|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.4.2010 8:26:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Lija mi je zakuhala in zdaj sem v velikem d*r*e*k*u*, ker če bo imela vročino še jutri nebo mogla v vrtec in jaz ne na razgovor. user posted image

Tašče+tasta ni doma-prideta v soboto, Tomaž mora v službo, ker je sodelavec na bolniški in je sam, moja mami ne more ker jim pridejo oknamerit za menjavo , drugega pa nimam user posted image user posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pa ne no, kaj nimaš nobene prijateljice, da ti počuva za tiste pol ure? user posted image Joj da sem zdej v Celju, bi ti jaz prišla malo počuvat.

pride tašča prej iz vikenda user posted image user posted image user posted image

drugače pa Najaa hvala ti user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Hura za taščo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.4.2010 8:26:18   
KOKICA32

kak mi je všeč, ko smo že cel dan na prvi strani, ne pa da nas iščem nekje na sredini druge strani user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.4.2010 8:26:20   
KOKICA32

Persida   user posted image user posted image user posted image user posted image za košnjo, za Tomažove prve korake, za ograjo,...za vse v glavnemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.4.2010 8:28:00   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.4.2010 8:31:30   
tasa_m
Moj otrok je samo klobase... kruh pa margarino pa mi ven špuka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.4.2010 9:55:35   
KOKICA32

Moj otrok je samo klobase... kruh pa margarino pa mi ven špuka user posted image user posted image user posted image

moj pa nič klobas, od sira pa le feta sir, zdenko in kajmak!user posted image user posted image user posted image Nič trdih sirov!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.4.2010 10:03:06   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

moj pa nič klobas, od sira pa le feta sir, zdenko in kajmak!user posted image user posted image user posted image Nič trdih sirov!

Pri nas ,pa se je eno,drugo ,tretjo,deseto,.....user posted image zato,pa mata skor kilo več od vaših.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.4.2010 10:04:18   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lija mi je zakuhala in zdaj sem v velikem d*r*e*k*u*, ker če bo imela vročino še jutri nebo mogla v vrtec in jaz ne na razgovor. user posted image

Tašče+tasta ni doma-prideta v soboto, Tomaž mora v službo, ker je sodelavec na bolniški in je sam, moja mami ne more ker jim pridejo oknamerit za menjavo , drugega pa nimam user posted image user posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To si ti rekla!!!!!
kaj naj tebe aktiviram? Če maš 2 bauceka doma, hočeš da ti Lija postavi bajto na glavo v tej eni uri al pa dveh. user posted image user posted image

Saj bi mi tebi prišli raztur naredituser posted image .Drugič ,pa saj veš kaj ti je moja mami reklauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.4.2010 10:11:44   
PERSIDA
Dan.
Maladva sem vrgla v posteljo ,ker od šestih že ordinirata,pa imata zdaj neko fešto v postelji se režita ko dva norca ,te,pa ne vem al si nage riti kažeta al kajuser posted image   .
Drugač,pa noč minila presenetjivo.Tomaž je edino dvakrat začel jokat ,ker je flokija zgubo.Ja ,pa za atija sem vstala ob pol štirih tak,da glih ni bla cvetoča nočuser posted image  ampak se je dalo preživet.
Kuhali bomo danes samo za mulca ,ker si je mami včeraj toliko skuhala ,da ima še danes.Oča ,pa je itak odišo,tak,da imamo fraj vikenduser posted image .Jutri ,pa braco vabi na kosilo.Popoldan ,pa bo biftek pado in kako naj pol hujšamuser posted image ,ne gre ,če glih me bo razneslo kmalu.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.4.2010 10:24:41   
KOKICA32

Dan.
Maladva sem vrgla v posteljo ,ker od šestih že ordinirata,pa imata zdaj neko fešto v postelji se režita ko dva norca ,te,pa ne vem al si nage riti kažeta al kajuser posted image   .
Drugač,pa noč minila presenetjivo.Tomaž je edino dvakrat začel jokat ,ker je flokija zgubo.Ja ,pa za atija sem vstala ob pol štirih tak,da glih ni bla cvetoča nočuser posted image  ampak se je dalo preživet.
Kuhali bomo danes samo za mulca ,ker si je mami včeraj toliko skuhala ,da ima še danes.Oča ,pa je itak odišo,tak,da imamo fraj vikenduser posted image .Jutri ,pa braco vabi na kosilo.Popoldan ,pa bo biftek pado in kako naj pol hujšamuser posted image ,ne gre ,če glih me bo razneslo kmalu.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kak ti mene vedno nasmejiš! Bravo!  Kak si v torek s cajtom? Je ata doma? Naš ni in bi se lahko kaj dobile????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.4.2010 10:34:43   
Nina00
Dober dan!

Sem prišla na kavo na RR user posted image

Brin sploh še ni dober. Revež je tako zabasan, da se mi prav smili, čeprav je sam kar dobre volje - jaz bi bila taka veliko bolj tečna user posted image  Se pa pozna, da se prej zmatra. Danes je zaspal že po treh urah.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.4.2010 10:37:26   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pa ne no, kaj nimaš nobene prijateljice, da ti počuva za tiste pol ure? user posted image Joj da sem zdej v Celju, bi ti jaz prišla malo počuvat.

pride tašča prej iz vikenda user posted image user posted image user posted image

drugače pa Najaa hvala ti user posted image

Zlata tašča user posted image  Tudi take so, a ne user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lijo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.4.2010 10:50:16   
Nina00

Čer.
Danes Tomaž naredil svoje prve tri korake samostojnouser posted image .
Danes sem kosilnico zakurblala ,sem jo pripelala iz servisa in zaenkrat delauser posted image .Trave v enem tednu ,da te kap .Pa ograjo na stopnišče smo namontirali tak,da ne bodo več tak privlačneuser posted image .Niso ,pa sedaj stopnice zanimive ampak ograja.Je reko moj kolega ,čuj ,da me že jutri nebote klicali ,da vam je kaj dol popadalouser posted image .Tu,pa ne morem dat roke v ogenjuser posted image .Da imamo vse predale dol zvezane mislim ,da ne rabim pravituser posted image .
Danes sem po dolgem času ju dala skup v sobo.In istočasno uspavalauser posted image user posted image user posted image .To mi delajuser posted image .Prvič ratalo upam ,da tudi drugič,tretjič,četrtič.....user posted image
Zadnjič ko je blo tak toplo sta zunaj po tlakovcih plazla in hlače na kolenih zgledajo kot v starih časih ko smo si kavbojke razrezali na kolenihuser posted image .Na teniskah ,pa bi jima mogla kovinsko ploščico gor datuser posted image .
Nič mati je crkjena gre spat.user posted image Lahko noč.
Same lepe novice user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tomaž za prve korake! user posted image user posted image user posted image  mami za hkratno uspavanje!

Se pa vedno tako nasmejem, ko berem tvoje opise dneva. Tako živo opišeš, da si vas kar predstavljam user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 23.4.2010 10:53:05 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.4.2010 11:41:14   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kak ti mene vedno nasmejiš! Bravo!  Kak si v torek s cajtom? Je ata doma? Naš ni in bi se lahko kaj dobile????

Bi šlo ja ,po mojem bomo mi tud sami p.s.kdaj,pa nismouser posted image .Mi 3je kar zauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.4.2010 11:44:28   
PERSIDA
Tak mulca spita jaz,pa uživam v miru.Danes sem kosilo že pojedla ,ker drugač bi itak blo za večerjo.Kokica se opravičujem,da imaš danes postano malcouser posted image .
Pijem dudlera in ližem lešnikov kornet,komu lepšeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.4.2010 11:54:02   
Nina00

Tak mulca spita jaz,pa uživam v miru.Danes sem kosilo že pojedla ,ker drugač bi itak blo za večerjo.Kokica se opravičujem,da imaš danes postano malcouser posted image .
user posted image  Pa delaš lušte user posted image
Meni bo pa roka ravnokar odpadla, ker Brin spi pri meni v naročju. Ampak vsaj spi. Zgleda, da ga danes spet bolj nos matra. Pa sva bila pridna in ga danes že večkrat spucala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.4.2010 11:54:57   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

Brin sploh še ni dober. Revež je tako zabasan, da se mi prav smili, čeprav je sam kar dobre volje - jaz bi bila taka veliko bolj tečna user posted image  Se pa pozna, da se prej zmatra. Danes je zaspal že po treh urah.

Pa bi lahko rekla ,jaz sem tudi potrebna nekega poživilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Brina
Bogi so ni kaj .Mojadva ko jima sesam iz nosa bi me zgrizla od jeze ampak hvala bogu ,da sem še zaenkrat bolj močna od njijuuser posted image .Sta ,pa zadnjič našla ta nastavek in ni treba trikrat ugibat kaj sta naredila z njim.En je tolko z njim drugi,pa se drl v cev. In pol čujem ,da Anžetu nekaj škripa v usti in pogledam in odlomljen del tistega tulčka na koncu.Mislim ni ,da ni še dobro ,da se je vse dobro izteklo in ,da se nista porezala ,ker ne vprašajte na mini miljončke se je razletelo ostalo.
Ja predvčerajšnjim,pa je Tomaž našel škarje tiste plastične ful velike.Smrkavec segne kjer si najmanj misliš.Saj sem vedno zraven samo včasih se mi že meša ko jima samo stvari stran piplemuser posted image .
In kaj tolko je očitno mrcko s škarjami ,da si je malo kožo precvikno.Nič ni jamro al kaj ,da bi mu kaj manjkalo samo naenkrat vidim ,da mu kri lije.Ma saj pravim pestro.Komaj čakam ,da shodita,pa ju pošljem na sprehoduser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.4.2010 11:58:22   
PERSIDA

user posted image  Pa delaš lušte user posted image
Meni bo pa roka ravnokar odpadla, ker Brin spi pri meni v naročju. Ampak vsaj spi. Zgleda, da ga danes spet bolj nos matra. Pa sva bila pridna in ga danes že večkrat spucala.

user posted image user posted image user posted image Res ,da je boljše ,da vsaj tak spi kot,pa nič samo mame ,pa nasrkamo ni kaj.Mojadva ko sta prehlajena ,pa spimo sede.Sploh Tomaž njemu ful zateka nazaj in mu pol skoz zaletava in kašlja ko nor.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.4.2010 12:22:27   
PERSIDA
To vam moram povedat se prej pogovarjam z enim znancem,pa mi razlaga o najstarejšem otroku ko je bil še tak mulc kot naši ,da je kar naprej zlagal piskre iz kuhinjskih predalov in pol so mu za rojstni dan kupili komplet piskrov.Na drugi strani,pa je dobil kuhalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Danes je star 11 let in se še danes z njimi igra na peskovnikuuser posted image user posted image user posted image .Res sem se nasmejala do solzuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.4.2010 12:44:51   
KOKICA32

To vam moram povedat se prej pogovarjam z enim znancem,pa mi razlaga o najstarejšem otroku ko je bil še tak mulc kot naši ,da je kar naprej zlagal piskre iz kuhinjskih predalov in pol so mu za rojstni dan kupili komplet piskrov.Na drugi strani,pa je dobil kuhalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Danes je star 11 let in se še danes z njimi igra na peskovnikuuser posted image user posted image user posted image .Res sem se nasmejala do solzuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.4.2010 12:45:59   
KOKICA32
Tak, malco sem pojedla. Persida super je bilo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pestro mate ni kaj vi v B.! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.4.2010 13:21:38   
tasa_m
Saj bi mi tebi prišli raztur naredituser posted image .Drugič ,pa saj veš kaj ti je moja mami reklauser posted image .
zmenjeno šefica! bom sprejela ponudbo, ko bo potrebno spet! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.4.2010 13:22:38   
tasa_m

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.4.2010 13:24:31   
tasa_m

.Komaj čakam ,da shodita,pa ju pošljem na sprehoduser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.4.2010 13:26:57   
tasa_m
Ajej, moj otrok noče spat. Komaj še stoji ampak spala pa nebo. Bog ne daj, lahko kaj zamudi.

Pridem zdaj v spalnico že ****-krat in zagledam fračo samo v bodyu in majčki. Hlače in zokne si je dol slekla user posted image Mislim ne,..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.