodilo, niti med jemanjem klomifena, sedaj ta mesec pa spet in nekje sem brala da je to tudi znak za O. Hm,...čudeno res ampak ta mesec mi je pa res pasalo user posted image in to zdej ene 14 dni sem imela tak občutek, da sem bla kr precej nagajiva. Mogoče je to da sem se malo sprostila in ne mislim več samo na user posted image , kaj pa veš. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.4.2010 11:59:59   
Shilou
Živjo punce. Sem vas prišla malo pogledati, čeprav sem se že k majkam preselila,..

a imamo katero novo roziko? Globoko upam, da vam v čim večjem število uspe.

Toliko za inf. tale mesec imam zelo čudnouser posted image . Čisto malo,... hormoni so podivjali in vse prepisujem k stresu. Tako, da se čimmanj sekirajte tem bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki še čakate user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste že dočakaleuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
24.4.2010 12:30:49   
majčii
ojla  bejbike moje,.... čestitke vsem novim nosečkam :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?