|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
11.4.2010 19:11:59   
witch
Shilou in kako je danes? So še bolečine? Mene še kar naprej boli spodnji del trebuha. Ko bi le bil že 22. bi obe vedele na čem sve user posted image Upam, da se bove obe pomaknile po seznamčku navzdol user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.4.2010 19:17:54   
Shilou
witch mene na čase kar boli. Zdaj trenutno je nežna bolečina. Na čase me tudi zapika v prsih. Tak občutek me daje, kot navadno dva dni pred pričakovano user posted image . Ampak za njo še je prehitro. Edino, če se mi je cikel pomešal in jo bom dobila pred 19. Skratka vse mi je čudno, ker cikle imam skoraj na datum redne. No bomo videli, držim nama pesti, da morda pa bo user posted image šla na dopust za 9. mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.4.2010 22:47:10   
zaljubljena23
Punci naj tale špikanja napovedujejo nekaj lepegauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.4.2010 8:13:03   
MEGi20
Da vam javim da je danes zjutraj prišla user posted image  in sem zelo zelo razočaranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.4.2010 8:51:25   
zaljubljena23
Megi user posted image user posted image user posted image Naj bo mesec maj, poln ljubezni, bolj radodaren do tebe in te razveseli s pluskom

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.4.2010 8:52:59   
*Star*
MEGi20, nikar bit žalostna, vem, da je težko. Evo en user posted image zate.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.4.2010 8:55:35   
witch
MEGi20 user posted image user posted image user posted image naj bo maj tvoj mesec user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.4.2010 8:18:53   
portorož
Pozdravljene dame!

MEGi20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vam sporočam, da moramo počakati na odstranitev pregrade, kar po zadnjih podatkih pomeni, da bomo čakali nekje do septembra user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je G svetovala, da med tem časom naj ne poskušava zanosit, da se ne bo spet nesrečno končalo (čeprav se nekaterim zgodi in je lahko vse ok, a nikoli pač ne veš).

Nisem si še opomogla od tega šoka, ker imam občutek, da se naš user posted image le še oddaljuje.

Ampak drugega kot čakat nama sedaj itak ne preostane.

Vsem vam želim čim bilj uspešne boje user posted image in čim več user posted image user posted image user posted image .

Bom vas pridno spremljala in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

pa pa

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.4.2010 9:12:07   
Monstera
portorož sploh se ne obremenjuj, čas teče tako hitro, ena dva tri pa bo september. Pa še poletje se začenja, pa veš, da ga je zmeraj premalo, zelo hitro bo minilo. Smo že sredi aprila, ali ni bilo učeraj novo leto? Važno da se ve kaj je narobe in kaj je treba narest, potreben je samo še čas pa bo.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.4.2010 9:14:26   
witch
portorož ti kar pogumno user posted image kot je rekla mostera bo september en, dva, tri tukaj. Potem pa bosta šla veselo na delo in dobila poletnega dojenčka user posted image moje mnenje je, da se vse zgodi z razlogom. Je že imel nekdo neke druge načrte s tabo in bo z user posted image počakal do jeseni. Takrat pa močno držim pesti, da vama uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.4.2010 9:59:31   
zaljubljena23
Portorož, zakaj pa do septembra? Drži se, boš videla, da bo čas hitro minil...Jaz sem imela SS maja, pa sva z mojim komaj po decembrski M dobila zeleno luč za ponovno delanje na bebici...Ampak pri meni se je vse tole zavleklo samo zaradi tega, ker sem šla v obravnavo na kliniko za neplodnost in so me potem od tam napotili na odstranitev za pregrado...Junija sem imela prvi pregled, ki je bil informativne narave, naslednji datum sem dobila oktobra, do takrat sem morala dati vse preiskave skozi (kri, UZ, moj spermiogram) in na UZ sem dobila samo potrditev, da pregrade je...Dobila napotnico za odstranitev in konec novembra klicala za datum in ga tudi takoj dobila...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.4.2010 12:16:33   
witch
Punce kje se skrivate? Nič se ne dogaja na tem forumu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.4.2010 16:51:34   
Shilou
witch sem tudi sama opazila, da ni nobene od nikoder. Škoda,..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.4.2010 19:23:28   
witch
zaljubljena še tukaj pikepoke, da nalulaš velik plus user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.4.2010 22:26:20   
zaljubljena23
Witch hvala...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.4.2010 9:33:58   
jacki
Jest pa mislim, da zato tu ni nobene,, ker vse pridno user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.4.2010 9:43:52   
lunainzvezde
Po dolgem času, se spet jaz malo oglasimuser posted image

Magi, naj ti bo mesec maj bolj naklonjen! zato še  user posted image user posted image prepusti se, nič preveč razmišljat, pa bo slej ko prej user posted image !

Portorož ne obupat..meseci res tako hitro tečejo, tako da se ne preveč obremenjevat, čeprav vem, da je težko. Ko vama bo namenjeno, bosta dobila user posted image

Megi20 user posted image user posted image user posted image

Pridno user posted image , saj vam res želim, da čimprej postanete user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa sem že pol leta brez KT in delamo na user posted image . Od tedaj sem imela cikle na 28dni (do +3dni)..torej sedaj pa sem že v 37dan ciklauser posted image   in še nisem dobila user posted image ..v četrtek sem že delala test, a ni pokazal user posted image  sedaj pa mi ni jasno, kr sem vedno imela redne mentruacije, ko sem jemala KT in sedaj pol leta (le kakšen dan več, kar je tako normalno), ni kakšne velike spremembe ali pa stresa v življenju, da bi lahko to povzročilo zamudo user posted image . Torej, kdaj po oploditvi, naj bi test pokazal user posted image ? 14 dni, mogoče? Najbolj logična razlaga se mi zdi, da sem ga delala prekmalu. Kaj vi menite? Od morebitni znakov sem opazila le, da sem zelo omotična skoraj vsak dan in pa utrujena. Lačna pa sem tako in tako skoz user posted image

Lep vikend želim!user posted image

Držim pesti, da čimprej postanete mamice user posted image

< Sporočilo je popravil lunainzvezde -- 17.4.2010 9:46:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.4.2010 10:59:05   
Monstera
lunainzvezde, 37. dan bi pomojem že kar moglo pokazat. Pa vseeno je vsaka ženska za sebe drugačna, tako da možno, da še ni dovolj hormončka sproščenega, pa zato ni pokazal +. Jaz bi čez par dni ali pa čez teden ponovila test, če bi bil zopet - bi klicala G. Držim pesti, da boš naslednjič zagledala +.

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
19.4.2010 10:23:06   
witch
shilou si že lulala? jaz še vedno držim pesti za plusek in mislim na tebe user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
19.4.2010 14:30:11   
*Star*
Punčke moje, kaj bo kmalu še kakšen plusek padel???
Držim pesti za vse vas...in navijam za plavalčke, da najdeju tapravo potuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.4.2010 15:42:02   
zaljubljena23
Moje tečke še ni...testka pa še tudi nisem delala

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.4.2010 15:52:50   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Moje tečke še ni...testka pa še tudi nisem delala

Zaljubljena, misliš, da je to to ? Kakšni so občutki?
Kdaj bo testek, da se nam pridružiš??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.4.2010 16:27:16   
ribica77
Portorož, tako kot pravijo druge punce, čas gre hitro naokoli... Drži se, uživaj te poletne dni, potem pa spet v akcijo user posted image user posted image user posted image !

MEGi20, tudi ti glavo pokonci. Uspelo vama bo v naslednjem krogu, ne skrbi!!!

Pa kje ste vse? Kje je kak plusek?

Lep dan želim!!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.4.2010 17:54:34   
Shilou
pozdravljene.

Moje tečke še ni. Test sem opravljala pred eno uro - je bil negativen. Tak, da se selimo v nov krog. Hvala vsem za pikepoke.

Upam, da boste ostale imele več sreče.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse punce, pa čimveč user posted image nalulajte.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.4.2010 18:58:48   
zaljubljena23
Star...Močno si želim...Ampak bomo videli...Upam na najboljše, pričakujem najslabše...Testek bom delala v petek...

Shilou, mogoče pa je bil testek narejen prehitro...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.