|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.4.2010 21:19:31   
tasa_m
Nazdravljot...

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.4.2010 21:20:53   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nazdravljot...

user posted image

Za mene en koktejl prosimuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.4.2010 21:22:04   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Al vdarima po Bumbaru še zoo?Itak do tja spijouser posted image
misliš rečt tvoja dva spita, moja pa se dere user posted image user posted image

Mi gremo dinozavre gledat tak da mal prej zavijta z AC. user posted image

ne, ker se midve radi vozima po AC user posted image user posted image user posted image

Pol pa kar direktivo do morja užgita. user posted image user posted image

če pa tebe ni na morju user posted image user posted image user posted image

Ja te pa v Domžalah dol z AC in v objem dinosov. Dej res pridita, to bi bil žur! user posted image user posted image user posted image

Persida, ni me treba pobrat, ker grem itak en dan drug teden na obalo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.4.2010 21:25:01   
PERSIDA
Tasa namrdajva še kokico ,pa ga vžgimo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.4.2010 21:27:50   
Najaa

No ajde, da vas vidim. Persida, ti si tak dolžna obisk, ker sta bavca prespala noč! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.4.2010 21:27:54   
tasa_m
Evo, za nas tri.. prave dame pijejo coctaile user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 506
23.4.2010 21:28:13   
tasa_m

ne zdaj tu na glas no... user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 507
23.4.2010 21:28:42   
tasa_m

No ajde, da vas vidim. Persida, ti si tak dolžna obisk, ker sta bavca prespala noč! user posted image

ja, pa še prej en izlet po MB. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
23.4.2010 21:29:51   
Najaa

Evo, za nas tri.. prave dame pijejo coctaile user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Teb pa seka danes. user posted image user posted image user posted image Pa hvala, tole bo pasal po breezerju, ker je tud sladko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 509
23.4.2010 21:30:18   
PERSIDA

Saj me nebi rabla spomnituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
23.4.2010 21:31:11   
Najaa

ja, pa še prej en izlet po MB. user posted image user posted image user posted image

Čaki, a izlet po MB, da jaz pridem si misla? Ja, to že, itak takoj ko bom lahko. Sam Persida je že doooolgo nazaj obljubila obisk, ko bosta bavca prespala noč. Takrat sem bila še na morju sam zdej se zadeva prestavi v Lj. user posted image
Za MB pa mal računaj mogoče proti koncu drugega tedna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.4.2010 21:31:55   
PERSIDA

Itak user posted image user posted image user posted image ,če drugo ne ,da vaju gor poberemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.4.2010 21:32:04   
Najaa

Pa te moram, ker maš ziher spomin ko emental sir. user posted image user posted image Vsaj jaz ga mam no, odkar sem Niko rodila.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.4.2010 21:34:12   
PERSIDA
Tasa hvala ful paše coctailuser posted image .Itak ,da sem kronikuser posted image .
Najaa kar obljubim to izpolnim.Sem mislila ,da bomo kaki izlet za prvomajske lahko vžgali proti morju ,pa si se preselila v meglouser posted image .No saj to gre tud venuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.4.2010 21:34:21   
tasa_m

Pa te moram, ker maš ziher spomin ko emental sir. user posted image user posted image Vsaj jaz ga mam no, odkar sem Niko rodila.

user posted image user posted image user posted image in zdaj ga mora imet še P.? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakon si naja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.4.2010 21:35:19   
tasa_m

Tasa hvala ful paše coctailuser posted image .Itak ,da sem kronikuser posted image .
Najaa kar obljubim to izpolnim.Sem mislila ,da bomo kaki izlet za prvomajske lahko vžgali proti morju ,pa si se preselila v meglouser posted image .No saj to gre tud venuser posted image
user posted image user posted image user posted image saj mogoče pa bodo sončni dnevi in boš mislila da si na morju user posted image user posted image user posted image   Najaa kaj mate kak bazenček da ji ga postaviš? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.4.2010 21:35:36   
PERSIDA

Veš kaj mi moj reče vse sproti pozabim kaj ,pa se tiče čveka ,pa nikol ne pozabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
23.4.2010 21:38:38   
tasa_m
Drage moje - Pametni pišejo... Akta!

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.4.2010 21:38:49   
Najaa

user posted image user posted image user posted image in zdaj ga mora imet še P.? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakon si naja user posted image user posted image

Ne ni treba, da ga ima kot ementaler. Lahko je gauda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.4.2010 21:38:51   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image saj mogoče pa bodo sončni dnevi in boš mislila da si na morju user posted image user posted image user posted image   Najaa kaj mate kak bazenček da ji ga postaviš? user posted image

Lahko kako sliko pokaže z I. ,pa bo približno enakouser posted image .
Moj bruder ,pa gre s frajlo za 10 dni na morje samo na hrvatijo.Moram jutri izprašat ,če me kje še lahko v kaki kufer spravitauser posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.4.2010 21:39:00   
Najaa

Lahko jo v ljubljanico vržem, no problem. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.4.2010 21:39:24   
Najaa

user posted image

Ja, lahko je napisat sam kaj če pol pozabiš prebrat? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.4.2010 21:39:54   
PERSIDA

user posted image

To rabim samo pri mojemuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.4.2010 21:41:15   
PERSIDA

Lahko jo v ljubljanico vržem, no problem. user posted image

Pa še za zdravje je dobrouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.4.2010 21:41:19   
trezika
Čer! Vidim, da vam dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.