twetka
|
Dobro jutro pupe. Nič rozik al kaj Pa vse žalostne da še js svoj piskrček pristavim. Tudi nama gre vse narobe. Se mi zdi da nič ne gre tako kot bi moglo. Imam občutek, da se mi je vse podrlo pred dvema letoma ko je umrla moja babica in od takrat kot začarano nimam sreče in se mi zdi da sem čist negativna in nimam upanja več v nič. edina pozitivna stvar letos je bila da sem naredila šolo, naprej se pa noče in noče premaknit. Mogoče je bolje tako da gre vse skup počasi pa ko se bo neki odprlo bo ostalo tako kot pa da neki na hitr rata pa spet žalost. Glede vseh stvari sem mislila. Iščem službo, je ni. Rada bi se preselila, ne morem, ker moj ne more imet vseh stroškov, enostavno nama ne znese mesečno za preživetje, no in sma spet obtičala pri mojih, kr noče in noče bit, teža me zeza, mam občutek, da se spet redim. Mah ne vem, mogoče je danes res tak depresiven dan ko malo razmišljamo kaj nam ne gre, namesto da bi o tem kaj nam gre. Čeprav js ne najdem nič kar bi mi šlo. Kar se tiče imam pa občutek da tipom je še neki cajta ql pa ta tema pol jim pa pokne film. Mojemu je čist in sem opazla razliko odkar sem požrla te "magic pills". Bil je že čist napsihiran, na noben način ga nisem mogla spravit k stvari, prav opazlo se je kolk je mučno in romantika je bila na psu. Zdej ko pa vema da ne boma nič zamudla, da se verjetno tako nič ne dogaja sma pa kr malo brez skrbi in res ko nama paše in celo uspelo nama je po 3x na teden kar pred klomifenom nisma, sma samo med vikendom, zdej pa celo tako. Po moje tudi ni slabo tudi če ne lih na vsak drugi dan. Kaj pa vem, vse imamo drugačno situacijo, pri nama je pač tako da je že skoraj 100% da po naravni poti neboma nič pridelala in ne vidim več smisla se trudit in dajat odnos na tako stopnjo kjer ni več ljubezni in romantike. Res nima smisla da se trudima vsak drugi dan in vse po sili, se grdo gledama, kregama na koncu pa ni niti uspeha, niti volje, sama slaba volja in depresija. Raje uživam z njim na takšen in drugačen način in čakam kaj bo na prvem postopku, če pa kaj rata slučajno pa hvala bogu če bi. Kot sem rekla za nekatere je spet drugače in imate možnost po naravni poti zato imate s pogostim spet več možnosti, da rata. je kr težko to vse skupaj, ko si neki želiš in pol včasih ree vse pod prisilo samo da bi bilo. Mah, sej bo za ene letos, za ene drugo leto, enkrat bo, na koncu bomo pa sedele ob kavici z našimi v vozičkih in se nasmihale vsemu temu.
|