|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.4.2010 13:31:26   
tasa_m
No v glavnem da povem kako je bilo na razgovoru. Bili smo trije (moški+2 ženski). Gospa pred mano je bila noter 5.min. ven ni prišla glih nasmejana, ker ji je rekel da je vozniški izpit bolj ali manj nujen. Ona pa ga nima. Pol sem prišla jaz  user posted image ma razgovor je vodil en tak mlad moški (no nekaj čez 30). Sma kar hitro našla skupen jezik. Rekel mi je da ima razpisana 2 prosta mesta - trgovec in administrativna dela in mu naj povem katera si želim?! Mislim logo dad drugega user posted image   Ampak sem mu dala tehtna razloga zakaj enega in zakaj drugega. Na koncu mi je rekel da pameten odgovor .user posted image
No, naslednji teden bi naj  dobila odgovor  ampak bolj se je nagibal da bo po praznikih. Tak, da še držite pesti!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.4.2010 13:43:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No v glavnem da povem kako je bilo na razgovoru. Bili smo trije (moški+2 ženski). Gospa pred mano je bila noter 5.min. ven ni prišla glih nasmejana, ker ji je rekel da je vozniški izpit bolj ali manj nujen. Ona pa ga nima. Pol sem prišla jaz  user posted image ma razgovor je vodil en tak mlad moški (no nekaj čez 30). Sma kar hitro našla skupen jezik. Rekel mi je da ima razpisana 2 prosta mesta - trgovec in administrativna dela in mu naj povem katera si želim?! Mislim logo dad drugega user posted image   Ampak sem mu dala tehtna razloga zakaj enega in zakaj drugega. Na koncu mi je rekel da pameten odgovor .user posted image
No, naslednji teden bi naj  dobila odgovor  ampak bolj se je nagibal da bo po praznikih. Tak, da še držite pesti!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Super! Mislim, da je služba tvoja!
Tasa, pa je res to, da v L. trgovke delajo le cca 25 ur na teden in dobijo za to cca 750,00 EUR plače? user posted image  Če je to res, jaz menjam službo. Takoj!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.4.2010 13:44:55   
KOKICA32
Mariborčanke, kje se torej dobimo v torek in kdaj? Ob 09.30h in kje?  A gremo v Bumbarja????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.4.2010 14:23:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  Super! Mislim, da je služba tvoja!
Tasa, pa je res to, da v L. trgovke delajo le cca 25 ur na teden in dobijo za to cca 750,00 EUR plače? user posted image  Če je to res, jaz menjam službo. Takoj!!!!
670€+potni stroški in malica. Je pa res da je samo 25 urni delavnik ja.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.4.2010 14:24:18 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.4.2010 14:55:51   
tasa_m

Mariborčanke, kje se torej dobimo v torek in kdaj? Ob 09.30h in kje?  A gremo v Bumbarja????
Lahko gremo v Bumbarja ja... pametna odločitev user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 455
23.4.2010 15:19:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

Sem prišla na kavo na RR user posted image

Brin sploh še ni dober. Revež je tako zabasan, da se mi prav smili, čeprav je sam kar dobre volje - jaz bi bila taka veliko bolj tečna user posted image  Se pa pozna, da se prej zmatra. Danes je zaspal že po treh urah.

Pa bi lahko rekla ,jaz sem tudi potrebna nekega poživilauser posted image .

Saj lahko sedaj eno skupaj user posted image

Sicer pa poznam to, da si zraven pa mu vseeno uspe kako ušpičit. No, vse dobro, kar se dobro konča user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 456
23.4.2010 15:20:34   
Nina00

Tak mulca spita jaz,pa uživam v miru.Danes sem kosilo že pojedla ,ker drugač bi itak blo za večerjo.Kokica se opravičujem,da imaš danes postano malcouser posted image .
Pijem dudlera in ližem lešnikov kornet,komu lepšeuser posted image .
user posted image  Pa delaš lušte user posted image
Meni bo pa roka ravnokar odpadla, ker Brin spi pri meni v naročju. Ampak vsaj spi. Zgleda, da ga danes spet bolj nos matra. Pa sva bila pridna in ga danes že večkrat spucala.

user posted image user posted image user posted image Res ,da je boljše ,da vsaj tak spi kot,pa nič samo mame ,pa nasrkamo ni kaj.Mojadva ko sta prehlajena ,pa spimo sede.Sploh Tomaž njemu ful zateka nazaj in mu pol skoz zaletava in kašlja ko nor.
Jaz te občudujem, ker že eden rata zelooo težek, kaj pa šele dva.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.4.2010 15:22:05   
Nina00

Ajej, moj otrok noče spat. Komaj še stoji ampak spala pa nebo. Bog ne daj, lahko kaj zamudi.

Pridem zdaj v spalnico že ****-krat in zagledam fračo samo v bodyu in majčki. Hlače in zokne si je dol slekla user posted image Mislim ne,..user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Trenira za poletje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.4.2010 15:23:29   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  Bomo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.4.2010 15:25:58   
Nina00

A se boš zmenila, da boš ob tem uveljavljala skrajšani delovni čas? Saj denarja ne boveč, ampak boš imela vsaj plačane vse prispevke za polni delovni čas. Mogoče se poskušaj zmenit potem, ko boš že imela službo.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 23.4.2010 15:26:38 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 460
23.4.2010 19:56:10   
tasa_m

A se boš zmenila, da boš ob tem uveljavljala skrajšani delovni čas? Saj denarja ne boveč, ampak boš imela vsaj plačane vse prispevke za polni delovni čas. Mogoče se poskušaj zmenit potem, ko boš že imela službo.
Nina, ma mislim,da si moram sama vplačevat zraven do polnega. Ali kako si ti mislila?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 461
23.4.2010 19:56:23   
tasa_m
dober večer, bo kak čvek ali ne?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 462
23.4.2010 20:29:07   
Najaa
Sam da preberem za nazaj, pa se vam pridužim. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 463
23.4.2010 20:41:25   
Najaa

Čer.
Danes Tomaž naredil svoje prve tri korake samostojnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.4.2010 20:41:32   
Najaa

Moj otrok je samo klobase... kruh pa margarino pa mi ven špuka user posted image user posted image user posted image

moj pa nič klobas, od sira pa le feta sir, zdenko in kajmak!user posted image user posted image user posted image Nič trdih sirov!

kokica, tvoj ima mal balkanske krvi? user posted image user posted image

tasa, Lija ve kaj je dobro. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.4.2010 20:41:36   
Najaa

Dober dan!

Sem prišla na kavo na RR user posted image

Brin sploh še ni dober. Revež je tako zabasan, da se mi prav smili, čeprav je sam kar dobre volje - jaz bi bila taka veliko bolj tečna user posted image  Se pa pozna, da se prej zmatra. Danes je zaspal že po treh urah.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image za Brina.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 466
23.4.2010 20:41:41   
Najaa

Tole si pa kr kopirala na fb? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.4.2010 20:42:52   
Najaa
Evo, home alone, no lažem ne še. Moj še gleda film pol pa gasa. Nika spi, Tija tud menda... je pri babici pa verjetno še ne spi, ker tam je lahko dlje časa pokonci. user posted image

Kje ste zdej vse?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.4.2010 20:43:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tole si pa kr kopirala na fb? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja user posted image user posted image
ma se mi ni dalo 2-krat pisat user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.4.2010 20:43:47   
tasa_m

Evo, home alone, no lažem ne še. Moj še gleda film pol pa gasa. Nika spi, Tija tud menda... je pri babici pa verjetno še ne spi, ker tam je lahko dlje časa pokonci. user posted image

Kje ste zdej vse?

jaz sem tu na stolu pred računalnikom.
Ma sem požrla skoraj celo Milko ap mi je zdaj taaak slabo da joj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.4.2010 20:49:11   
tasa_m
Draga KOKICA!!

Evo, trudim se da bom kdaj pa kdaj tudi zvečer na RR tebe pa ni! Boš si mogla kak dan vzet tudi za nas.
Jaaa???
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.4.2010 20:50:51   
Najaa

Kje ste zdej vse?

jaz sem tu na stolu pred računalnikom.
Ma sem požrla skoraj celo Milko ap mi je zdaj taaak slabo da joj user posted image

Men je pa moj že več kot pol riževe čokolade pojedu, no pa sem jo le uspela še mal za sebe rešit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.4.2010 20:51:19   
Najaa

Draga KOKICA!!

Evo, trudim se da bom kdaj pa kdaj tudi zvečer na RR tebe pa ni! Boš si mogla kak dan vzet tudi za nas.
Jaaa???
user posted image user posted image

Ja, kr povej ji. Včasih smo ji bile pomembne, zdej pa takole. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.4.2010 20:51:33   
PERSIDA
Čer.
Ja mami spet prepevala do onemoglosti.Ampak je ratalouser posted image .Danes se mi ful čveka samo moram za brudera neko posebno darilo še danes narest ,ker nas jutri vabi na kosilo.Mogoče,pa zmorem obojeuser posted image .
Tasa ma tebe bi vsak mel ko prideš na razgovor tak,da mislim,da tu ni dileme.Seveda še naprej stiskamo pesti.Upam,da še niste pozable pesti za meneuser posted image .
Popoldan smo bili na enem obisku pri stari sodelavki in smo skoraj dve uri pohajali.Maladva kot ,da ju ni.Doma ,pa sta predtem tečnarla ko norca ,da jih mati dviguje od stikala do stikala ,pa še zmes se najde kaj na računalniški mizi,pa na regalu,ma za popuser posted image user posted image .No v glavnem smo se imeli lepo.Sedaj,pa spita ko dve bolhiciuser posted image .Upam na dobro noč je Tomažu že spet nekaj pricurjalo iz nosa.No ,če gremo preko tega samo z frcanjem še bomo pregurali.Ma ,če je to vreme fuuser posted image  do konca saj ne vem več kak jih naj oblačim.Al jima zimske pajace ven privlečem al kopalke.Eh,.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.4.2010 20:53:34   
PERSIDA

Kar trikrat zauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.