Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:19:03
|
|
|
|
briljantina
|
xoxox: Ja, bi znal bit. ;) Dajmo petkarce! Komaj čakam rezultatke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:32:50
|
|
|
|
witch
|
xoxox mislim da je lahko to to ko mi daš dovoljenje za barvanje te bom z veseljem porozila lidik drži se in dobro popravi pri G za vaju in spoči kaj novičke jaz nalulala velik NIČ zdaj jo samo še čakam da bo prišla.... če je nebo bom čez en teden test ponovila (ampak dvomim).... trenutno sem razočarana, jezna na cel svet.... samo jokala bi... bom pa mogoče res dobila kozoroga 2011 kateri bo narejen marca 2011 zmeša se mi če še eno leto nebo nič.... Shilou, zaljubljena kako sta vidve?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:37:27
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zaljubljena23 nekaj ve Končno se nama je spet nasmehnila sreča in sva točno po letu od zadnjega pluska zagledala dve prelepi črtici, ki sta se obarvali že po minuti...... Očitno pri nama gre v tretje rado, očitno nama je mesec april naklonjen in očitno naju ima mesec december rad Punce, ki me imate na FB-ju, pstttt....Aja pa tisti, ki me osebno poznate in me berete, pstttt vsaj do nedelje, da poveva staršem, potem pa lahko zaradi mene raztrobite celemu svetu
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:38:15
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch, žal mi je, da je bil minus xoxox vidim črtico, še vedno šibko ampak močnejšo od včeraj...Mislim, da je to to...Čestitke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:43:01
|
|
|
|
listek1
|
witch - a te lahko malo potolažim, pa oprosti, ker pišem na vašo temo, čeprav ne spadam več sem. Meni se je pokazal plusek šele peti dan po izostanku M. Tako, da dokler se ti res ne ulije, je še vedno upanje. Vem, da je lažje govoriti, ko že enkrat zagledaš plusek, ampak upam, da sem te vsaj malo potolažila. Sem imela pa pred pluskom kr ene rjave izcedke, pa enkrat tudi tako nežno roza, rjavo..... po plusku pa se je to umirilo. Tako, da upam, da v naslednjih dneh zagledaš plusek Močno stiskam pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:54:22
|
|
|
|
agataema
|
Zaljubljena23, xoxox čestitke in lepo nisečnost vama želim. Witch, veš kakšen je naš moto, dokler ni , je še vedno upanje. Morda je še premalo hcg-ja, da bi ga test zaznal. Shilou, kako je pri tebi? Lidik, ful držim pesti zate, da se tile izcedki čimprej nehajo. A kak Dabroston so ti predpisali? Ker meni so se izcedki v 1. nosečnosti nehali po začetku jemanja Dabrostona.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:00:20
|
|
|
|
lidik
|
witch, kot ti je že listek rekla, mogoče pa je vseeno še prehitro, in mogoče bo morala tvoj pošteno zamujati, predno bo testek pokazal plusek. Naj ti povem, da imam eno zelo dobro prijateljico, ki bi mogla že dobiti skoraj 2 pa še vedno prve ni bilo, da ti ne povem, da je bila vsak dan stalna gostja v lekarni za CB-je in skoraj bankrotirala na njih, pa so vseeno pokazali -, potem ji je bilo pa dovolj in je šla do G, kjer se tudi na UZ-ju ni nič videlo, pokazal je šele krvni test, tako da ti povem, da nekatere pikice se znajo prav dobro skrivati, zato nič prehitro ne obupaj. agataema ne niso mi še nič predpisali, ker prejšnjič je bilo tako, da sem imela samo en dan ta izcedek (pa še to ne cel dan) pa se je sam končal, no zdaj pa ga imam spet, pa ne vem kaj bi bilo to. Še malo počakam in pokličem G. zaljubljena23 želim ti čudovitih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:00:21
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala vsem za čestitke in podporo! Super ste. Ampak mi ni žal, da vas zapuščam. Saj veste kaj mislim. Zaljubljena23 Sem vesela, da vama je uspelo. Se bereva pri decemberkah. Witch drugače kot vidiš je meni šele po enem tednu zamude test pokazal . Pa še to tako rahlo, tako da prosim ne obupaj. Dokler ne priteče obstaja možnost da si srečka . Držim pesti zate. Aja. In dovolim ti, da me pobarvaš v roziko. No pa le ne bo tako žalosten mesec vidim. Še Shilou in kolibri javita. Tebe witch bomo pa počakale. Prepovedujem ti, da se barvaš v modro.
< Sporočilo je popravil xoxox -- 23.4.2010 8:02:18 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:01:07
|
|
|
|
xoxox
|
Aja pa lidik držim pesti in verjamem, da bo vse vredu.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:07:21
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...čestitam vsem novim Witch, ne obupat še, dokler je ni, je še upanje. Pri nas nič novega, temperatura visoka, krči prisotni, prsi bolijo, čakamo pač...še 1 teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:12:17
|
|
|
|
agataema
|
Pri nas čakamo na O, ampak vas kar ne morem zapustit, čeprav nisem več aprilčica . Tako lepo vas je brat, zdaj pa sploh, ko se končno spet kažejo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:22:11
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena sem ti rekla da bo črtica lepo nosečnost ti želim hvala vam vsem če je nebo bom delala še drugi teden test...
< Sporočilo je popravil witch -- 23.4.2010 8:24:21 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:32:27
|
|
|
|
witch
|
Shilou, KOLIBRI, anonimna , ribica81 kako vam kaže? Ste že nalulale pluske za vse vas lidik mislim na vaju s pikico javi nam kako boš opravila
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 8:34:12
|
|
|
|
briljantina
|
Čestitke xoxox in zaljubljena23! Lepo vama želim! witch - upanja še nisem izgubila, torej čakamo... Prav tako za vse ostale, ki v kratkem testkate, močno, močno držim pestke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:09:53
|
|
|
|
twetka
|
Dobro jutro, sem mogla vstat in prit pogledat kaj se dogaja. Xoxox po moje je to to. jeeeeeeeee pupa čestitke. Lidik upam, da je s tabo vse ok, hitr poročaj. Witch zate en velik , bova šle skupi v nove boje in to vse prebrodile, boš videla sreča naju čaka nekje pa čeprav je mogoče še daleč tista pot, ampak bova prehodile, sma obe vztrajne. Zaljubljenaaaaa kaj js to bereeeem???? ROZA NOVIČKEEEE!!!!zaljubljena Jeeeeeej kolk sem pa zate vesela, pa ne me ostale narobe razumet tut za vas sem vesela, sam zate pa še res posebej. Beremo se zdej že kr neki mesecev in sem bla s tabo z vsakim tvojim postom, še včeri sem ful razmišljala da je ziher ratalo če tečke še vedno ni in vidiš moj 6 čut me tokrat ni prevaral. Bravo punca. Kolker vem je blo to brez IUI a ne??? V glavnem res super, ker zate sem pa res navijala, glede na to kolk si mogla že vse dat skozi in ti želim res najlepših 9 mesecev kar se da in zelo zelo glasno štručko decembra. Lahko kake slikice od testka pokažeš. Ma joj js bi kr jokala, zaljubljena, tolk me je ta tvoj plusek osrečil. No punce zdej smo pa še mi na vrsti, počasi se meni tudi bliža darum v zečetek maja pa bomo videli, če smo imeli kaj sreče. Včeri ko bi nej bila O smo tako da pustmo se presenetit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:29:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch jaz nalulala velik NIČ zdaj jo samo še čakam da bo prišla.... če je nebo bom čez en teden test ponovila (ampak dvomim).... trenutno sem razočarana, jezna na cel svet.... samo jokala bi... bom pa mogoče res dobila kozoroga 2011 kateri bo narejen marca 2011 zmeša se mi če še eno leto nebo nič.... Witch Ostalim puncam iskrene čestitke za
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:30:27
|
|
|
|
lidik
|
ja witch seveda ti javim. Sej ne vem več kaj me to heca. Zdaj pa je izcedek izginil, oz. se tako še čisto mičkeno pozna, da ni še ravno čisto čisto. Ko bom prišla tja mi bo G tako verjetno rekel, da si norce delam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:38:00
|
|
|
|
mag3
|
Zaljubljena in xoxox čestitam!!!!!!!!!!!!! Zaljubljena zdaj je pa uspelo čist naravno, brez IUI, res sem vesela zate. Sem že prejšnji mesec, ko si bila v postopku ful navijala zate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:39:49
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch jaz nalulala velik NIČ zdaj jo samo še čakam da bo prišla.... če je nebo bom čez en teden test ponovila (ampak dvomim).... trenutno sem razočarana, jezna na cel svet.... samo jokala bi... bom pa mogoče res dobila kozoroga 2011 kateri bo narejen marca 2011 zmeša se mi če še eno leto nebo nič.... Witch en velik zate. Ampak dokler ne priteče, ne obupaj. Sto punc, sto različnih zgodb. Mogoče se pa še pokaže +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 9:52:39
|
|
|
|
witch
|
punce hvala vsem dokler ne priteče še vedno mičkeno upam... mogoče pa bo. Shilou kje se skrivaš? Kakšne so novičke?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 10:01:50
|
|
|
|
Arwenko
|
punce, jaz bom tak težko zdržala do naslednjega petka s testom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 10:02:18
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Hvala punce... Twetka...Fulll ti hvala...Slikico tetska bom prilimala popoldan, mora jo moj še s fotiča dat...Ja brez IUI tokrat, ampak s klomifenom na lastno pest
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 10:23:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Čestitke se enkrat zaljubljena...je ze moralo tako bit, da vama je bil ta mesec usojen...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 10:28:16
|
|
|
|
KOLIBRI
|
zaljubljena, tudi tebi čestitke!!! witch - da bi tudi ti čim prej zagledala težko pričakovani plusek! Jaz pa testka nisem delala , ker sem ne vem zakaj prepričana, da bo M še pritekla in ne bi bila spet razočarana ob pogledu na minus.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?