mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha kje ste zdej klepetulje? Samo še podpirate se, kaj drugega se pa nobeni več ne da pisat al kako? no saj vem, sonček je zunaj, pa ga je treba izkoristit. Edino prav . Midva sva bila tud že na enem doooolgem sprehodu. Sedaj je jedel, kasneje bova šla pa še mal ven. Mene pa zanima, katere še polno dojite, katere dodajate in katere ste na AM? In kako vam spijo ponoči, sploh tisti, ki jih polno dojite? Jaz polno dojim, pa je ponoči že tako lepo spal, po 6-7 ur. No sedaj ga pa 2 noči že prav biksa. Danes smo bli 4x pokonci. Najprej je kakal, pa sem mu potem še jesti dala, naslednjič je bil lačen, potem ga je spet naslednjič napenjalo, potem je jedel...je bilo vse na 2 uri. Upam da bo danes kaj bolje. Pri nas je pa včeraj začel prijemati igrače. Do sedaj je pač prijemal vse po vrsti, kar mu je pač prišlo pod roke. Včeraj pa gleda roko, pa igračo in jo počasi, čisto nekoordinirano stegne do igrače in prime. Pa seveda gleda. Res je bil dober. No sedaj mu je ful všeč to . Tolk je fino, ko kaj novega pogrunta za novo pogruntavščino mi2 sva noter zdej, sva bile tud dopoldne na dolgem sprehodu, se je prav fino naspala...pol pa bova tud še šle malo ven, je treba izkoristit zdej k je še lep sonček , pol bo pa slabš vreme, bljak... juter imava 2. posvetovalnico že ob 7. uri zjutraj, tako da jo bom mogla še zbudit zjutraj, da se najeva pa da jo oblečem, umijem, pa sebe oblečem pa zrihtam, pa da še do tja prideva, jao ej, kje so našl to butasto zgodnjo uro... mi2 se dojiva pa mal dodajam, sam je pa tako ne glede na to ali je AM ali pa pri meni, vedno spi celo noč (7-9 ur, včasih skoraj 10), to je ponavadi okol 8ih, 9ih najkasneje do 10ih gre spat, spi do 5ih, 6ih, 7ih, zjutraj, glede na to kdaj gre spat, če gre prej se tud prej zbudi...res je pridna...