|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
22.4.2010 10:33:30   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Takole je, vsak letalsi prevoznik ima svoja pravila in, ta pravila najdes na njihovi spletni strani. Sicer pa jaz vem za tiste s katerimi ponavadi letim in ce ti kaj pomaga je takole:

Adria Airways:
po 32. tednu nosečnosti pa za potovanje z letalom potrebujete zdravniško spričevalo, ki mora biti izdano največ sedem dni pred datumom potovanja in s katerim zdravnik potrjuje, da potovanje vaši nosečnosti ne bo škodovalo. Potovanje z letalom je neprimerno za nosečnice sedem dni pred porodom ter za matere in dojenčke v prvih sedmih dneh po porodu.

Swiss:
In case of a pregnancies without complications, you can fly up to the 35th week without any health risk for the child. After the 36th week you need a certificate from your doctor stating that you are fit to fly. General recommendations to postpone your flight: If you are expecting more than one child, have already suffered a miscarriage, have cardiovascular ailments during your pregnancy.

KLM:
During the last 4 weeks of your pregnancy, when you are 36 weeks pregnant, you should not embark on a flight. If you are expecting more than one baby, you should avoid flights once you are 34 weeks pregnant. It is also recommended that you consult your physician before reserving a flight if you have been confronted with any complications during your pregnancy.

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Dajte mi nekaj povedat prosim: nekje sem zasledila, da v zadnjem trimesečju ne smeš na letalo. Je to res (pozbila sem vir) ali je odvisno od prevoznika do prevoznika?

Ooo NiNibo, hvala ful za te detajle user posted image

benika, kaj pa ješ?

Uh, upam, da vas ne boli več, se res sliši, kot da smo sto let stare user posted image Je pa škoda, ko bolečine preprečujejo, da bi v miru užival vv nosečnosti user posted image Jaz trkam, zaenkrat me še ne nič ne trga ... laleila, praviš, da se širiš v kolkih, pa da te narazen tišči - daj povej, koliko te je drugače čez boke? Realno, pred nosečnostjo? K jaz imam malo širše, pa upam, da tega narazen tiščanja ne bo kaj preveč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Tko mi samo od pregleda in smo izvedeli kaj bomo dobili. Sem mojemu obljubila, da ne bom zivi dusi povedala in moram biti sedaj tiho user posted image . Bom pa takole rekla, sva ful vesela-moj mozek bo dobil tisto kar si je zelel user posted image .

Hihi, kaj pa si je možek želel? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

midva z mojim ne živiva skupi, tut tko najina komunikacija bol peša k ne... sam to se da use uredit... uglavnem, učer čis žalostna mu pošlem sms, če je doma pa če ga lahk pokličem... najprej 10 minut čakam na odgovor, dobim prazn sms, pol me pa pokliče da gre na koncert pa da se jutr slišva... do takrt sm še zadržvala souze pol pa nism več mogla...

user posted image user posted image user posted image

Teodora, joj, v nič kaj lušni situaciji nisi ... Te pa čisto zastopim, tudi moj je želel cerkveno poroko, pa je jaz nekako ne sprejmem, ampak je k sreči on odstopil in s ebova ženila le civilno. Starši itak nimajo besede pri tem.

Je pa tako, kot praviš - pod njihovo streho so njihova pravila in malo verjetno je, da se bo situacija spremenila. Kako pa gledaš na krst, si za ali bi rajši počakala, da se dete samo določi kaj in kako? Mogoče pa lahko sčasoma skleneta kak kompromis in prideš do poroke. Pa saj ne rabi biti pri Jankoviču :) Toliko je lepih lokacij, mogoče se da najeti matičarja in vaju poroči pred kako cerkvijo - pa ima on del cerkve user posted image Težko je to in verjetno bo potrebno še precej prilaganj, če sta si na tej temi tako različna.

Po drugi strani pa - zdaj, v tem trebutku, ne moreš ničesar spremeniti. Torej pozabi, zavestno odmisli in se nasmehni mali štručki, ki jo nosiš pod srčkom. Ne sekiraj se zdaj, bo potem dovolj časa še za vse user posted image

tpmczato, ker zibelko ponavadi najkasneje do 6m prerastejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Zanima pa me še kdaj naj bi se prijavile v šolo za starše in pa še ali je važno kje jo delaš, če sem iz Ljubljane roditi pa mislim v Postojni kam naj jo grem potem delat?

Jaz tudi. Kako pa misliš roditi?

Tinkatonka, jaz v službi jočem kot dež po tem pismu ... Joj, iskreno upam, da bo z našimi sončki vse okej in da bodo njihovi premiki, dotiki, vse močnejši. Pobožajte buhijeuser posted image

----

Ne vem, če smem - tiste punce, ki ste FB: Če se pridružite fan pageu trgovinice v kateri delam (info na ZS, da me ne bo kdo obtožil reklame) user posted image in potem na ta page povabite svoje prijatelje ali prijatelja, nam na mail posredujete svoje podatke in ste vključene v nagradni igro, ki se zaključi jutri ob polnoči. Je pa to trgovinica, ki je tudi v RR vodiču (http://www.ringaraja.net/katalog/orca-spletna-trgovina) z organsko kozmetiko za vse - mogoče kateri pride prav kak balzam proti strijam, otroška kozmetika ipd ... user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.4.2010 10:52:35   
tinkatonka
Božička09...potem pa ne delaš tako daleč stran od mene. Jaz sem prej delala na Kotnikovi, tak da sem šla vsak dan tam mimo in kdaj špegala čez izložbo notri. sem že med fani, zdaj pa upam, da še kaj zadanem :)   

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.4.2010 10:56:28   
nushka
Lepo pozdravljene vse skupaj,

kot berem, debatirate o mrtvorojenih otrocih in o tem, kako je vaša prijateljica, ki se ji je to naredilo, odmaknjena od vas. Tudi sama sem lani februarja izgubila dve enojajčni dvojčici v 24. tednu, s tem, da se je prva rodila mrtva, druga pa je živela še kakšnih 10 minut. Niso je priklopili na aparate, saj je bila težka komaj 480 g. Zdaj si sicer mislim, da po eni strani boljše, lahko bi bila težek invalid. Želim vam povedat samo to, da ni večje bolečine, pa sem sama kar velik realist. Skoraj nikoli ne gledam na temno stran, vedno pomislim na dobro. Od tega je že več kot eno leto, pa sem takrat in sedaj vsepovsod videla nosečnice (trenutno sem tudi sama noseča cca. 20. tednov), ki jih prej nisem. Ko sta mi dve moji ful dobri kolegici povedali malo za nesrečnim dogodkom, da sta noseči, sem bila depresivna cel teden. Ko sta pa potem rodili, pa itak. Ful jima privoščim, ampak je prevelika bolečina, da bi lahko bil imun. Tudi jaz sem se veselila in jima kazala vesel obraz, ampak globoko v sebi pa sem jokala. Takšni prijateljici nikar ne zamerite, pustite, da ona pride do vas in ne v njo drezat. Čas celi rane, vendar teh ne more. Mislim, da je to bolečina, ki jo nosiš celo življenje. No, to je samo moje mnenje.

Lahko me dodate na seznam, rok poroda 12. 9., druga nosečnost, starost 29 let(ob roku 30), iz SG. Aja, pa zdaj je hvalabogu en plod.

Lep dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.4.2010 11:02:30   
tinkatonka
nushka....najprej en topel objemuser posted image in dobrodošla ponovno med nosečnicami. želim ti, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da septembra stisnes k sebi tako zeljeno in zdravo dete!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
22.4.2010 11:02:37   
Lenca78
Bozicka09 če si tist mislila mene kako bom rodila upam da bo tko naneslo da bom pravi čas tm za epiduralno :D baje da mi jo tud priporočajo zarad visokega pritiska. Pa ti?

Aja pa še to no dons ob 17ih mam MORFO upam da bo vse ok se pol zvečer javim kako je šlo.

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 22.4.2010 11:04:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 480
22.4.2010 11:15:30   
archie
se dobro, da je prazna pisarna, ker sem trenutno taka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tezke teme... jaz na sreco se nisem imela s tem izkusenj in po pravici povedano upam, da nikoli ne bom imela.

user posted image user posted image za vse in vsem veliko srece!!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.4.2010 11:21:25   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Božička09...potem pa ne delaš tako daleč stran od mene. Jaz sem prej delala na Kotnikovi, tak da sem šla vsak dan tam mimo in kdaj špegala čez izložbo notri. sem že med fani, zdaj pa upam, da še kaj zadanem :)   

Ne pozabi nam poslati maila, mogoče boš imela pa celo srečo user posted image Kje pa sedaj delaš?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.4.2010 11:37:31   
zalcy
hey punceuser posted image
kak smo... vidim, da se pogovarjate o mrtvorojenih otrocih.. za mene osebno je tot tudi ena težka tema, saj sem sama imela oktobra splav in si ne morem predstavljati, da bi se mi kaj takega še enkrat zgodilo oz. da bi odila mrtvorojenega otroka...user posted image user posted image
no, pa dajmo se kaj lepšega menit...
brcike pravite že čutite, tudi jas jih malo vendar še ne pretirano...user posted image
no, želim vam prijeten dan, čeprav pri nas glih ni sončka...
lp

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.4.2010 11:40:02   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: nushka

kot berem, debatirate o mrtvorojenih otrocih in o tem, kako je vaša prijateljica, ki se ji je to naredilo, odmaknjena od vas. Tudi sama sem lani februarja izgubila dve enojajčni dvojčici v 24. tednu, s tem, da se je prva rodila mrtva, druga pa je živela še kakšnih 10 minut. Niso je priklopili na aparate, saj je bila težka komaj 480 g. Zdaj si sicer mislim, da po eni strani boljše, lahko bi bila težek invalid. Želim vam povedat samo to, da ni večje bolečine, pa sem sama kar velik realist. Skoraj nikoli ne gledam na temno stran, vedno pomislim na dobro. Od tega je že več kot eno leto, pa sem takrat in sedaj vsepovsod videla nosečnice (trenutno sem tudi sama noseča cca. 20. tednov), ki jih prej nisem. Ko sta mi dve moji ful dobri kolegici povedali malo za nesrečnim dogodkom, da sta noseči, sem bila depresivna cel teden. Ko sta pa potem rodili, pa itak. Ful jima privoščim, ampak je prevelika bolečina, da bi lahko bil imun. Tudi jaz sem se veselila in jima kazala vesel obraz, ampak globoko v sebi pa sem jokala. Takšni prijateljici nikar ne zamerite, pustite, da ona pride do vas in ne v njo drezat. Čas celi rane, vendar teh ne more. Mislim, da je to bolečina, ki jo nosiš celo življenje. No, to je samo moje mnenje.

Lahko me dodate na seznam, rok poroda 12. 9., druga nosečnost, starost 29 let(ob roku 30), iz SG. Aja, pa zdaj je hvalabogu en plod.

Oooo nushka ... user posted image user posted image user posted image Kaj naj ti rečem, saj ni besed ... Držim pesti, da se bo tokrat dobro izšlo in vama s štručko želim vse naj naj. Niti sanja se mi ne, kako zelo te boli. user posted image

Lenca, ja user posted image Jaz se spogledujem s porodom v vodi. We'll see user posted image

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.4.2010 11:41:35   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

brcike pravite že čutite, tudi jas jih malo vendar še ne pretirano...user posted image

Hihi, pomoje bo še prehitro tu kaka konkretna brca med rebra ali v mehur. Takrat si bomo za trenutek zažele teh malih, nežnih dotikov user posted image user posted image user posted image

Sončka pa tule tudi ni ... user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.4.2010 11:50:25   
tpmc
nushka dobrodosla user posted image zivljenje ni lahko, enim se zgodi to enim to... ampak mormo bit mocni! Zdaj zarad otrockov ki rastejo v nas! nushka veseli se tega kolikor se da!
Ce prav razumem si Nusa? No, nama so napovedali puncko in ce bo res ji bo ime NUSA! :)

Pa kaj je s temi levimi kolki??? Tudi mene boli!

Zelela sem povedat (z velikim nasmeskom na ustih) da sem danes zacela 20 teden :)
Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 486
22.4.2010 12:08:12   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Zelela sem povedat (z velikim nasmeskom na ustih) da sem danes zacela 20 teden :)

jaz pa 18. user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.4.2010 12:33:20   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

jaz pa 18. user posted image

Jaz pa 21. user posted image user posted image user posted image Joj, kako gre čas ... smo že čez polovico user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.4.2010 12:36:18   
maca29
žalostne teme berem danes user posted image user posted image tudi moja svakinja je rodila mrtvo punčko ampak v 9 mesecu user posted image user posted image tega je zdej že dolgo in hvala bogu je na to kmalu začela gledat bolj kot ne da je pač usoda tako želela .Zdej ima dva zdrava fanta in prav je tako :).Kako ste kaj drugače danes ko je spet tak turoben dan ??
nuska dobrodošla med nami :):)

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.4.2010 13:39:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

natalija28...glede prijateljic, ki rojevajo mrtvorojene otroke..... Tudi sama imam kolegico, ki je teden dni pred PDP-jem šla do G, ker ga ni več čutila in je rodila mrtvega fantka - razlog: ovita popkovina. Glede tega, da pa ne more biti ob tebi, ker si ti noseča, pa verjamem, da ti ni vseeno, a verjemi, da ona v vsej svoji bolecini zdaj trenutno ne more deliti sreče s tabo, saj jo duši bolečina, vsak dan sproti se trudi živeti, dihati ipd. Tak da ne biti jezna, te bolecine pac ne moremo razumeti in HB upam,da jo nobeni ne bo treba tudi izkusiti. To so težke stvari, lahko ti pa pošljem zapis, ki so ga napisal emamice angelčkom, kako doživljajo okolico in kakšen odnos želijo od svojih prijateljic.
Bi lahko še ful napisala, ampak naj bo na tem mestu zadosti.

Lp Tina 

tinkatonka imaš prav kar si napisala nataliji28. Bolečina je prehuda,da bi se lahko veselila s kom. Jaz imam prijateljico,ki se z partnerjem že 7 let trudita za otroka in bo zdaj šla na umetno in sicer se veseli z mano,vidim pa da  kak je v sebi žalostna.

ja hudo je, saj so vesele a tako zalostne zaradi svoje nesrece da tako odreagirajo, taka bolecina je zelo huda, seveda si lahko vesela in srecna nosecka vendar moras njih razumeti - pusti cas casu in se bodo stvari izboljsale, take prijateljice morajo preboleti svojo zalost da so lhko iskreno vesele za druge, lej - meni je svakinja tako hudo nagajala v prvi nosecnosti kr je bila bolano ljubosumna da ona ni noseca...a ves kok hudo mi je blo povedat za novo dete - prav bala sem se, tokrat je dobro sprejela - pa tudi jaz sem bila bolj obizirna, moja mami je morala povedati da mene caka svoji svakinji - ocetovi sestri, potem ko je le-ta prisla iz bolnice ko so ji ginekolosko odstranili vse - rak, in seveda otrok ni mogla vec imeti...take srecne novice so nekaterim zelo bolece - pa ne da nam ne bi privoscili - a bolecina je prehuda

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Kaj samo dva UZja pripadata nosečnici? Pol je morfologija zadnji UZ? A ne pregleda še pol proti koncu v kaki legi je in koliko tehta in to?

pravzaprav trije - prvi potrditveni, drugi je morfologija in tretji je okoli 30 tedna - enak kot morfologija, vec jih ni seveda ce ni tezav, eni g jih pa vsakic naredijo - odvisnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nushka

dobrodoslauser posted image kar si napisala je sveta resnica - hudo mi je za tvoji puncki in te razumem, sama nisem nikoli sla cez tako zalost vendar me je zivljenje naucilo kako in kaj - vesela sem da si ponovno nosecauser posted image

ne vem a so hormoni ali kaj drugega...a prav na jok mi gre ko berem te zalostne zgodbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.4.2010 14:35:25   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F, NP 11.5.
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P, NP 18.5.
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,Morfo. 4.5.,AC29.3.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4., Morfo 26.4.  
user posted image barbi195, LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image  Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P, NP in Morfo 12.5.
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 20.5. ,Morfo 6.5.
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 21.5. , P za sladk. 18.5.
user posted image maca29user posted image   AC 16.3., Morfo 20.4. ,NP 18.5.     

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2 user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , Morfo 7.5. 
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F, NP         
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5. , 4D 11.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image   ,NP 7.5. ,Morfo 3.5.

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,Morfo 7.5.
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image , Morfo 28.4.     

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.  , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,Morfo 22.4., 3D 4.6.       

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image , Morfo 5.5.
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.           
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. 
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P, NP + Morfo 26.4.
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image   ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image ,Morfo 5.5.                             
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image , NP 16.4. ,Morfo 11.5.                     
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F , NP

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P,         ,     
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F,Morfo 10.5.
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image ,  NP+ Morfo 5.5.,   

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 29.4.,Morfo 21.5.
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image , NP 18.5.,Morfo 11.6.
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P,  Morfo 4.5.
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image ,NP 4.5., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image ,Morfo  10.5.
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image ,NP 12.5.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image , Morfo 26.5 .

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image ,NP 12.5.
user posted image nenka7,LJ,32, 1 user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image liya,
2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image ,Morfo 27.5.
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,

Skupno število srečk : 85 user posted image          

7 user posted image  fantkov 
9 user posted image  punčk
69  user posted image  presenečenj 
skupaj 85 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

Pregledi v aprilu!

01.4. teja80 NP
05.4. SOncIca NP
06.4. archie NP, natalija28 NP

08.4. corfu NP, klavdijak1 NP
12.4. pikicaT NP, TamaraJ NP
13.4. lovelove NP, klemcy NP,bambinca NP,
         tejči28 Morfo

14.4. lumpa6 Morfo
15.4. binabina NP, blančy NP
16.4. božička 09 NP
19.4. lillchy123 AC, tinkatonka Morfo
20.4. patty81 NP,maca29 Morfo,
malecka_mateja NP
21.4. NiNiBo NP
22.4. Lenca78 Morfo
23.4. lillchy123 NP,
cresisy Morfo ,ratatuj Morfo,
         barbi195 Morfo

24.4. kajča Morfo
26.4. klavdi1 NP, Parižanka Morfo, Hanizali Morfo
         Bambinca Morfo
28.4. nadka30 Morfo, luna2010 Morfo
29.4. Jinx NP, zalcy Morfo,

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo, benika Morfo
04.5. tannya Morfo, katrinka Morfo, Lumpa6 Morfo
         Natalija28
Morfo, Corfu Morfo, archie NP

05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
         LoveLove Morfo ,tpmc Morfo, T.Z. Morfo
06.5. sarchy21 Morfo ,malecka_mateja Morfo
07.5. benika NP, janjja Morfo,klemcy Morfo
10.5. PikicaT Morfo ,TamaraJ Morfo
11.5. natalija28 3D, Tejči28 NP ,božička09 Morfo
         Inčy 4D
12.5. mala2001 Morfo, mala NP ,sanje2 NP

Blanči Morfo
17.5. barbi195 NP

18.5. laliela NP, tinkatonka P za slad., maca29 NP
      ily NP
20.5. malecka_mateja NP
21.5. Jinx Morfo, tinkatonka NP
26.5. NiNiBo Morfo
27.5.
binabina Morfo

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo
04.6.
lenca78 3D

11.6. laliela Morfo 

Linke najd
ete na prvi strani!      user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.4.2010 14:37:49   
tejči28
nushka dobrodošla med nami.user posted image user posted image Sem vesela,da si spet noseča,da imaš samo enega bejbija pod srčkom,da lahko bolj sproščeno uživaš.
Hormoni nas dajejo,ker jaz tudi težko berem take zgodbe,da se me ne bi dotaknile.

Držim vsem pestke za dobro opravljene morfologije in preglede.Pa poročajte kak je bilo.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.4.2010 14:48:59   
amelie010
Pozdravljene punce.. user posted image
Tudi jaz vas že lep čas spremljam ampak po slabi izkušnji (sem bivša februarka 2010) sem nekako v strahu se veseliti na glas nove sreče.

PDP 16.9.2010
Pričakujemo user posted image user posted image

Vsem lep preostanek četrtka..

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.4.2010 15:10:32   
zalcy
amelie010- dobrodošla med nami... vem kakšno bolečino si prestala...user posted image
ampak resnično upam, da bo tokrat vse ok... čim manj skrbi in lepo nosečnost ti želin ter zdravega fantkauser posted image

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.4.2010 15:15:55   
tinkatonka
Hej punce!

Evo moj delovni dan se počasi končuje. Imam pa zadnje čase hude težave z zbranostjo in pogosto se mi spi tako po kosilu. Ko še nisem bila user posted image  sem bila prava kofetarca, potem sem pa po vsem bruhanju in dehidriranosti nehala pit kavo, ki se mi je zagabila.No zdaj sem pa čist boga, ker nimam nobenga poživila, sem pa danes spila en pravi čaj, pa se mi zdi da ni nič pomagalo. Še kakšna ideja,kako dvignnit pritisk in voljo, brez kave. user posted image  

Sem pa danes prebrala kr nekaj za izpit, jutri pa upam, da mi tudi uspe. Me pa danes zvečer čaka zmenek.....brez skrbi, ni to kar misliteuser posted image ...zmenek z likalnikom user posted image , me čaka uhhhhu perila za polikat in HB da je tako slabo vreme, da bom lahko to izkoristila. No potem bo pa spet vikend, pa spet pranje, pa spet sušenje, pa spet likanje, never ending story. user posted image

Grem pa še po pice danes v Hoferja, ker se mi fullllll ne da kuhat in bosta danes fanta kr na picah. No toliko za danes od mene.

amelie...dobrodošla user posted image  in septembra eno zdravo in navihano dete v tvojem naročju ti želim.

Se beremo jutri.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.4.2010 16:33:28   
lumpa6
evo rezultati so prišli, dobimo  ZDRAVEGAuser posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 22.4.2010 16:37:43 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
22.4.2010 16:39:37   
hanizali
LUmpa6 ČESTITKE ZA ZDRAVEGA FANTIČA!!!!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.4.2010 16:42:08   
hanizali
nushkaDOBRODOŠLA!!!!Želim ti čim lepšo nosečnost in zdravegauser posted image !Rok imava na isti danuser posted image Lp

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.4.2010 16:50:53   
lumpa6
dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 499
22.4.2010 17:17:12   
tejči28
lumpa bravo za zdravega fantka.Pa si le dočakala rezulatte! user posted image user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?