|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
23.4.2010 8:52:37   
hanizali
janjika in amelie010 dobrodošle med user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.4.2010 9:05:32   
Lenca78
Dobrodošle nove. Jest sm pa danes točno na polovici user posted image zdej pa sam še čakam tele brcike k jih še kr ni user posted image sam glede na včerajšnjo morgologijo je ful hiperaktivn ne vem zakaj še nič ne čutim upam da bo kmaluser posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.4.2010 9:10:49   
hanizali
lenca78 čestitam za morfologijo!!A se je vse v redu vidlo?Ker jaz jo imam v ponedeljek,ravno ko vstopim v 21.teden.LP

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.4.2010 9:12:16   
Lenca78
Hanizali vse nej bi se vidlo ok sej mi je kazala sam hehehe razn res očitnih stvari mi ni blo glih najbolj jasno kaj gledam user posted image je pa kr velik pridno raste po mamici user posted image LP

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.4.2010 9:36:47   
barbi195
hey beybe moje,

jaz sem tok vesela.... vam moram povedat.
Prihajam iz morfologije user posted image in z mojim podnajemnikom je vse tako kot mora biti, se je pa dete tudi razkrilo in....
dobimo user posted image . Res sem vesela, zato ker je vse ok in tud zato ker bom končno lahko začela kupovat vse cuty cunjce za punčke. user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.4.2010 9:44:25   
hanizali
barbi95 čestitke za vašo pupiko!!!!!!!!

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.4.2010 9:51:48   
malecka_mateja
jutro!

dobrodošle noveuser posted image
čestitke vsem za dobre preglede in AC.user posted image user posted image user posted image
naša bejba je malenkost bolje danes bodo Ab verjetno začeli delovati,včeraj je bila še kr boga cel dan z visoko vročino.amapk sej bo.

grem počasi gledat kaj bom kuhala.mam čas ker princesa spi.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.4.2010 10:00:53   
bambinca
hanizali tud jest mam v ponedeljek morfouser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
23.4.2010 10:22:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

zanima pa me nekaj tiste katere ste že bile v porodniški in ki delate ; in sicer zanima me ali ste takrat ko ste bile v porodniški dobile regres????? 

jaz sem za lansko leto dobila celoletni regres - ti pripada, sla sem na porodnisko konec junija, leto 20010 pa ne bom dobila regresa ker grem iz ene porodniske v drugo - nisem pa zaposlenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbi195

hey beybe moje,

Prihajam iz morfologije in z mojim podnajemnikom je vse tako kot mora biti, se je pa dete tudi razkrilo in....
dobimo . Res sem vesela, zato ker je vse ok in tud zato ker bom končno lahko začela kupovat vse cuty cunjce za punčke.

bravo za pupouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.4.2010 10:41:51   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: barbi195

hey beybe moje,

Prihajam iz morfologije user posted image in z mojim podnajemnikom je vse tako kot mora biti, se je pa dete tudi razkrilo in....
dobimo user posted image . Res sem vesela, zato ker je vse ok in tud zato ker bom končno lahko začela kupovat vse cuty cunjce za punčke. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image čudovito, čestitam za pupouser posted image user posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 535
23.4.2010 11:13:59   
binabina
joj kako sem jezna kot user posted image !!!!!!! tukaj kjer delam delajo po večini samo moški in dve ženske v pisarni in ne vem kako se je izvedelo da sem noseča!!!! ne saj se ne gre za to ampak malo čudno mi je ker me vsak ko gre mimo vpraša a si res noseča????? ja mislim halo !!!! nisem tak tip da bi se hvalila okrog vauuuu jaz sem pa noseča,........ no svojim najbližjim sem povedal  so bili veseli ampak tem pa sploh ne vem kdo jim je povedal, pa še tko čudno mi je  vse skupi,... ne vem zakaj ,....  itak pa bodo videli čez kak mesec dva, kos e mi bo pozanlo ,.... je smešno da kakor me kateri dan ni že vsi sprašuejjo kje sem????

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.4.2010 11:15:09   
binabina
aha no potem pa bom tudi jaz na morfologiji vprašal aza splo če to dete nebo preveč sramežljivo ???'

aha a če pri morfologiji reče določen spol je potem to 100%????????????

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.4.2010 11:17:36   
bambinca
binabina 100% so samo genski testi in tisto, kar držiš v roki, ko rodiš user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 538
23.4.2010 11:46:53   
barbi195

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

binabina 100% so samo genski testi in tisto, kar držiš v roki, ko rodiš user posted image

ja, ja to je čisto res, je pa tudi morfologija zelo zanesljiva, če se dete pokaže user posted image . Pri Lovru je tko lepo nekaj bingljalo med nogicami, da ni bilo dvoma. Sedaj, pa tistega kar je bilo pri Lovru ni bilo videt user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
23.4.2010 12:17:47   
Izabelina
dobrdan!

še sm u civilizaciji... mam eno uprašanje: a je to uredu, da se malega čuti par cm pod popkom? men je to tko preblizu potencialna izhoda, da me kr mal skrbi user posted image

a ne bi mogle bit brce mal višje, al je to use pod kontrolo?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.4.2010 12:19:59   
Anonimen
izabelina jaz mislim da je to normalno... maternica je itak v začetku pod popkom, torej tut bebi... jaz ga naprimer skoraj čist spodaj čutim, ker ga nosim bolj nizko in na zunanji steni user posted image

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
23.4.2010 12:31:20   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dobrdan!

še sm u civilizaciji... mam eno uprašanje: a je to uredu, da se malega čuti par cm pod popkom? men je to tko preblizu potencialna izhoda, da me kr mal skrbi user posted image

a ne bi mogle bit brce mal višje, al je to use pod kontrolo?

vse pod kontrolo user posted image  Maternica v naših tednih(jaz em 21.teden), sege le kak cm nad popkom, ampak jaz vse brcike čutim ornk nizko dol.

barbi....čestitke za dobro morfologijo in pupiko. Joj sem vam kr mal fovš ker veste, kaj boste imele. Ampak mi pa zaenkrat še ni žal, da nisem vprašala (tudi na željo moža), sem pač "kinder suprise" v pravem pomenu besede. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 542
23.4.2010 12:36:11   
Izabelina
okej... sam, da ne bo predčasno vn padu user posted image

drugač je pa kr fino, k se čuti user posted image ... tko usaj skoz vem, da je neki... pa da ni kej narobe...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.4.2010 12:57:10   
ŽanaTaja
Pozdravljene punce...

Končno sem spet med vami...selili smo se in da se je vse uštima je kr trajalo...

Sej niti nimam časa brat za nazaj, bom počasi, vidim, da smo že v drugem delu...user posted image
No tudi jaz imam morfologijo 5.5 in komaj čakam ,da vidim kako je že zrasla ta naša pupika...mal jo že čutim, ne še nekaj ful ampak je pa vedno bolj pogosto..user posted image user posted image

Kako pa ostale čutite?' Me je strah da ni kaj ok...da bi jo že morala bolj čutit...se ne spomnim kako je bilo pri Žanuuser posted image

No lepo bodite in uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 544
23.4.2010 12:57:19   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

tele hlače so zakon! http://www.fissshy.com/index.html

Evo, porocam v ponedeljek ali torek, ko dobim posiljko :)) Narocila sem zelene, dolge...nekeko imam raje dolge hlace. Sej sicer izgledam cist manekensko...pa vseeno :)))))

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 545
23.4.2010 13:08:52   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: amelie010

Pozdravljene punce.. user posted image
Tudi jaz vas že lep čas spremljam ampak po slabi izkušnji (sem bivša februarka 2010) sem nekako v strahu se veseliti na glas nove sreče.

PDP 16.9.2010
Pričakujemo user posted image user posted image

Vsem lep preostanek četrtka..

Amelie, pozdravljena med nami user posted image Žal mi je za tvoje prvo dete in upam, da bo tokrat vse okej in bo septembra v tvojem naročku malo, zdravo in navihano bitjece user posted image Janjika, tudi ti dobrodošla user posted image Sem prepričana, da nam boš znala odgovoriti na marsikatero vprašanje, glede na četico, ki jo že imaš doma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

evo rezultati so prišli, dobimo ZDRAVEGAuser posted image

Lumpa, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Patronažna sestra: ja, zdaj je res tako, da jo mati sama pokliče. Če jo user posted image Jaz upam, da je ne bom rabila, kaj vem, se mi zdi kot nekak vdor v mojo intimo ... user posted image ?

Izabelina, na kake seminarje hodiš? user posted image

barbie195, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veselo nakupuj user posted image

binabina, vsaj vprašajo te, ne šušljajo za hrbtom user posted image

Kako ste drugače? Jaz pridno v službi, potem pa letim za tri urice še na radio in freeeej vikend, no, če odštejem dve nagradni igri, ki ju imam za odvodit user posted image Skratka, komaj čakam jutri, hihi.

Lepo bodite, uživajte na sončku in božajte buhije, ki veselo brcajo - mimogrede, moja tudi brca pod popkom, edino včeraj sem eno začutila 'izredno' visoko, kak cm pop popkom. Nato pa smo šli nazaj nižje user posted image Glavno, da so premiki, da so brcike user posted image user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.4.2010 13:13:50   
Izabelina
Izabelina, na kake seminarje hodiš?

Geštaltpedagogika v celju... traja 2 leti... verjetno ne bom mogla zdej v tej "rundi" dokončat... bom vidla kako bo...

(pa ker bo verjetno kdo uprašau kaj je to geštalt vam kr link napopam, že v naprej user posted image http://gestaltpedagogika.rkc.si/?id=6&fmod=0 )

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.4.2010 13:14:44   
meTuljcica88
Živjo..Jaz se vam javljam po dolgem času..Tudi jaz sem imela danes pregled..pa se naš/naša navihanka ni hotela pokazat da bi videli ali je punčka ali fantek user posted image bomo morali počakati..Men pa moja G ni pokazala mojega bejbija sam moj je vse videl user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.4.2010 13:25:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

joj kako sem jezna kot user posted image !!!!!!! tukaj kjer delam delajo po večini samo moški in dve ženske v pisarni in ne vem kako se je izvedelo da sem noseča!!!! ne saj se ne gre za to ampak malo čudno mi je ker me vsak ko gre mimo vpraša a si res noseča????? ja mislim halo !!!! nisem tak tip da bi se hvalila okrog vauuuu jaz sem pa noseča,........ no svojim najbližjim sem povedal  so bili veseli ampak tem pa sploh ne vem kdo jim je povedal, pa še tko čudno mi je  vse skupi,... ne vem zakaj ,....  itak pa bodo videli čez kak mesec dva, kos e mi bo pozanlo ,.... je smešno da kakor me kateri dan ni že vsi sprašuejjo kje sem????

te razumem, sama sem delala v moskem kolektivu, le ena sodelovka - 2 meseca vec noseca kot jaz - ampak sva bile obe tiho tko da dokler ni sef vedu noben ni vedu,pa kaj sumis kako bi loh zvedl - a se ti pozna - ves, jaz sem mislila da se nic ne vidi pa se jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Patronažna sestra: ja, zdaj je res tako, da jo mati sama pokliče. Če jo Jaz upam, da je ne bom rabila, kaj vem, se mi zdi kot nekak vdor v mojo intimo ... ?

ja same jo moramo poklicat!
jaz jo naceloma res ne rabim - edino da popek porihta, samo je tok zakon zenska da jo bom definitivno - pa k je bila pri meni za hcerko...je izvedela da bo babi...hehe

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.4.2010 13:31:54   
corfu
meTuljčica, oprosti ampak saj si nekaj stara, zakaj pa ne poveš svojega mnenja, zakaj ji enostavno nisi rekla, da želiš tudi sama pogledati in da ne vidiš? No, jaz pač bi, pa še velikokrat se boš morala za svojega otroka postavit in kakšno rečt, žal tako je, razmisli....

A po novem sam pokličeš če želiš patronažno, ni več obvezno, no 2,5 leti nazaj je še bilouser posted image Jaz jo bom tudi poklicala, ker je fejst ženskauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?