Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 15:58:08
|
|
|
|
briljantina
|
xoxox, jst mislim, da bi kar moglo tole bit, ker če se enkrat vidi, potem je to to - razen če nimaš prividov. Hecam se, ne zameri. V glavnem, jaz močno upam, da vama je uspelo. Drugače pa držim pesti za vse petkove dame! Se pa v vaših postih kar dostikrat spomnim na trenutke, sploh glede kazanja znakov morebitne nosečnosti. Prejšnji mesec sem bila 99 % - mi je zamujala 2 dni (pa imam drugače točno do ure), vmes pa sem imela rdečkast izcedek, meso mi je smrdelo, prsi bolele za znoret. No, potem pa ko sem se že navadila na misel, da je to morda to, se je pa ulila. Teta psiha na pohodu prav nič dobro ne dene. Jutri komaj čakam, da vidim čim več . Zamotite se in potrpite na jutrišnji dan! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 15:59:24
|
|
|
|
witch
|
To pa ti že pošteno zamuja. Ja jaz držim pesti, da je to to in bo jutri močnejša črtica komaj čakam jutri mislim da se moram spakirati nekaj delat, ker če ne me boš v skušnjavo odvlekla
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:05:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz jo tudi vidim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:09:18
|
|
|
|
xoxox
|
Briljantina hvala. Upam, da je res to to. Glede znakov pa tako. Ni nobene slabosti, nobena hrana mi ne paše prav posebno ali pa smrdi, prsi so napete ampak ne bolijo. Nič razen bolečin v spodnjem delu trebuha. In pa na dan grem večkrat lulat. Nič posebnega pa vendar drugače kot ponavadi. Joj ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: witch To pa ti že pošteno zamuja. Ja jaz držim pesti, da je to to in bo jutri močnejša črtica komaj čakam jutri mislim da se moram spakirati nekaj delat, ker če ne me boš v skušnjavo odvlekla Hvala witch. No vidiš, da ni tako lahko se zamotit. Saj ne vem kaj bom. Čisto sem zmedena.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:10:08
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz jo tudi vidim No da le nisem samo jaz slepa.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:11:14
|
|
|
|
witch
|
Potem nas je že več slepih
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:12:12
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Potem nas je že več slepih Začela sem jokat. Baba smotana.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:13:52
|
|
|
|
witch
|
pa te nisem hotela do solz spravit mater da nebom še jaz začela
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:15:51
|
|
|
|
xoxox
|
Saj nisi ti kriva Jokam se in smejim od sreče. Samo upam, da me moj ne najde tako histerično.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:17:13
|
|
|
|
witch
|
Ti prav privoščim upam, da bomo jutri vse jokale od sreče
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:19:06
|
|
|
|
KOLIBRI
|
xoxox, iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:22:00
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Ti prav privoščim upam, da bomo jutri vse jokale od sreče Hvala. Jaz tudi upam, da bomo vse petkovke jokale od sreče. Bi bil že čas, da malo povprečje popravimo. vsem nam iz kluba. IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI xoxox, iskrene čestitke!!! Hvala. Saj bomo jutri še videle, če se sploh upravičeno veselim.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:29:36
|
|
|
|
witch
|
Za Shilou, xoxox, KOLIBRI, zaljubljeno in mene da bodo jutri sami pluski
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:34:10
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zaljubljena23 na reportu Tečke ni...POčutje tako tako...Znaki so, ampak se enostavno prepričujem, da je tole psiha (določena hrana mi več ne odgovarja, mi smrdi, občasne slabosti)...Bomo videli jutri...Ampak ne obljubim, da bom takoj zjutraj lahko javila, ker imam še neke obveznosti...Tekom dneva, najkasneje popoldne pa se prikažem tukaj gor... Miklarom, javi kdaj greš po pingota Xoxox, sicer vidim zelo rahlo črtico in močnoooooo stiskam pestke, da bo močnejša... Dajmo punce, jutri morajo deževati sami pluski...Kaj drugega ni dovoljeno
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 16:50:02
|
|
|
|
lidik
|
xoxox jaz tudi vidim črtico. In jaz mislim, da glede na to, da je nisi delala z jutranjim urinom, zna biti jutri veliko bolj močna kot danes. witch, kaj si slikco menjala? No ti kr straši po RR tako zgodaj, bom tudi jaz verjetno prišla že zgodaj gor pogledat, da vidim kako ste bile uspešne pri lulanju.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 17:35:49
|
|
|
|
twetka
|
xoxox hahahaha, JA mogla sem. Sem vedla da je moja neučakanost za neki dobra. Tvoja črtica je super vidna, upam da bo zjutraj še močnejša. Zdej pa js res vidim da sem pri mojih testih zgleda mela privide, ker se je niti fotkat ni dalo in se ni vidla črtica skoraj nič. tako da kaj pa vem, mislim da ti lahko čestitamo. Bravo punca, Go girl!!!! Končno ena roza novička. Punce za jutr Nej vam prinesejo srečo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 17:45:46
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena jaz mislim da pri tebi pa bo jutri velik plusek ja lidik sem menjala slikico da 100% pašem k nicku bom takoj zjutraj javila kaj bo na sporedu ali velik nič, ali pa plusek twetka hvala za pikepike jih bomo čez kakšen teden vračale na maju
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 18:39:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch iz tvojih ust na testek Enako želim vsem ostalim, ki lulate jutri
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 20:04:13
|
|
|
|
lidik
|
witch da boš jutri nalulala plusek. Seveda pa da ne boste ostale mislile, da sem pozabila na vas - za vsako posebej navijam, da vas čimveč pride k nam decemberkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 21:01:18
|
|
|
|
witch
|
lidik pikopoko za vse nas pa še enega pujska za srečo PUNCE DAJMO JUTRI PLUSKE NALULAT
< Sporočilo je popravil witch -- 22.4.2010 21:02:02 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 21:38:07
|
|
|
|
twetka
|
Joj še js pričakujem z vami te pluske, kr na jok mi gre in si ful želim da bi jih jutri vse zagledale in to velike in močno obarvane. Komaj čakam, da zjutraj očke odprem in grem na ta forum pogledat in ko bom vidla vse rozike se bom ful razveselila. Tako da punce, dejte lulat jutr čimveč pluskov. Evo še več za srečo, upam da bojo pomagale in vam prinesle končno srečo čez 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 22.4.2010 22:01:46
|
|
|
|
mag3
|
Za jutrišnje teste, da bodo vsi !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 5:56:28
|
|
|
|
xoxox
|
Dobro jutro punce! Sem že 4.30 pokonci. Pa ponavadi spim do 7.00. Pa še takrat s težavo vstanem. Evo današnji rezultat: Je ali ni??? Witch, Shilou, KOLIBRI, zaljubljena Pridno javljajte pluske! Danes bom verjetno imela veliko dela tako, da ne bom uspela pridet pogledat kaj se kaj dogaja. Ko pa pridem domov pa pričakujem same lepe novičke!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 6:43:26
|
|
|
|
lidik
|
xoxox ja seveda je. Boš videla, čez kakšna 2 dni bo pa še bolj močna. No kaj pa ostale punce? Naj vam povem, da jaz pa spet od štirih zjutraj bijem živčno vojno, ker imam spet nek izcedek. Tako da komaj čakam, da bo ura osem, da grem do mojega G, da mi pove kaj je pa spet zdaj to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 23.4.2010 7:04:46
|
|
|
|
listek1
|
dobro jutri punce, vsak mesec vas spremljam kolk pluskov boste zagledale in navijam za vsako posebej. xoxox - iskrene čestitke, se zelo lepo vidi črtica in vsak dan bo močnješa. lidik - dobro opravi pri G danes in upam, da se teli tvoji izcedki končajo in da boš končno v miru uživala v nosečnosti. witch - tudi tebi želim da danes nalulaš en velik plusek. zaljubljena - tudi tebi želim da danes nalulaš en velik plusek. Tudi vsem ostalim, ki še čakate, da boste delale testek, želim da zagledate plusek.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?