Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie010 Pozdravljene punce.. Tudi jaz vas že lep čas spremljam ampak po slabi izkušnji (sem bivša februarka 2010) sem nekako v strahu se veseliti na glas nove sreče. PDP 16.9.2010 Pričakujemo Vsem lep preostanek četrtka.. Amelie, pozdravljena med nami Žal mi je za tvoje prvo dete in upam, da bo tokrat vse okej in bo septembra v tvojem naročku malo, zdravo in navihano bitjece Janjika, tudi ti dobrodošla Sem prepričana, da nam boš znala odgovoriti na marsikatero vprašanje, glede na četico, ki jo že imaš doma IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 evo rezultati so prišli, dobimo ZDRAVEGA Lumpa, čestitke! Patronažna sestra: ja, zdaj je res tako, da jo mati sama pokliče. Če jo Jaz upam, da je ne bom rabila, kaj vem, se mi zdi kot nekak vdor v mojo intimo ... ? Izabelina, na kake seminarje hodiš? barbie195, čestitke za in veselo nakupuj binabina, vsaj vprašajo te, ne šušljajo za hrbtom Kako ste drugače? Jaz pridno v službi, potem pa letim za tri urice še na radio in freeeej vikend, no, če odštejem dve nagradni igri, ki ju imam za odvodit Skratka, komaj čakam jutri, hihi. Lepo bodite, uživajte na sončku in božajte buhije, ki veselo brcajo - mimogrede, moja tudi brca pod popkom, edino včeraj sem eno začutila 'izredno' visoko, kak cm pop popkom. Nato pa smo šli nazaj nižje Glavno, da so premiki, da so brcike