Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 16:35:04
|
|
|
|
zaljubljena23
|
twetka, hvala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 16:45:44
|
|
|
|
witch
|
Shilou kam si hodila k vedeževalki? Meni je renata napovedala enkrat nosečnost zdaj kozorog, drugič kozorog 2011. Tak da dokler je ni, upam, da sem ... ker druga napoved je zanositev čez eno leto
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 16:49:55
|
|
|
|
KOLIBRI
|
3.tanci
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 16:57:13
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci Tudi pri nas je danes zjutraj pokazalo . Vendar pa sem v službi dobila nek rjav izcedek. Vem da to ni nujno nič hudega, ker sem ga imela tudi v 1 nosečnosti. Morala sem počivati, pa je po 2 dneh izginil. Ni pa rečeno. Jutri test naredim še enkrat da bo črtica bolj jasna. lp Tebe sem pa kar spregledala za črtico in držim pesti, da bo jutri močnejša
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 17:26:28
|
|
|
|
Shilou
|
witch na Ptuju eni gospe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 18:14:37
|
|
|
|
lidik
|
evo se vam oglasim še tukaj, da vam sporočim kaj sem izvedela. Rekel je da ni nič hujšega, plodeka še ni bilo videti, videla pa se je vrečka in notri mislim da "rumenjakoval lupinica" al kak se že reče. Mal me je sicer zmotlo, da po 6-ih tednih se še ne sliši srček, pa ok, glede na to, da je kar lepo rekel, da ni nič narobe, da tako zgodaj se ponavadi še itak ne vidi, da to ni nič narobe, da zaenkrat zgleda vse vredu. Predpisal mi je dabraston - ki pa ga je cela znanost dobiti - sem mogla v velenje po njega, ker drugje ga nimajo (baje da se ga ne da dobiti, in sploh ne vejo če ga bodo še delali). Ja pa eno kremo oz. neko tekočino mi je dal za vnetje, hmmmmm pa 14.5. je rekel da se vidimo. Aja pa še to mi je rekel, da ko izcedek (ki ga itak zdaj že res ni nič več) izgine lahko , ampak obvezno s kondomom, ker baje nožnica je kisla, sperma pa ne in če bi brez kondoma je velika verjetnost za vnetje, glede na to, da pa imam probleme z izcedki pa sploh niti slučajno ne brez kondoma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 18:15:14
|
|
|
|
lidik
|
miklarom punca moja kaj jaz to berem. V ponedeljek pa po pingota? JUPI !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 18:18:38
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Lidik, definitivno je lahko prezgodaj za kakšnega srčka....Jaz imam pregled 3.5. pa sploh ne pričakujem, da bi se že videl plodek, bom N nekje 6t6d...Bolj pričakujem, da se bo videlo da je v maternici in da vse štima tako kot mora...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 18:35:00
|
|
|
|
witch
|
lidik samo da ste obe ok da te pikica nebo več strašila
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 20:06:15
|
|
|
|
lidik
|
ja witch tudi jaz upam, da me moja pikica zdaj neha strašit, ker zdaj pa se je že dvakrat poigrala. No sicer pa veš kaj, dokler samo straši in ni nič narobe, ji je vse odpuščeno. Kakšno je pa pri tebi stanje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 20:22:26
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, jaz tudi upam, da te neha strašit. Ti dam jaz malo optimizma, jaz sem imela probleme s takimi izcedki na začetku ampak tudi potem zadnja dva meseca, pa je bilo vse ok. Ko bom še enkrat noseča se bom pa tistih 8 mesecev vzdržala, ker sem po v 29. tednu krvavela in imela potem še ves čas težave, sva se odločila da v drugo ne bova več tvegala. Sicer vem, da bo nama težko, ampak mislim, da je to edina stvar, ki jo lahko sam pripomoreš (če imaš seveda diagnosticirano rizično nosečnost, kot sem jo imela jaz), drugače je pa med nosečnostjo nekega posebnega pomena. Mene je pa prej mož iz tujine klical in mi razlgal, da se mu bo zmešalo, ker naju tako pogreša, da sem skoraj jokala zraven, ker ponavadi sem jaz tista, ki sem čustveno nestabilna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 20:45:38
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Sem pokukala k decembrkam in vidim, da se je pri DIANE nosečnost že končala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 22:34:07
|
|
|
|
lidik
|
agataema hvala ti. Tudi jaz upam, da bo zdaj vse vredu. No sej veš kaj, mislim da tudi midva bova za še kar nekaj časa izpustila. Sva se ravno včeraj pogovajala o tem in sva dognala, da bova potem nadoknadila ko bo bebica prišla. Še dobro da imamo dva dedka in dve babici, da bosta kdaj uskočli pri varstvu, da bova midva lahko nadoknadila . Tebi pa želim da čimprej zagledaš ponovni plusek in da v drugo ne bo niti rizične nosečnosti niti izcedkov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 6:59:20
|
|
|
|
3.tanci
|
No, danes + še potrjujem. Upam da se bo z rjavim izcedkom končalo, in da začnem 100% uživati. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 7:46:10
|
|
|
|
3.tanci
|
Še to! Nekaj me pa vseeno skrbi. Ker očitno nisem držala dovolj časa palčke v urinu, se mi ni takoj obarvalo. Šele ko sem dala palčko v urin še enkrat za cca 2 sek, je tudi čez okenca potegnilo "vodo" in se je seveda takoj obarval +. Kaj mislite sem naredila napako?, ali je bolje da še enkrat naredim test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 7:50:21
|
|
|
|
xoxox
|
Iskreno ti želim, da si srečka , vendar jaz bi vseeno raje za vsak slučaj test ponovila. Saj te nič ne stane (razen tistih par evrov). Vsaj ne boš v dvomih. Sem pa sigurna, da je to in boš to z novim testom samo še potrdila.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 8:58:16
|
|
|
|
witch
|
3.tanci čestitam in lepo nosečnost ti želim lidik jaz sem ok. ni, imam občasne bolečine spodaj in občutek da bo vsak čas pritekla oziroma da mi že teče. Sem se pa včeraj temeljito s telesom pogovorila in sem mu zabičala, da naj me ne zajebava in naj če ima namen pride, če ne pa toliko boljše (ampak moram plusek nalulati). Tak da bomo videli, če me bo telo ubogalo... če nebo ga menjam za boljšega Končno je ta druga polovica meseca malo bolj roza punce le tako naprej
< Sporočilo je popravil witch -- 24.4.2010 8:59:26 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 9:13:51
|
|
|
|
agataema
|
3. tanci cestike . Lidik, hvala. Tudi jaz si samo to želim, da mi ne bi bilo treba spet preležati pol nosečnosti. Lep dan vam želim, jaz grem v moj drugi dom, kjer se dobim s starši, sestro in svakom, bojo malo tamalega čuvali. Zvečer pa končno mož pride, tako da bomo vsi skupaj. Mali dans že ccelo jutro vpije ati, ati. Pol pa dopovej dvoletniku, zakaj atija ni doma .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 10:04:20
|
|
|
|
jacki
|
Drage mojo nove nosečke srečke ČESTITAM PA je le seznam postal malo bolj pisan...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 10:22:28
|
|
|
|
3.tanci
|
Hvala vsem za čestitke. KO dojamem se selim na decemberke, ali pa na januarčice (bolj verjetno)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 10:42:37
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci Hvala vsem za čestitke. KO dojamem se selim na decemberke, ali pa na januarčice (bolj verjetno) Vabljena k nam decemberkam. In pa se opravičujem, saj sem šele sedaj ugotovila, da v mojem prejšnjem postu ni bilo zaznati, čestitke. Za svojo kurjo pamet krivim hormone. No, da popravim napako. Čestitke za plusek. Vesela sem, da nas je vedno več. Kako pa kaj ostale punce še kaj novega? Držim pesti. Dajte se potrudit, da bo ta mesec kljub slabim začetkom rekorden v številu . Witch jaz sem prepričana, da se nam boš pridružila. Jaz sem imela ves čas neke bolečine v sp. delu trebuha in občutek, kot da bo vsak čas pritekla . Še vedno imam tak občutek in te bolečine. Sploh pa glede na to, da si naredila test in do danes še ni pritekla mislim, da ti ne zamuja samo zaradi psihe. Jaz sem ponavadi, ko je zamujala naredila test in ko sem videla, da je negativen je v parih dnevih pritekla. No tokrat ni in sklepam, da je tako tudi pri tebi. Želim vam lepo soboto.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 11:49:33
|
|
|
|
twetka
|
Kaj je zdej punce??? Nič rozik danes??? Kaj ga pa sračkate??? 3.tanci čestitke še od mene. Witch tale tvoja te pa ta mesec pošteno zafrkava. Če misli nej pride, al pa gre na dopust za 9 mesecev!!!! Upam, da bojo kakšne roza novičke čez par dni iz tvoje strani. Držim pestke, da me že vse boli. Punce vi pa dejte zame, pa kljub temu da je zelo zelo mala možnost zaradi mojega PCOS-a, ampak js ta mesec nekak res upam, pa ne vem zakaj. Nisem tolk pod stresom, mogoče bom še, upajmo da ne. Vedno bolj se približuje maj in upam, da nama maj čudežno prinese . Joj ko je taka mala možnost, samo nikoli ne veš kaj tvoje telo počne znotraj, kaj se dogaja, ker ne moreš videt, niti kontrolirat in js upam, da bo moje telo čudežno samo od sebe kaj naredilo. Zaupam vanj ful, pa upam da me ne prinese okoli. Je bil pa ta mesec zanimiv. Ponavadi sem js pred leti ko sem imela menstro bolj pogosto, čutila ene 14 dni pred tem veliko potrebo po to se zdej že dolgo ni zgodilo, niti med jemanjem klomifena, sedaj ta mesec pa spet in nekje sem brala da je to tudi znak za O. Hm,...čudeno res ampak ta mesec mi je pa res pasalo in to zdej ene 14 dni sem imela tak občutek, da sem bla kr precej nagajiva. Mogoče je to da sem se malo sprostila in ne mislim več samo na , kaj pa veš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 11:59:59
|
|
|
|
Shilou
|
Živjo punce. Sem vas prišla malo pogledati, čeprav sem se že k majkam preselila,.. a imamo katero novo roziko? Globoko upam, da vam v čim večjem število uspe. Toliko za inf. tale mesec imam zelo čudno . Čisto malo,... hormoni so podivjali in vse prepisujem k stresu. Tako, da se čimmanj sekirajte tem bolje. za vse, ki še čakate za vse, ki ste že dočakale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.4.2010 12:30:49
|
|
|
|
majčii
|
ojla bejbike moje,.... čestitke vsem novim nosečkam :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?