|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
21.4.2010 16:06:55   
Matejčika
Dejzi, meni je kr tipkovnica crknila, ko sem jo z solzami zalila!
Suuuupeeeer!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno pot nazaj vam želim!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.4.2010 16:08:03   
cimi
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.4.2010 16:08:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kdaj bo zadeva pravnomočna in odpeljeta sinka s seboj domov?[/color]

petega maja smo pravnomočni, kdaj pridemo domov, izveva pa v ponedeljek, so prazniki, pa to.user posted image

praznik je sam 1.in 9. user posted image tko da za 5. po moje ni ovir user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.4.2010 16:09:45   
DaisyE
Ma, zaradi migrantskega urada je problem, ker ne vejo kako dela. oba tista ponedeljka bo pa zaprt.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.4.2010 16:22:21   
Eva**
Ah bo že zrihtala pomočnica, nama so tudi naknadno javili kdaj naj prideva!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.4.2010 16:22:26   
ledenka

Ma, zaradi migrantskega urada je problem, ker ne vejo kako dela. oba tista ponedeljka bo pa zaprt.

vmes pa bi moral normalno delat. če je oba ponedeljka zaprt, dela pa ostale dneve, potem itak ni panike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.4.2010 17:15:33   
Matejčika
Nekaj me še zanima. Ta dopis, kaj to je kaka pola, ki jo izpolniš, al to kr sam napišeš? Kaj je kje kak primer, da bi se ga držala?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.4.2010 17:36:58   
tajtaja
Iskrene čestitke tudi z moje strani. Vse vas spremljam že nekaj časa, in kar mravljinci mi grejo po koži, ko berem, po kakšni težki poti pridete do tako zaželjenih zakladov. In takrat sem še bolj hvaležna, da mi je dano biti mama 5x.
Vse dobro in imejte se radi.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.4.2010 17:54:51   
bela.kava

No, od takrat pa proslavljava. user posted image Če bo šlo tako naprej, bom v kratkem našla kakega Rusa dol v hotelski avli, da skup katjušo zapojeva. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
kako že gre razcvetali jablani i gruši ... http://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM

matejčika, samo dopis, ni obrazca

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.4.2010 18:02:17   
Tanja55
Evo, tud z moje strani, superuser posted image user posted image Krasna novica in ja, tud men so sle solzice. Kolk lepo, zdej pa na vso moc uzivajte pa srecno pot nazaj domov.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.4.2010 18:03:12   
Tia-na
Dejziiiiiiiiiiiiiii mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam!!! Čestitam tud očiju pa malčku. Pa imamo še enega ruska več v sloveniji. Krasno res. Po taki poti ni druge kot da se zgodba srečko konča.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
21.4.2010 18:06:23   
Goldy
Še od nas čestitke!!!!!! user posted image user posted image Jaz sem tudi čist objokana. Sem morala še mojmu celo zgodbo povedat.user posted image  Imejte se lepo, praznujte in da čimprej pripeljeta malčika domov!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 312
21.4.2010 19:04:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzikaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Se mi zdi, da pol Slovenije nabira solzice ob tej veseli novički user posted image

ja res user posted image , mislimo na vas dejzika, pridite čimprej domov user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.4.2010 19:24:27   
DaisyE
Evo, mojga sem pelala na bovling... dobri stari cajti... Rusi so zakon... bowlaš ob piru in čiku. user posted image user posted image user posted image Ma saj so že na vlaku Rusi povedali, da to ni prav, če Ukrajinci ne pustijo na vlaku kadit. user posted image user posted image

Zdaj se bom pa posebej za vas potrudila...

Razcvitali jablani i gruši,
poplili tumani nad rikoj,
vihadjila na bereg Katjuša,
na visoki bereg, na kriptoj.

Vihadjila, pesmu zavadjila,
pro stipn vorla, si zavarla
pra tavo katorova ljubila,
pra tavo, či pjisma beregla.

Poj ti pjesme,
pjesme ka divička,
ti letiš za jasnim suncem sljed,
i pajcu nadaljim pa graničke,
od katjuše perje daj privjet.

Pust jo spomnim djevušku prastuju,
pust ju slišim kak ona pojot,
pust on zemlju zbernježno zdravnjujo,
al ljuboj Katjuša zberježot.

Razcvitali jablani i gruši,
poplili tumani nad rikoj,
vihadjila na bereg Katjuša,
na visoki bereg, na kriptoj.

No, to je prosto po DaisyE...

Zdaj moram pa res mail pisat...

Pol pa še pridem, zdaj sem najbolj židane volje za debate! user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.4.2010 19:27:33   
DaisyE
Ledenka, pa ne me preveč kregat za ta prevod... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.4.2010 19:42:51   
bela.kava

Pol pa še pridem, zdaj sem najbolj židane volje za debate! user posted image user posted image user posted image

no vidim, da si v adrenalinski faziuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.4.2010 19:48:35   
nokes
Pol pa še pridem, zdaj sem najbolj židane volje za debate!

kam si zdaj šla? so nas (me) sama ušesa user posted image . vse povej, kak je malčik, vaju je spoznal od zadnjič? je zrastel? že hodi? mu lahko kaj prineseta (npr. igračo)? sta našla rusa, ki vama je zapel katjušo? kdo je zmagal v bovlanju? ker pir pijeta? je dober?.... vse, vse... kdaj se vračata? kdaj se vračate?

uf, upam, da je un mejl bolj telegrafske sorte... user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 317
21.4.2010 20:07:02   
tassi1
Joj, kako sem vesela za vas tri!! Zdej si pa mama!!Čestitke vsem trem, kajti danes se vam je zgodilo nakaj najlepšega na svetu: postali ste DRUŽINA!!No, zdej pa pretakam krokodilje solze, še naša Ajka( psička) se mi smejii, ko me gleda,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.4.2010 21:33:30   
Shadow
ISKRENE ČESTITKE, MLADA DRUŽINICA! (Ja, namenoma sem se drla! user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.4.2010 21:37:38   
marta82
Jeeeeeeeeeee Dejzika.!!!!!user posted image user posted image user posted image Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.4.2010 21:40:51   
arneja
Dejzi, itak da tudi jaz krokodilje solze točim in tako zeeeelo sem ponosna nate, MAMICA user posted image user posted image user posted image . In tudi mene zanima vse tisto, kar zanima Noki user posted image . In tudi jaz sem danes najprej nate pomislila, ko so rekli, da bo prvo letalo, ki bo danes pristalo v Sloveniji, prišlo iz Moskve user posted image . Pa komaj čakam, da bom brala, kako pridkan je bil Malčik na letalu, pa kako sta prvič menjala pleničke, pa kako ste šli na prvi sprehod pa ... v glavnem, bom stalnica na tejle temi, tako da ti čimveč piši user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.4.2010 22:01:58   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Še od nas čestitke!!!!!! user posted image user posted image Jaz sem tudi čist objokana. Sem morala še mojmu celo zgodbo povedat.user posted image  Imejte se lepo, praznujte in da čimprej pripeljeta malčika domov!

Jo je tud moj slišal...pa hči tud!!!
Res čestitke DRUŽINICA user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.4.2010 22:07:50   
1ali
Dejzi, čestitke novi družini. Ni bilo hudo na sodišču, kajne? Saj so zelo prijazni. Čudno, da naši možje postanejo na sodišču gostobesedni:) Sem se pa nasmejala, ker sta nesla na sodišče steklenici. Kar vidim mrke in resne ruske obraze.
Sin, je zrasel, ... Morda lahko poveš številko doma? Koliko časa bosta ostala v Moskvi?
Mali Rusek bo pa v prvi polovici maja že doma, torej bo srečanje v Kočevju za vas lahko že aktualno.
Zdaj pa se naužijta drug drugega, vajinih samskih trenutkov, uživajta med Rusi in srečno pot domov.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.4.2010 22:42:37   
DaisyE
Nu, saj pravim, sem glih židane volje. Dec je odpovedu, mene so pa maili tolk zmatrali (noso hotli skozi), da sem čisto tilt.

sem si kar Mlakarja naštimala...Za ozadje.

Kje naj začnem. Ali, sploh niso bli mrki, so se prav režali, ko sva tiste flaše iz ruzaka vlekla. user posted image Saj sem rekla, je reku, če mama šnops za s sabo. Ma jaz očitno tolk debilno zgledam, da ne more noben resen ostat. user posted image
Dom naš je #14. na siničkini ulici. Porihtan u nulo. pa tolk lepo majo naše palčke. Dons je bla teta, ki ga je prinesla, kar malo solzna. Pol sem pa še jaz skor ratala. Dec je med čakanjem sprobu vse terapevtske mašine v sobi, sem ga kregala, da nama bojo sodbo razveljavili, če bo kaj ferderbu. user posted image user posted image user posted image

Noki, sem ga pelala na bowling. Kot sem že rekla (pa ne vem več kje), dobri stari cajti, normalno lahko pirčkaš zraven in pušiš. Sma kar dve uri špilala, mislim, da mam žulj na palcu, zmagu pa valjda, naš dečko. Je ful ponosen nase, čeprav ne vem zakaj, proti tako revnemu nasprotniku. user posted image user posted image Sem na koncu vprašala, če dobima za jutr kaj popusta, če spet prideva, pa se je un za kaso tud sam nasmeju.

Pa še to. Po obisku sva šla na kosilo v eno oštarijo, kjer sva že enkrat bla, na drugem obisku, mesec in pol nazaj, pa se naju je kelnarca tud spomnila, naju je vprašala, če nama isti pir prinese kot zadnjič. user posted image user posted image Bohseusmili, še malo pa me bo cel svet samo še po tem, kateri pir pijem, poznal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.4.2010 22:53:17   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

vse povej, kak je malčik, vaju je spoznal od zadnjič?

Naa, nič naju ni spoznal, se je pa režal, ko smo se zagledali, pa dosti bolj hitro se je sprostil, kot zadnjič.
je zrastel? že hodi? mu lahko kaj prineseta (npr. igračo)?

zrastu je, naš pravi, da je tud bolj suh (ne bi vedla user posted image ), hodi samostojno še ne, pač ob rokah. prneseš mu lahko kar mu češ, nazadnje sva mu cel arzenal igrač pustila.user posted image

sta našla rusa, ki vama je zapel katjušo? kdo je zmagal v bovlanju? ker pir pijeta? je dober?.... vse, vse... kdaj se vračata? kdaj se vračate?

Ma, dec me fenta, če res najdem enga, ki katjušo zapoje z mano. me pa kar trese, da bi to nardila. :) No sma pa v liftu še dva rusa narežala, ko sva stopila v lift in pribila - Na, tak sme tadi!user posted image user posted image user posted image
Pir pijeva tisti, kerga nama dajo, v bovlanju je dec zmagu, vračava se pa v soboto, da je sreče bilo - ne verjamem, dokler ne bom doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?