Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:49:41
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si za kavo v petek če bo lepo vreme? pikec....žal.... ..grem na izpit,pred tem pa še vaje Kaj pa če se za naslednji teden zmenimo,ko so počitnice? Bi se lahko dobile kateri dan. jap No,super.Te pa se lahko tak zmenimo.Jaz samo javim,kdaj delam,pa se dogovorimo.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:50:11
arabela*
edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:52:21
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si za kavo v petek če bo lepo vreme? pikec....žal.... ..grem na izpit,pred tem pa še vaje Kaj pa če se za naslednji teden zmenimo,ko so počitnice? Bi se lahko dobile kateri dan. Saj lahko se dobimo tudi ta in drugi teden. Komot.Ju3 sem zjutraj,v četrtek pa popoldan.Tak,da se lahko za četrtek zjutraj zmenimo al pa v petek.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:53:04
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana!
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:54:08
matcar
Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:54:50
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana! U madona, pa si bote privoščli. Si dobla povabilo ali si bote karto plačali?
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:55:17
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana!
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:55:28
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it. Poznam to.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:57:03
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana! U madona, pa si bote privoščli. Si dobla povabilo ali si bote karto plačali? Brat je včalnjem bil že pri Samsari,pa je dobil VIP vstopnice.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:57:33
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it. Poznam to. To je zaj začel delat,par dni nazaj.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 21:59:50
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana! U madona, pa si bote privoščli. Si dobla povabilo ali si bote karto plačali? Brat je včalnjem bil že pri Samsari,pa je dobil VIP vstopnice. To pa res ne smete zamudit. Pa pozdravi mi Belno.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:01:00
botrca
Drage moje, grem malo še na fb...pa počasi spat. Nočko za danes... .
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:01:09
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it. Poznam to. To je zaj začel delat,par dni nazaj. To meni včasih L naredi sredi noči. Pol pa mu samo rečem ajo,ajo, pa se dobesedno vrže dol in načeloma zaspi dalje.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:01:24
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it. Poznam to. To je zaj začel delat,par dni nazaj. poznm....ampak smo dali skozi to fazo
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:01:47
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Drage moje, grem malo še na fb...pa počasi spat. Nočko za danes... . Nočko,Botrca!
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:02:00
ly117
Nočko botrca.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:02:54
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to zdaj? Se mali oglaša pa javka v sobi.Pa vzamem dudo in grem tja,pa mali stoji v kinderpetu pa me gleda na vlko. Upam,da bo zaspal,če ne bom mogla it. Poznam to. To je zaj začel delat,par dni nazaj. To meni včasih L naredi sredi noči. Pol pa mu samo rečem ajo,ajo, pa se dobesedno vrže dol in načeloma zaspi dalje. Ja,fino.HB,da se nazaj vleže pa zaspi.Meni pa do Saš-a ni nobeden tega delal.Me je derekt strah,da se mi ven na glavo obrne,če je tak velik.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:03:33
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana! U madona, pa si bote privoščli. Si dobla povabilo ali si bote karto plačali? Brat je včalnjem bil že pri Samsari,pa je dobil VIP vstopnice. To pa res ne smete zamudit. Pa pozdravi mi Belno. Kolko pa je te drugače vstopnina? Veš mogoče?
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:04:51
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me je derekt strah,da se mi ven na glavo obrne,če je tak velik. Ja to je pa drugo. Pri nas HB še ni tak daleč.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:05:45
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edino v soboto in nedeljo imam ves dan čas Delam v soboto zjutraj.Zvečer pa grem v Yukatana! U madona, pa si bote privoščli. Si dobla povabilo ali si bote karto plačali? Brat je včalnjem bil že pri Samsari,pa je dobil VIP vstopnice. To pa res ne smete zamudit. Pa pozdravi mi Belno. Kolko pa je te drugače vstopnina? Veš mogoče? Baje je 5 EUR.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:06:02
arabela*
Nič babike...jaz tud grem...še večerjat in spat... nočka in mirne sanje
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:06:23
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me je derekt strah,da se mi ven na glavo obrne,če je tak velik. Ja to je pa drugo. Pri nas HB še ni tak daleč. Upam,da se ne bo kaj takega zgodilo. (trkam)
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:06:59
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike...jaz tud grem...še večerjat in spat... nočka in mirne sanje Dober tek in nočko,Saraya!
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:07:37
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Me je derekt strah,da se mi ven na glavo obrne,če je tak velik. Ja to je pa drugo. Pri nas HB še ni tak daleč. Upam,da se ne bo kaj takega zgodilo. (trkam) Ja, jaz tudi.
RE: Mariborčanke 10.del 20.4.2010 22:07:53
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko pa je te drugače vstopnina? Veš mogoče? Baje je 5 EUR. TNX!
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Določitev spola.пеперутка16 Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: