|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
22.4.2010 10:13:42   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

Punce rabim nasvet.

Folna kislina- priporočajo jemanje 3 mesece pred zanositvijo. Kaj pa če jo jemlješ dlje časa?
Krvomočnica čaj- pozna katera, izkušnje?

Folna kislina mislem da ni panike če jo ješ več kt tri mesece, jst sem jo ene pol leta pol sem pa nehala, k se mi zdi brezveze, če ni nč,... (mislim da ma tifol-  lih pol manj folne, kot kak centra med mami )
Krvomočnico sem tud probala sicer sam en mesec. ni blo razlike,...

buu

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.4.2010 10:14:40   
Shilou
3 dni. Hvala za odgovor

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.4.2010 10:17:47   
xoxox
majčii user posted image Žal pridejo slabi dnevi, tedni, meseci. Pri meni so bila tudi leta. Ampak vedno posije sonček, če le ne obupaš. Misli pozitivno in pozitivne stvari se ti bodo slej ko prej zgodile.

Punce rabim nasvet.

Folna kislina- priporočajo jemanje 3 mesece pred zanositvijo. Kaj pa če jo jemlješ dlje časa?

Glede folne kisline jo priporočajo, da jo začneš jemati najmanj 3 mesece pred želeno nosečnostjo in jo potem jemlješ tudi prve 3 mesece nosečnosti. Mislim pa da ne bi smela škoditi, razen če se predoziraš. Če jemlješ normalno dnevno dozo ti lahko kvečjemu koristi. Če si pa še vedno v dvomih pa vprašaj svojo ginekologinjo ali zdravnico.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.4.2010 10:20:56   
Arwenko
Jaz sem tudi imela malo poln kufer te folne kisline in jo sedaj jemljem samo od ovulacije naprej, pa če pride user posted image pol spet ne. Pušenjak pa pravi, da je koristna samo od 4-7. tedna, kasneje pa čisto brez pomena in da je veliko nosečnicam po njej slabo, zato ni nič hudega, če jo nehaš jemat. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.4.2010 10:27:07   
witch
majčii user posted image user posted image user posted image boš videla da bo za vse nas enkrat posijal sonček user posted image user posted image jaz pravim, da se vse zgodi s svojim namenom... tak da ima pač nekdo trenutno slabe načrte s tabo... mogoče bo pa enkrat zato toliko boljše..

Shilou jaz sem najprej 2 meseca jedla en b kompleks (ki ima nekaj folne noter in same b vitamine), zdaj pa jem že 3 tedne tifol. Bom ga pa jaz tudi nehala jesti, če nebo nič,ker niso poceni tabletke... Čaj pa bom začela piti v tem krogu, če nama zdaj ni uspelo. Pa temperaturo si bom začela meriti.
Sva pa midva zdaj v tem krogu prakticirala jajca in pivo. Vsak dan sem pojdela vsaj eno jajce in občasno spila kak kozarec piva. Bi to naj izboljšajo kakovost jajčec in semenčec. Bomo jutri videli če je to kaj pomagalo.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.4.2010 10:27:48   
KOLIBRI
Naj bo že kakšna user posted image ! Seznamček se nam je že zdavnaj izgubil na prejšnjih straneh.

Jaz pa ta mesec nič ne upam, ker je spodaj vse čisto suho, čeprav M še vedno ni.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.4.2010 10:27:53   
agataema
Arwenko, midve imava enak sistemuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.4.2010 10:28:50   
*Star*
Miške moje, se vam oglašam, da veste, da nisem pozabila na vas in še vedno pridno navijamuser posted image
So se mi pa začele slabosti in sem se včeraj ravno tolk oglasila da pri decembrkah nebi panike zagnale ane lidikuser posted image user posted image user posted image

strelka, kaj jaz to vidim, a bomo tetke viiiiii, komaj čakam da boš testek delalauser posted image user posted image

Punce, dajte kaj nalulat, jaz vas pridno spremljam in upam, da bo kakšna lepa novičkauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.4.2010 10:35:35   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Arwenko, midve imava enak sistemuser posted image

Veš kak je, povem odkrito, po dveh letih se drugače človeku na eni strani zmeša, na drugi strani pa lahko obuboža na teh dodatkih.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.4.2010 10:35:40   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__6__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.4.2010 10:37:03   
witch
ooo star user posted image kako si? user posted image user posted image user posted image user posted image da bo slabost čim prej mimo user posted image user posted image user posted image
sem seznamček malo premaknila. se je res izgubil 10 strani nazaj. Nažalost je brez sprememb. Upam, pa da jutri vseh 7 ki nas lula pobarvam roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.4.2010 10:44:58   
twetka
Dobro jutro pupe. Nič rozik al kaj user posted image Pa vse žalostneuser posted image da še js svoj piskrček pristavim. Tudi nama gre vse narobe. Se mi zdi da nič ne gre tako kot bi moglo. Imam občutek, da se mi je vse podrlo pred dvema letoma ko je umrla moja babica in od takrat kot začarano nimam sreče in se mi zdi da sem čist negativna in nimam upanja več v nič. edina pozitivna stvar letos je bila da sem naredila šolo, naprej se pa noče in noče premaknit. Mogoče je bolje tako da gre vse skup počasi pa ko se bo neki odprlo bo ostalo tako kot pa da neki na hitr rata pa spet žalost. Glede vseh stvari sem mislila. Iščem službo, je ni. Rada bi se preselila, ne morem, ker moj user posted image ne more imet vseh stroškov, enostavno nama ne znese mesečno za preživetje, no in sma spet obtičala pri mojih, user posted image kr noče in noče bit, teža me zeza, mam občutek, da se spet redim. Mah ne vem, mogoče je danes res tak depresiven dan ko malo razmišljamo kaj nam ne gre, namesto da bi o tem kaj nam gre. Čeprav js ne najdem nič kar bi mi šlo.user posted image Kar se tiče user posted image imam pa občutek da tipom je še neki cajta ql pa ta tema pol jim pa pokne film. Mojemu je čist in sem opazla razliko odkar sem požrla te "magic pills". Bil je že čist napsihiran, na noben način ga nisem mogla spravit k stvari, prav opazlo se je kolk je mučno in romantika je bila na psu. Zdej ko pa vema da ne boma nič zamudla, da se verjetno tako nič ne dogaja sma pa kr malo brez skrbi in res user posted image ko nama paše in celo uspelo nama je po 3x na teden kar pred klomifenom nisma, sma samo med vikendom, zdej pa celo tako. Po moje tudi ni slabo tudi če ne lih na vsak drugi dan. Kaj pa vem, vse imamo drugačno situacijo, pri nama je pač tako da je že skoraj 100% da po naravni poti neboma nič pridelala in ne vidim več smisla se trudit in dajat odnos na tako stopnjo kjer ni več ljubezni in romantike. Res nima smisla da se trudima vsak drugi dan in vse po sili, se grdo gledama, kregama na koncu pa ni niti uspeha, niti volje, sama slaba volja in depresija. Raje uživam z njim na takšen in drugačen način in čakam kaj bo na prvem postopku, če pa kaj rata slučajno pa hvala bogu če bi. Kot sem rekla za nekatere je spet drugače in imate možnost po naravni poti zato imate s pogostim user posted image spet več možnosti, da rata. je kr težko to vse skupaj, ko si neki želiš in pol včasih ree vse pod prisilo samo da bi bilo. Mah, sej bo za ene letos, za ene drugo leto, enkrat bo, na koncu bomo pa sedele ob kavici z našimi user posted image v vozičkih in se nasmihale vsemu temu. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.4.2010 11:29:59   
lidik
hej witch midve s pikico sva vredu, zaenkrat se počutiva dobro, pa naj kr tako ostane. Sem pa ugotovila, kako je hitro en teden pretekel, ker jutri je že petek in v ponedeljek v službo. A veš da me je že kr malo strah, če bo ostalo še vedno vse vredu. No pa sej mislim, da kaj veliko nima biti narobe. Pa še krajši teden bo, ker smo v torek doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.4.2010 11:32:45   
lidik
majčii veš kaj, zdaj pa je pri tebi res že dovolj slabih novic, tako da je skrajni čas, da nalulaš plusek in da se bodo začele super dobre novičke in da boš sitna iz kakšnega drugega razloga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.4.2010 11:35:08   
lidik

Punce rabim nasvet.

jaz sem jo jemala 7 mesecev predno sem zanosila pa sem tudi po treh mesecih vprašala G je rekel, da nič ne škodi, ampak samo koristi.

Krvomočnico sem pa tudi pila - 6 ciklov in zdaj sem imela ta cikel premor. Sem pa jo pila narobe - ker baje bi se naj pila od konca M pa do konca O, potem pa nič več, jaz sem jo pila pa od konca M pa do začetka naslednje M.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.4.2010 11:45:56   
miklarom
evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako miočna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago,user posted image user posted image ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo user posted image user posted image

Shiluo - folno kislino res začneš jemati nekje tri mesece pred zanositvijo, ješ pa jo potem lahko skozi celo nosečnost, ker je to dobro za razvoj otroka in za njegove močne kosti, to priporočajo tudi ginekologi da je jemlje, sicer sem jaz jemala Centriumed mami, ker mi je bolj odgovarjal, ima veliko več vitaminiv ki jih otrok potrebuje pri razvijanju, te so mi tudi v bolnici priporočali.

lidik - kako si ti meni, a pridno počivašuser posted image , če ne te bom dala čez kolena in našeškalauser posted image , pa menda ja ne boš šla v službo, bodi raje na bolniški, ti svetujem, sej vem da je potem malo plače, samo vseeno je bolje tako

Star - pa ti kako si vse vredu

witch - kdaj boš pa ti lulala na čudežno palčko user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.4.2010 12:04:24   
lidik
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo črtico. Jaz stiskam pesti, da greš res v sredo po pingota in da seveda se potem izteče vse super.

Drugače pa ja sem pridna ja, itak - sej vidiš da pridno počivam, čeprav sem imela že neke ideje, da bi te poklicala za kavico pa sem rekla, da ne, ta teden bom pridno počivala, pa se ti raje drug teden javim. Ja v službo pa moram iti, če pa ne bom dobila več bolniške. So mi rekli, da če bo vse vredu in če me ne bo nič bolelo in če ne bo nič več krvavo da naj grem v službo. Sej sem že študirala, da bi rekla, da me še malo spodaj boli, da bi bila še en teden doma - samo kaj pa vem, glede tega sem malo vraževerna, se mi zdi, da če si bom zdaj nekaj zmišljevala, se mi bo potem kaj hitro to res naredilo. user posted image user posted image user posted image  Bom raje šla v službo, pa če bom vidla da se slabo počutim potem magari na dopust.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.4.2010 12:27:48   
strelka1987
Hei hei bejbe moje,

da se vam spet malo javim....js sm še vedno navdušena, ker danes ni več ne krvavim in je bla res samo tista pikica...je pa o mojih izračunih to 9 dni od oploditve...tk, da sem optimistična, da je bla res vgnezditvena...lulali bomo pa 27 (2 dni pred pričakovano...)

zdej se grem pa učit, ker mam še ob 18.00 izpit, pa sm bla učjr tok vesela, da nism nč pametnga nardila, pa morem danes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.4.2010 12:31:13   
majčii
držim pesti za izpit :)

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.4.2010 12:34:55   
strelka1987
Hvala Majči...upam, da bo šlo...je pa resnica, da se nisem ravno pretegnila z učenjem user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.4.2010 12:39:35   
strelka1987
spt js...men je ticker crknu...kr ni ga? a se je že kateri to nardil? ne morem ga nazaj nardit? user posted image

< Sporočilo je popravil strelka1987 -- 22.4.2010 12:40:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.4.2010 12:46:12   
witch
lidik super da sta dobro user posted image naj tak ostane vse do decembra user posted image user posted image

miklarom veš da sem danes mislila na tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se bo pingo uspešno zasidral v tebuščku user posted image user posted image user posted image jaz pa lulam jutri, če ne pride user posted image sem že v torek in ni bilo nič, ampak sem lulala 2 dni pred dnevom d

strelka držim pesti za izpit user posted image user posted image user posted image ticker je pa tudi meni zadnjič crknil in se po dveh dneh čudežno pojavil user posted image mogoče nama daje znake, da ne rabive več tickerjev za O user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.4.2010 12:47:10   
twetka
Strelka bejš lulat plusek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj sem kr nestrpna za jutr, komi čakam da vidim ko bote nalulale velike pluske. zakaj že danes ne lulate, js bom živčno zbolela do jutr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 22.4.2010 12:48:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.4.2010 12:49:48   
strelka1987
joj witch moja, js res upam, da nama to signalizira user posted image ti boš že v petek rešena...js bom pa še cel tedn živčkala...sm glih prej tuhtala kuk bi blo bolš če ne bi krvavela, kr prej sm bla zlo skulirana, zdej me je pa tole čist zdivjal user posted image

brezveze je vse skup user posted image dans sm ena vlka tečnoba user posted image

sej bo minil...če ne prej v soboto k guser posted image proti morčitu mahnema user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.4.2010 13:06:05   
Arwenko
strelka, a midve se pol za naslednji teden zmeniva???user posted image user posted image

Jaz tudi ta mesec tako nestrpno pričakujem, resnično, še noben mesec ni bilo tako, prav čutim da bo plusek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?